Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ben 23 yasımdayım ve evlatlıgım lutfen ve lutfen kendınıze gelın. ne demek gunah bılmeme ne ben babamı cok sevıyorum ve yanındada cok rahatım. allah askına yalvarıyoeum bunlardan kurtarın kendınızı sız ne bılırsınız soguk yurtta kalmayı. konuyu acan arkadasa soyluyorum eger sen tek bır cocugu bıle ordan kurtarırsan bırak gunah ıslemeyı sanmıyorumkı bole buyuk bı ıyıılık bır daha yapamazsın...

canım bırak böyle küçük beyinli insanalara cevap bile vermeye değmez onun gibi düşünen insanlar ne anlar evlat hasretinden evlat sevgisinden onlar sadece doğurarak evlat sahibi olunacağına inanan insanlar rabbim onlara böyle güzel bir duyguyu zaten nasip etmez küçük insanlar onlar kendi doğurduklarınada bakacaklarına inanmıyorum ben evlat evlattır ister doğur ister doğurma ben kan bağının çok önemli olduğuna hiçbir zaman inanmadım ve günah olduğunu düşünen insanlara sesleniyorum lütfen bizim bölümümüze yorumlarınızı yazmayın sizin yorumlarına ihtiyacımız yok sizin vereceğiniz aklada ihtiyacımız yok aklınız varsa kendinize verin öncelikle buraya uğrayıp kimsenin canını sıkmaya hakkınız yok...........

merhaba sima arkadaşım çok doğru söylemişin kimsenin aklına ihtiyacımız yok bizi anlamalarınıda beklemiyoruz. Sana bişey sormak istiyorum biz yılbaşıından sonra kuruma başvuruda bulunucaz eşimle ben çalışıyoruz ev kendimizin 2 odam normal yanlız bebek odası çok küçük sadece yatak ve dolap alabaliyor birde koltuk yani kaç metre kare oldupunu bilmiyom güneş alıyor ve rutubet yok sence onaylarından geçermiyiz oda mutlaka yapıcam ama çok deteya inerlermi yok bu oda olmaz derlerse başka ev alacak durumumuz şuan yok bana tam detyalarından bahsedermisin canım kusura bakma sen tecrübelisin o yüzden bu kadar soru sordum :)

günaydın kızlarrr güzel bir gün geçirmenizi dilerizzzz
canım odanın m2 sine falan bakmıyorlar şu kadar m2 olacak falan diye bir kural yok güneş görüyor olması gerekiyor ve rutubet olmaması gerekiyor problem olacağını sanmıyorum rahat olabilirsin en önem verdikleri gelir durumunuz gelir durumunuzun iyi olması gerekiyor bide ssk olmasına bakıyorlar diğer işlemler çokda önemli değil açıkçası rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin aminnnn

Son düzenleme:

simacım çok sağol bilgi verdiğin için gelir durumumuz iyi çok şükür eşimle özel hastanede çalışıyoruz özel sigorta ssk hepsi var hakkımızda inşallah hayırlısı olur

Arkadaşlar merhaba,

Bebeklerini alan annelere birşey sormak istiyorum ; miniklerin sağlık kontrollerini nasıl yaptırdınız, bildiğim kadarıyla dosyasında doktorum verdiği doğum raporuna benzer birşey oluyor ancak normalde yenidoğanlara topuktan alınan kanla vs. zeka, kalıtsal hastalık riski ve birkaç önemli noktayı daha aydınlatan testler yapılması gerekli. Bunları yaptırdınız mı acaba ?

Ben başvuru yaptıktan sonra sıram gelmeden önce hamile kalmıştım ve kaydımı dondurmuştum ama bebeğim 24 haftalık doğdu ve yaşamadı, ardından 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ancak o da 20 haftalık erken doğum oldu ve yaşamadı. Tüm bunlar Mayıs 2010 ve Haziran 2011 arasında, 11 ayda yaşandı yani

Her 2 gebelikte 5 senedir devam eden tüp bebek denemelerinde oluşan gebelikler idi. Bir daha tüp bebek denemesi yapmayacağım. Miniğimi bir an evvel almak, sonrasında doğal yolla olursa da ona bir kardeş vermek istiyoruz.

Sizlerin deneyimleri benim için çok önemli.

Herkese sevgiler,

Angelica

bizi 1 inci sıraya almışlar..şoktayım..birkaç sat sonra kurumdayız..daha odamız hiçbirşeyimiz hazır değil..allahım yardım et

denizverdi çok sevindim güzelim hayırlı olsun zaten yazamıyorum işler çoğaldı benim ama takip ediyorum hayırlı olsun ALLAH analı babalı uzun ömürlü nasip etsin çok sevindim

denizverdi canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahh herkes tez zamanda hayırlısıyla yavrularını kucağına alsın inşallahhhhh aminnnnn

canım bebeğin çok küçükse zaten sağlık ocağına kayıt yaptırıyorsun onlarda topuktan kan alıyorlar zaten beim kızımın ilk ayından itibaren kontrol eden bir dr u var heray düzenli kontrolle gidiyoruz şu sıralar kontrol aralıklarımız uzadı yaşı büyüdü aşılarımızda bitti 3 ayda bir götürüyoruz artık bebekler bulunduğunda bebekleri ilk hemen hastahaneye götürüp genel bütün kontrollerini yapıyorlarve o raporlarıda zaten size veriyorlar aklında bişey kalmasın sağlıksızsa eğer bebek sağlıksız olduğuda kurumdan söyleniyor

Arkadaşlar,güzel yürekli insanlar merhaba...Ben (tüp bebek)1 yaşında kız-erkek ikiz annesiyim... Ayrıca küçük bir kız bebek evlat edinmek istiyorum.. Bir sene kadar önce koruyucu aile vasfında olmak,daha sonra da evlat edinmek istiyorum...Tedavim sırasında Allah'a dualarımda böyle bir dileğim vardı..Umarım gerçekleştirebilirim....

bende tam bunları yazacaktım. bu mübarek ramazan gecesinde Yüce Allah sizde ki kalp temizliğini bizede nasip etsin. Allah evlatlaınızdan yüzünüzü güldürsün. onlardan incinmeyin inş.

Sima, bilgi için çok teşekkür ederim. Benim korktuğum tekşey bebğimin sağlıksız olması. Zaten onu da bildiriyorlar diyorsun. Peki bebeğinin gelişimi süresince sorun yaşadın mı, adaptasyon, seni istememe benzeri şeyler olmamıştır sanırım ama yine de sormak istedim. Birde süt veremediğin için kilosu ve diğer değerleri süt içen bebeklere göre farklılık oluşturdu mu ?

Sevgiler,

Angelica

canım bebeklerin gelişiminde gerilik olmuyor bebeklerimize süt veremiyoruz ama mama ile besliyoruz benim kızım yaşıtlarının önünde gelişim olarak maşallahhh süpanallahhhh adaptasyon sorunu neden yaşayalımki bebeğimi ben büyüttüm kucağıma aldığımda minicik bir bebekti ben onu doğurmamış olabilirim ama onun annesi benim öyle adaptasyon sorunu falan yaşamıyorsun oda normal çocuklar gibi bir çocuk banada babasınada çok düşkün kilo konusu sen nasıl beslersen çocuk öyle olur bakarsan bağ bakmazsan dağ olur hesabı kızım kilo ve boy olarak yaşıtlarının çok önünde rabbim nazarlardan saklasınnnnnnn

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben erken doğum yaptığım için bebeklerim küveze girmişlerdi..Çok zor bir hamilelik geçirmiştim..Doğru dürüst sütüm de olmadı başlarda...Küveze girdiklerinden itibaren biberon maması içtiler..Daha sonra az da olsa sütüm geldi ama hiç bir zaman günlük ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak kadar değil...Günde 2-3 öğün anca..Gerisi biberon mamasıydı....Hiç sütü gelmeyen anneler de var..Onlar da sadece biberon maması veriyorlar...Bebeklerin gelişiminde hiç bir sorun olmuyor..İçinizi ferah tutun.....

Merhabalar,bir süredir yazdıklarınızı okuyorum boğazımda yumruyla,sanki tanıyorum sizi,cümleler,duygular o kadar benzer ki,sıralarınız ilerlememişken yaşadığınız hayalkırıklığını da bir kişi eksildiğinde yaşadığınız sevincide içimde hissediyorum inanın.
Yazacağım kendimide size ama yazılarınızı bitirmeyi bekliyorum.Fakat bir şeyi çok merak ettim,sormadan edemeyeceğim.Benim 3 yaşında bir kedim var evde,kurum için sorun olu mu?acaba bu bebeğimin bana gelmesini engelleyecek bir şey midir?

canım kedinin engel olacağını düşünmüyorum ama belki ilk günler için dr istemeyebilir malum tüyleri bebeğe zarar verebilir alerji yapabilir diye ama en doğrusu bu soruyu kuruma sorman olur bence yinede en net cevabı ordan alırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…