Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

yeni çıkan kimliğinde ''değiştirme '' yazıyor...herkese sevgiler...

teşekkürler öncelikle :) peki nüfus müdürlüğünden vukuatlı nüfus cüzdanı örneği aldınız mı? orada da değiştirme mi yazıyordur?
Bu konuda bilgiye çok ihtiyaç var
Diğer annelerimiz den de rica ediyorum
Alan varsa yada gidip alıp bize bilgi verebilecek bir annemiz den yardım istiyorum
Bunu kuruma da sordum malesef bilmiyorlar mış
Hadi anneler bilgisi olanlar bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar bebeklerimizi almak için oturduğumuz evin kendi evimiz olması gerekiyor mu.birde tedaviye devam ediyor olmamız sorun olurmu

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde sokağa terk edilen 1 haftalık kız bebek bulunmuş arkadaşlar...

Sonrasında anneye de ulaşılmış. Hakkında aile yükümlülüğünü ihmalden işleme başlatılıp bebek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına teslim edilmiş. Bu durumda aileye ulaşıldığı ve aile istemediği için bu bebek rıza oluyor değil mi?

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeklerimizi almak için oturduğumuz evin kendi evimiz olması gerekiyor mu.birde tedaviye devam ediyor olmamız sorun olurmu

dün görüşmeniz vardı sanırım, nasıl geçti? öncelikle onu sorayım.

Üstünüze kayıtlı tapu olması istenebiliyor bazen. Tedavi konusunda emin değilim ama sakınca yaratacağını sanmıyorum. sonuçta olur da hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsan en fazla sıradan çıkarsın. ama tedavi sonuç vermezse sıran işlemiş olur.

Evet Bacım rıza oluyor
İnşallah gerçek anne ve babasına yakında kavuşmuş olur

evet görüşmem vardı ama pek umutlu değilim ben..hiç umut verici konuşmadılar nedense tedaviyi sordu devam ediyorum dedim verdiği cevap hııııımmm oldu.evi sordu kendi evimiz değil dedim onada bir hımmmm dedi.çok heycanlı sevinçli gittim ama ağlayarak döndüm.olmayacak kabul etmeyecekler sanki ya..ev olayınca olmuyormu yani dedim.biz çocukların ailesi olsun diye uğraşmıyoruz olurda işsiz kalırsanız çocuğa nasıl gelecek sunulacak.hep en kötüsünü konuştular nedense.sonuçta şuan kendi çocuğumda olmuş olsa gene aynı şartlarda bakılacaktı....millet 2 3 çocukla kirada oturup askari ücretle geçiniyorda biz bir çocuğa mı bakamıcaz anlamadım..çok şükür işimiz maşımız düzgün ama.. bebeğimi alsam gül gibide bakarım çok şükür ama bunu onlara nasıl anlatabilirim bilmiyorum

Cajim canını sikma Rabbim büyük yani Evi olmayana evlat sahibi olma hakkı neden alınır insqllh öyle birşey yoktur insqllh kabul edirlitsinjz olumlu düşünün olumlu olsun ınsallh dualarimiz sizinle siz umudunuzu kaybetmeyin lutfen

Bacım üzülme kurum zaten genel olarak böyle davranıyor
Herşeyi yargılar davranıyorlar
Ev şart değil
Maaşınıza bakıyorlar
Sanki herkesin evimi var
Ne kadar istekli olduğunuzu ölçmek için yapıyorlar
Bacım bizde görüşmelerde ağlaya zırlaya çıkıyorduk
Bak şimdi sıradayız
İnşallah seninde haberlerini alıcaz

inşallah canım bebeğimi almak için elimden geleni yapıcam illede ev derlerse gerekirse onu bile yapıcam.ya kabul edilsin şu sıraya geçeyim başka bişey istemiyorum bebeğim er geç gelicek bana biliyorum..onları beklemesi bile bir başka güzel.hele ki kurumdaki çocukları görünce çok üzüldüm ne kadar masumlar sevgiye ihtiyaçları var..evet orda güzel bakılıyor ama eminim bizler gibi bakamazlar. sen ne kadardır bekliyorsun bebeğini seninde az kaldı sanırım bebeğine kavuşmana. rabbim hayırlı tabi ilerde bizleri anlayacak( öğrenince anlayışlı olacak ) evlatlar nasip etsin..burda bir arkadaşımız var yazdıklarını okuyunca bayıldım kendisine bizede öyle evletlar nasip olur inşallah

Rabbimm hepimize evlat sahibi yapsın hayırlı evlatlar olsunlar ins.anne diyince bir anne yürükten kalpten çıksın sözler iyiki desinler Evliyalarin yüzü suyu hürmetine Rabbim Yardım etsin tüm sıraya girecek bizim gibi bekleyen sırasını bekleyen annelereins

inşallah canım ya öyle olursa çok saçma olacak zaten ya. bilmiyorum bakalım bekleyip görücez ..Rabbim büyük güldürür elbet yüzümüzü..bu çocuk sevgisi herşeyi yaptırır bana ..güzel kızım için herşeyi yapmaya hazırım yeterki o bana gelsin

aminnnnnnnn canım.. güldürücek yüzümüzü inanıyorum ben daha çok başındayım ama sizler çoğunu bitirmişsiniz bile ... Rabbim hAYIRLI evlatlarla karşılaştırsın

Bitanem aslında ben basinda yim daha sıraya bile gidemedik Rabbim hepimize yardım etsin

ah canım sende bendensin desene...görüşmeler bittimi senin
Yok be canim bu yola gönül verdik ama daha başındayiz tüp bebek deneyicez ama pek olumlu değil durumunuz deneme şansımız olmayabilir Tüp bebekde bakacaz duruma göre eşimle evlat edinmek içinde konuşuyor İstiyoruz can parasini. ..herkese nasip etsin bizde ins

hiç belli olmaz bu işler olmaz dersin bi bakarsın olur hemde ikiz olur..bak bizim olumlu herşey hiç sorun bulunmadı şimdiye kadar kendiliğinden hamile kalabilirsin diyor doktorlar ama olmuyor işte.kimine de tüp bebekle bile olmaz derler bir bakmışsın kendiliğinden hamile kalmış.olumlu düşün öyle başla bu işe ...rabbim gönlüne göre versin evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsin .bebişlere sahip olmak ne kadar zormuş ya kendi olmuyo evlat alalım dedik oda sıkıntılı ne olacak halimiz bilmiyorum..anneliği çok çokkk istiyoruz ve çok zor bişeyle sınanıyoruz.sabredicez yapcak bişey yok

Canim evimiz Arabamız var bizim çok şükür elhamdullah ama onlarada olmuyo ki olucak sizin insqllh sıraya da girip burada mutlulugunu paylaşmayı nasip etsin arkqdasim mal mülkte anne baba olunmaz ki neden bunu kurumdakiler anlamıyor biz yurwgimizdeki sevgiyle onları canla başla okuturuz büyüturuz Allahın izniyle Kalbimiz sevgi dolu bakalım bende burdan öğrendim 29 da başvuru yapıo die bir yılınız var başvuru içindir heycanlanıyorum gecsede sıraya girsek die tabiki Rabbim bilir tüp bebeği de ama doktorlar öyle dedi canim insqllh hersey güzel olur herkes için

Hepinize merhaba,uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum.Ben 21 yaşındayım bu konulardan çok uzağım henüz ama çok yakınımdaki bi kişi evlat edinilmiş Annem.Maalesef anneannemle büyükbabam söylememiş anneme.Annem lisedeyken akrabalarından öğrenmiş.Ama annem hiç belli etmemiş üzülmesinler diye bilmiyormuş gibi davranmış hep.Her zaman annem de ben de büyük bir şans olarak görürüz büyükbabamla anneannemi.Ben özellikle öz babasıyla sorun yaşayan bir kız olarak büyükbabamı baba gibi görmüşümdür.Hem anneme hem bana hem iki kız kardeşime babalık yaptı.Ben hayatımda böyle saf katıksız sevgiyi büyükbabamdan gördüm sadece.Kendi kanından olmamanın hiç bir şeyi değiştirmediğini gördüm.Annem anneannemi de büyükbabamı da canından çok seviyordu.Maalesef üç yıl önce 2-3 ay gibi bir arayla ikisini de kaybettik.Böyle bir acının tarifi olamaz Annem ağladıkça yalnız kaldım annesiz babasız kaldım dedikçe benim canımdan can gitti.Ama hayat işte dayanmaktan başka çaremiz yok malesef.Ha neden mi bunları yazıyorum belki içinizde en ufak bir soru işareti vardır diye canlı kanlı bir örnek göstermek istediğim için.Hepinizin çok iyi anne babalar olacağınıza tanımadığım halde inanıyorum,biliyorum.Benim küçücük bir tavsiyem haddimi aşmak istemeden söylüyorum bunu lütfen siz kendiniz söyleyin.Öğrendiğinde sevgisinden hiç bir şey eksilmediğini kendi ağzıyla söyledi annem.O ergenlik yıllarında başkasından öğrenmiş olmasına rağmen.Bunu bu kadar yıl kendi içinde saklamış olması gerçekten çok acı ve zor.Siz nasıl sahip olursanız olun canınızdan bir parça olacak biliyorum.Umarım en yakın zamanda kavuşursunuz evlatlarınıza.Dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…