Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
3 yıla merdiven dayadık
Aslında sıralar ilerlese çok kalmadı
Şimdiye gelirdi
Nasip işte bekliyoruz
Belli olmaz bir bakarsın bizim kızımız kaderimiz gelmiştir önünde 40 kişi de olsa gene kısmet olur
Üzülme bugünlerde geçicek ve sende anne oldum diye müjde vereceksin

merhaba öncelikle hayırlı olsun başvurunuz. umarım olumlu sonuçlanır. ben de aynı endişeleri yaşadım. biz de kiracıyız
arkadaşlar bebeklerimizi almak için oturduğumuz evin kendi evimiz olması gerekiyor mu.birde tedaviye devam ediyor olmamız sorun olurmu
başvuru yaptığımızda kiracı olmamız evlat edinmemize engel olacak mı diye ben de çok endişelenmiştim. ama çok şükür şimdi sıradayız heyecanla bekliyoruz. görüşmemiz onaylandıktan sonra uzmanımıza bunu sormuştum. cevabı "ev önemli tabiki ama ailenin gelir durumuna bakıyoruz. hem asgari ücretle geçinen hem de kiracı olan bir aileye vermiyoruz. " olmuştu. biz kiracıyız üstelik araba kredimiz devam ediyor. ama ikimiz de çalışıyoruz eşimle. işlerimiz özel şirket olsa da uzun yıllardır aynı şirketlerde devam ediyoruz. bunlar da göz önünde bulundurulmuştur diye düşünüyorum. inşallah sizin de olumlu sonuçlanır hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.

Hayırlı olsun arkadaşım.. Görüşmeler sırasında genelde sizi sınayacaklar bilgin olsun.. Ne kadar kararlısınız, gerçekten istiyor musunuz.. En ufak bir olumsuzlukta yıkılacak mısınız vs... O yüzden sakın üzülme... Hep pozitif ol ve kararlılığını göster.. Burda yazan birçok arkadaş daa bahsetmişti zaten, çok zorladıklarından... Ev konusuna gelince, biz de başvuru yaptığımızda kirada oturuyorduk... Ama uzmanımız, mahkemeye kadar eviniz olursa olumlu olur diye belirtmişti.. Çok şükür kızım kısmetiyle geldi evimizi de aldık... Ev kira ise gelir durumuna dikkat ediyorlar sanıyorum... Tedavi olmak da senin en doğal hakkın.. Burda bir arkadaşımız başvurup sıra beklerken kendiliğinden gebe kalmıştı mesela... Sonra sırasını dondurmuştu hamileyken. Ve şimdi kucağına aldı yavrusunu... Kısmet yani anlayacağın... Umarum herşey yolunda gider ve evladına kavuşursun sen de.. Sevgiler..

Dünden beri çok kötü rüyalar görüyorum
Moralim çok bozuk
Canım çok sıkılıyor
Rüyamda hep kızımı görüyorum öyle minnacık hatta ileri sarılığı varmış
Kucağımda nasıl sarıp sarmalıyorum
Sonra gelip geri alıyorlar
Anlatamam o acıyı hala içim yanıyor
Uyandım uyudum gene böyle rüyalar görüyorum
Moralim bozuk neden böyle rüyalar görüyorum ki

Allah hayırlara çıkarsın diyeyim öncelikle. bu aralar tercihini değiştirmeyi düşündün veya eşinle falan konuştun mu? belki o düşünce geri alınma korkusu yaratmıştır bilinçaltında. aklıma ilk o geldi...

ama hayırlara yoralım hayırlı olsun diyeyim. rüyalar ters çıkarmış, çok sağlıklı olacak demekki... ve dünya yıkılsa ayrılmayacaksınız. öyle yorumlayalım :)

Ayyy inşallah dediğin gibi tersi olsun
Sarılık rüyada aslında iyiymiş
Uzun süredir uğraştığın bir şeyin olacağı anlamına geliyor muş
Bunu okuduktan sonra rahatladım

Yürekleriniz o kadar güzel ki... Yazılanların hepsini ağlaya güle okudum. Herbiriniz için tek tek dua ettim... Herkes yavrusuna en kısa sürede sağlıkla kavuşsun, mutlulukla büyütsün inşallah.
Ben kızımı kaybettim karnımda öldü meleğim, birkaç embriyomuz daha var ama belki de yavrumu birisi benim için doğurmuştur diye düşünüyorum ara ara. Heniz evlat edinmeyi araştırma aşamasındayım.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, neden kız bebekte çok sıra var? Yani başka bir deyişle neden erkek bebek daha az tercih ediliyor?

Kız bebek daha çok istendiğinden sıra daha fazla oluyor.. Nedenine gelince, ben de kız istemiştim mesela. Daha cicili bicililer, daha sevimliler sanki... Bir de aileye daha mı bağlı oluyorlar ne... Ya da belki de eskiden beri bir kızım olması hayali... Tabii ki erkek bebekler de çok tatlı.. Tamamen sana bağlı.. Kız olsun erkek olsun hayırlı evlat olsun.. Ama genelde kız tercih edildiğinden sırası daha fazla oluyor...

Ben farketmez diyeceğim başvuru yaparsam, sonuçta hamile kaldaydım da bilmeyecektim cinsiyetini diye ama merak ettim neden erkek istenmiyor diye. Bazı genetik hastalıklar erkeklerde daha çok görülüyor ondan mı acaba diye düşünmüştüm

Açıkcası başta ben de öyle düşünmüştüm.. Doğursam seçebilecek miyim demiştim.. Ama sonra farketmez diyenlere genelde erkek veriliyor.. Ben de içten içe hep kız istiyordum.. Madem böyle bir şansım var neden seçmiyim dedim.. Ve prensesime kavuştum şükür... Tabii ki sizin de kendi tercihiniz.. İnşallah siz de biran önce yavrunuza kavuşursunuz..

Öncelikle ilk adımı atmışsınız,hayırlısı olsun..Gözyaşlarınıza çok üzüldüm,naçizane şunu söylemek isterim;hani bazı uzmanlarımız diyorlar ya biz sizlere çocuk aramıyoruz çocuklara aile arıyoruz diye (ki doğrudur), ben de diyorum ki biz de ev değil yuva sıcaklığı verebileceğimiz evlatlarımızın hasretindeyiz.Evet şuan ben bir ev sahibiyim ama kim bilir belki yarın bir gün evimi satmak zorunda kalabilirim,bunun bir garantisi var mı?? Çocuklarımız için herşeyi düşünmek zorundayız moduna girmeden önce gerçek değerleri belirlememiz lazım bence.Mesela ben çok pasta börek vs. yapan biri değilim ama öğrenmeye çalışıyorum çünkü istiyorum ki benim evladım da benim gibi evdeki kek kokusunun tadını alsın..ve bu tadı tapusu bana ait bir evde mi kirada oturduğumuz bir evde mi almış umurumda değil..Lütfen sizin de umurunuzda olmasın, sevgiler :)

Çok teşekkürler :) sizin de ikinci kuzunuz sağlıkla gelsin inşallah

Artık her ay google amcadan terk edilmiş bebek haberleri takip ediyorum
Ağustos ayında da baya bebek terk edilmiş
Hastane çalışanları da çok güzel isimler koymuş melek su elif su
İnşallah bizim kızda yakında gelir
Sırayı sormak için aramaya korkuyorum
Ya gene sıramız düşmemişse
Ama işte ya düşmüşse sorusu karşı konulmaz :)
az kaldı ha gayret inşallah 1 yıl olmadan gelir

Inşallah en kisa surede yavrunuza kavusursunuz . Bekleme süresi Neden bu kadar uzadi acaba?

kavuşurTE="zaman, post: 42442400, member: 116971"]Artık her ay google amcadan terk edilmiş bebek haberleri takip ediyorum
Ağustos ayında da baya bebek terk edilmiş
Hastane çalışanları da çok güzel isimler koymuş melek su elif su
İnşallah bizim kızda yakında gelir
Sırayı sormak için aramaya korkuyorum
Ya gene sıramız düşmemişse
Ama işte ya düşmüşse sorusu karşı konulmaz :)
az kaldı ha gayret inşallah 1 yıl olmadan gelir[/QUOTE]
Insa

Terk ve kız beklediğimiz için
Yoksa şimdiye çoktan gelirdi

ayy canim ya gercekten bence de herkes 3 cocuga bakiyor üç kuruş maaşla. bana da enteresan geliyor. benim de ev kendimuzin ama iki odali bir ev hep ben de sorguladim acaba oyle bisey olsa bana çocuğa oda sorarlarmi diye

bir kurumda kalmak ile bir evde aile ortaminda kalmak çok farklıdır. bence abartiyorlar. hem aile sicakligi hem ev ortami ayrica ilgilenen insan farki anne baba şefkati... inşallah siraya girersin en yakin zamanda cnm

biz de bir tedavi daha olacağız. ne zaman dusunuyorsun. bir de neden umudun azaldi sorun neydi ki. benim de hic umudum yok.

evet canım maalesef öyle diyorlar.ordan çıkınca tamam olmayacak artık bitti demiştim ama sağolsun arkadaşlar içimi rahatlattı.bunu söylemeleri saçma bence ev sorun olmamalı evi olmayan biri çocuk sahibi olmaya hakkı yokmu yani.kurum o çocuklara ömür boyu bakmıyor ki.bizim vereceğimiz aile sıcaklığını asla veremezler diye düşünüyorum.ya ben nasılsa olacak bana gelecek bebeğim diye hayallere hazırlıklara bile başladım.olacak oldurucaz başka yolu yok.bak sen ne kadar güzel düşünmüşsün onun için bişeyler yapmaya öğrenmeye çalışıyorsun annelik böyle bir şey işte.onlar bizim hayallerimizi düşüncelerimizi bilse keşke de sorun çıkarmasalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…