3 yıla merdiven dayadıkinşallah canım bebeğimi almak için elimden geleni yapıcam illede ev derlerse gerekirse onu bile yapıcam.ya kabul edilsin şu sıraya geçeyim başka bişey istemiyorum bebeğim er geç gelicek bana biliyorum..onları beklemesi bile bir başka güzel.hele ki kurumdaki çocukları görünce çok üzüldüm ne kadar masumlar sevgiye ihtiyaçları var..evet orda güzel bakılıyor ama eminim bizler gibi bakamazlar. sen ne kadardır bekliyorsun bebeğini seninde az kaldı sanırım bebeğine kavuşmana. rabbim hayırlı tabi ilerde bizleri anlayacak( öğrenince anlayışlı olacak ) evlatlar nasip etsin..burda bir arkadaşımız var yazdıklarını okuyunca bayıldım kendisine bizede öyle evletlar nasip olur inşallah
başvuru yaptığımızda kiracı olmamız evlat edinmemize engel olacak mı diye ben de çok endişelenmiştim. ama çok şükür şimdi sıradayız heyecanla bekliyoruz. görüşmemiz onaylandıktan sonra uzmanımıza bunu sormuştum. cevabı "ev önemli tabiki ama ailenin gelir durumuna bakıyoruz. hem asgari ücretle geçinen hem de kiracı olan bir aileye vermiyoruz. " olmuştu. biz kiracıyız üstelik araba kredimiz devam ediyor. ama ikimiz de çalışıyoruz eşimle. işlerimiz özel şirket olsa da uzun yıllardır aynı şirketlerde devam ediyoruz. bunlar da göz önünde bulundurulmuştur diye düşünüyorum. inşallah sizin de olumlu sonuçlanır hayırlısıyla kavuşursunuz yavrunuza.arkadaşlar bebeklerimizi almak için oturduğumuz evin kendi evimiz olması gerekiyor mu.birde tedaviye devam ediyor olmamız sorun olurmu
evet görüşmem vardı ama pek umutlu değilim ben..hiç umut verici konuşmadılar nedense tedaviyi sordu devam ediyorum dedim verdiği cevap hııııımmm oldu.evi sordu kendi evimiz değil dedim onada bir hımmmm dedi.çok heycanlı sevinçli gittim ama ağlayarak döndüm.olmayacak kabul etmeyecekler sanki ya..ev olayınca olmuyormu yani dedim.biz çocukların ailesi olsun diye uğraşmıyoruz olurda işsiz kalırsanız çocuğa nasıl gelecek sunulacak.hep en kötüsünü konuştular nedense.sonuçta şuan kendi çocuğumda olmuş olsa gene aynı şartlarda bakılacaktı....millet 2 3 çocukla kirada oturup askari ücretle geçiniyorda biz bir çocuğa mı bakamıcaz anlamadım..çok şükür işimiz maşımız düzgün ama.. bebeğimi alsam gül gibide bakarım çok şükür ama bunu onlara nasıl anlatabilirim bilmiyorum
Dünden beri çok kötü rüyalar görüyorum
Moralim çok bozuk
Canım çok sıkılıyor
Rüyamda hep kızımı görüyorum öyle minnacık hatta ileri sarılığı varmış
Kucağımda nasıl sarıp sarmalıyorum
Sonra gelip geri alıyorlar
Anlatamam o acıyı hala içim yanıyor
Uyandım uyudum gene böyle rüyalar görüyorum
Moralim bozuk neden böyle rüyalar görüyorum ki
Ayyy inşallah dediğin gibi tersi olsunAllah hayırlara çıkarsın diyeyim öncelikle. bu aralar tercihini değiştirmeyi düşündün veya eşinle falan konuştun mu? belki o düşünce geri alınma korkusu yaratmıştır bilinçaltında. aklıma ilk o geldi...
ama hayırlara yoralım hayırlı olsun diyeyim. rüyalar ters çıkarmış, çok sağlıklı olacak demekki... ve dünya yıkılsa ayrılmayacaksınız. öyle yorumlayalım :)
Yürekleriniz o kadar güzel ki... Yazılanların hepsini ağlaya güle okudum. Herbiriniz için tek tek dua ettim... Herkes yavrusuna en kısa sürede sağlıkla kavuşsun, mutlulukla büyütsün inşallah.
Ben kızımı kaybettim karnımda öldü meleğim, birkaç embriyomuz daha var ama belki de yavrumu birisi benim için doğurmuştur diye düşünüyorum ara ara. Heniz evlat edinmeyi araştırma aşamasındayım.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, neden kız bebekte çok sıra var? Yani başka bir deyişle neden erkek bebek daha az tercih ediliyor?
Ben farketmez diyeceğim başvuru yaparsam, sonuçta hamile kaldaydım da bilmeyecektim cinsiyetini diye ama merak ettim neden erkek istenmiyor diye. Bazı genetik hastalıklar erkeklerde daha çok görülüyor ondan mı acaba diye düşünmüştümKız bebek daha çok istendiğinden sıra daha fazla oluyor.. Nedenine gelince, ben de kız istemiştim mesela. Daha cicili bicililer, daha sevimliler sanki... Bir de aileye daha mı bağlı oluyorlar ne... Ya da belki de eskiden beri bir kızım olması hayali... Tabii ki erkek bebekler de çok tatlı.. Tamamen sana bağlı.. Kız olsun erkek olsun hayırlı evlat olsun.. Ama genelde kız tercih edildiğinden sırası daha fazla oluyor...
Ben farketmez diyeceğim başvuru yaparsam, sonuçta hamile kaldaydım da bilmeyecektim cinsiyetini diye ama merak ettim neden erkek istenmiyor diye. Bazı genetik hastalıklar erkeklerde daha çok görülüyor ondan mı acaba diye düşünmüştüm
Öncelikle ilk adımı atmışsınız,hayırlısı olsun..Gözyaşlarınıza çok üzüldüm,naçizane şunu söylemek isterim;hani bazı uzmanlarımız diyorlar ya biz sizlere çocuk aramıyoruz çocuklara aile arıyoruz diye (ki doğrudur), ben de diyorum ki biz de ev değil yuva sıcaklığı verebileceğimiz evlatlarımızın hasretindeyiz.Evet şuan ben bir ev sahibiyim ama kim bilir belki yarın bir gün evimi satmak zorunda kalabilirim,bunun bir garantisi var mı?? Çocuklarımız için herşeyi düşünmek zorundayız moduna girmeden önce gerçek değerleri belirlememiz lazım bence.Mesela ben çok pasta börek vs. yapan biri değilim ama öğrenmeye çalışıyorum çünkü istiyorum ki benim evladım da benim gibi evdeki kek kokusunun tadını alsın..ve bu tadı tapusu bana ait bir evde mi kirada oturduğumuz bir evde mi almış umurumda değil..Lütfen sizin de umurunuzda olmasın, sevgiler :)evet görüşmem vardı ama pek umutlu değilim ben..hiç umut verici konuşmadılar nedense tedaviyi sordu devam ediyorum dedim verdiği cevap hııııımmm oldu.evi sordu kendi evimiz değil dedim onada bir hımmmm dedi.çok heycanlı sevinçli gittim ama ağlayarak döndüm.olmayacak kabul etmeyecekler sanki ya..ev olayınca olmuyormu yani dedim.biz çocukların ailesi olsun diye uğraşmıyoruz olurda işsiz kalırsanız çocuğa nasıl gelecek sunulacak.hep en kötüsünü konuştular nedense.sonuçta şuan kendi çocuğumda olmuş olsa gene aynı şartlarda bakılacaktı....millet 2 3 çocukla kirada oturup askari ücretle geçiniyorda biz bir çocuğa mı bakamıcaz anlamadım..çok şükür işimiz maşımız düzgün ama.. bebeğimi alsam gül gibide bakarım çok şükür ama bunu onlara nasıl anlatabilirim bilmiyorum
Çok teşekkürler :) sizin de ikinci kuzunuz sağlıkla gelsin inşallahAçıkcası başta ben de öyle düşünmüştüm.. Doğursam seçebilecek miyim demiştim.. Ama sonra farketmez diyenlere genelde erkek veriliyor.. Ben de içten içe hep kız istiyordum.. Madem böyle bir şansım var neden seçmiyim dedim.. Ve prensesime kavuştum şükür... Tabii ki sizin de kendi tercihiniz.. İnşallah siz de biran önce yavrunuza kavuşursunuz..
Inşallah en kisa surede yavrunuza kavusursunuz . Bekleme süresi Neden bu kadar uzadi acaba?
kavuşurTE="zaman, post: 42442400, member: 116971"]Artık her ay google amcadan terk edilmiş bebek haberleri takip ediyorum
Ağustos ayında da baya bebek terk edilmiş
Hastane çalışanları da çok güzel isimler koymuş melek su elif su
İnşallah bizim kızda yakında gelir
Sırayı sormak için aramaya korkuyorum
Ya gene sıramız düşmemişse
Ama işte ya düşmüşse sorusu karşı konulmaz :)
az kaldı ha gayret inşallah 1 yıl olmadan gelir
Evet Bacım rıza oluyor
İnşallah gerçek anne ve babasına yakında kavuşmuş olur
evet görüşmem vardı ama pek umutlu değilim ben..hiç umut verici konuşmadılar nedense tedaviyi sordu devam ediyorum dedim verdiği cevap hııııımmm oldu.evi sordu kendi evimiz değil dedim onada bir hımmmm dedi.çok heycanlı sevinçli gittim ama ağlayarak döndüm.olmayacak kabul etmeyecekler sanki ya..ev olayınca olmuyormu yani dedim.biz çocukların ailesi olsun diye uğraşmıyoruz olurda işsiz kalırsanız çocuğa nasıl gelecek sunulacak.hep en kötüsünü konuştular nedense.sonuçta şuan kendi çocuğumda olmuş olsa gene aynı şartlarda bakılacaktı....millet 2 3 çocukla kirada oturup askari ücretle geçiniyorda biz bir çocuğa mı bakamıcaz anlamadım..çok şükür işimiz maşımız düzgün ama.. bebeğimi alsam gül gibide bakarım çok şükür ama bunu onlara nasıl anlatabilirim bilmiyorum
inşallah canım bebeğimi almak için elimden geleni yapıcam illede ev derlerse gerekirse onu bile yapıcam.ya kabul edilsin şu sıraya geçeyim başka bişey istemiyorum bebeğim er geç gelicek bana biliyorum..onları beklemesi bile bir başka güzel.hele ki kurumdaki çocukları görünce çok üzüldüm ne kadar masumlar sevgiye ihtiyaçları var..evet orda güzel bakılıyor ama eminim bizler gibi bakamazlar. sen ne kadardır bekliyorsun bebeğini seninde az kaldı sanırım bebeğine kavuşmana. rabbim hayırlı tabi ilerde bizleri anlayacak( öğrenince anlayışlı olacak ) evlatlar nasip etsin..burda bir arkadaşımız var yazdıklarını okuyunca bayıldım kendisine bizede öyle evletlar nasip olur inşallah
Yok be canim bu yola gönül verdik ama daha başındayiz tüp bebek deneyicez ama pek olumlu değil durumunuz deneme şansımız olmayabilir Tüp bebekde bakacaz duruma göre eşimle evlat edinmek içinde konuşuyor İstiyoruz can parasini. ..herkese nasip etsin bizde ins
evet canım maalesef öyle diyorlar.ordan çıkınca tamam olmayacak artık bitti demiştim ama sağolsun arkadaşlar içimi rahatlattı.bunu söylemeleri saçma bence ev sorun olmamalı evi olmayan biri çocuk sahibi olmaya hakkı yokmu yani.kurum o çocuklara ömür boyu bakmıyor ki.bizim vereceğimiz aile sıcaklığını asla veremezler diye düşünüyorum.ya ben nasılsa olacak bana gelecek bebeğim diye hayallere hazırlıklara bile başladım.olacak oldurucaz başka yolu yok.bak sen ne kadar güzel düşünmüşsün onun için bişeyler yapmaya öğrenmeye çalışıyorsun annelik böyle bir şey işte.onlar bizim hayallerimizi düşüncelerimizi bilse keşke de sorun çıkarmasalar.Öncelikle ilk adımı atmışsınız,hayırlısı olsun..Gözyaşlarınıza çok üzüldüm,naçizane şunu söylemek isterim;hani bazı uzmanlarımız diyorlar ya biz sizlere çocuk aramıyoruz çocuklara aile arıyoruz diye (ki doğrudur), ben de diyorum ki biz de ev değil yuva sıcaklığı verebileceğimiz evlatlarımızın hasretindeyiz.Evet şuan ben bir ev sahibiyim ama kim bilir belki yarın bir gün evimi satmak zorunda kalabilirim,bunun bir garantisi var mı?? Çocuklarımız için herşeyi düşünmek zorundayız moduna girmeden önce gerçek değerleri belirlememiz lazım bence.Mesela ben çok pasta börek vs. yapan biri değilim ama öğrenmeye çalışıyorum çünkü istiyorum ki benim evladım da benim gibi evdeki kek kokusunun tadını alsın..ve bu tadı tapusu bana ait bir evde mi kirada oturduğumuz bir evde mi almış umurumda değil..Lütfen sizin de umurunuzda olmasın, sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?