Rabbimm cümlemizin muradıni versin bu mübarek cuma gününde okadar mutlu oluyorum ki bu yazıları okuyunca keşke bursada olursam die düşünüyorum tanışır gorusurdukk ama malesef yakınım aslında yalovada bellimi olsun belki bir gün yakın oturan arkadaşlar hepimiz buluşuruz ...❤
Hadi yaaaa ne kötü bir durum, sebebi neymiş kiAz önce Facede evlat edinen aileler diye bir site var orda bir aile evlat edinmiş fakat mahkeme aşamasında biyolojik aileye vermiş mahkeme cok üzüldüm acaba burda da hiç oyle karsilan var mi cok kötü bir durum allahım kimseye yasatmasin
Hadi yaaaa ne kötü bir durum, sebebi neymiş ki
Az önce Facede evlat edinen aileler diye bir site var orda bir aile evlat edinmiş fakat mahkeme aşamasında biyolojik aileye vermiş mahkeme cok üzüldüm acaba burda da hiç oyle karsilan var mi cok kötü bir durum allahım kimseye yasatmasin
3 yasından berı tv de terk edilen bebek görünce anne bunu bızz alalım bız bakalım yazık annesız babasız kalmasın günah derdım her dememde annem babam aglardı nıye aglıyorsunuz dedigimde de bebege üzüldük diyorlardı onlarla beraber bende aglardım :) kardes ısterdım olmaz bızım cocugumuz bır daha derlerdı.kuzenlerın senın kardeslerın derlerdı.bende evlat edınelım bakalım ben ablalık yaparım derdım hatta onlarda konuyu kapatmaya calısırdı ben annemlere kızardım küserdim günlerce.hayat ne garıp bende o bebeklerden bırıymısım :)
Canım muhakkak özel bir durum vardır onda... Milyonda bir ihtimallere takılmamak lazım... Hayat da hep risklerle dolu değil mi...
Ne mutlu ki böyle güzel bir aileye kavuşmuşsun canım.. Keşke bir tane daha alsalardı kardeş sana dimi... Canım biz evlat edinen aileler hep bu gerçeği yavrularımızla paylaşma sürecimizi düşünüyoruz... Nasıl olacak , nasıl tepki verecek vs.. Sen şuan kaç yaşındasın ve kac yaşında öğrendin... Bizimle biraz paylaşırsan çok seviniriz... Ama eminimm annen babann seni ne çok istemişlerdir ve de ne çok seviyorlardır....
Canım muhakkak özel bir durum vardır onda... Milyonda bir ihtimallere takılmamak lazım... Hayat da hep risklerle dolu değil mi...
Ne mutlu ki böyle güzel bir aileye kavuşmuşsun canım.. Keşke bir tane daha alsalardı kardeş sana dimi... Canım biz evlat edinen aileler hep bu gerçeği yavrularımızla paylaşma sürecimizi düşünüyoruz... Nasıl olacak , nasıl tepki verecek vs.. Sen şuan kaç yaşındasın ve kac yaşında öğrendin... Bizimle biraz paylaşırsan çok seviniriz... Ama eminimm annen babann seni ne çok istemişlerdir ve de ne çok seviyorlardır....
Evet aynı sıradan devam ediyorlar hak kayıpları olmuyor diye biliyorumMerhaba, başvurusunu dondurmuş olanlar tekrar karar verdiklerinde yine kaldıkları sıradan mı devam ediyorlar. Sıraların ilerlemesini etkiliyor mu ?
Rabbim herkesin muradıni versin senin gibi evlat larda bize nasip etsin güzel kiz☺insqllh bizim yavrular da iyiki derler senin gibi ...hep mutlu ol ınsallh kuxum bi ömür şu sıralar uzun sürmese keşke biras hızlandırmaya işlemleri Allahım sen herkese yardım et ins❤❤❤3 yasından berı tv de terk edilen bebek görünce anne bunu bızz alalım bız bakalım yazık annesız babasız kalmasın günah derdım her dememde annem babam aglardı nıye aglıyorsunuz dedigimde de bebege üzüldük diyorlardı onlarla beraber bende aglardım :) kardes ısterdım olmaz bızım cocugumuz bır daha derlerdı.kuzenlerın senın kardeslerın derlerdı.bende evlat edınelım bakalım ben ablalık yaparım derdım hatta onlarda konuyu kapatmaya calısırdı ben annemlere kızardım küserdim günlerce.hayat ne garıp bende o bebeklerden bırıymısım :)
Amiin inşallah biran once sansli meleklerinize kavusursunuz . Tabikide onlarda iyiki dicekler ilerde.benim size tek tavsiyem kucukken soylemeyin.hatta mumknse hic soylemeyn ama illa soylcem derseniz 18 yaşını bekleyn.bana belki kucukken soylenms olsa bu kadar mantikli dusunemeyebilirdimRabbim herkesin muradıni versin senin gibi evlat larda bize nasip etsin güzel kiz☺insqllh bizim yavrular da iyiki derler senin gibi ...hep mutlu ol ınsallh kuxum bi ömür şu sıralar uzun sürmese keşke biras hızlandırmaya işlemleri Allahım sen herkese yardım et ins❤❤❤
Canim benimbenim esimde pek sıcak bakmiyodu ben 2013 yılından beri diyorum alalım diye en son kendi haline bıraktım ama yinede ara ara hatirlatiyordum sıkmadan yazılanları okuyorum bide evde dolaşan bi çocuk olsa tependen hiç inmese falan diye diye söylüyordum sende bu şekilde bir dene bunlar mi etkili oldu bilmiyorum ama biranda alalım dedi carsambagünü ilk görüşmemiz var cok heycanliyim bir o kadar da duygusalim hemen herşeye ağlıyorum aa bu sefer sevinçten insallah herşey yolunda giderse benimde kuzum yavrum gelcek
Amiin inşallah biran once sansli meleklerinize kavusursunuz . Tabikide onlarda iyiki dicekler ilerde.benim size tek tavsiyem kucukken soylemeyin.hatta mumknse hic soylemeyn ama illa soylcem derseniz 18 yaşını bekleyn.bana belki kucukken soylenms olsa bu kadar mantikli dusunemeyebilirdim
Canım kuzum ama ben aldığım günden bunu ayilayim büyütücem yani gizliyipAmiin inşallah biran once sansli meleklerinize kavusursunuz . Tabikide onlarda iyiki dicekler ilerde.benim size tek tavsiyem kucukken soylemeyin.hatta mumknse hic soylemeyn ama illa soylcem derseniz 18 yaşını bekleyn.bana belki kucukken soylenms olsa bu kadar mantikli dusunemeyebilirdim
Canım siz kaç yasinda siniz ınsallh ikna olur benimki istekli ama suan yaşı beklioz ama su evlat edinmis söyle filan konuşuyoruz oda olur kuzenin demiş bir tane bebek evlat edinmek istiom di3 ama tam detaylı konusmuoz ama annesi de yanında bu meseleleri konusuyo yani kızım evlat edinin die.onu için içim rahat İlber ikna olacaktır cajim çok istekli olduğunu hissedersiniz esine uygun zamanlarda anlat sizde sebeb ne çocuğunuz olmamasının canım anlatmak istersen tabiidoğru aslında çoğu kişi 1,5-2 yılda ikna etmiş... neyse bakalım bu aralar o konuyu açmıyorum ama kırgın çiçekler filmini izliyor ondan etkileniyor :) ben de diyorum anlatıyorum çevremdeki insanları. aslında çalışmıyor olsam.koruyucu aile olurum aslında o bile onu ikna edebilir. evde çocuğu gördükçe benimseyecek ve kendi isteyecektir. onun mutluluğu bile yeter. olmazsa ilerleyen zamanda işi bırakır onu yaparım. sigorta günümün dolmasını bekliyorum. :)
ben 22 yasındayım annemler evlendıkten sonra 15.yılda ben hayatlarına girmişim.iksindee bir rahatsızlık yokmus hersey normalmıs ama kader ıste 15 yıl beklemısler ben gelmısım.2 yıl önce ögrendım.biyolojık ablamın kızı söyledı bana gercegi. facebooktan ulasarak .aslında agır bır surec gecırmedım zorlanmadım cnku annemle babamı cok sevıyorm.ilk sordugum soru benı sızden alabılılermı mahkeme kararı varmı oldu.bu ddurumu bana verılen bır sans olarak dusundum.üzüldügüm tek bır konu vardı bıyolojık annemin benı dogururken ölmüş olması.ben çocuk esırgeme kurumuna verılmemısım 4 günlükken ortak tanıdıklar vasıtasıyla suan kı aileme ulasılmıs ve verilmişim.daha önce konu acmıstım orayada bakabılırsınız :) bılıyorm kı annem babam ve tum akrabalarım benı cok sevıyor bana bu yasıma kadar hissettirmediler kan bagımızın olmadıgını.o yuzden ben kan bagına degıl can bagına ınananlardanım.bu yuzden de herseyı ıyı olumlu karsıladım zorluk yasamadım :)
Canım kuzum ama ben aldığım günden bunu ayilayim büyütücem yani gizliyip
Canım siz kaç yasinda siniz ınsallh ikna olur benimki istekli ama suan yaşı beklioz ama su evlat edinmis söyle filan konuşuyoruz oda olur kuzenin demiş bir tane bebek evlat edinmek istiom di3 ama tam detaylı konusmuoz ama annesi de yanında bu meseleleri konusuyo yani kızım evlat edinin die.onu için içim rahat İlber ikna olacaktır cajim çok istekli olduğunu hissedersiniz esine uygun zamanlarda anlat sizde sebeb ne çocuğunuz olmamasının canım anlatmak istersen tabii
benım zaten pskolojık sorunum vrdı olayları ogrenmeden bıle ılac kullanıyordum dusuk dozda.sınav stresı olmustum unversıte zamanlarında.benm aılemde bana söylemeyı hıc dusunmemısler malesef dıger taraf rahat duramadı.ama sızın avantajınız olcak bebeklerınızın gercek aılelerı sızı bulamcaklar.benim işim daha zordu bır de bıyolojık aıle olayı vardı onların benı tanımak ıstemelerı bır anda +6 kardes daha oldugunu ögrenmek.zor bı surectı belkı ama cok sukur sorunsuz atlattımsen onların değerini çok iyi biliyorsundur eminim ve de hep de bileceksin. ben de ilerde olduğunda açıkçası söylemek istemiyorum ama psikolojik sorun olur söylenmesse diyorlar. sen bu duyguyu daha iyi bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?