Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım biz tüp bebek grubundan arkadaşlarla tanıştık görüştük... Bazıları hamile bazıları doğum yaptı... Bazıları hala tedavide... Aynı süreçleri yaşayanlar olarak burda yazışmak bile çok rahatlatıyor hepimizi... Bu forumdan da tanıştığım arkadaşlarım var... Neden olmasın tanışırız tabi... Hele çoluk çombakk olursakk ohhhh :)

Hadi yaaaa ne kötü bir durum, sebebi neymiş ki

3 yasından berı tv de terk edilen bebek görünce anne bunu bızz alalım bız bakalım yazık annesız babasız kalmasın günah derdım her dememde annem babam aglardı nıye aglıyorsunuz dedigimde de bebege üzüldük diyorlardı onlarla beraber bende aglardım :) kardes ısterdım olmaz bızım cocugumuz bır daha derlerdı.kuzenlerın senın kardeslerın derlerdı.bende evlat edınelım bakalım ben ablalık yaparım derdım hatta onlarda konuyu kapatmaya calısırdı ben annemlere kızardım küserdim günlerce.hayat ne garıp bende o bebeklerden bırıymısım :)

Canım muhakkak özel bir durum vardır onda... Milyonda bir ihtimallere takılmamak lazım... Hayat da hep risklerle dolu değil mi...

Ne mutlu ki böyle güzel bir aileye kavuşmuşsun canım.. Keşke bir tane daha alsalardı kardeş sana dimi... Canım biz evlat edinen aileler hep bu gerçeği yavrularımızla paylaşma sürecimizi düşünüyoruz... Nasıl olacak , nasıl tepki verecek vs.. Sen şuan kaç yaşındasın ve kac yaşında öğrendin... Bizimle biraz paylaşırsan çok seviniriz... Ama eminimm annen babann seni ne çok istemişlerdir ve de ne çok seviyorlardır....

ben 22 yasındayım annemler evlendıkten sonra 15.yılda ben hayatlarına girmişim.iksindee bir rahatsızlık yokmus hersey normalmıs ama kader ıste 15 yıl beklemısler ben gelmısım.2 yıl önce ögrendım.biyolojık ablamın kızı söyledı bana gercegi. facebooktan ulasarak .aslında agır bır surec gecırmedım zorlanmadım cnku annemle babamı cok sevıyorm.ilk sordugum soru benı sızden alabılılermı mahkeme kararı varmı oldu.bu ddurumu bana verılen bır sans olarak dusundum.üzüldügüm tek bır konu vardı bıyolojık annemin benı dogururken ölmüş olması.ben çocuk esırgeme kurumuna verılmemısım 4 günlükken ortak tanıdıklar vasıtasıyla suan kı aileme ulasılmıs ve verilmişim.daha önce konu acmıstım orayada bakabılırsınız :) bılıyorm kı annem babam ve tum akrabalarım benı cok sevıyor bana bu yasıma kadar hissettirmediler kan bagımızın olmadıgını.o yuzden ben kan bagına degıl can bagına ınananlardanım.bu yuzden de herseyı ıyı olumlu karsıladım zorluk yasamadım :)

ben 22 yasındayım annemler evlendıkten sonra 15.yılda ben hayatlarına girmişim.iksindee bir rahatsızlık yokmus hersey normalmıs ama kader ıste 15 yıl beklemısler ben gelmısım.2 yıl önce ögrendım.biyolojık ablamın kızı söyledı bana gercegi. facebooktan ulasarak .aslında agır bır surec gecırmedım zorlanmadım cnku annemle babamı cok sevıyorm.ilk sordugum soru benı sızden alabılılermı mahkeme kararı varmı oldu.bu ddurumu bana verılen bır sans olarak dusundum.üzüldügüm tek bır konu vardı bıyolojık annemin benı dogururken ölmüş olması.ben çocuk esırgeme kurumuna verılmemısım 4 günlükken ortak tanıdıklar vasıtasıyla suan kı aileme ulasılmıs ve verilmişim.daha önce konu acmıstım orayada bakabılırsınız :) bılıyorm kı annem babam ve tum akrabalarım benı cok sevıyor bana bu yasıma kadar hissettirmediler kan bagımızın olmadıgını.o yuzden ben kan bagına degıl can bagına ınananlardanım.bu yuzden de herseyı ıyı olumlu karsıladım zorluk yasamadım :)

Merhaba, başvurusunu dondurmuş olanlar tekrar karar verdiklerinde yine kaldıkları sıradan mı devam ediyorlar. Sıraların ilerlemesini etkiliyor mu ?

Rabbim herkesin muradıni versin senin gibi evlat larda bize nasip etsin güzel kiz☺insqllh bizim yavrular da iyiki derler senin gibi ...hep mutlu ol ınsallh kuxum bi ömür şu sıralar uzun sürmese keşke biras hızlandırmaya işlemleri Allahım sen herkese yardım et ins❤❤❤

Amiin inşallah biran once sansli meleklerinize kavusursunuz . Tabikide onlarda iyiki dicekler ilerde.benim size tek tavsiyem kucukken soylemeyin.hatta mumknse hic soylemeyn ama illa soylcem derseniz 18 yaşını bekleyn.bana belki kucukken soylenms olsa bu kadar mantikli dusunemeyebilirdim

doğru aslında çoğu kişi 1,5-2 yılda ikna etmiş... neyse bakalım bu aralar o konuyu açmıyorum ama kırgın çiçekler filmini izliyor ondan etkileniyor :) ben de diyorum anlatıyorum çevremdeki insanları. aslında çalışmıyor olsam.koruyucu aile olurum aslında o bile onu ikna edebilir. evde çocuğu gördükçe benimseyecek ve kendi isteyecektir. onun mutluluğu bile yeter. olmazsa ilerleyen zamanda işi bırakır onu yaparım. sigorta günümün dolmasını bekliyorum. :)

sen onların değerini çok iyi biliyorsundur eminim ve de hep de bileceksin. ben de ilerde olduğunda açıkçası söylemek istemiyorum ama psikolojik sorun olur söylenmesse diyorlar. sen bu duyguyu daha iyi bilirsin.

Canım kuzum ama ben aldığım günden bunu ayilayim büyütücem yani gizliyip
Canım siz kaç yasinda siniz ınsallh ikna olur benimki istekli ama suan yaşı beklioz ama su evlat edinmis söyle filan konuşuyoruz oda olur kuzenin demiş bir tane bebek evlat edinmek istiom di3 ama tam detaylı konusmuoz ama annesi de yanında bu meseleleri konusuyo yani kızım evlat edinin die.onu için içim rahat İlber ikna olacaktır cajim çok istekli olduğunu hissedersiniz esine uygun zamanlarda anlat sizde sebeb ne çocuğunuz olmamasının canım anlatmak istersen tabii

Ben aldigim ilk günden beri yavruna kayıtsız şartsız soyliycem ve bunu kötü olmadığını asiliycam nekadar gizli tutulursa o kadar korkarım ya çevremdeki İncitme söylerse die yani bu kötü bişey degilki biz Kavuştuk en önemlisi bu değilmi bütünleşmek...ve ilerde psikolojisi yiprandi istemem çünkü herkez kucukken dio..Ama psikolojik destek alma imkanı olanlar almalı bence bu konuda başkasına yardimci olmuş bi psikologdan...

şimdi okudum olsun bak, melek gibi iki anneye sahipsin. senden mutlusu yok demekki. aslında güzel bir duygu, ben hep şuna inanırım. doğurmak ya da doğurtmak değil önemli olan verilen emektir. Benim de babam bana yabancı gibi geliyor. kan bağının hiçbir anlamı yok. üvey babamı baba gibi görürümki sen doğuştan onlarlasın benim ise 11 yaşında annem babam ayrıldı.annem ben 18 yaşındayken evlendi ona rağmen yine de benim ailem kendi öz babam değil.çünkü emek vermedi.

ben 36 yaşına girdim. eşimde varikosel var benimde yumurta azalmış. 2 tedavi gördük ikisi de kötü geçti. birincisi 5.güne bile gitmeden transfer oldu. tutmadı.ikincisi de embriyoda döllenirken kromozom bozukluğu oluştu. 5.güne gitti de genetik test yaptırdık. özürlü olacağı için tedaviyi iptal ettiler

sen onların değerini çok iyi biliyorsundur eminim ve de hep de bileceksin. ben de ilerde olduğunda açıkçası söylemek istemiyorum ama psikolojik sorun olur söylenmesse diyorlar. sen bu duyguyu daha iyi bilirsin.
benım zaten pskolojık sorunum vrdı olayları ogrenmeden bıle ılac kullanıyordum dusuk dozda.sınav stresı olmustum unversıte zamanlarında.benm aılemde bana söylemeyı hıc dusunmemısler malesef dıger taraf rahat duramadı.ama sızın avantajınız olcak bebeklerınızın gercek aılelerı sızı bulamcaklar.benim işim daha zordu bır de bıyolojık aıle olayı vardı onların benı tanımak ıstemelerı bır anda +6 kardes daha oldugunu ögrenmek.zor bı surectı belkı ama cok sukur sorunsuz atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…