Canim crs başvurduk evrak hazırlıyoruz simdi.uzmaniz iyi güleryüzlü biri gibi bizden pencerelere prizlere kilit istedi mobilyalar içinde korumalik istedi. biz terk rıza kız icin başvuruda bulunduk 1 veya3 yıl arası diye bilgi verdi erkek bebek içinde sıra daha çabuk geliyor dedi.insallah tez vakitte kavuşuruz.siz evrakları ne kadar zamanda teslim ettiniz.birde özgeçmişi nasıl yazdınızBaşvurdunuzmu canım yeni gelen uzmanla tanışmadık nasıl biri nelere dikkat ediyor açıklarsan sevinirim merak ediyorum bende
crs günü başvurduk canim şimdi evrak hazırlıyoruz uzman güleryüzlü iyi biri gibi bizden prizlere.pencerelere kilit birde mobilyalara güvenlik önlemi almamızı istediBaşvurdunuzmu canım yeni gelen uzmanla tanışmadık nasıl biri nelere dikkat ediyor açıklarsan sevinirim merak ediyorum bende
Merhabalar arkadaşlar,benimde 4 tane basarisiz tüp bebek denemem var.sizleri okuyarak bizde eşimle birlikte sosyal hizmetlere basvurmaya karar verdik ve basvurumuzu yaptik evraklari hazirlama asamasindayiz.inanin sayifalarin daha 130 larindayim ve o kadar etkili oldu ki sizin duygulariniz benim aklimda ki soru işaretlerini çözmemde.herseyin hayirlisi umarim hersey sorunsuz olur ve kizimiza biran önce kavusuruz.umarim sizlerde cocuklarinizi saglikla büyütüyorsunuzdur.okumaya devam ediyorum heyecanla sevgiyle kalin..
Bende aylardir burda sessizce takiliyordum baktim topik hala devam ediyor sayifalar ilerliyor bir yazayim artik dedim.Önceden tüp bebek bölümlerinde geziniyordum artik aranızdayim :)) sizinde hayirli olsun herşey gönlünüzce olur insallah :)başvurunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ilk adım atılmış, devamı da hızlı hızlı ilerlesin ve güzel haberini de alalım :)
ben de günlerce sabahlara kadar aralıksız okumuştum burayı ilk kesfettiğimde. gerçekten faydası oluyor. aramıza hoşgeldin :)
Hayırlı olsun başvurunuz çok güzel bir koşuşturma...İnşallah çabucak kavusuruz sevgilerMerhabalar arkadaşlar,benimde 4 tane basarisiz tüp bebek denemem var.sizleri okuyarak bizde eşimle birlikte sosyal hizmetlere basvurmaya karar verdik ve basvurumuzu yaptik evraklari hazirlama asamasindayiz.inanin sayifalarin daha 130 larindayim ve o kadar etkili oldu ki sizin duygulariniz benim aklimda ki soru işaretlerini çözmemde.herseyin hayirlisi umarim hersey sorunsuz olur ve kizimiza biran önce kavusuruz.umarim sizlerde cocuklarinizi saglikla büyütüyorsunuzdur.okumaya devam ediyorum heyecanla sevgiyle kalin..
Teşekkürler arkadaşim :)Hayırlı olsun başvurunuz çok güzel bir koşuşturma...İnşallah çabucak kavusuruz sevgiler
Ben konyada ikahamet ediyorum konyadan başvurdum.Bende aylardir burayı okuyorum kararimizin netleşmesi burda yazilanlar sayesinde oldu canim.Zaten ben hiç birzaman sadece dogurmakla anne yada baba olunacagina inanan bir insan olmadim sadece kendimde duygusal olarak bazi şeyler netlesmeden başvuru yapmak istmedik.Benim eşim öncü oldu böyle bir karar almamizda çok şükür şansliyim o açıdan.Bende herzaman çok sicak bakardim evlat edinmeye zaten benim yakin cevremdede var sosyal hizmetlerin disinda anlasmali evlat edinen tanidiklarim fakat ben zor bir tedavi süreçlerinden geçtiğim icin psikolojik olarak hazir hissetmiyordum ama artik çok netim bu konuda insallah allahim hayirlisini verir hepimize..Herkes için en hayirlisi olsun ve allahim sağlikla büyütmek nasip etsin hepimize..Hayırlı ugurlu olsun arkqdasim başvurunuz nereden acaba bende ilk kayıt olmadan önce sayfaları günlerce okudum geceleri okudum sabahlara kadar öyle kararı verdim okuyun bence ben her okuduğum hikayeye kendimi koydum mutluluktan ağladım yeri geldim kahkaha atım hayat ınsalh hep mutluluk getirir hepimize mutlu...
Canım bizde özgeçmişimizi ayrı ayrı kendi el yazımız işe 5-6 sayfa yazdık bize birsürü sorular olan bir kağıt vermişlerdi ondan esinlenerek içinde onun cevaplarının olduğu bir özgeçmiş yazmamızı istediler ona göre yazdık canımCanim crs başvurduk evrak hazırlıyoruz simdi.uzmaniz iyi güleryüzlü biri gibi bizden pencerelere prizlere kilit istedi mobilyalar içinde korumalik istedi. biz terk rıza kız icin başvuruda bulunduk 1 veya3 yıl arası diye bilgi verdi erkek bebek içinde sıra daha çabuk geliyor dedi.insallah tez vakitte kavuşuruz.siz evrakları ne kadar zamanda teslim ettiniz.birde özgeçmişi nasıl yazdınız
crs günü başvurduk canim şimdi evrak hazırlıyoruz uzman güleryüzlü iyi biri gibi bizden prizlere.pencerelere kilit birde mobilyalara güvenlik önlemi almamızı istedi
Arkadaşım başvurunuz hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun bizde 4tüp bebek denemesi Yaptık seni çok iyi Anlıyorum ama bu sayfa banada çok iyi geldi Sağolsun buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldu takıldığım soruları yanıtladılar bana iyi geldi siz nereden başvurdunuz arkadaşımMerhabalar arkadaşlar,benimde 4 tane basarisiz tüp bebek denemem var.sizleri okuyarak bizde eşimle birlikte sosyal hizmetlere basvurmaya karar verdik ve basvurumuzu yaptik evraklari hazirlama asamasindayiz.inanin sayifalarin daha 130 larindayim ve o kadar etkili oldu ki sizin duygulariniz benim aklimda ki soru işaretlerini çözmemde.herseyin hayirlisi umarim hersey sorunsuz olur ve kizimiza biran önce kavusuruz.umarim sizlerde cocuklarinizi saglikla büyütüyorsunuzdur.okumaya devam ediyorum heyecanla sevgiyle kalin..
Canim birtek sende mi oluyo zannediyorsun neolur biraz sirkelen ve yavrunuz düşün elbet gelcek az kaldı hasretini bitmesine sabredioruz hepimiz sinaniyoruz ama en büyük mutluluğuna biz yapıcaz hayata gülümse yalnız değilsin bunu Bill kendini topla yavrun için sen iyi olur bu topinkete bizde iyi olalım mesajını okuyunca hemen Üzgün moda girdim sen iyi ol ki biz de iyi olalım ins.evladina kavuşan arkadaşlar bişeyler yazsana doping olsakk dimi❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?