Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
izmirden başvuru yapan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..bu hastahaneden evlat edinebiliriz diye raporu hangi hastahaneden çıkardınız.2 hastaneye baktım onlar vermiyormuş siz hangisinde yaptırdınız

Başvurdunuzmu canım yeni gelen uzmanla tanışmadık nasıl biri nelere dikkat ediyor açıklarsan sevinirim merak ediyorum bende
Canim crs başvurduk evrak hazırlıyoruz simdi.uzmaniz iyi güleryüzlü biri gibi bizden pencerelere prizlere kilit istedi mobilyalar içinde korumalik istedi. biz terk rıza kız icin başvuruda bulunduk 1 veya3 yıl arası diye bilgi verdi erkek bebek içinde sıra daha çabuk geliyor dedi.insallah tez vakitte kavuşuruz.siz evrakları ne kadar zamanda teslim ettiniz.birde özgeçmişi nasıl yazdınız
Başvurdunuzmu canım yeni gelen uzmanla tanışmadık nasıl biri nelere dikkat ediyor açıklarsan sevinirim merak ediyorum bende
crs günü başvurduk canim şimdi evrak hazırlıyoruz uzman güleryüzlü iyi biri gibi bizden prizlere.pencerelere kilit birde mobilyalara güvenlik önlemi almamızı istedi

Merhabalar arkadaşlar,benimde 4 tane basarisiz tüp bebek denemem var.sizleri okuyarak bizde eşimle birlikte sosyal hizmetlere basvurmaya karar verdik ve basvurumuzu yaptik evraklari hazirlama asamasindayiz.inanin sayifalarin daha 130 larindayim ve o kadar etkili oldu ki sizin duygulariniz benim aklimda ki soru işaretlerini çözmemde.herseyin hayirlisi umarim hersey sorunsuz olur ve kizimiza biran önce kavusuruz.umarim sizlerde cocuklarinizi saglikla büyütüyorsunuzdur.okumaya devam ediyorum heyecanla sevgiyle kalin..

başvurunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah :) ilk adım atılmış, devamı da hızlı hızlı ilerlesin ve güzel haberini de alalım :)

ben de günlerce sabahlara kadar aralıksız okumuştum burayı ilk kesfettiğimde. gerçekten faydası oluyor. aramıza hoşgeldin :)

Bende aylardir burda sessizce takiliyordum baktim topik hala devam ediyor sayifalar ilerliyor bir yazayim artik dedim.Önceden tüp bebek bölümlerinde geziniyordum artik aranızdayim :)) sizinde hayirli olsun herşey gönlünüzce olur insallah :)

Hayırlı olsun başvurunuz çok güzel bir koşuşturma...İnşallah çabucak kavusuruz sevgiler

Hayırlı ugurlu olsun arkqdasim başvurunuz nereden acaba bende ilk kayıt olmadan önce sayfaları günlerce okudum geceleri okudum sabahlara kadar öyle kararı verdim okuyun bence ben her okuduğum hikayeye kendimi koydum mutluluktan ağladım yeri geldim kahkaha atım hayat ınsalh hep mutluluk getirir hepimize mutlu...

Ben konyada ikahamet ediyorum konyadan başvurdum.Bende aylardir burayı okuyorum kararimizin netleşmesi burda yazilanlar sayesinde oldu canim.Zaten ben hiç birzaman sadece dogurmakla anne yada baba olunacagina inanan bir insan olmadim sadece kendimde duygusal olarak bazi şeyler netlesmeden başvuru yapmak istmedik.Benim eşim öncü oldu böyle bir karar almamizda çok şükür şansliyim o açıdan.Bende herzaman çok sicak bakardim evlat edinmeye zaten benim yakin cevremdede var sosyal hizmetlerin disinda anlasmali evlat edinen tanidiklarim fakat ben zor bir tedavi süreçlerinden geçtiğim icin psikolojik olarak hazir hissetmiyordum ama artik çok netim bu konuda insallah allahim hayirlisini verir hepimize..Herkes için en hayirlisi olsun ve allahim sağlikla büyütmek nasip etsin hepimize..

Cok şükür bende sansli yim eşim kayinvalidem iştio evlat edinmemizi ama saha senem dolmadi beklemedeyim bencede bir Sperm bir yumurtalıklara annelik babalık olacağına ınanaiom tadiyicilikla olmaz bızım hayatımız vericilik olacak sevgiyi mutluluğu doğruyu dürüstlük vericez ınsallh bende çok heycanliyim biz tedavim oluyoruz can8m ama inancı hemen imkanım olsada yazilcam diorum 27 yaşındayım insqllh sizin için hayirlisi olsun şu gibi Aksın zaman arkadaşım bebeğinin bir gün sana gelmesi mutluluk verici tüp bebekte yipranio insan bizde bir buçuk senedir tedavideyiz şimdiden yiprandi psikolojik Rabbim den hayirlisi❤..siz başvuru yaptınız dimi evraklar filan yani suan sırada misiniz canim

Canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun verdiğin bilgiler içinde çok teşekkür ederim bizdende emniyet kilitleri istenmişti biz hemen internetten setini alıp taktık daha uyguna geliyor internetten sağlık raporu içinde Muradiye devlet hastanesinden istediler hastanenin belli heyet günleri varmış tam emin Değilim ama salı, Çarşamba ve Perşembe günü canım biz Salı günü sabah saat 8:30 da gitmiştik öğlene kadar anca yetişti çünkü öğleden sonra olmuyor sizde öyle gidin ve çok hızlı koştur koştur hareket ettik anca yetişti öğleden sonradan Amatem'e gittik bide ataevlerde verem savaş dispanseri var oraya gittik canım biz evrakları tam 2 hafta sonra teslim ettik şimdideev ziyaretini bekliyoruz heyecanla

Canım bizde özgeçmişimizi ayrı ayrı kendi el yazımız işe 5-6 sayfa yazdık bize birsürü sorular olan bir kağıt vermişlerdi ondan esinlenerek içinde onun cevaplarının olduğu bir özgeçmiş yazmamızı istediler ona göre yazdık canım

Arkadaşım başvurunuz hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun bizde 4tüp bebek denemesi Yaptık seni çok iyi Anlıyorum ama bu sayfa banada çok iyi geldi Sağolsun buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldu takıldığım soruları yanıtladılar bana iyi geldi siz nereden başvurdunuz arkadaşım

Biz daha evrakları hazirlama aşamasindayiz siraya girme vs olmadi daha.bende burdan cok bilgi ögrendim sagolsunlar,2 aydir okuyorum sessizce burayi zaten :) Beni anlayabilecek,benim gibi hissedenleri okuyunca psikolojik destek oldu inanin burasi bana. Bi bekleme suresi uzun 2 sene beklersiniz dedi cok sira olduğu için bende bu bekleme süresinde tüp bebek denemesi yapicam hayirlisi bakalim kizlar :))

kızlar, çok depresifim bugun yine. bu gelgitlerden yorulmuş hissediyorum kendimi. ya yarın hemen geliverecekmiş gibi bir duygu beliriveriyor bazen içimde, ya da uzun uzun gunlerin olduğu ayları düşünüyorum. bazen günlerce uyumuyorum adam akıllı veya bir uyuyorum uyanmak bilmiyorum. bazen evde habire iş, temizlik yapıyorum, bazen yatağı kapamaya bile dermanım olmuyor. ruh halim sürekli iniş çıkışlarda...

hangi kriterimi değiştirip sureci hızlandırabilirim diye düşünmeden edemiyorum. eşim tek çocuk diyor başka birşey demiyor. belki kardeş kabul ederiz desek gelir miydi diye düşünüyorum.... Yada erkek bebek mesela ama izmir özellikle bu sene erkek bebekte çok yavaş ilerliyor, sırada benden önce kız erkek farketmez diyen aileler de var zaten... şehir dışına tamam dedik, terk/rıza farketmez dedik, yaş sınırı koymadık kendimize (Her ne kadar 0-1 yaşta prosedur gereği ilerlesek de, daha büyük yaş gurubundan da olabileceğini belirtiyorum zaten; 40 a yakınların önceliği olduğu söyleniyor mesele 1 yaş üstü bebeklerde de)

bugun dayanmaya gucum yok kızlar, beklemeye tahammülüm yok... sabah uyandığımdan beri ağlıyorum, susturamıyorum kendimi

ah be kızım, ne olur gel artık...

O duygular hepimizde zaman zaman oluyor, merak etme yalnız değilsin
Ben de hazırlıkları hızlandırdım ya hemen gelirse diye, bir taraftan sağlık problemlerim var onlarla uğraşıyorum. İnşallah kızım bana ilaç gibi gelir hiç bir hastalığım kalmaz diyorum.

Yeni başvuracak arkadaşlar hayırlı olsun hepinize.. Su gibi geçsin zaman yavrularınıza kavuşun inşallah.. Hazırlanacak evraklar arasında özgeçmiş de var el yazınızla hazırlayacağınız.. Şimdi pc de kayıtlı olduğunu farkettim bu özgeçmiş sorularının... Bu sorulara cevaplar oluşturacak şekilde bir özgeçmiş hazırlamamız isteniyor... Belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.. Ekte inceleyebilirsiniz.. Sevgiler...

Eklentiler

• Ozgecmis soruları.webp
    45 KB · Görüntüleme: 231
Canim birtek sende mi oluyo zannediyorsun neolur biraz sirkelen ve yavrunuz düşün elbet gelcek az kaldı hasretini bitmesine sabredioruz hepimiz sinaniyoruz ama en büyük mutluluğuna biz yapıcaz hayata gülümse yalnız değilsin bunu Bill kendini topla yavrun için sen iyi olur bu topinkete bizde iyi olalım mesajını okuyunca hemen Üzgün moda girdim sen iyi ol ki biz de iyi olalım ins.evladina kavuşan arkadaşlar bişeyler yazsana doping olsakk dimi❤❤

Kızlarrrrrrrr ben çokk beklemediğim için sabredin falan diyerekk şımarıklık yapmak istemiyorum açıkcası amaa, söyleyebileceğim tek şeyyyyyyyy yavrunuz gelinceee herr şey unutuluyor... Onca tedavilerrrrrr, başvurularr, beklemelerrr... Sadece o oluyor hayatınızda.. Bebişinizz oluyor... Bizim kızı bir görseniz.. Ki bazılarınız görüyor :)) Ahh nasıl tatlı oluyorlar... Benim minnoşş soğann sarımsakkk sivri biberrr herşeyi yiyor bir görseniz.. Daha 16 aylık.. Geçen gün limon yiyorum ben (Doktor önerdi de). Bi baktımm "ıhhh ıhhh anniiii" deyip elini uzatıyor.. O da yiyecekmiş... Verdim elinee nasıl yiyor, o tatlı yüzünü buruştura buruştura.. Elinden almaya çalıştım vermiyorr :) Ve bu muhabbetler artık eşinizle sohbet konularınız oluyor.. Normalde günde 2 kez konuşuyorsanız telefonda en az 5 kez konuşmaya başlıyosunuz.. Konu hepp prenses tabii ki.. Şunu yaptı bunu yaptı.. Hele ilk zamanlarr kaka yaptı mı yapmadı mııı :):):) Evet bizlerin hamileliği biraz uzun ama sonuçta anne olucaz hepimiz bunu biliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…