Bence için rahat olsun kaç yıl geçmiş aramamış sormamış, peşine düşeceğini hiç sanmıyorum. Babalık yapacak olsa baştan arayıp sorardı, sen de çabalamışsın belli bir süre zaten. Sperm verdi diye arama hakkı olmamalı bence de ama ne düzgün ki bu düzgün olsun...hayır tabıkı asla oyle sanmıyorum
bıranda duygusal olarak yazdıgını dusundum
bu ara bu konuyla alakalı cok sıkıntılıyım ferahlamaya calısıyorum
acaba neden boyle dusundun dıye yazdım
yanlıs anladım yanı
yoksa kanun olarak evet gorme hakkını soyadını benım esıme versede gorme hakkını kaybetmıyormus yasal olarak, mırastan men ve soyadından dusme oluyormus sadece.
Ama şuna katılmıyorum eger bıyoljık babayı tanımak ısterse oglum buradakı cocuklarla esıt sartlarda , yanı ben buna genede ıcım rahat rahat razı gelemem
ondan cok korkuyorumBence için rahat olsun kaç yıl geçmiş aramamış sormamış, peşine düşeceğini hiç sanmıyorum. Babalık yapacak olsa baştan arayıp sorardı, sen de çabalamışsın belli bir süre zaten. Sperm verdi diye arama hakkı olmamalı bence de ama ne düzgün ki bu düzgün olsun...
Çocuk büyüdükçe durumu kabullenmesi zorlaşabilir, sen bilirsin evladın için en iyisini tabii ki ama yavaş yavaş açıklamalısın bence. Hiç beklemediği bir anda biri çıkar söyler seninle ilişkisi zedelenir...
İstersen önce sen yardım al bi psikologdan. Senin olaya bakışın normalleşecek ki çocuk en az şekilde etkilenecek.ondan cok korkuyorum
hatta cogu zaman alıp basımı gıdesım gelıyor
bazen uyanıyorum gece aklıma gelıyor gercekten yemın ederım uyuyamıyorum sabaha kadar , boyle kac sabaha dırı cıktım
artık ısın kacarı yok mutlaka pedagoga danısacaıgm ama suanda buna bende henuz hıc hazır degılım. inşallah buda gecsın ınsallah
sızede tesekkur ederım cok bu ara kımı yakalasam derdımı anlatmak ıstıyorum
son göruşmemizi bugun yapıcaz uzmanımızla sonra dosyamız gönderilcek hadi bakalım hayırlısı zaman çabucak geçsin inşallah..
Neden öyle diyorsun ,
benim eski eşim cocugu görmek için cabalamadı , cabalamadıgı gibi benım butun cagrılarıma kayıtsız kaldı.
neden yanı bızım bu sekılde bır ayrımcılıgımız olsun. sonradan kararını degıstırse aıleler bu aıleler cocuklarını sıkıntısız gostermeye ıclerı elverırmı
benımde vermıyor
bu noktada paylasmak ıstemıyorum oglum 2 aylıktı ayrıldıgımızda suanda 5.5 yasında. O gununu gun ederken ben cocuklu ve ısteyerek hayatıma devam ettım yanında degıldı.
Ben kanuna göre konuşuyorum. Buradaki arkadaşlar evlat ediniyor, evladını veren ailenin görme hakkı yok kanunen. Kanuna göre buradaki arkadaşlar bütün haklara sahip çünkü çocuk onların üzerine kayıtlı. Olaya duygusal açıdan bakmadım yani, sen sonuna kadar haklısın tabii ki. Ben seni haklı buluyorum. Fakat kanun anne ve babaya haklar veriyor, yine diyorum sen iste veya isteme o adamın hakları var. Pislik bi adam olmasına bakmıyor kanunlar. Görmesini istemiyorsan dava açıp sebeplerini sunmalısın, kazanırsan uzaklaştırma alırsın göstermezsin.
Bunlar sebebiyle dedim senin durumun için konuşuyorum, evlat edinen arkadaşlarımla durumunun ilgisi yok diye.
Anladığım kadarıyla da sen buradaki insanları çocuklara bakıyor sonra biyolojik bağı olanlar gelince geri veriyor falan sanıyorsun da öyle değil konu.
Kızlar bugün sıramızı öğrendik, çok yaklaşmış belki bayramdan sonra kızımıza kavuşabiliriz, 2 gündür garip duygular içindeyim. Bir tuhafım nasıl derseniz tarif edemicem
Kızlar bugün sıramızı öğrendik, çok yaklaşmış belki bayramdan sonra kızımıza kavuşabiliriz, 2 gündür garip duygular içindeyim. Bir tuhafım nasıl derseniz tarif edemicem
Ben de haftasonu kızımın kapı süsüyle hediyelikleri hazırlamaya başlamıştım, içimden bir ses hadi artık diyordu, Allahım ne büyük heyecanmış daha gelmeden leylaa gibiyim
Hayır yok. Yalnız koruyucu aile olduğunuzda geri alabiliyorlar. Daha doğru ve detaylı bilgiyi kurumdan alabilirsiniz :)ben evlat edinmek istiyorum deyince bana dedikleri ilerki yaşlarda ya biyolojik ailesi hak talep ederse,öyle hak talep etme şansları varmı acaba ? bunu merak ediyorum
Bacım ya hadi inşallahBen de haftasonu kızımın kapı süsüyle hediyelikleri hazırlamaya başlamıştım, içimden bir ses hadi artık diyordu, Allahım ne büyük heyecanmış daha gelmeden leylaa gibiyim
Merhaba arkadaşım son bi görüşmeniz vardı nasıl geçti neler sordular canım olumlu geçmiştir inşallahson göruşmemizi bugun yapıcaz uzmanımızla sonra dosyamız gönderilcek hadi bakalım hayırlısı zaman çabucak geçsin inşallah..
kızlar bir film izledim izledinizmi bilmiyorum.ama izlemenizi tavsiye ederim.aslında biraz gerçeküstü şeyler var ama içinde, duygulanacağınız kendinizden bişeyler bulacağınız çok şey var. Timothy Green'in sıradışı yaşamı...
Kuzun çabucak sağlıkla gelsin inşallah! Okuyunca çok mutlu oldum :)) her gün böyle haberler alsak burada keşkeBayramdan önce zor biraz da, olsun bu kadar yaklaştık ya. Ya zaten sıra öğrenmeden önce evde hummalı bir temizliğe başlamıştık, hazırlıkları hızlandırdık. Eşim bile kapı süsünü hazırlarken yardım etti çok şeker bir şey oldu. Bir taraftan kış hazırlıkları. Yıllık izin kullanmamıştık bebek gelince lazım olur diye, çok yoruldum dedim bayram öncesi 9 gün izin aldım, dün haber geldi. Ben de olsun hazırlıklarımızı tamamlarız kızımız gelmeden biraz dinlenmiş oluruz dedim. Nasıl olsa gelince tatlı bir koşuşturmamız olacak, gelen giden yoğun olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?