Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Medpamid ve motilium isimli ilaçların ( çoğunlukla bulantı hapı olarak kullanılırlar ) yan etkilerinden biri prolaktin hormonunu arttırmasıdır..
Bu da sütün artmasına neden olur...
Süt gelebilir..
Prolaktini arttıran herşey sütü getirebilir...
Testesteron kadınlık değil erkeklik hormonur...:))
Östrojen hormonu kadınlık hormonudur...
Ben kullanmıştım bir ara..
Eşim tavsiye etmişti..
Eşim farmakoloji uzmanı (ilaç bilimi ) doktoru bu arada...

Son düzenleme:
simacım tbaiki doğru söylüyosun canım.. öyle tabii..sorgusundan sual olunmayan yüce ALLAH bu yolu gösteriyor yaptırıyor o dilerse karnına verir doğurursun dilerse kucağına verir önemli olan vermiş olması Rabbim nasıl uygun görürse öyle oluyor hiç kimse bana çıkıpta doğurduğunla doğurmadığın bir olmaz demesin kan bağı nın önemli olmadığını hepimiz biliyoruz önemli olan emek vermek yetiştirmek büyütmektir nice anneler biliyorumki doğurup salıveriyolar bu annelikse annelik yapıyolar işte kan bağı filan hikaye.. ne akrabalarımız var kan bağı ile bağlı olduğumuz ama görüşmediğimiz görmek istemediğimiz ama arkadaşlarımız öylemi arıyoruz özlüyoruz görüşmek istiyoruz kan bağı mı var ..hayır.. ya eşlerimiz emek sarfediyoruz seviyoruz arıyoruz özlüyoruz kan bağı mı var...

Canım çok tebrik ederim.Sonunda kavusmussun prensesine.
Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Benim yerime öp minişini...

Bende uzun süredir giremiyordum arkadaslar.
Bizimde mahkeme sürecimiz basladı.İlk davamıza girdik.Diğerini Kasım ayına attılar.İlk dava iyi gecti.
Haftaya eve pedegog gelecek.Kızımın konusmaya baslaması iyi oldu.Bize anne baba diyor olması cok önemliymiş.
Gerci benim zilli annem ve babiş kelimelerini tercih ediyor:)))
İnsallah hersey yolunda gider ve seneye kızım nüfusumuzda olur...

elektrikli süt pompası alın...2 saatte 1 her 2 göğsünüzü de 15 er dakika sağın...ilk başta süt gelmez..Ama hiç sıkılmadan 2 saatte 1 sağarsanız yavaş yavaş sütünüz gelebilir...Günler sürebilir..Göğüs uçları uyarıldıkça süt gelebilir...Tabi bebek emerse süt daha çok artar....:)

Son düzenleme:
2 gündür bu topiği satır satır okudum.
resmen içime işlediniz. simanın,zhrnın,rapsodinin ve daha adı aklıma gelmeyen arkadaşların yavrularıyla olan ilişkilerini okurken gülümsedim.. hala bebeğini bekleyen anne adaylarını okurken hüzünlendim... 2 gündür bütün duyguları yaşattınız bana... inanın kelimeler aklımadan geçiyor ama dile,yazıya dökemiyorum.

ben anne değilim. 6-7 aydır falan korunmuyorum. pcoluyum ve içimde hep bir bebeğim olmazsa sorusu yaşıyorum,yaşıyordum... taki burayı görene kadar. şimdi biliyorumki benim bir çocuğum olacak. bana bu kapıyı gösterdiniz çok teşekkürler çünkü daha önce hiç böyle düşünmemiştim,körmüşüm

şimdilik Allah nasip ederse sonbaharda doktor kontrolüne gireceğim. Allah nasıl nasip ederse öyle olsun diyorum. önce uğraşacağım tabiki ama eğer kaderimde sizin gibi anne olmak varsada bunu mutlulukla karşılayacağım.
Allahım yavrularınızla mutlu bir ömür nasip etsin size. bebeklerini bekleyenler, tez vakitte anneliği tadın inşallah..

Son düzenleme:
sizler dünyanın en iyi yürekli en fedakar annelerisiniz allah razı olsun sizlerden bir miniğe yuva açmak şefkat göstermek sıcacık göğsünüzde uyutmak ne çok sevap işliyorsunuz. bu mübarek günde dilerim bekleyenlerde yavrularına kavuşurlar

8-9 aylık bir kız çocuğu varmış..hafta içi görmeye gideceğim hem de koruyucu ailelik için dilekçe yazacağım...hayırlısı....

anne doğup yüreğinde anneliği her daim yaşatanlar.......merhaba....günaydın...yeni güne merhaba....yeni güne günaydın....mutluluğa merhaba.....hiç bitmeyen umuda merhaba...umut arayanlara merhaba...

pinkrose......pembegülüm.....sağolasın canımmm....çok sağol sen emi.....

tam bir şoktaydım...daha var daha var derken gökten kuzucum düştü kucağıma...hiç beklemediğim bir anda bana ceeeeeeeeee dedi...daha önce yazdığım foruma yazmıştım.....inanın telaşımdan pinkrosa size haber vermesini yazdım..onu da bana tebrik iletisi gönderince aklıma geldide rica ettim...halbuki kopyalayıp yapıştırabilirdim...anlayın artık telaşımı şaşkınlığımı..

çokkk mutluyum....sizlerde olun....kimsenin kucağı boş kalmasın.allah tüm sıradakilere yavrusunu bekleyenlere benimki gibi süprizler versin...kimse çok uzun süre beklemesin gözyaşımla yazıyorum..

evladı olmayanlar...bu yolda uğraşanlar...evlat edinmeyi düşünenler...acaba diyenler... yapabilirmiyim diyenler...buradan ancak duygularımı anlatabilirim.. lütfen bir gidin görün... sadece görün......anne olmayı daha fazla ertelemeyin.bu haksızlık... hem yavrunuza hem size....
ben 3 gündür onunlayım...akşam başıma yastığa koyduğumda uyuyamıyorum.kendi yavrumdan önce onlar giriyor göz kapaklarıma....çok ağırlar...gördüğüm her yüz karşımda..nasıl kurtulurum bu psikolojiden ....bilmiyorum..artık daha yazamıyorum.tuşları göremiyorum

tebrik için herkese teşekür

darısı bizim başımıza bizimki daha başlamadı inşallah ikinci mahkemede nüfüsü alırsınız

bütün yazdıklarını ağlayarak okudum bebeşinle ailene mutlu bir yaşam diliyorum

denizverdi çok sevindim güzelim hayırlı olsun zaten yazamıyorum işler çoğaldı benim ama takip ediyorum hayırlı olsun ALLAH analı babalı uzun ömürlü nasip etsin çok sevindim

güzel anne süper haber en kısa zamnda kızına kavustun cok mutlu oldum :)

:)))) bende sana msj atıcaktım bu ara aklımdaydın hep..çok çok çoookkkk sevindim... Allah yardımcınız olsun..herşey hallolur mrk etme

Canım çok tebrik ederim.Sonunda kavusmussun prensesine.
Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Benim yerime öp minişini...

bütün yazdıklarını ağlayarak okudum bebeşinle ailene mutlu bir yaşam diliyorum

anneler.....anne adayları....hepinize çok teşekkürler.....hepinizi çok sarıyorum....ben güldüm....allah sizleri de güldürsün inşallahh...
tek burukluğum çok uzun süre bekleyenler....kriterleri ne,bilmiyorum...belki 40 yaşında olmam beli çok uzun süreden beri evli olmam....kendim için ne kadar sevinçliysem sizler için de buruğum...innşallah diliyorum allahtan,bayrama kalmaz burada müjdenizi müjdelerinizi okurum..aminn

konu sorumlusu yağmurluk.....okumuştum ama alıntıya almamışım...size de çok teşekkür ediyorum

konu sorumlusu yağmurluk.....okumuştum ama alıntıya almamışım...size de çok teşekkür ediyorum

Küçücük bir varlığın gün geçtikçe büyümesini izlemek,size gülümsemesi dünyalara bedel :) Anneliğin tadını doya doya çıkarmanızı dilerim...Hayat onlarla daha güzel,daha yaşanılabilir....:)

Kızımın pembe,oğlumun mavi yürüteci var.ihtiyacı olan varsa sadece kargosu sizden olmak üzere yollayabilirim.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…