- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ayşegül hanım sizin bu konu hakkında bilginiz yok sanırım süt gelmesi için bi ilaç yok arkadaşlara yanlış bilgi vererek cesaretlendiriyorsunuz kaldıki zaten süt verelim helal olsun vermezsek haram olur takıntımızda yok zaten öyle takıntısı olan insanlar evlat edinmek istemez kimisinde süt gelir çünkü testoren hormonları yüksektir bundan dolayı süt gelme şansı yüksektir ama hiç bir dr bunun için ilaç vermez hormonlarla oynamaz sonuçta böyle şeyleri biz araştırıyoruz ezbere hiçbirşeyi konuşmayız emin olun bunu bizlerde araştırmışızdır konuşulması gereken insanlarla yani dr larla bizde konuşmuşuzdur
Çok geçmiş olsun arkadasım.Sıranın ilerlemesinede cookk sevindim.İnsallah en kısa zamanda bebişinin dağıttıklarını temizlemek zorunda kalırsın.Bencede emzirmeyi dene ama benim gibi hemen pes etme.Öncelikle gelebileceğini kendini inandır.Ben emzireni gözümle gördüm.Zorlamadığıma pişman oldum
benim kuzu emeklemeye başladıııı:))
senin kuzunun o emekleyen bacaklarını ham yaparım ben
Bende uzun süredir giremiyordum arkadaslar.
Bizimde mahkeme sürecimiz basladı.İlk davamıza girdik.Diğerini Kasım ayına attılar.İlk dava iyi gecti.
Haftaya eve pedegog gelecek.Kızımın konusmaya baslaması iyi oldu.Bize anne baba diyor olması cok önemliymiş.
Gerci benim zilli annem seneye kızım nüfusumuzda olur...
benim kuzu emeklemeye başladıııı:))
denizverdi çok sevindim güzelim hayırlı olsun zaten yazamıyorum işler çoğaldı benim ama takip ediyorum hayırlı olsun ALLAH analı babalı uzun ömürlü nasip etsin çok sevindim
güzel anne süper haber en kısa zamnda kızına kavustun cok mutlu oldum :)
:)))) bende sana msj atıcaktım bu ara aklımdaydın hep..çok çok çoookkkk sevindim... Allah yardımcınız olsun..herşey hallolur mrk etme
Canım muhteşemsin ağlayarak okudum yazdıklarını söyleyecek söz bulamıyorum rabbim yavrunu size bağışlasın sizide ona rabbim güzel günler göstersin inşallahhh aminnnnn
yanlız anlayamadığım neden bir hafta böyle bir program uyguluyorlar neden hemen alıp evine götüremiyorsun yaşı büyük olduğu içinmi aydınlatırsan sevinirimm senide karaböcüğünüde kocaman öpüyoruzzzz......
Canım çok tebrik ederim.Sonunda kavusmussun prensesine.
Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
Benim yerime öp minişini...
bütün yazdıklarını ağlayarak okudum bebeşinle ailene mutlu bir yaşam diliyorum
konu sorumlusu yağmurluk.....okumuştum ama alıntıya almamışım...size de çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?