hergün en az 5 kere bu sayfaya bakıyorum bir haber varmı diye :97: ben umutluyum dermannn bayram şekerin bayram gelmeden sana gelecek inşallah ve o güzel yürekli annelerin arasında bu bayramda sende olacaksın sakın üzülme ve azıcık daha sabretsüslü bir bebiş gelecek hazırlanma süresi uzun sürdü annesi cicilerini seçememiş daha beğensin hemen gelecek yanına :89:
dermancım haydi güzel haberini bugün olmadı yarın alalım bekliyoruz dualarımdasın sen ve tüm arkadaşlar bende bütüngünve gece boyunca bakıyorum geldimi haber die hayırlısıyla gelicek inşşş bak 2 gün süre verdim gelsin artık yaaaa
slm arkadaşlar beni tanıyan lar vardır belki bende 3 yılı geçti evleneli aşılama tüp bebk olmadı şimdi tekrar tp bebek
sizler şanlısınız malesef eşim istemiyor burdan bir arkadaş sabret ister dedi ama yok o ne istiyor yumurta donay. düşünün kızlar kafayı yiyecegim ilaçlar mahvetti bana akıl verin ya ne yapacagım kusur sende diyor eşim varmı böyle birşey donay. olsun hiç yoktan ben mutlu olayım babası belli olacakmış ileride sorun olmıyacakmış kafasına vazoyu geçiresim geliyor
denizverdi maşa. almışsın bebegini oh mş. birde zuhale vardı ne oldu ya hamileligi riskliydi ama donr. kurumu herhalde
Merhaba arkadaşlar.
Bir süredir evlat edinme ile ilgili ne bulabildiysem internetten okudum.
Öğrenmek istediğim bir şey var.
Başvurumuzun kabul edilebilmesi için gelirimizin ne düzeyde olması gerekiyor,biz karı koca çalışıyoruz Allah'a şükür iyi de kazanıyoruz fakat bir çok firmada olduğu gibi bizim sskmızda asgari ücretten ödeniyor.
Evimiz arabamız yok,bebek sahibi olabilmek için yıllardır uğraştığımız için elimizde avucumuzda ne varsa tedaviler için harcadık.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba dermann,cevap verdiğin için çok teşekkür ederim,içimi rahatlattın biraz.Benim için doğurup doğurmamak hiç önemli değil,Rabbim böyle uygun görmüş demekki vardır bir hikmeti diye düşünüyorum,eşim şimdiye kadar ikna olsaydı son tüp bebek denememi bile yapmazdım,gerçi hala tam anlamıyla ikna olmuşta sayılmaz ya neyse,yaşadığımız şehrin iyi bir semtinde oturuyoruz,evimiz okullara,hastanelere çok yakın,sitenin bitişiğinde çocuk parkıda var.Yıllardır çocuk odası diye adlandırdığım ama sahibi bir türlü gelmediği için ufak tefek eşyayla doldurduğum odam da var.En azından bu kriterlere uygun olduğumuz için seviniyorum.Bebek gelene kadar çalışmayı düşünüyorum ama ansızın geliyorlar demişsin nasıl olacak peki ya izin alamazsam?Bayram sonrası başvuruda bulunmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.İnşallah bebeğin gelir bayrama kadar dermanncığım sana ne kadar özeniyorum bilemezsin her an haber alabilirsin ne güzel.Merhaba nushu
Gelir düzeyi ile ilgili belirli bir miktar veya sınır yok. Bizde sadece eşim çalışıyor, Evlat edinmeye başvururken ev,araba vs. mülkün olması gerekmiyor, asgari ev ihtiyaçların ve yaşantını karşılayıp karşılayamadığını ve eve katılacak yeni üyenin kendine ait odasının olup olamayacağına bakıyorlar.evine geldiklerinde kendileri inceleyip karar veriyor. benim buzdolabıma da bakmışlardı, ansızın geliyorlar.(yarım saat önceden arıyolar) bizde sizin gibi çok paralar harcadık tüp bebk için. olmayınca yapacak birşey yok,aslında üzülecek bir durum da yok. sonuçta evlat evlattır. Eşler arasındaki uyum ve münasebete çok dikkat ediyorlar. Sormak istediğin başka birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. sizin için hayırlısı olsun.
Merhaba dermann,cevap verdiğin için çok teşekkür ederim,içimi rahatlattın biraz.Benim için doğurup doğurmamak hiç önemli değil,Rabbim böyle uygun görmüş demekki vardır bir hikmeti diye düşünüyorum,eşim şimdiye kadar ikna olsaydı son tüp bebek denememi bile yapmazdım,gerçi hala tam anlamıyla ikna olmuşta sayılmaz ya neyse,yaşadığımız şehrin iyi bir semtinde oturuyoruz,evimiz okullara,hastanelere çok yakın,sitenin bitişiğinde çocuk parkıda var.Yıllardır çocuk odası diye adlandırdığım ama sahibi bir türlü gelmediği için ufak tefek eşyayla doldurduğum odam da var.En azından bu kriterlere uygun olduğumuz için seviniyorum.Bebek gelene kadar çalışmayı düşünüyorum ama ansızın geliyorlar demişsin nasıl olacak peki ya izin alamazsam?Bayram sonrası başvuruda bulunmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.İnşallah bebeğin gelir bayrama kadar dermanncığım sana ne kadar özeniyorum bilemezsin her an haber alabilirsin ne güzel.
Sağol canım,Rabbim tez zamanda senide evladına kavuştursun,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlat nasip etsin sanada isteyen herkezede,inşallah en kısa zamanda müjdeler verirsin bize.rica ederim canım ,eve gelme olayında eğer çalışıyosan ona göre bir orta yol bulurlar heralde .zaten görüşmeye gittiğinde herşeyi anlatıyorlar.onlarla görüşmeden işinden ayrılma .eşinle olayınada üzülme zamanla kabullenir .eve bir neşe lazım 2 kişiyle mutluluk olmuyor .inşallah işlemlerini bitirip tez zamanda sıralamaya girersin.bi başladımı gerisi geliyor zaten.ben ekimde 2 sene olacak ancak 1. sıraya düşebilidim.inşallah darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza
slm arkadaşlar beni tanıyan lar vardır belki bende 3 yılı geçti evleneli aşılama tüp bebk olmadı şimdi tekrar tp bebek
sizler şanlısınız malesef eşim istemiyor burdan bir arkadaş sabret ister dedi ama yok o ne istiyor yumurta donay. düşünün kızlar kafayı yiyecegim ilaçlar mahvetti bana akıl verin ya ne yapacagım kusur sende diyor eşim varmı böyle birşey donay. olsun hiç yoktan ben mutlu olayım babası belli olacakmış ileride sorun olmıyacakmış kafasına vazoyu geçiresim geliyor
denizverdi maşa. almışsın bebegini oh mş. birde zuhale vardı ne oldu ya hamileligi riskliydi ama donr. kurumu herhalde
Kızlar çok mutluyum en sonunda eşim ikna oldu,dün akşam konuştuk,hatta sizin yazdıklarınızı ve başka forumlarda evladına kavuşan arkadaşların yaşadıklarını okuttum,0-1 yaş kız bebek için başvurumuzu yapacağız.Biliyorum daha önümüzde geçmemiz gereken bir çok aşama var ama sanki herşey bitmiş sıra evladımı beklemeye kalmışcasına mutluyum.
Bugün kurumu arayıp randevu alacağım başvuru için,lütfen artık bizim içinde dua edin.
Zuhale bebişinin iyi olduğuna çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
Kızlar çok mutluyum en sonunda eşim ikna oldu,dün akşam konuştuk,hatta sizin yazdıklarınızı ve başka forumlarda evladına kavuşan arkadaşların yaşadıklarını okuttum,0-1 yaş kız bebek için başvurumuzu yapacağız.Biliyorum daha önümüzde geçmemiz gereken bir çok aşama var ama sanki herşey bitmiş sıra evladımı beklemeye kalmışcasına mutluyum.
Bugün kurumu arayıp randevu alacağım başvuru için,lütfen artık bizim içinde dua edin.
Zuhale bebişinin iyi olduğuna çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
Amin lily amin,sağol arkadaşım.Evet erkekler anlamıyor bizleri anlamasını beklemek hata belkide,dediğin gibi bu içgüdü,Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin çok bekletmeden.merhaba nushu
senin adına cok sevindim Allah inşallah sana hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasip eder. Bir kadının anne olması için doğurması gerekmiyor annelik içgüdüsü kadında hep var burada yazılanlar da zaten bunu açık biçimde ortaya koyuyor. Erkeklerin o yuzden bizleri anlaması mumkun değil onlar sadece duz mantıkla bakıyorlar olaya. Rabbim hakknızda hayırlı olanı versin inşallah...
Sevgili giz,benim eşimde istemiyordu önceleri, geçen sene de konuşmuştuk olumsuz sonuçlanan tedavinin ardından ama bu sefer benim ne kadar kararlı olduğumu,başka çaresi olmadığını farketti sanırım.Seni çok iyi anlıyorum eğer kabul etmeseydi son sözüm boşanmak olacaktı benimde.Anne olma hakkımdan vazgeçmek istemiyorum çünkü,hayat müşterekse ben bu evlilik oluşsun devam etsin diye birçok fedakarlıklar yaptıysam evlat sahibi olmayı,anne olmayı istemek benim hakkım.günaydın canım ya ne güzel ikna olmuş keşke benim eşimde olsa ama asla sabit fikir bir insan birde erkek kardeşinin bebgi oldu onu görünce dahada deliriyor allahım kimse yi böyle sınamasın ama zor inş. tez zamanda kavuşursunuz
zuhale çok çok sevindim inan ya eşim degişmez kuzum burda yazılanları okuyorum ama adam kalas anlamıyor ya nasıl gençlik bu daha 36 yaşında ama beyni örümcek kafalı bakalım eylülde deneme var olmazsa yolun sonu benim için bitiriyoruz evliligimizi malesef
dua edin annelerin duası kabul olurmuş adımı zikrderek dua et ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?