Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize inşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin

cok güzel ve dogru yazmıssın arkadasım agzına saglık :)

birkaç hafta bilgisayarımdan uzak kaldım yine güzel haberlerle dolmuş burası:)
denizverdi seni gönülden tebrik ederim, nasıl sevindim anlatamam, tam bir sürpriz olmuş sana ne güzel:) inşallah ben ve tüm bekleyen arkadaşlar senin gibi tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize
biz de 3 hafta önce sıramızı öğrendik, sıfır yaş kız bebekte 46.sıradayız. simacım listemize eklersen sevinirim:)
2 ayda bir arayıp sıranızı takip edin dediler ama 2 ay nasıl bekliycem bilmiyorum

canım benim seni çok tebrik ederim her şeyin en iyisdini hak ediyorsun bebeğin ve size sonsuz mutluluklar dilerim

kızlar size bi sorum olacak nasip olursa ben çalışan bi anne olacağım peki evlat edindiğimde izinim ne kadar olacak bengibi olupta izin alan var mı

kızlar size bi sorum olacak nasip olursa ben çalışan bi anne olacağım peki evlat edindiğimde izinim ne kadar olacak bengibi olupta izin alan var mı

merhaba canım bende çalışan bir bayanım daha başvurmadım ama başvurunca mecburen iş yerinden ayrılıcam çünkü bu konuda normal doğum yapan kadınlar gibi olamıyoruz malesef devlet bu konuda çalışanlara birşey yapmadı sadece memurlar yararlanabiliyor ben özel sektördeyim o yüzden beni kapsamıyo

merhaba canım bende çalışan bir bayanım daha başvurmadım ama başvurunca mecburen iş yerinden ayrılıcam çünkü bu konuda normal doğum yapan kadınlar gibi olamıyoruz malesef devlet bu konuda çalışanlara birşey yapmadı sadece memurlar yararlanabiliyor ben özel sektördeyim o yüzden beni kapsamıyo
merhaba arkadaşım bende özel sektördeyim 3 gün bile mi vermiyorlar ama çok tuhaf ya ben umutlanmıştım bu yönden neyse olsun bakalım sağlık olsun rapor alırız senelik izin falan

Okurken kendimi ağlamamak için zor tuttum. Bir anne yavrusuna kavuşmasını anca bu kadar güzel anlatabilir. Yeni annemizi bütün kalbimle kutluyorum. Allah iki gözden ayırmasın, çooook sağlıklı ve çoooook hayırlı bir evlat olsun.

merhaba arkadaşım bende özel sektördeyim 3 gün bile mi vermiyorlar ama çok tuhaf ya ben umutlanmıştım bu yönden neyse olsun bakalım sağlık olsun rapor alırız senelik izin falan[/QUOTE]

evet arakadaşım bizim durumumuz malesef bu benim işyerim 4-5 ay ücretsiz izin veriyor ama ben işten çıkmaya mecburum çünkü bebeğe kim bakacak malesef böyle yani,ama sen istersen işyerine durumunu anlatır belki izin verirler sonuçta normalde doğum yapmış olsaydın kanuni hakkın oluyor zaten ama devlet buna el atmadı daha bizim gibi anneleri düşünen çıkmadı daha bizim şuan kanuni hakkımız yok açıkcası ee birde onca yıl çalışıp tazminatta yanıyo oda ayrı bir konu....

Biliyorum benden haber bekliyosunuz ama inanın bende sizden farklı değilim,tam 1. sıraya geçtim derken bir buçuk aydan fazla oldu.canım çok sıkılıyor genelde bende hep öyle oluyor ne işe elimi atsam kurutuyorum malesef bunuda kuruttum (6 yıl bekledim ama artık birgün bile beklemeye tahammülüm kalmadı.rüyalarımda görüyorum dahada sabırsızlanıyorum.pinkrose mesajını aldım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkürederim bihaber alırsam mutlaka sizlerle paylaşacam.Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba derman neden 6 yıl oldu hangi ilden başvuru yaptın benim bildiğim en fazla 20 ay bekliyormuşsun senin neden bu kadar uzun süre oldu

merhaba derman neden 6 yıl oldu hangi ilden başvuru yaptın benim bildiğim en fazla 20 ay bekliyormuşsun senin neden bu kadar uzun süre oldu

canım bi yanlış anlaşılma oldu galiba bebek için başvuralı daha 2 sene dolmadı .zaten başvurman için 4 yıllık evli olman gerekiyor.o 4 yıldada zamanım hep tüpbebekle hastanelerde geçti tutmadı .sonra pes ettim ve evlat edinmeye başvurdum .yani anlıyacağın heryönden 6 yıldır bebek hasreti çekiyorum (

benim teyzem 15 senelik evli çok uğraşmalarına rağmen çocukları olmadı. bizim bi komşumuzun kız kardeşi yeni doğum yapmış kendine bile zor bakıyomuş evlat edincek birilerini arıyolardı teyzemler aldı 1 sene koruyucu aile oldular şimdi kendi soyadını almasına günler sayılıyor. geldiğinde 40 günlük ufacıktı şimdi 2 yaşına giricek. çok tatlı velet ama şuda bi gerçek hiçbier zaman kendi ailemizden ayrı tutmadık sanki o çocuk teyzemden doğmuş gibi sevidk onu ailenin içine girdimi senin oluyo başkasının çocuğu gibi görmüyosun. hatta daha mutlu oluyosun seneler sonra gelen bi alton top o bizim için

hepinizi canı gönülden kutluyorum çok güzel bir şey yapıyorsunuz.bende 4 senelik evliyim 1 kere tüp bebek denedik.2 kere daha denemeyi düşünüyorum sonra eğer olmazsa bende evlat edinmeyi düşünüyorum.ben de eşimde sıcak bakıyoruz evlat edinmeye.ben bir şeyi merak ettim eşlerden birinin mi 30 yaşını geçmesi gerekiyor yoksa kadının mı 30 yaşını geçmesi gerekiyor.

slm kızlar izin konusunda benim bildiğim 4 ay ücretsiz izin kullanabiliyorsunuz böyle bir hakkınız var hatta ikitane arkadaşımda kullandı bu izinleri ikiside özel sektörde çalışıyor ikisidebebeklerini alınca 4 ay ücretsiz izin kullandılar böyle bir hakkınız var ben muhasebeci olduğum için bunları araştırmıştım bebeğimi almadan önce ama ben işimi bıraktım kızımı kendim büyütmek istedim :)))

slm kızlar izin konusunda benim bildiğim 4 ay ücretsiz izin kullanabiliyorsunuz böyle bir hakkınız var hatta ikitane arkadaşımda kullandı bu izinleri ikiside özel sektörde çalışıyor ikisidebebeklerini alınca 4 ay ücretsiz izin kullandılar böyle bir hakkınız var ben muhasebeci olduğum için bunları araştırmıştım bebeğimi almadan önce ama ben işimi bıraktım kızımı kendim büyütmek istedim :)))

eslerden birinin 30 yası doldurması ve 4 yıllık evli olma sartı var. bende bebegimi kendim buyutmek ıstedıgımden isi bırakan bir anne adayıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…