anneler.....anne adayları....hepinize çok teşekkürler.....hepinizi çok sarıyorum....ben güldüm....allah sizleri de güldürsün inşallahh...
tek burukluğum çok uzun süre bekleyenler....kriterleri ne,bilmiyorum...belki 40 yaşında olmam beli çok uzun süreden beri evli olmam....kendim için ne kadar sevinçliysem sizler için de buruğum...innşallah diliyorum allahtan,bayrama kalmaz burada müjdenizi müjdelerinizi okurum..aminn
senin kuzunun o emekleyen bacaklarını ham yaparım ben
yemelik yemelik tam lokum en fındıklısından :)))
simacım tbaiki doğru söylüyosun canım.. öyle tabii..sorgusundan sual olunmayan yüce ALLAH bu yolu gösteriyor yaptırıyor o dilerse karnına verir doğurursun dilerse kucağına verir önemli olan vermiş olması Rabbim nasıl uygun görürse öyle oluyor hiç kimse bana çıkıpta doğurduğunla doğurmadığın bir olmaz demesin kan bağı nın önemli olmadığını hepimiz biliyoruz önemli olan emek vermek yetiştirmek büyütmektir nice anneler biliyorumki doğurup salıveriyolar bu annelikse annelik yapıyolar işte kan bağı filan hikaye.. ne akrabalarımız var kan bağı ile bağlı olduğumuz ama görüşmediğimiz görmek istemediğimiz ama arkadaşlarımız öylemi arıyoruz özlüyoruz görüşmek istiyoruz kan bağı mı var ..hayır.. ya eşlerimiz emek sarfediyoruz seviyoruz arıyoruz özlüyoruz kan bağı mı var...
anne doğup yüreğinde anneliği her daim yaşatanlar.......merhaba....günaydın...yeni güne merhaba....yeni güne günaydın....mutluluğa merhaba.....hiç bitmeyen umuda merhaba...umut arayanlara merhaba...
pinkrose......pembegülüm.....sağolasın canımmm....çok sağol sen emi.....
tam bir şoktaydım...daha var daha var derken gökten kuzucum düştü kucağıma...hiç beklemediğim bir anda bana ceeeeeeeeee dedi...daha önce yazdığım foruma yazmıştım.....inanın telaşımdan pinkrosa size haber vermesini yazdım..onu da bana tebrik iletisi gönderince aklıma geldide rica ettim...halbuki kopyalayıp yapıştırabilirdim...anlayın artık telaşımı şaşkınlığımı..
çokkk mutluyum....sizlerde olun....kimsenin kucağı boş kalmasın.allah tüm sıradakilere yavrusunu bekleyenlere benimki gibi süprizler versin...kimse çok uzun süre beklemesin gözyaşımla yazıyorum..
evladı olmayanlar...bu yolda uğraşanlar...evlat edinmeyi düşünenler...acaba diyenler... yapabilirmiyim diyenler...buradan ancak duygularımı anlatabilirim.. lütfen bir gidin görün... sadece görün......anne olmayı daha fazla ertelemeyin.bu haksızlık... hem yavrunuza hem size....
ben 3 gündür onunlayım...akşam başıma yastığa koyduğumda uyuyamıyorum.kendi yavrumdan önce onlar giriyor göz kapaklarıma....çok ağırlar...gördüğüm her yüz karşımda..nasıl kurtulurum bu psikolojiden ....bilmiyorum..artık daha yazamıyorum.tuşları göremiyorum
tebrik için herkese teşekür
kızlar size bi sorum olacak nasip olursa ben çalışan bi anne olacağım peki evlat edindiğimde izinim ne kadar olacak bengibi olupta izin alan var mı
denizverdi cnmçok çok sevindim hayırlısıyla kısa sürede kavuştun yavruna güle güle büyüyün cnm bu mesajda denizverdiden arkadaşlar çok güzel anlatmış aynene aldım ve buraya yapıştırıyorum çok güzel çok duygu dolu anlatmış arkadaşımız.....
bugün girdim çiçek böcek bahçesine...biri orda diğerleri başka başka köşelerde..yazarken haalaa yaşıyorumkendi kızım yanıbaşımda.onu seveceğim.. ne çare...küçük bir şopar ...tam bir karaböcek..tam bir çitlembik..zilli mi zilli..yapıştı bana...sarılıyor.yüzüme yüzüme bakıyor.bırakmıyor beni..yaslıyor başını omuzuma..bir de sırtımı pışpışlıyor kendince karaböcek.bir yandan da nasıl gülüyor nasıl gülümsüyor..diğeri de paçama asılmış..etrafımda bir sürü çiçek böcek..kahroldum..ben nasıl ağlıyorum.beni gören bakıcı anneler de döküldü.benimkini sevemiyorum..izin vermiyorlar....nasıl açlar sevmeye sevilmeyebir dokunuşa.nasıl açlar sevgiye.. bir gülümsemeye nasıl bir pişmanlık duydum...yıllarca ille benim illede benim olsun diye çektiklerim......yaşadıklarım...yaşayamadıklarım.. .ille de sevdiğimle benim olsun diye diye içimde kalmış sevgilerim..sen vermeye açsın...onlar almaya aç..19 yıl çiçeğinden gömmüşüm içime sevgimi..büyür mü...büyümedi tabiii...bugün söküp attım ters çiçeği içimden...yenisini ektim.
Biliyorum benden haber bekliyosunuz ama inanın bende sizden farklı değilim,tam 1. sıraya geçtim derken bir buçuk aydan fazla oldu.canım çok sıkılıyor genelde bende hep öyle oluyor ne işe elimi atsam kurutuyorum malesef bunuda kuruttum(6 yıl bekledim ama artık birgün bile beklemeye tahammülüm kalmadı.rüyalarımda görüyorum dahada sabırsızlanıyorum.pinkrose mesajını aldım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkürederim bihaber alırsam mutlaka sizlerle paylaşacam.Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
merhaba derman neden 6 yıl oldu hangi ilden başvuru yaptın benim bildiğim en fazla 20 ay bekliyormuşsun senin neden bu kadar uzun süre oldu
merhaba canım bende çalışan bir bayanım daha başvurmadım ama başvurunca mecburen iş yerinden ayrılıcam çünkü bu konuda normal doğum yapan kadınlar gibi olamıyoruz malesef devlet bu konuda çalışanlara birşey yapmadı sadece memurlar yararlanabiliyor ben özel sektördeyim o yüzden beni kapsamıyo
merhaba arkadaşım bende özel sektördeyim 3 gün bile mi vermiyorlar ama çok tuhaf ya ben umutlanmıştım bu yönden neyse olsun bakalım sağlık olsun rapor alırız senelik izin falan
merhaba canım bende çalışan bir bayanım daha başvurmadım ama başvurunca mecburen iş yerinden ayrılıcam çünkü bu konuda normal doğum yapan kadınlar gibi olamıyoruz malesef devlet bu konuda çalışanlara birşey yapmadı sadece memurlar yararlanabiliyor ben özel sektördeyim o yüzden beni kapsamıyo
merhaba arkadaşım bende özel sektördeyim 3 gün bile mi vermiyorlar ama çok tuhaf ya ben umutlanmıştım bu yönden neyse olsun bakalım sağlık olsun rapor alırız senelik izin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?