Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım gözün aydın çok sevindim

dermann sen cevap yazma her yazdığında kurumdan haber geldi diye atlıyorum buraya senden çok ben heycanlanıyorum bukadar nazlı olduğuna göre süslü bir kız galiba bu

canım ya güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)) ne yapım yanlızım arayan soran yok kurumdan sizin yazdığınız güzel haberlerleri okudukça kendimi iyi hissediyorum.bizim kızda erkekde olabilir,ama Allah söyletti sana belkide kız gelir.benimde içime kız gibi doğuyor bakalım eli ayağı düzgün olsunda hayırlısı gelsin

amin canım senin süslü gelse hep beraber mutlu olmuş olacağız şöyle bayram şekeri niyetine bu hafta gelsin artıkkkk

Kızlar başvuru için 6 eylüle randevu verdilereşim şehir dışında iki günlüğüne gitti,cuma dönecek ama cuma günüde onlar müsait değillermiş,bende hemen olsun bitsin istiyorum ya böyle bir bozuldum ama ne yapalım,kısmet böyleymiş.Bugün mutluyum ya bu bile tadımı kaçıramadı valla...

merhaba arakadaşalar umarım iyisinizdir çalışan anne adaylarına öncelikle bilgi vermek istiyorum, mali müşavirimize sordum sadece devlet dairesine bağlı memurlar 4 aylık doğum izni alabiliyorlar özel sektörde böyle bişey yok sadece patronun insiyatifine kalmış birdurum yani, o yüzden bende özel sektörde çalışıyorum ve böyle bir izin hakkım yok ama patronumla konuştum sana izin veririz dedi ama ben çok kararsızım eğer benimde bebeğim gelirse sanırım çalışmam kendim büyütmek isterim eşimse çalışmamı istiyor çok kararsızım aslında :26:

Günaydııınnnnn,
Nasılsınız arkadaşlar?
Melda'cığım ben de şu an çalışıyorum,Allah nasip ederse bebek geldikten sonra çalışmak istemiyorum çünkü bunca yıl bekledikten sonra kendim büyütmek istiyorum ama kısmet tabi bu işler.Özel sektörde çalışıyorsan,her dakika kriz senaryoları duyuyorsan uzun vadeli planlar yapmamayı da öğreniyorsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

evet canım çok haklısın onca zamandır bebek hasreti çekiyoruz birde çalışmayımı düşünücez bende istemiyorum en azından 3-4 yaşına gelinceye kadar sonra kreşe veririm tekrar çalışmaya devam ederim benim düşüncem bu aslında ama ben daha dereyi görmeden paçayı sıvayanlardanım daha başvuruda bile bulunmadım eşim yılbaşından sonra başvuruuz diyor

sana da gunaydın maşallah çok neşeli oldugun yazı seklinden anlasılıyor eşinin ikna olmasına sevindim hayat musterek ve insan en cok eşinin desteğini ister boyle zor zamanlarda
Allah inşallah gonlune gore bir evlat nasip eder alırsın o suslu kızı kucagına (ya da tosun gibi bir oglan) :)))))

Son düzenleme:
Sorma melda benimde paçalar çoktan sıvandı bizde daha başvurmadık ama benim düşündüklerimi bir bilsen:)
Uzun zamandır ilk defa yüreğimde tonlarca ağırlık yok iki gündür,daha başvurmadık bile onaylanıp onaylanmayacağımız bile belli değil ama hayal kurmaya izin veriyorum kendime artık.Sağol lilyciğim Allah razı olsun senden,gönlümden geçen kız ama kısmet tabi,Allah seninde gönlünün muradını versin arkadaşım tez vakitte inşallahhhh:)))

hayırlı günler kızlar canlandırmışsınız bu topiği ne güzel olmuş ..planlar yapılmaya başlanmış hemen başvurularınızı yapın ilk 1 yıl görüşmeler kabul edilme ile geçiyor ortalama 2 yıl bekliyceksiniz bu sürede çalışın zaman çabuk geçer neler alıcağınızı planlarsınız bebekler gelince çalışıp çalışmamanızı kararlaştırırsınız hayırlısıyla tabi en güzeli kendinizin büyütmesi tabiki haydi bakalım harekete geçin güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

evet pinkrose benimde aklıma takılan soru şu kabul edilmeme gibi şansımız olabilirmi acaba yani daha doğru şansızlık diyelim ya kabul etmezlerse çok korkuyorum bu aşamada

sizin anne baba olmaya uygun olduğunuzu anlamaları yeterli gelir düzeyinizde iyi olmalı kabul edilirsiniz cnm endişe etmeyin kafanı bunlarla doldurup stres yapma yeter rahat vekararlı olun sevme ihtiyacınızı uzmanınıza gösterin gerisi kolay.. ve güzel haberlerinizi biize yazın olurmu

evet pinkrose benimde aklıma takılan soru şu kabul edilmeme gibi şansımız olabilirmi acaba yani daha doğru şansızlık diyelim ya kabul etmezlerse çok korkuyorum bu aşamada

görüşmeleriniz sırasında ve sizden özgeçmiş istiycekler onu hazırlarken ne kadar istekli olduğunuzu elinizden geldiğince anlatın, gösterin uzmanınıza...
gerçekten isteyince oluyor

görüşmeleriniz sırasında ve sizden özgeçmiş istiycekler onu hazırlarken ne kadar istekli olduğunuzu elinizden geldiğince anlatın, gösterin uzmanınıza...
gerçekten isteyince oluyor

nekadar istekli olduğumu bir bilseler kesin verirler eminim neyse olumsuz düşünmek istemiyorum yeterki benimde bir bebğim olsun tek isteğim bu hatta kız kardeşim bile yeğenimizi ne zaman görücez diye ısrar ediyo keşke çabuk olsa bu işler ama napalım sabırlı olucaz ve beklicez ben eşimi bu akşamdan sonra ikna çabalarına geçicxem bayramdan sonra başvuralım diye yılbaşını beklemeye gerek yok değilmi ama

sağol canım amin allah meleklerini ne şekilde olursa olsun kavuşturmayı nasip etsin, sıranda çabuk çabuk ilerler inşallah.

canım dualarımız seninle üzme kendini allah herşeyin en iyisini bizlere kararlamıştır bak ben 8 yıl sonra sıramda 4'e düşmüşken hamile kaldım tabi sonu gelecekmi bilmem ama allah herkesin yardımcısı olsun beni habersiz bırakkma canım...

Hepinizin ellerinden öpüyorum.baskasinin cocuguna bakmak icin insanda altin gibi bi yürek olmasi lazim.eminim hepiniz öylesiniz.emekleriniz bosa cikmaz size hayirli evlatlar olurlar insallah

yusufum eminim iyi düşüncelerle yazmışsınsır bu yazıyı ama baktığımız çocuklar başkasının değil bizim çocuğumuz biz doğurmamış olabiliriz ama onlar bizim evlatlarımız lütfen arkadaşlar yazdığınız yazılarda kullanmış olduğunuz üsluplarınıza dikkat ederseniz çok sevinirimm başkasının çocuğu kelimesi çok itici ve çirkin ......... bizlerde altın gibi bir yürek olduğunu düşünmüyorum ayrıca herkes gibi bizimkide evlat sevgisi evlat aşkı doğran anneler gibi bizlerde anneyiz hiçbir fazlamız yok sadece evlatlarımıza çok zor kavuştuk bundan dolayı sevgimizi daha yoğun yaşıyoruz o kadar......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…