Kızlar çok mutluyum en sonunda eşim ikna oldu,dün akşam konuştuk,hatta sizin yazdıklarınızı ve başka forumlarda evladına kavuşan arkadaşların yaşadıklarını okuttum,0-1 yaş kız bebek için başvurumuzu yapacağız.Biliyorum daha önümüzde geçmemiz gereken bir çok aşama var ama sanki herşey bitmiş sıra evladımı beklemeye kalmışcasına mutluyum.
Bugün kurumu arayıp randevu alacağım başvuru için,lütfen artık bizim içinde dua edin.
Zuhale bebişinin iyi olduğuna çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
canım gözün aydın çok sevindim
canım gözün aydın çok sevindim
dermann sen cevap yazma her yazdığında kurumdan haber geldi diye atlıyorum buraya senden çok ben heycanlanıyorumbukadar nazlı olduğuna göre süslü bir kız galiba bu
Sağol dermancığımsenden gelsede müjde hep beraber sevinsek.
canım ya güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)) ne yapım yanlızım arayan soran yok kurumdan sizin yazdığınız güzel haberlerleri okudukça kendimi iyi hissediyorum.bizim kızda erkekde olabilir,ama Allah söyletti sana belkide kız gelir.benimde içime kız gibi doğuyor bakalım eli ayağı düzgün olsunda hayırlısı gelsin
Günaydııınnnnn,
Nasılsınız arkadaşlar?
Melda'cığım ben de şu an çalışıyorum,Allah nasip ederse bebek geldikten sonra çalışmak istemiyorum çünkü bunca yıl bekledikten sonra kendim büyütmek istiyorum ama kısmet tabi bu işler.Özel sektörde çalışıyorsan,her dakika kriz senaryoları duyuyorsan uzun vadeli planlar yapmamayı da öğreniyorsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
sana da gunaydın maşallah çok neşeli oldugun yazı seklinden anlasılıyor eşinin ikna olmasına sevindim hayat musterek ve insan en cok eşinin desteğini ister boyle zor zamanlardaGünaydııınnnnn,
Nasılsınız arkadaşlar?
Melda'cığım ben de şu an çalışıyorum,Allah nasip ederse bebek geldikten sonra çalışmak istemiyorum çünkü bunca yıl bekledikten sonra kendim büyütmek istiyorum ama kısmet tabi bu işler.Özel sektörde çalışıyorsan,her dakika kriz senaryoları duyuyorsan uzun vadeli planlar yapmamayı da öğreniyorsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Sorma melda benimde paçalar çoktan sıvandı bizde daha başvurmadık ama benim düşündüklerimi bir bilsen:)evet canım çok haklısın onca zamandır bebek hasreti çekiyoruz birde çalışmayımı düşünücez bende istemiyorum en azından 3-4 yaşına gelinceye kadar sonra kreşe veririm tekrar çalışmaya devam ederim benim düşüncem bu aslında ama ben daha dereyi görmeden paçayı sıvayanlardanım daha başvuruda bile bulunmadım eşim yılbaşından sonra başvuruuz diyor
Uzun zamandır ilk defa yüreğimde tonlarca ağırlık yok iki gündür,daha başvurmadık bile onaylanıp onaylanmayacağımız bile belli değil ama hayal kurmaya izin veriyorum kendime artık.Sağol lilyciğim Allah razı olsun senden,gönlümden geçen kız ama kısmet tabi,Allah seninde gönlünün muradını versin arkadaşım tez vakitte inşallahhhh:)))sana da gunaydın maşallah çok neşeli oldugun yazı seklinden anlasılıyor eşinin ikna olmasına sevindim hayat musterek ve insan en cok eşinin desteğini ister boyle zor zamanlarda
Allah inşallah gonlune gore bir evlat nasip eder alırsın o suslu kızı kucagına (ya da tosun gibi bir oglan) :)))))
Sorma melda benimde paçalar çoktan sıvandı bizde daha başvurmadık ama benim düşündüklerimi bir bilsen:)
evet canım bende her anım her dakikam düşünceyle geçiyor işe gelir gelmez heme bu sayfayı açıp bakıyorum birde bu konuda pek herkesle dertleşemiyorsun ancak senin halinden aynı duyguyu yaşayan bilir kimsenin desteğine ihtiyacım yok ama insan genede dertleşmek istiyor bu sayafaya o yüzde giriyom arada bu arad sen ne güzel hemen başburucan benimkide ikna olsa hemen başvursam ama tam olmuyo
hayırlı günler kızlar canlandırmışsınız bu topiği ne güzel olmuş ..planlar yapılmaya başlanmış hemen başvurularınızı yapın ilk 1 yıl görüşmeler kabul edilme ile geçiyor ortalama 2 yıl bekliyceksiniz bu sürede çalışın zaman çabuk geçer neler alıcağınızı planlarsınız bebekler gelince çalışıp çalışmamanızı kararlaştırırsınız hayırlısıyla tabi en güzeli kendinizin büyütmesi tabiki haydi bakalım harekete geçin güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
evet pinkrose benimde aklıma takılan soru şu kabul edilmeme gibi şansımız olabilirmi acaba yani daha doğru şansızlık diyelim ya kabul etmezlerse çok korkuyorum bu aşamada
görüşmeleriniz sırasında ve sizden özgeçmiş istiycekler onu hazırlarken ne kadar istekli olduğunuzu elinizden geldiğince anlatın, gösterin uzmanınıza...
gerçekten isteyince oluyor
Kızlar çok mutluyum en sonunda eşim ikna oldu,dün akşam konuştuk,hatta sizin yazdıklarınızı ve başka forumlarda evladına kavuşan arkadaşların yaşadıklarını okuttum,0-1 yaş kız bebek için başvurumuzu yapacağız.Biliyorum daha önümüzde geçmemiz gereken bir çok aşama var ama sanki herşey bitmiş sıra evladımı beklemeye kalmışcasına mutluyum.
Bugün kurumu arayıp randevu alacağım başvuru için,lütfen artık bizim içinde dua edin.
Zuhale bebişinin iyi olduğuna çok sevindim,Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
günaydın canım ya ne güzel ikna olmuş keşke benim eşimde olsa ama asla sabit fikir bir insan birde erkek kardeşinin bebgi oldu onu görünce dahada deliriyor allahım kimse yi böyle sınamasın ama zor inş. tez zamanda kavuşursunuz
zuhale çok çok sevindim inan ya eşim degişmez kuzum burda yazılanları okuyorum ama adam kalas anlamıyor ya nasıl gençlik bu daha 36 yaşında ama beyni örümcek kafalı bakalım eylülde deneme var olmazsa yolun sonu benim için bitiriyoruz evliligimizi malesef
dua edin annelerin duası kabul olurmuş adımı zikrderek dua et ne olur
Hepinizin ellerinden öpüyorum.baskasinin cocuguna bakmak icin insanda altin gibi bi yürek olmasi lazim.eminim hepiniz öylesiniz.emekleriniz bosa cikmaz size hayirli evlatlar olurlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?