- 16 Ekim 2015
- 202
- 389
- 53
Avent de çok iyi.Ama gaz problemli bebeklerde Dr.Brown bi tık daha etkili.Bazı bebeklerde gaz sorunu olmuyor,o bebeklerde Avent çok kaliteli marka.Avent in biberonlarını da baya övmüşler bu marka hakkında bilgisi olan varmı
Slm hayırlı olsun öncelikle , ev ziyareti il den ile yogunluğa göre değişiyor bizim 1 ay da gelmişlerdi. Ama sabırlı olmak gerekiyor uzunnnnn bir bekleyiş olacak çünkü sevgilerSlm kızlar nasılsınız benim size bi sorum olacaktı biz haziran ayında başvuru yaptık evrakları falan teslim ettik ama hala ev ziyaretine gelmediler başvuru yaptığımızda hemen bir aya kalmaz geliriz demişlerdi ama hala gelmediler sizin ev ziyaretlerini ne zaman oldu kaç kez aradik bekleyin gelicez dosyaniz işleniyor dediler ne bitmez dosyaysa artık beklemek beni öldürüyor: (
Slm kızlar nasılsınız benim size bi sorum olacaktı biz haziran ayında başvuru yaptık evrakları falan teslim ettik ama hala ev ziyaretine gelmediler başvuru yaptığımızda hemen bir aya kalmaz geliriz demişlerdi ama hala gelmediler sizin ev ziyaretlerini ne zaman oldu kaç kez aradik bekleyin gelicez dosyaniz işleniyor dediler ne bitmez dosyaysa artık beklemek beni öldürüyor: (
Sağol cnm insallah zaman hızla geçer bebislerimizi kucagimiza alırızSlm hayırlı olsun öncelikle , ev ziyareti il den ile yogunluğa göre değişiyor bizim 1 ay da gelmişlerdi. Ama sabırlı olmak gerekiyor uzunnnnn bir bekleyiş olacak çünkü sevgiler
Sıraya ev ziyaretinden sonra girilmiyormu bize öyle dediler onayı alıp sonra sıraya gireceksiniz dedikleri için zaten sıkıntı yapıyorum sıraya girdikten sonra beklemek daha iyi diye bunu öğrendiğim iyi oldu çok çok tesk ederimEv ziyareti ilden ile değişmekle beraber, yazın işler biraz yavaş işliyor, malum tatil dönemi. okul açıldı izinler bitti derken de geçen hafta zaten tatil oldu, bu haftadan sonra yavaş yavaş işlemler hızlanır diye düşünüyorum.
6 sonra bile ev ziyareti olabilir ama siz zaten sıraya girmiş olduğunuz için çok stres yapmayın, ev ziyaretinden sonrası tıkır tıkır işleyecektir
bilmukabele....biz de sizin kızı öptük :))
afedersin dönmedim mi ? rica etsem merak ettiğiniz konuyu yineler misiniz...hamileliğinizi ilgiyle takip ediyorum...hayırlısı ile sağlıkla kucaklamanız dileği ile....sen ve zaman takibimdesiniz özelikle....giremesem de aklımdasınız....
herkese sevgiler......
İkeanin bu besik modelini bende cok begendim.on tarafi cikiyo diye biliyorum.yani buyuyuncede kendi girip cikabilir tarzda.Kızlar, biberon konusunda ben Dr.Brawn ın ıcı çubuklu olan cam biberonunu ve Avent cam olmayan modelini almıştım. Bir de kızımı yuvadan alırken verdikleri normal bir biberonu vardı.. Çok şükür hiçbirini ayırmadı kızım.. Birkaç tane biberon iyi oluyor acıkcası. Bizim biri anneanede duruyor. Biri sürekli çantamızda duruyor, biri evde falann :) Emzik konusunda da başta şöyle mi olsa böyle mi olsaa pek düşünüyordum ama gerek kalmadı. Bakkal emziğini bile emiyor yavrum :) Biraz büyüyünce emzikleri beşer onar alıyorsunuz zaten.. Çünkü sürekli kayboluyor.. Kayboluyor değil minikk faremm oraya buraya atıyorr.. Temizlik sırasında yatak altlarından, koltuk diplerindenn toparlıyoruz yine :)
Bez olarak prima yenidoğan kullanmıştım başta.. Hala prima kullanıyorum beyaz paketlerden, 4 numaradayız şuan :) Eşim netten indirimli siteleri takip edipp kolilerle bez alıyor :)
Mama olarak da golden goat keçi sütlü mama kullandık hep.. Şuan kızım 1,5 yaşında , yemek yiyor herşeyi ama üstüne tatlı gıbı mamayı da arıyor.. Golden Goat devam ediyoruz az da olsa..
Beşik olarak , yatak odamız çok geniş olmadığı için ufak bir beşik seçmiştik ama çok memnun da kaldık.. Monthacare sallanan ahşap beşik.. Ekte resmini yolluyorum.. Ayrıca odasına da ikea sallanmayan beşik aldık.. O da ekte.. Hala onda yatıyor kızım... Küçük beşikte de kardeşi yatacak yakında kısmetse :) Oda takımı olarak almadık odasını.. Bir koltuk yaptırdık pofidik krem renk. Kanepe tarzı ama daha yumuşak bişey... Onun dışında ikeadan beğendiğim çekmecesinden falan aldım odasına... Şimdi ise kardeşi de geleceği için kreasyonlar artacak malum :) Gömme dolaplık uygun yer var odalarında, oraya göre dolap yaptırıyoruz...
Mama sandalyesi ve yürüteç chicco nunn bir akrabamız verdi memnunuz kullanıyoruz... Gerçi bazı bebekler mama sandalyesinde oturmaya bile tepkiliymiş. Şükür kızım ben yemek yaparken falan oturuyor yanımda bir süre onda. Önüne meyve falan koyuyorum, çubuk kraker vss, eğleniyor. Tabii üstünü başını yerleri batıra çıkaraa :)
Termos çok lazım oluyor. Çantada malum dışarlardayken sıcak su ihtiyacı.. :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Hepinize sevgiler..
Sıraya ev ziyaretinden sonra girilmiyormu bize öyle dediler onayı alıp sonra sıraya gireceksiniz dedikleri için zaten sıkıntı yapıyorum sıraya girdikten sonra beklemek daha iyi diye bunu öğrendiğim iyi oldu çok çok tesk ederim
Arkadaslar koruyucu ailelikle ilgili bilgisi olan varmi.
0_1 yas bebekleri koruyucu aileye verebiliyolarmi yani istersek.
Arkadaslar koruyucu ailelikle ilgili bilgisi olan varmi.
0_1 yas bebekleri koruyucu aileye verebiliyolarmi yani istersek.
Arkadaşlar ben kreşte park yatak kullanmıştım bebek bölümünde.Aslında güzeldi ama büyük olursa güzel oluyor.Karyola mı kullanışlı park yatak mı sizce?Ben bir köşe takımı aldım bebek odası için küçük ve kullanışlı.Berjer yerine köşeyi tercih ettik.Çok pahalı da değildi.Eski köşe takımımızın yuvarlak bir parçası var oldukça büyük,onu da alt değişme için değerlendircem:)))Beşik konusunda emin olamıyorum.
Tamda mutlu tonbekiciyi okumus bitirmistim cvp veren varmi diye topige bakiyim derken sen tavsiye etmissin :))Evet veriliyor, hatta Mutlu Tönbekici minnacık bir bebekken kızının koruyucu annesi olmuş (googleda ararsanız çilek bebekle ilgili maceralarını anlattığı köşe yazılarını bulabilirsiniz arşivden)
Tamda mutlu tonbekiciyi okumus bitirmistim cvp veren varmi diye topige bakiyim derken sen tavsiye etmissin :))
İlk 3 yazisini okudum arastiricam baska varmi diye.
Ya nebilim kafami kurcaliyo koruyucu ailelik.
Yani bi cocuga anne baba olmak icin ille soyismi bolumunde bizimmi ismimiz yazmali.
Neden cevreye kulak tikayip tabularimizi yikamiyoruzki.cokmu zor.
Neden kaygilari korkulari bikenara birakamiyoruz.
Sanki her hesabini yaptigimiz her dusunerek attigimiz adimlar kesin sonuclarmi veriyo.
Neden neden neden.
Senin yüreğini çok seviyorum ♡nedendir bilinmez ama yüreğime dokunuyor yazıların evet ya bu insan ne kadar yürekli ne kadar değerli ne kadar iyilik sever diyorum...Arkadaşlar size bugüne dair ufak bir anımı anlatmak istiyorum...
Biliyorsunuz gönüllü annelik yapıyorum, 9 yaşında bir oğlum var... Bugün doğumgünü... Yaklaşık 6 saat beraberdik bugün, doğumgününü kutladık. mumları üflemeden önce dilek tutmasını söyledim. gözlerini kapadı dileğini tuttu ve mumlarını üfledi. sonra dönüp bana "Ya ailemin yanına dönünce seni bir daha görmezsem" dedi ve sımsıkı sarıldı, gözleri dolu dolu oldu yavrumun... İnşallah ailenin yanına dönersin birgün ve biz seninle yine görüşürüz dedim kulağına... "Ben seni çok seviyorum ve çok özlüyorum" dedi...
Neden anlattım bunu... Sevgi bağı denilen şey, kalpler arasında kurulan o iletişim ne soyadı tanıyor, ne yaşla sınırlandırılıyor... Gösterdiğiniz ufacık bir gülümseyişin karşılığını kat kat sevgi olarak alıyorsunuz, emin olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?