Ekledim Bacım İnşallah en kısa sürede kavuştursunListeye benide ekleyin lutfen eskisehir ekim 2014 kiz erkek terk riza
Tskederim bekleyen herkes umarim enkisa zamanda kavusurEkledim Bacım İnşallah en kısa sürede kavuştursun
benide listeye ekleyebilirmisin canım ..izmirden başvurdum 31 ağustos evrak teslim ettik..terk _rıza kız_ ikiz[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]İstanbul -Rıza -Kız- Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MSM8[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Ahh ne kadar üzücü bir olay. Keşke hiç bir evlat annesinden ayrı kalmasa ve keşke her isteyen kadın doğurabilse. Ne güzel bir dünya olurdu:)Konya da otogarda terk edilmiş kız bebek bulunmuş. Allah bahtını açık etsin. Küçücük çok masum.
http://www.milliyet.com.tr/tuvalette-terk-edilmis-bebek-gundem-2144716/
Ya nasil olabilir boyle bisey cok sasirdim ve uzuldum.Biz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor
Biz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor[/QUOTE
Arkadaşım şok oldum şuanda. Nasıl böyle büyük bir hata olabilir ya. Gelecekler mi şimdi duruşmaya yani. BBurdan bir arkadaşın mahkemesinde de hakim çağırmış biyolojik tarafı. Sonuç değiş Memiş ama çok zor bir durum. Gönlünü ferah tut Hayırlısı yla kimliğiniz i alacaksınız ins. O hatayi yapan memurlar da şikayetçi olun bence. Bizim de aralik ayında mahkeme mız. Rabbim neler ggösterecek bakalım. Allah yardımcımız olsun hepimizin cnm
Allah yardımcınız olsun. Benim anlamadığım zaten bu insanlar bebeği kuruma verirken evlat edinmeye rıza gösteren dilekçe ile veriyorlar bir daha evlat edinme davasına niye taraf olarak çağrılıyorlar. Biz gizlilik olduğu için kurumdan evlat edinmek için başvuruyoruz. Devlet kurumları bu konuda güven sağlamıyorsa kime güveneceğiz. Hukuki sürece dahil olan görevlilerin hakim, katip vs. durumun hassasiyetini anlamaları gerekiyor. Çok üzücü.Biz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor
Şok oldum böyle bir şey nasıl olurBiz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor
Sadece bir dilekçe değil mahkeme de evlat edinilmesini kabul ediyoruz diyorlar. Yani "Rıza aranmama davası" oluyor bizim mahkemeye kadar coktann. Buralarda herseyi kabul ediyorlar zaten. Aramasin in tek sebebi maddi bişeyler koparmak tir. Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.Allah yardımcınız olsun. Benim anlamadığım zaten bu insanlar bebeği kuruma verirken evlat edinmeye rıza gösteren dilekçe ile veriyorlar bir daha evlat edinme davasına niye taraf olarak çağrılıyorlar. Biz gizlilik olduğu için kurumdan evlat edinmek için başvuruyoruz. Devlet kurumları bu konuda güven sağlamıyorsa kime güveneceğiz. Hukuki sürece dahil olan görevlilerin hakim, katip vs. durumun hassasiyetini anlamaları gerekiyor. Çok üzücü.
İnşallah öyle değildir. Çok üzüldüm.Sadece bir dilekçe değil mahkeme de evlat edinilmesini kabul ediyoruz diyorlar. Yani "Rıza aranmama davası" oluyor bizim mahkemeye kadar coktann. Buralarda herseyi kabul ediyorlar zaten. Aramasin in tek sebebi maddi bişeyler koparmak tir. Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.
Hukuki işlemi tamamlanmış bebek istediğimizde yine de biyolojik aile bizim açtığımız davaya taraf oluyor mu acaba. Rıza aranmama davasından sonra biyolojik ailenin artık taraf olmaması lazım.Sadece bir dilekçe değil mahkeme de evlat edinilmesini kabul ediyoruz diyorlar. Yani "Rıza aranmama davası" oluyor bizim mahkemeye kadar coktann. Buralarda herseyi kabul ediyorlar zaten. Aramasin in tek sebebi maddi bişeyler koparmak tir. Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.
Çok üzüldüm ama siz kuvvetli olun inşallah. Her şeyin üstesinden gelirsiniz. Kurumu devreye sokmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Gelişmelerden bizi de haberdar edersiniz. Bizlere yol göstermiş oldunuz bilgi vererek. Demek avukatlarımızı gizlilik konusunda daha da uyarmalıyız. Ne kadar başarılı olabilirlerse tabii. Kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum.Biz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor
Demek olabiliyormuş. Hukuki işlem, rıza işleminin süreci. Rıza süreci bir yılda tamamlanmıştır diye düşünüyorum.Hukuki işlemi tamamlanmış bebek istediğimizde yine de biyolojik aile bizim açtığımız davaya taraf oluyor mu acaba. Rıza aranmama davasından sonra biyolojik ailenin artık taraf olmaması lazım.
Rıza aranmama davası bizim davamı za kadar bitmiş oluyor ki zatenHukuki işlemi tamamlanmış bebek istediğimizde yine de biyolojik aile bizim açtığımız davaya taraf oluyor mu acaba. Rıza aranmama davasından sonra biyolojik ailenin artık taraf olmaması lazım.
Avukat falan tutma dik bbiz açıkçası. Ama acaba bizde de bböyle kendini bilmez bir memur çıkar mı diye korkmuyor değilim. Şu mahkeme Hayırlısı yla bitene kadar ben heyecandan erken doğum yapmasam iyidir.Çok üzüldüm ama siz kuvvetli olun inşallah. Her şeyin üstesinden gelirsiniz. Kurumu devreye sokmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Gelişmelerden bizi de haberdar edersiniz. Bizlere yol göstermiş oldunuz bilgi vererek. Demek avukatlarımızı gizlilik konusunda daha da uyarmalıyız. Ne kadar başarılı olabilirlerse tabii. Kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum.
Büyük geçmiş olsun arkadaşım.Telafisi zor olan ya da telafisiz hatalar yapıyorlar.Kimlere güvensek bilemedim..Allah yardımcınız olsun.Hangimizin başına geleceği belli olmayan kötü durumlar bunlar.Herşeyin bir çaresi vardır..Biz davamızı geçen ay açtık ama açmasaydık kurum tarafından gözetlenseydik dicek konumdayım mahkeme karşı tarafada da tebliğ göndermiş ve olmaması gereken herşeyi de acemi zabıt katibi tarafından yazılmış kimlik bilgilerimiz ev adresi cep no kızımıza bizim tarafımızdan verilen isim ve bir akşam eşimin tlfnu çaldı ben kızımın biyolojik annesiyim mahkeme tarafın gelen tebliğatta bilgilerinize ulaştım kızımı görmek istiyorum neye uğradığımı şasırdım eşimin cvb asla olmaz taki kızım öğrenipde sizi görmek isterse o zaman kendim getiririm dedi o gün berbat bir gün eşimi araması devam edince eşim dava açtığı mahkeme hakimine gidip olanları anlattı nasıl olur böyle şey demesiyle dosyayı inceliyor ve katibin hatası olduğu öğreniliyor mahkeme gününe karşı tarafıda çağırmışlar hakimi kızınızı duruşma gününe getirmeyin zaten küçük demiş bakalım bizi neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?