hayatışiltisi sabır .....elbet dibe vurdugumuz anlar günler var hep mi güçlü olcaz İnsanız arkadaşım bizlerin yüreği sevgi hasret dolu biz yavrularımıza nasıl bakicazzzz gozumuzden sakinicaz çok değerli çok kıymetli ler hemde cokkkkkkkkk tatlı olacaklar .....sen en güzel en eğitimli en değerli ANNE olacaksın adım gibi eminim. ....Sevgi şefkat artık nasıl verilir nasıl doyulur tahmin bile edemiyorum. .Bu uzuuuun bekleyiş cokkkkkkkkk zor ama ben hep diyorum kucağıma alacağımı artık biliyorum ya inan ki artık sadece günlerin ayların geçmesine seviniyorrrrrum. ..Senin minik adamın ozlenmez mi onun kocaman kalbi varrr hele sem eli öpü lesi anne, karamsar olma derim ve içime doğdu çokkkk az kaldı dedim senin yazını okuduğumda kavuşacak ve kucağına alacak misssss kokulu tontiş yanaklı kızınızı en kisa zamanda hayatın ışıl ışıl olsun sevgilerrrrBu aralar keyifsizim arkadaşlar... Dışarı karşı iyiymiş gibi görülmekten de yorgunum sanırım...
Durmadan absürt rüyalar görüyorum, panik ve sinir haliyle uyanıyorum, onun da etkisi var sanırım.
minnacık bebeği almış gelmişim eve rüyamda, eşim yok, şehir dışındaymış kendim gidip almışım. koyuyorum bir kenara uyuyor. hiç ilgilenmiyorum rüyamda. sonra gidip bakıyorum, beli açılmış, büzüş büzüş uyuyor. ben ne giydiricem bu çocuğa hava soğuk, hiç kıyafet yok diyorum. biri diyor ki karnı acıkmıştır... mama almadan gelmişim eve, bir yandan kendime kızıyorum bu kadar anne olucam dedin yırtındın, daha doyuramıyorsun diye, gidiyorum bbakıyorum ev tam yakır sadece patates var evde, patates haşlıyorum... Tam bir kabustu benim için... Ağlıyarak uyandım kızıma bakamıyorum diye. sanırım yetersiz kalma korkusunun dışa vurumuydu ama kendime gelemedim tüm gün...
dün gece de rüyamda gönüllüsü olduğum oğlumu gördüm. neden beni değil de onu istiyorsun diye ağlayıp duruyordu ve ben teselli edemiyordum... Bugün de ağlayarak uyandım kendime gelemedim daha... (bu arada küçük adamıma durumumuzu anlattım, kız kardeşim olacak, ben abi olucam diye çok sevindi. Asla olumsuz yaklaşmadı duruma... Çünkü oğluşum ailesinin yanına dönme ihtimalini düşünüyor ve tek dileği bu)
sıra küt küt atıyor diye bir gaza geldim, sanki dün başvurdum bilmiyorum atış hızıyla pararlel sıranın küt diye durabileceğini... doğumgünüme gelir kızım diyordum. 26 aralık doğum günüm... şimdi bebek yok diyorlar... Ve aylar var önümde, nerde gelecek doğum günüme... Pazar günü evlilik yıldönümümüzdü... kızım için tuttuğum günlüğü okudum, bu sene evlilik yıldönümümüzü 3 kişi kutlama umudumuzu yazmışım uzun uzun... İnşallah seneye diyorum; sonra acaba anneler gününde gelmiş olur mu kızım diye düşünüyorum. Yine ağlıyorum...
Keşke diyorum oğlum olsa yanımda sarılsam ona; kek yapsam, oyun oynasak beraber, resim yapsak, denize taş atsak sahilde, kitap okusak veya ne yemek istiyorsun bugün diye sorabilsem... Küçük adamımı da çok özledim... ve daha 2 hafta var görüşebilmemiz için... Onunla ilgili de hayallerim var, çok mutluyuz hepsinde...
hayeller, rüyalar bir yanda, yaşadığımız gün diğer yanda... sürekli kendime güçlü ol, moralini yüksek tut diyorum. Bazen işe de yarıyor motivasyon... ama bu son günlerde kötüyüm be arkadaşlar...
hayatışiltisi sabır .....elbet dibe vurdugumuz anlar günler var hep mi güçlü olcaz İnsanız arkadaşım bizlerin yüreği sevgi hasret dolu biz yavrularımıza nasıl bakicazzzz gozumuzden sakinicaz çok değerli çok kıymetli ler hemde cokkkkkkkkk tatlı olacaklar .....sen en güzel en eğitimli en değerli ANNE olacaksın adım gibi eminim. ....Sevgi şefkat artık nasıl verilir nasıl doyulur tahmin bile edemiyorum. .Bu uzuuuun bekleyiş cokkkkkkkkk zor ama ben hep diyorum kucağıma alacağımı artık biliyorum ya inan ki artık sadece günlerin ayların geçmesine seviniyorrrrrum. ..Senin minik adamın ozlenmez mi onun kocaman kalbi varrr hele sem eli öpü lesi anne, karamsar olma derim ve içime doğdu çokkkk az kaldı dedim senin yazını okuduğumda kavuşacak ve kucağına alacak misssss kokulu tontiş yanaklı kızınızı en kisa zamanda hayatın ışıl ışıl olsun sevgilerrrr
Slm arkadaşım.Sanırım her ilde prosedürde ufak tefek değişiklikler oluyor.Mersinde biz 3 poliklinikten rapor alıyoruz.Psikiyatri,dahiliye ve ortopedi.Bildiğim kadarıyla önemli bir psikolojik sorun yoksa,ortopedik olarak bebeğe bakabilecek kadar yeterlik varsa diğer sağlık problemleri es geçiliyor.Hiçkimse sapasağlam değildir zaten.Sağlık sorunlarımız bebeğe yansımayacak durumda olsa yeter.Hayırlı olsun..tekrar merhabalar kızlar forumda sayfaları okuyup bilgi edinmeye devam ediyorum başvuru öncesi. Bir arkadaşımız sağlık sorunları olanlardan rapor istendiğini yazmış geçmiş sayfalarda benimde şimdiye kadar hatırı sayılır sağlık problemlerim oldu hala da devam eden problemlerim var ne gibi raporlar neler isteniyor bbenzer bişeyler yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi? ozel mesajda atabilirsiniz buradan yazmak istemezseniz. Bu raporları almak zaman aldığı için surecin uzadığını söylemiş arkadaş moralim çok bozuldu şimdiden bu hastalıklar hayatımın her alanında önume çıktı şimdi yine karşıma dikildi((
Evet. Bebeğe geçirebileceğiniz bir hastalığınızın olmamasına bakıyorlar ve bebeğinize bakabiliyor durumda olmanıza.Slm arkadaşım.Sanırım her ilde prosedürde ufak tefek değişiklikler oluyor.Mersinde biz 3 poliklinikten rapor alıyoruz.Psikiyatri,dahiliye ve ortopedi.Bildiğim kadarıyla önemli bir psikolojik sorun yoksa,ortopedik olarak bebeğe bakabilecek kadar yeterlik varsa diğer sağlık problemleri es geçiliyor.Hiçkimse sapasağlam değildir zaten.Sağlık sorunlarımız bebeğe yansımayacak durumda olsa yeter.Hayırlı olsun..
Bu aralar keyifsizim arkadaşlar... Dışarı karşı iyiymiş gibi görülmekten de yorgunum sanırım...
Durmadan absürt rüyalar görüyorum, panik ve sinir haliyle uyanıyorum, onun da etkisi var sanırım.
minnacık bebeği almış gelmişim eve rüyamda, eşim yok, şehir dışındaymış kendim gidip almışım. koyuyorum bir kenara uyuyor. hiç ilgilenmiyorum rüyamda. sonra gidip bakıyorum, beli açılmış, büzüş büzüş uyuyor. ben ne giydiricem bu çocuğa hava soğuk, hiç kıyafet yok diyorum. biri diyor ki karnı acıkmıştır... mama almadan gelmişim eve, bir yandan kendime kızıyorum bu kadar anne olucam dedin yırtındın, daha doyuramıyorsun diye, gidiyorum bbakıyorum ev tam yakır sadece patates var evde, patates haşlıyorum... Tam bir kabustu benim için... Ağlıyarak uyandım kızıma bakamıyorum diye. sanırım yetersiz kalma korkusunun dışa vurumuydu ama kendime gelemedim tüm gün...
dün gece de rüyamda gönüllüsü olduğum oğlumu gördüm. neden beni değil de onu istiyorsun diye ağlayıp duruyordu ve ben teselli edemiyordum... Bugün de ağlayarak uyandım kendime gelemedim daha... (bu arada küçük adamıma durumumuzu anlattım, kız kardeşim olacak, ben abi olucam diye çok sevindi. Asla olumsuz yaklaşmadı duruma... Çünkü oğluşum ailesinin yanına dönme ihtimalini düşünüyor ve tek dileği bu)
sıra küt küt atıyor diye bir gaza geldim, sanki dün başvurdum bilmiyorum atış hızıyla pararlel sıranın küt diye durabileceğini... doğumgünüme gelir kızım diyordum. 26 aralık doğum günüm... şimdi bebek yok diyorlar... Ve aylar var önümde, nerde gelecek doğum günüme... Pazar günü evlilik yıldönümümüzdü... kızım için tuttuğum günlüğü okudum, bu sene evlilik yıldönümümüzü 3 kişi kutlama umudumuzu yazmışım uzun uzun... İnşallah seneye diyorum; sonra acaba anneler gününde gelmiş olur mu kızım diye düşünüyorum. Yine ağlıyorum...
Keşke diyorum oğlum olsa yanımda sarılsam ona; kek yapsam, oyun oynasak beraber, resim yapsak, denize taş atsak sahilde, kitap okusak veya ne yemek istiyorsun bugün diye sorabilsem... Küçük adamımı da çok özledim... ve daha 2 hafta var görüşebilmemiz için... Onunla ilgili de hayallerim var, çok mutluyuz hepsinde...
hayeller, rüyalar bir yanda, yaşadığımız gün diğer yanda... sürekli kendime güçlü ol, moralini yüksek tut diyorum. Bazen işe de yarıyor motivasyon... ama bu son günlerde kötüyüm be arkadaşlar...
Bu ara negatif bi enerji var forumda. Mutlu haberlerin bir süredir kesilmesî, sonbahar, bir evlat sahibi olabilmek adına hepimizin bugüne kadar yaşadığı deneyimler... Hepsi mutsuzluğumuz için sebepler... Ben de dün forumdaki bir arkadaşımızın dava sürecinde yaşadıklarına üzüldüm. Bilmiyorum arkadaşlar, bazen kendimi bu konularda çok güçlü dünyaya kafa tutacak potansiyelde hissederken bazen de mücadele etmek için çok yorgun olduğumu düşünüyorum. Bizim annelik sürecinde şöyle bir oh deyip oturabileceğimiz zamanlarımız olacak mı acaba. Yoksa hep böyle diken üstünde mi olacağız... Mutluluğumuz hep pamuk ipliğine bağlı sanki, gerçi hayatın kendisi de öyle değil mi ?Rabbim hepimize kolaylıklar versin. Evraklar, dosya onaylanması derken şimdi de henüz kavuşamadığımız bi yavrunun dava süreçleri huzurumu kaçırıyor açıkçası... İlk evlat edinmeye uygunluk kararının çıkacağı dava bizimle ilgili değil sanırım. Taraflar kurum ve biyolojik aile. Geçici bakım sözleşmesi sona erip velayet davası açıldığında mı biyolojik aile ile davamız olacak. Tam oturtamadım kafamda. Dilerim bir an önce sıkıntılarımız dağılır
Allah mutluluğunuzu daim etsin:)))
Merak ettim. Biyolıjik ailelerde ne sorunlar vardı?
Haticem2014 nasıl gidiyor bebiş nasıl anlatsana birazİstanbul da terkedilmiş bir bebek bulunmuş, vicdansızlar bari zarar görmeyeceği bir yere bıraksalardı. İstanbul da terk bebek bekleyenler adına sevindim, çok sıcak bir yuvada büyüyeceğinden eminim.
Ayy nerde okudunİstanbul da terkedilmiş bir bebek bulunmuş, vicdansızlar bari zarar görmeyeceği bir yere bıraksalardı. İstanbul da terk bebek bekleyenler adına sevindim, çok sıcak bir yuvada büyüyeceğinden eminim.
Ayy nerde okudun
Linki paylaşabilir misin
Baktım netten bulamadım
Bizim kızmı acaba :)
Ne güzel haber.Cok mutlu oldum azonce yetkili arkadasla gorustum ekimden bu yana siramiz da erkek 10 kizda 14 dusmusuz ekimde erkek 14 kiz 20 yiydi 10 sira ilerlemis 1 bucuk ayda isallah 3 yada 4. Aya kadar gelecek gibi duruyo ☺
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]myangels [/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emet43Endrose83 [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]renklay[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]İstanbul -Rıza -Kız- Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MSM8[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Evet Bacım haklısınA
Listede bebek bekleyen bazı kişilere baktım. Aslında bazılarının bebeklerine kavuşmuş olması lazım. Foruma hiç girmeyenler var aralarında.
Çok güzel bir haberCok mutlu oldum azonce yetkili arkadasla gorustum ekimden bu yana siramiz da erkek 10 kizda 14 dusmusuz ekimde erkek 14 kiz 20 yiydi 10 sira ilerlemis 1 bucuk ayda isallah 3 yada 4. Aya kadar gelecek gibi duruyo ☺
Bazılarının mesaj kutusu da dolmuş sanırım:))Evet Bacım haklısın
Onun için arada özel mesaj atıp cevap vermeyenleri listeden çıkıyorum
Bu hafta gene yaparım
Kız olsaydı daha çok sevinirdim :)http://www.haberler.com/cekmekoy-de-cop-konteynerinde-bebek-bulundu-7863550-haberi/
bebiş erkek. eminim iyileşir iyileşmez çok güzel bir yuvası olacak minik prensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?