izmirden başvuran varmı.sıralar nasıl ilerliyo.arayıpta soramıyorum herzaman.beklemek çok zor.
Izmir hızla ilerliyor diyorlar ama kışın ihs hızlanır.ihsallah en yakında zamanda kavusursun
selam....
ne ailemin ne de eşimin ailesinin fikrini sormadık başvurmadan önce...yeni bir yol du...bizim yolumuz..her yol düz değil...inişler,çıkışlar,yokuşlar....çöpler,,,taşlar....ayağına takılanı canını acıtacak olanı kendin seçeceksin ister istemez.
bizde benim annemden yana kaygılarım vardı...boşaymış...benden çok denizi kayırıyor kolluyor...teyzemiz ölüyor onun için....
babasının ailesi kabullenmedi....aynı apartmandayız...biz ölmedik...deniz büyüdü onlar yaşlandı..deniz şimdi okullu....başımız göğsümüz dik inip çıkıyoruz merdivenleri...aynı şekilde sokağı öyle adımlıyoruz...
en güzel cevabı deniz verdi babasının ailesine...bir gün merdivenlerde...çocuk saflığıyla..sen kimsin dedi deniz...sordu babasının babasına..cevap:koca bir sessizlik...
hayat bu...su akıyor yolunu buluyor.arada bulanıyır.sonra duruluyor.
çevre.....çevre mi?
deniz ilk geldiği gün evime koşanlar değerli benim için...değerleri o kadar çok ki bende...deniz annecim ben seni çok seviyorum taaaaa uzaya kadar.hani uzay var ya...uzayın ilerisinde ki köye kadar seviyoruym der deniz bana....işte o gün evime koşanlar o köydeler...o sevgide...
deniz artık okullu...6 yaşının içinde.bir elin parmakları kadar güle güle büyüt evaldını diyen olmadı..şimdi durup düşünsem kaç kişiydi diye...yazmaya vaktim olmaz.
benim yanımda olanlar yetiyor bana...kapımın dışındakiler....dışarıdalar...
bu konuda çok yazacağım var....deniz şu anda bana yardım etmek için mutfağı karıştırıyor...kaç ölçek çay atması gerektiğini soruyor....mutfağa gidip bakmalı...ölçekler sayılıyor.biiiiir,ikiiiiiii üüüüüüç...........
hayat devam ediyor....
Şu an kaçıncı siradasiniz ve kaç ay olduBen haziranda başvurmuştum şubatta öğrendim sıramı.. Yani 8 ay sonra oğrenmişim
ne güzel darısı başımıza tez zamanda inşallah....bir ömür mutlu olun kuzunuzla sevgiler....Uzun bir aradan sonra yeniden Merhaba arkadaşlar yeni başvuran arkadaşlar olmuş inşallah en kısa zamanda mis kokulu yavrularımıza kavuşursunuz süreçleriniz su gibi aksın yavrusuna kavuşan arkadaşlarda olmuş rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi kuzucuk larınınızla zaman bacım sıranın azaldığına çok sevindim arada girip bakıyorum senden bi haber varmı diye ama azkaldi sende en yakın zamanda javuşucaksın minnak ayaklı düğme burunlu prensesine sizlere bizim kuzudan bahsedeyim biraz önümüzdeki hafta kuzucuğumuz 1 yaşına giriyor teyzeleri yürümeye başladık evde heryer kalk gidelim diyor bütün çekmeceler açık mutfak en sevdiğiyer oldu bizim Kuzucuğun onun enerjisine yetişmek bazen mümkün olmuyor geçen ay uzmanımız geldi o bile şaşkınlık içinde izledi bizim kuzunun yaptıklarını sizin anlayacağın bizim Evimiz yaşayan bir ev oldu kızımdan önce ne kadar sessizlik içindeymişiz şimdiyse heycanların kakahakarın sabah 5te şarkıların söylendiği bir evimiz var artık rabbim bu yolda olan herkese bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın beklemenin ne kadar zir olduğunu biliyorum ama emin olun geçecek ve sizde her günün ayrı heycan olduğu sabahlara uyanacaksınız dualarım sizinle kalbi güzel anneler..
evet canım bende yeni aldım okumaya başlicam göz attım çok beğendimArkadaşlar, Oyuncu Anne'nin kitaplarını okuyorum. Ben çok beğendim. Facebook'ta da takip edebilirsiniz. 2-3 yaş çocuklar için daha faydalı olabilir ama ben şimdiden okuyorum. Tavsiye ederim:))
Tekli rakamlar Ne güzel haber. İnşallah hızla geçsin sıranız:))Gitaro oğlunu beklemeye devam ediyor, 1,5 yıl oldu, geç olsun güç olmasın diyoruz artık napalımUzun süredir yazmıyordum ama hergün takipteyim. Sıramız tekli rakamlara ineli aylar oldu, finale az kaldı.
İzmir'den selamlar. Sağlıcakla kalın.
Kızlar patiklerim nasıl olmus.eklemeyi becerebildiysem tabi bu arada cuma günü görüşmeye cagirdilar.insallah guzel gecer
çok güzel olmuş canım sağlıkla kullansın inşallah çok şirin patikler cuma günkü görüşmenizde umarım güzel geçer sen rahat ol canımKızlar patiklerim nasıl olmus.eklemeyi becerebildiysem tabi bu arada cuma günü görüşmeye cagirdilar.insallah guzel gecer
ayyy çok tatlılar ben beceremiyorum....inşallah giydirmek tez vakitte kısmet olurKızlar patiklerim nasıl olmus.eklemeyi becerebildiysem tabi bu arada cuma günü görüşmeye cagirdilar.insallah guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?