Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
izmirden başvuran varmı.sıralar nasıl ilerliyo.arayıpta soramıyorum herzaman.beklemek çok zor.

Izmir hızla ilerliyor diyorlar ama kışın ihs hızlanır.ihsallah en yakında zamanda kavusursun

Nasıl güzel yazmışınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin, bizlere de nasip etsin inşallah..Çok duygulandım okurken..

Ne kadar duygularımızdan, kararlarımızdan emin olsak da bir yanımız insan... İster istemez duyduklarımızdan, etkilenebiliriz. Kararımı vermeden ben de çok araştırma yapmıştım, okuduklarım, duyduklarım zaman zaman beni de üzmüştü. Bu forumda bile düşüncesizce içindeki kötülüğü kusan insanların yorumlarına ağladığım, çok sinirlendiğim oldu. Verdiğimiz kararın dini boyutundan, maddi- manevi boyutundan hoyratça bahseden bir sürü insan var. Günah diyen mi ararsınız, ailesine döner diyen mi ararsınız.... Bu forum nezdinde böyle olan tüm insanlara seslenmek istiyorum: Bir bebeğim masumluğunda, bir kadının anne olabilme hayalinde bile kan bağı, menfaat arayabiliyorsanız bugüne kadar çıkarsızca hiç sevmemiş hiç sevilmemişsiniz demektir. Bizler bu yola çıkarken her şeyi araştırıyor, her şeyi düşünüyoruz. Temiz duygularla çıktığımız bu yolda Allah'ın bize yar ve yardımcı olacağından da eminiz. Yaptıklarımız için kimseden takdir beklemiyoruz. Ama içinizden güzel şeyler söylemek gelmiyorsa lütfen susun! Bir anneyi mutlu etmiyorsanız en azından gözyaşı dökmesine, üzülmesine yol açmamış olursunuz... Bunlar da bugün benim içimden gelenler :) kimsenin hevesinizi kırmasına izin vermeyin...

slm kızlar... bende dün uzmanımızı aradım sıramızı sormak için ama bizim uzman ayrılmış kurumdan... başkası geçmiş yerine sıram 12 di.... 10 olmuş çok yavaş ilerliyor diyor uzman.... gerçekten öyle mayıstan bu yana 2 sıra ilerlemiş.... kız çocuk yok diyo... erkek çokmuş .... bu sene genel olarak yavaş gidiyor sıralar şansıma...napalım beklicez sabırla heyecanla...

ne güzel darısı başımıza tez zamanda inşallah....bir ömür mutlu olun kuzunuzla sevgiler....

İ
Arkadaşlar, Oyuncu Anne'nin kitaplarını okuyorum. Ben çok beğendim. Facebook'ta da takip edebilirsiniz. 2-3 yaş çocuklar için daha faydalı olabilir ama ben şimdiden okuyorum. Tavsiye ederim:))
evet canım bende yeni aldım okumaya başlicam göz attım çok beğendim

Gitaro oğlunu beklemeye devam ediyor, 1,5 yıl oldu, geç olsun güç olmasın diyoruz artık napalım Uzun süredir yazmıyordum ama hergün takipteyim. Sıramız tekli rakamlara ineli aylar oldu, finale az kaldı.

İzmir'den selamlar. Sağlıcakla kalın.

Tekli rakamlar Ne güzel haber. İnşallah hızla geçsin sıranız:))

Çok g
Kızlar patiklerim nasıl olmus.eklemeyi becerebildiysem tabi bu arada cuma günü görüşmeye cagirdilar.insallah guzel gecer
çok güzel olmuş canım sağlıkla kullansın inşallah çok şirin patikler cuma günkü görüşmenizde umarım güzel geçer sen rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…