Ellerine sağlık zaman. Belki listede bir hareketlenmeye vesile olur bu değişiklikler:))Merhabalar
Nasılsınız uzun zamandır haber alamadık durumunuz da bir gelişme var mı
Listeyi güncellemek istiyoruz
Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Myangels arzuu85 bademir netere Emet43Endrose83 cnrdfn şimşek675 nenef14 bebegim26 xnimresx menzil54 renklay mesuf nilayss MSM8 sessizlayd ıneedamiracle
Bu arkadaşlara yukarıdaki mesajı attım
Eğer topiğe giripde yazan arkadaşlara da özel mesaj attıysam kusura bakmayın
Gelen cevaplara göre artık listeyi güncellerim
Sadece semabiçer kullanıcı olarak kk dan çıkmış onu direkt çıkarırım
Iyi aksamlar o belli olmaz canim umutsuzluga dusme bizimde eskisehirde subattan ekime kadar 4 kisi ilerledi 7 ayda snra 40 gun snra aradik kiz ile erkek toplaminda 10kisi ilerlemis siramiz 40 gunde yariya dusmustu simdi aradan 15 gun daha gecti bakalim ocak ayini bekliyrz siramiz gelmezse bile artik tekli sayilara inmis olurz diye umut ediyrz isallah seninkide birden ilerleriyi akşamlar arkadaşlar; zamancım ilgin için teşekkürler.bizde henüz bir gelişme yok.ah keşke size müjdeli haberler verseydim.17 ay oldu hala 28.sıradayız.konya da işler maalesef çoookkkk yavaş.daha çok beklicez gibi.
Biz beklemekteyiz canim tsklerMerhabalar
Myangels arzuu85 bademir netere Emet43Endrose83 cnrdfn şimşek675 nenef14 bebegim26 xnimresx menzil54 renklay mesuf nilayss MSM8 sessizlayd ıneedamiracle
ay inşallah canım yaaa.....iyice stres olduk artıkkk....evde ne kadar gereksiz işler varsa hepsiyle uğraşıyorum..yok geçmiyor vakit..Iyi aksamlar o belli olmaz canim umutsuzluga dusme bizimde eskisehirde subattan ekime kadar 4 kisi ilerledi 7 ayda snra 40 gun snra aradik kiz ile erkek toplaminda 10kisi ilerlemis siramiz 40 gunde yariya dusmustu simdi aradan 15 gun daha gecti bakalim ocak ayini bekliyrz siramiz gelmezse bile artik tekli sayilara inmis olurz diye umut ediyrz isallah seninkide birden ilerler
Slm.İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz.Ben bu ay başvurdum sizin ise 17 ay olmuş ve sıramız aşağı yukarı aynı.Gerçekten bu sıralara aklım ermiyor.Şehir şehir nasıl da değişiyor.iyi akşamlar arkadaşlar; zamancım ilgin için teşekkürler.bizde henüz bir gelişme yok.ah keşke size müjdeli haberler verseydim.17 ay oldu hala 28.sıradayız.konya da işler maalesef çoookkkk yavaş.daha çok beklicez gibi.
Seni anliyorum canim ben iste calisiyorum calistigim halde zaman gecmiyor birde ev hanimi olsam hic gecmicek ama sabir sonunda nasilsa yavrularimi kucagimiza alicazay inşallah canım yaaa.....iyice stres olduk artıkkk....evde ne kadar gereksiz işler varsa hepsiyle uğraşıyorum..yok geçmiyor vakit..
Ara sor cnm bilgi verirlerarkadaşlar..ev..ziyaretine..geliceklerdi..sözde...iki...hafta...oldu..ne..gelen..var..ne..giden
ben burdayım takipdeyimmmMerhabalar
Evet ben de ebebekten aldım pekçok ürün. Bir de black friday dedikleri bir uygulama var bir sürü sitede. Birkaç gün çok indirim var. Sıranın ilerlememiş olmasına üzüldüm ama hayırlısı. Haftaya ararım diyordum bari biraz daha bekleyeyim:) sevgiler.Selam kızlar! Size bi iyi bir de kısmen pek iyi olmayan iki haberim var. İyi olan: e bebekte indirim var, yarın son günü. Hediye çeki veriyorlar, sırası yaklaşanlar varsa ya da bizim gibi yaklaşmış olduğunu düşünenler oldukça karlı oluyor. Kısmen iyi olmayan haberse bugün kurumu aradım dayanamayıp sırayı sordum, erkek bebekte ist sıralar hiç düşmemişbakalım umudumuz aralıkta artık....
Ebebeğe bende bakayımSelam kızlar! Size bi iyi bir de kısmen pek iyi olmayan iki haberim var. İyi olan: e bebekte indirim var, yarın son günü. Hediye çeki veriyorlar, sırası yaklaşanlar varsa ya da bizim gibi yaklaşmış olduğunu düşünenler oldukça karlı oluyor. Kısmen iyi olmayan haberse bugün kurumu aradım dayanamayıp sırayı sordum, erkek bebekte ist sıralar hiç düşmemişbakalım umudumuz aralıkta artık....
150 liraya 50 lira hediye çeki veriyorlar. Biz de bir hevesle alışverişimizi yaptık, sıra düşmemiş ama araba, mama sandalyesi vs büyük parçaları aldık. İnş gelcek nasılsa:) ben erkek bebek sırasını sordum, kız için yine de bi arayın belki onda durum iyidir diyecektim ama o da aynı demekki. Neyse artık alışveriş, planlar derken bunlar bizi bir süre oyalar. Aktivite masalarını tavsiye edebilirim, okadar eğlenceli ve eğiticiki bebekler bununla çok iyi vakit geçirirEbebeğe bende bakayım
Sıralar İstanbul da bugün güncelleme yapıldı bizim de sıramız düşmemiş
Bizde üzüldük
Artık Aralık ayında inşallah düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?