Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Biz craftın araba ve puset bir arada onu aldık, biraz pahalı ama süper bir şey, tavsiye ederim.

Himm bende yazin diye duymustum bazilari kisin deyince emin olamadim demekki sehir sehir degisiyor demekki

hayırlı akşamlar .bizde hala beklemekteyiz.martta 3. senemiz bitecek .koruyucu aile olduğumuz için eskisi gibi kafama takmıyorum.kızımla anneliği doya doya tadıyorum çok şükür..zaman 1 senedir daha çabuk geçti.eskiden çok kafayı takardım.
il içinde maalesef benim yaş gurubumda hala çocuk yok.il dışındada girdiğimiz sıranın ne olduğunu hala anlamış degilim.listeler geliyormuş da bize uygun çocuk yokmuş falan filan.öle sölüyor uzmanımız.bu arada 3.uzmanımızda değişti hala bi sonuç yok.bu gidişle 10 uzman değişir.bende bu şans olduğu müddettçe :))))
herkese bol şans ve sabır diliyorum.gerçekten hepimizin tek gerçeği.
ALLAHa emanet olun canlar .güzel haberlerle en kısa zamanda dönerim inş.sevgiyle kalın

Şükür kavuşturana
Bacılar nasılsınız

İlk kelimeni gördüm 'şükür kavuşturana' diye kalbim sanki yerinden çıkacaktı bir an güzel haber geldi sandım :/ Sonra hayal kırıklığına uğradım resmen

Nazlı kızın tez vakitte gelsin inşAllah merakla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz

Allah sabır versin size ve hepimize..Uzmanımız erkek bebekte sıra daha çabuk geliyor demişti oysa.Biraz da şans mı acaba yaa...Şanssa eğer hiç şansım yoktur.Herkese bol şans.

Merhabalar. Kızceler 2inci ve önemli mahkemeye az kaldı şubatta başlıyacam işlemlere işleyiş nasıl oluyor hakim bizi dinliyomu karşı tarafda mahkemeye geliyomu bileniniz varmı bu durumu başından geçen yardımcı olabilirmi

Merhaba. Bizim de mahkeme mız haftaya. Normalde biyolojik aileailenin bilgisi dahi olmuyor bu mahkemeden. Ama hakim isterse cagirabiliyor. Ki bir arkadaşımız malesef bu zor durumda kalmıştı. Genelde sahitlerle konuşuyormuş hakim. Bakalım ins biz de Hayırlısı yla atlatalim daha ayrıntılı yazaryazarım.

Merhaba dostlar. Biz Ankara'dan başvuralı 4 ay oldu henüz evimize gelen olmadı. Hergün gelecekler diye bekliyoruz çok stresliymiş bu işler
Arayıp sorsanız. Bazı uzmanlar isteğinizi bu şekilde test ediyorlarmış. Yani ne kadar isteklisiniz, heveslisiniz gibi. Saçma geliyor bana gerçi. Sonuçta resmi bir süreç ve zamanında olması gerekiyor her adımın.

Aradım da 4 ile 6 ay arasında gidiliyor evlere dendi. Çok uzun değil mi bu süre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…