Uzmanınız kim cnm
Arkadaşım Merhaba bizimde yaş grubumuza çok uzun bir süreçten bahsttiler 1_5yas grubundayız sanıyorum sende aynı durumdan koruyucu aileye de basvurduk korkularım var biraz ya geri alırlar diye anneligin tadını çıkarıyorum demişsin ya çok hoşuma gitti.Koruyucu ailede ne kadar sürede geldi evladın ben ankaradayım heyecanla bekliyorum sen neler hissettin koruyucu aile olmak nasıl biyolojik ailesi görüyormu kızını nasıl oluyor yardımcı olurmusunhayırlı akşamlar .bizde hala beklemekteyiz.martta 3. senemiz bitecek .koruyucu aile olduğumuz için eskisi gibi kafama takmıyorum.kızımla anneliği doya doya tadıyorum çok şükür..zaman 1 senedir daha çabuk geçti.eskiden çok kafayı takardım.
il içinde maalesef benim yaş gurubumda hala çocuk yok.il dışındada girdiğimiz sıranın ne olduğunu hala anlamış degilim.listeler geliyormuş da bize uygun çocuk yokmuş falan filan.öle sölüyor uzmanımız.bu arada 3.uzmanımızda değişti hala bi sonuç yok.bu gidişle 10 uzman değişir.bende bu şans olduğu müddettçe :))))
herkese bol şans ve sabır diliyorum.gerçekten hepimizin tek gerçeği.
ALLAHa emanet olun canlar .güzel haberlerle en kısa zamanda dönerim inş.sevgiyle kalın
Sakın ol arkadaşım bizde ankaradan başvurduk uzmanımız Nilgün hanım 5.ayda geldi hoş güvenilir güleryüzlü bir hanım zaten uzun süre bekliyoruz evl adımıza kavuşmak için ev ziyareti bekleme süresi içinde kaybın yok İnşallah tez zamanda kavuşur kuzularimızaMerhaba dostlar. Biz Ankara'dan başvuralı 4 ay oldu henüz evimize gelen olmadı. Hergün gelecekler diye bekliyoruz çok stresliymiş bu işler
Şehirden şehire, aynı şehirde uzmandan uzmana bile değişiyor süreç.Aradım da 4 ile 6 ay arasında gidiliyor evlere dendi. Çok uzun değil mi bu süre?
Bizimde nilgun hanım.. İyi anlayışlı birisidirNilgün hanım uzmanımız
Çok şanslıyız mükemmel bir bayan .bu arada sıranız kaçBizimde nilgun hanım.. İyi anlayışlı birisidir
5 cnmÇok şanslıyız mükemmel bir bayan .bu arada sıranız kaç
Sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba. Bizim de mahkeme mız haftaya. Normalde biyolojik aileailenin bilgisi dahi olmuyor bu mahkemeden. Ama hakim isterse cagirabiliyor. Ki bir arkadaşımız malesef bu zor durumda kalmıştı. Genelde sahitlerle konuşuyormuş hakim. Bakalım ins biz de Hayırlısı yla atlatalim daha ayrıntılı yazaryazarım.
Merhaba arkadaşım sıranı kaçla başladınız acaba ne kadar ilerlemiş merak ettimde
Bende merak ettim ☺Merhaba arkadaşım sıranı kaçla başladınız acaba ne kadar ilerlemiş merak ettimde
Hemen cevaplayım :) biz ilk başta kız erkek olarak başlamıştık ve erkekte 74 kızda 100 küsürdü.. Genel sıramızdı yalnız.. 1,5 ay önce tercihimizi kız yaptık.. Eğer erkekte bekleseydik ekimin sonu bi erkek bebeğimiz olacaktı.. Şimdi ise kızda 5.sıradayız bekliyoruzMerhaba arkadaşım sıranı kaçla başladınız acaba ne kadar ilerlemiş merak ettimde
Anladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Sıranız bayağı yaklaşmış İnşallah çabucak kavuşursun kızına siz başladığınızda kızda bayağı sıra varmış şükür ki yaklaşmışsınız kavuşmaya güzel haberlerini bekliyoruz canım herşey gönlünce olsunHemen cevaplayım :) biz ilk başta kız erkek olarak başlamıştık ve erkekte 74 kızda 100 küsürdü.. Genel sıramızdı yalnız.. 1,5 ay önce tercihimizi kız yaptık.. Eğer erkekte bekleseydik ekimin sonu bi erkek bebeğimiz olacaktı.. Şimdi ise kızda 5.sıradayız bekliyoruz
İzmirde sıralar nasıl ilerliyor tam bilemiyorum @hayatışıltısı daha iyi cevaplar sanırım bu soruyu.. Ama bende cevaplamaya çalışayım.. Ben ankaradan başvurdum.. Ben haziran 2014 te başvurdum şubat 2015 te sıramızı öğrendik.. 5.sırayı 1 aralık 2015 te öğrendimEylül 5 de evrakları verdik biz.erkekte 56 kız çocukta 83 .sıradayız.sizin ne kadar zamanda 5.sıraya düştünüz.biz çok beklermiyiz.izmirden başvurduk biz.
Eylül 5 de evrakları verdik biz.erkekte 56 kız çocukta 83 .sıradayız.sizin ne kadar zamanda 5.sıraya düştünüz.biz çok beklermiyiz.izmirden başvurduk biz.
Ayy Bacım Allah razı olsunİlk kelimeni gördüm 'şükür kavuşturana' diye kalbim sanki yerinden çıkacaktı bir an güzel haber geldi sandım :/ Sonra hayal kırıklığına uğradım resmen
Nazlı kızın tez vakitte gelsin inşAllah merakla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz
Maşallah ne güzel olmuşKIZLAR NASIL OLMUSEki Görüntüle 1706014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?