Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşım Merhaba bizimde yaş grubumuza çok uzun bir süreçten bahsttiler 1_5yas grubundayız sanıyorum sende aynı durumdan koruyucu aileye de basvurduk korkularım var biraz ya geri alırlar diye anneligin tadını çıkarıyorum demişsin ya çok hoşuma gitti.Koruyucu ailede ne kadar sürede geldi evladın ben ankaradayım heyecanla bekliyorum sen neler hissettin koruyucu aile olmak nasıl biyolojik ailesi görüyormu kızını nasıl oluyor yardımcı olurmusun

Merhaba dostlar. Biz Ankara'dan başvuralı 4 ay oldu henüz evimize gelen olmadı. Hergün gelecekler diye bekliyoruz çok stresliymiş bu işler
Sakın ol arkadaşım bizde ankaradan başvurduk uzmanımız Nilgün hanım 5.ayda geldi hoş güvenilir güleryüzlü bir hanım zaten uzun süre bekliyoruz evl adımıza kavuşmak için ev ziyareti bekleme süresi içinde kaybın yok İnşallah tez zamanda kavuşur kuzularimıza

Sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba arkadaşım sıranı kaçla başladınız acaba ne kadar ilerlemiş merak ettimde
Hemen cevaplayım :) biz ilk başta kız erkek olarak başlamıştık ve erkekte 74 kızda 100 küsürdü.. Genel sıramızdı yalnız.. 1,5 ay önce tercihimizi kız yaptık.. Eğer erkekte bekleseydik ekimin sonu bi erkek bebeğimiz olacaktı.. Şimdi ise kızda 5.sıradayız bekliyoruz

Anladım canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Sıranız bayağı yaklaşmış İnşallah çabucak kavuşursun kızına siz başladığınızda kızda bayağı sıra varmış şükür ki yaklaşmışsınız kavuşmaya güzel haberlerini bekliyoruz canım herşey gönlünce olsun

Eylül 5 de evrakları verdik biz.erkekte 56 kız çocukta 83 .sıradayız.sizin ne kadar zamanda 5.sıraya düştünüz.biz çok beklermiyiz.izmirden başvurduk biz.
İzmirde sıralar nasıl ilerliyor tam bilemiyorum @hayatışıltısı daha iyi cevaplar sanırım bu soruyu.. Ama bende cevaplamaya çalışayım.. Ben ankaradan başvurdum.. Ben haziran 2014 te başvurdum şubat 2015 te sıramızı öğrendik.. 5.sırayı 1 aralık 2015 te öğrendim

Eylül 5 de evrakları verdik biz.erkekte 56 kız çocukta 83 .sıradayız.sizin ne kadar zamanda 5.sıraya düştünüz.biz çok beklermiyiz.izmirden başvurduk biz.

Kızda da erkekte de 1'er sıra attın bu hafta :)

Bu sene sıralar gıdım sıdım atıyor izmirde. Bu sene kız bebekte 11 ayda 26 sıra attı, erkek bebekte çok daha yavaş ilerledi. Geçen sene daha hızlıydı. Geçmiş yazılara bakınca 1 yıl civarı kız bebeğini alan vardı mesela İzmir'de ama her yıl, gelen bebeğe başvuru sayısına göre değişiyor bekleme süresi. Umarım sizin de hızlı hızlı atar sıranız.

Ayy Bacım Allah razı olsun
İnşallah gün gelir müjde vermek nasip olur
Çok nazlı olacak galiba gelmek nedir bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…