Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
arkadaşlar-bugün-ev-ziyaretine-geldiler--şükür-çok-güzel-geçti--bakalım-bundan-sonra-bizi-neler-bekliyor
Gözünüz aydın canım gğzel geçmesine sevindim hadş inşallah diğerleride güzel geçer ve kavuşursun kuzucuğuna

Merhaba arkadaşlar bizde başvurumuzu yaptık görüşmelere basladik... yalnız pazartesi tekrar görüşmemiz var sorular verdiler ve özgeçmiş istediler ama yazamıyorum ... ( nasıl yapacağım bilmiyorum )

Merhaba arkadaşlar bizde başvurumuzu yaptık görüşmelere basladik... yalnız pazartesi tekrar görüşmemiz var sorular verdiler ve özgeçmiş istediler ama yazamıyorum ... ( nasıl yapacağım bilmiyorum )
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım özgeçmişe gelirse bizim söylememizle olmaz bence senin içinden ne geçiyorsa ilerde kuzucuğunla yapmak istediklerini en içten duygularınla yazman yeterli olacaktır bence zaten onlar sana sorular verdiği için onları yanıtlayacak şekilde içinden geçenleri yaz derim bu arada nereden başvurdunuz ve kız erkek tercihiniz nedir

Hayırlı olsun. Çok resmi bir özgeçmiş gibi düşünmeyin. Dilediğiniz gibi duygularınızı yazabilirsiniz. Bebeğinizin sizin için ne anlam ifade ettiği, birlikte nasıl bir hayat yaşayacağınız, ona nasıl bir gelecek hayal ettiğinizi verdikleri sorular ışığında yazabilirsiniz. Bir iki cümle yazdıktan sonra gerisi gelecektir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…