- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşKIZLAR NASIL OLMUSEki Görüntüle 1706014
Ankara dan erkek terk rıza temmuz ayında başvurumuzu yaptık benide listenize alırmisiniz☺☺☺Bir gün daha bekleyelim ondan sonra listeyi güncellerim
Cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim
çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkKIZLAR NASIL OLMUSEki Görüntüle 1706014
Gözünüz aydın.arkadaşlar-bugün-ev-ziyaretine-geldiler--şükür-çok-güzel-geçti--bakalım-bundan-sonra-bizi-neler-bekliyor
Gözünüz aydın canım gğzel geçmesine sevindim hadş inşallah diğerleride güzel geçer ve kavuşursun kuzucuğunaarkadaşlar-bugün-ev-ziyaretine-geldiler--şükür-çok-güzel-geçti--bakalım-bundan-sonra-bizi-neler-bekliyor
arkadaşlar-bugün-ev-ziyaretine-geldiler--şükür-çok-güzel-geçti--bakalım-bundan-sonra-bizi-neler-bekliyor
Bir gün daha bekleyelim ondan sonra listeyi güncellerim
Cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim
teşkkür--ederim-arkadaşım--darısı-başınaGözünüz aydın, darısı başımıza.. :)
teşekkür-ederimm-canımGözünüz aydın.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım özgeçmişe gelirse bizim söylememizle olmaz bence senin içinden ne geçiyorsa ilerde kuzucuğunla yapmak istediklerini en içten duygularınla yazman yeterli olacaktır bence zaten onlar sana sorular verdiği için onları yanıtlayacak şekilde içinden geçenleri yaz derim bu arada nereden başvurdunuz ve kız erkek tercihiniz nedirMerhaba arkadaşlar bizde başvurumuzu yaptık görüşmelere basladik... yalnız pazartesi tekrar görüşmemiz var sorular verdiler ve özgeçmiş istediler ama yazamıyorum ... ( nasıl yapacağım bilmiyorum )
çok güzel olmuş nazlı kıza hazırlık harikaKIZLAR NASIL OLMUSEki Görüntüle 1706014
Hayırlı olsun. Çok resmi bir özgeçmiş gibi düşünmeyin. Dilediğiniz gibi duygularınızı yazabilirsiniz. Bebeğinizin sizin için ne anlam ifade ettiği, birlikte nasıl bir hayat yaşayacağınız, ona nasıl bir gelecek hayal ettiğinizi verdikleri sorular ışığında yazabilirsiniz. Bir iki cümle yazdıktan sonra gerisi gelecektir:))Merhaba arkadaşlar bizde başvurumuzu yaptık görüşmelere basladik... yalnız pazartesi tekrar görüşmemiz var sorular verdiler ve özgeçmiş istediler ama yazamıyorum ... ( nasıl yapacağım bilmiyorum )
Yok cnm bizimki erkek olacak.çok güzel olmuş nazlı kıza hazırlık harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?