Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kırklareli den basvurduk kız-erkek ikiz ve küçük kardeste olabilir dedik ... aslında Basvurumuzu mayısta yaptık ama benim down sendromlu bir meleğim olduğu için biraz temkinli yaklasiyorlar
Sacmaliyolar ozmn.bu sebepten dolayi temkin nedemek.
Hersey rabbimizin karari.sen guzel yuregini ordaki yavrulara acmissin bide gerimi cevircekler.
Hic bu sebepten diye uzme kendini.kimse senin yaptigini yapmazdi.
Meleginide optum.
İnsallah diger meleklerinede biran once kavusursun

Kırklareli den basvurduk kız-erkek ikiz ve küçük kardeste olabilir dedik ... aslında Basvurumuzu mayısta yaptık ama benim down sendromlu bir meleğim olduğu için biraz temkinli yaklasiyorlar
Hatta senin bu yazini kopyalicam.olurya acabami dedigimde okucam.rabbim sendeki gucu bizede versin

Mrb arkadaslar ben kasim 10da arayip siramiz hakkinda bilgi almistim bayada ilerleme olmustu simdi 25 gun gecti aradan tekrar arayip sorsam olurmu yoksa cok mu aceleci olmus olurum ocakta sobucta eve bildirim gelicekya acaba onumu beklemeliyim karar veremedim

ber: 295117"]Tabii ki. Nüfus cüzdanını alırken yani nüfusumuza geçirirken istediğimiz ismi koyuyoruz. Diğer ismi değiştirebiliyoruz yani.[/QUOTE]

Kendi isminin yanına bi isim düşünüyorum öyle olyomu

bence bekle bir ay kaldı bende çok sabırsızım 15 gün önce aradım 2 düşmüş ocakta bildiricez dedi net olarak çokta sıkmamak lazım sonuşta gelecek ya olsun beklemeye değer

Bebeğin tc numarasını kesinlikle değiştiremiyorsunuz. Ben de sormuştum uzmanımıza.
Teşekkürler cevapladığın için.İşte beni de Tc değişmemesi korkutuyor.Tc aynı kaldıktan sonra biyolojik aile mahkemeye gelse ne olacak gelmese ne olacak.İsterlerse ulaşırlar.İnşallah öyle olmaz ama bu beni endişe ettiriyor.Huzursuz olmak kim ister ki..Rabbim yardım etsin bizlere.

bence bekle bir ay kaldı bende çok sabırsızım 15 gün önce aradım 2 düşmüş ocakta bildiricez dedi net olarak çokta sıkmamak lazım sonuşta gelecek ya olsun beklemeye değer
evet haklisin sanirim beklemek en dogrsu ama cok sabirsizlaniyoruz ocak kacta gelirki bildirimler isallah ay basinda gelir hemen.bizim ekim 1 den kasim 10 kadar 10 sayi dusmuzdu oyuzden bukadar merakliyiz siramizin gelmesine cok yaklastik..

Bence bukadar huzursuz olmayin siz bebeginizi aldiktan snra tcyi bilseler ne olcak napabilirler sizin ustunuze olduktan snra hic bisy yapamzlar sonucta belli bi yasa gelince onlara verdigimiz sevgi dogrultusunda biyolojik ailesi biz olmucagimizi aciklayacagiz onlar bunu bilerek buyucek ama bebegimize oyle buyuk sevgiyle buyuttukten snra zaten o bunun icin uzulmucek emin olun dogru sevgi verildigi takdirde sizin onun ailesi oldugunuz icin hergun mutlulukla buyucek.boyle seylerle huzurunu bozma bebeginle heranin mutlulugunu yasaman dilegimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…