ber: 295117"]Tabii ki. Nüfus cüzdanını alırken yani nüfusumuza geçirirken istediğimiz ismi koyuyoruz. Diğer ismi değiştirebiliyoruz yani.
Bakirkoydeki rapor uzun suruyo.biz 2 ay once basvurduk daha bugun sadece pskoloji testine girebildik.onceliginiz orasi olsun digerleri cabuk oluyo.hastaneden randevu alip gidin.sabah erken saate alinki ayni gun hem sosyal hizmetler bolumune hemde ameteme gidiyosunuz.yetismeyebilir gerci.Merhaba, 16 kasımda basvurumuzu yaptık, şuan eksik evraklarimizi hazırlıyoruz. Pazartesi ve salı günü verem Savaş Dispanseri, enfeksiyon hastalıkları ve Bakırköy ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ne gidip raporlarimizi da tamalayacagiz inş. Bakırköy hast.de işlemler çok sarkabiliyor mu? Bize zahmetli olduğu söylendi. ♡ listeye dahil olma tarihi başvuru tarihi mi, yoksa tüm evrakların teslim edildiği tarihe göre mi yapılıyor. 16 Kasım istanbul 0-1 yaş grubu kız çocuğu için başvuruda bulunduk.
Dilekçeyle istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz ama büyük yaş gruplarında sıranın gelmesi daha da zor diye söyleniyor.Başvuru esnasında soramadim, tercih ettiğimiz yaş aralığını 0-1 yerine 0-3 olarak genisletsek yavrumuza daha çabuk kavusabilir miyiz acaba?
Canim onayiniz geldi mi siranizi ogrenebildiniz miGözünüz aydın canım gğzel geçmesine sevindim hadş inşallah diğerleride güzel geçer ve kavuşursun kuzucuğuna
Canim sen Eskisehir den basvurmustun degilmi bende Bursa dan basvurdum dokuz ay oldu basvurali siram da iki ay once 13oldugu soylendi dun aradim siran hic degismedi dediler cok uzuldum hic siram degismiyo ocak ayinda bildiriliyor diyorsunuzya acaba onun icinmi bana hep siran ilerlemedi deniyor sizin orda mesela bir ayda on kisi sira atmis bir kisi bile atti deselerdi bu ay cok sevinecektim[/QUOTE]CanimOTE="Bebegim26, post: 43905493, member: 715225"]evet haklisin sanirim beklemek en dogrsu ama cok sabirsizlaniyoruz ocak kacta gelirki bildirimler isallah ay basinda gelir hemen.bizim ekim 1 den kasim 10 kadar 10 sayi dusmuzdu oyuzden bukadar merakliyiz siramizin gelmesine cok yaklastik..
Bakirkoydeki rapor uzun suruyo.biz 2 ay once basvurduk daha bugun sadece pskoloji testine girebildik.onceliginiz orasi olsun digerleri cabuk oluyo.hastaneden randevu alip gidin.sabah erken saate alinki ayni gun hem sosyal hizmetler bolumune hemde ameteme gidiyosunuz.yetismeyebilir gerci.
Cok yavas calisiyolar.kan vernek icin bile 2 saat bekletiyolar.bilmiyorum belkide bizim sansizligimizdi.
Uzun lafin kisasi 2 aydir hala alamadik raporu.bugun sabah 6da yollara dustuk haftaya yine gidicez.
Allah kolaylik versin.bu konuda baska sorun olursa cevaplarim.
Haklısınız arkadaşım.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.Aynen iyi dilekler benden de sizlere gelsin.Huzursuz olmak ben de istemiyorum elbette ama kendimden çok çocuğum için endişe duyarım.Sonuçta okula gidecek ve küçükken rahatsız ederler diye korkarım.Onun dışında tabi ki sevgimizi verip bağımızı kurunca sorunlar ortadan kalkacak.Düşünmicem bunları artık çok haklısınız :)Bence bukadar huzursuz olmayin siz bebeginizi aldiktan snra tcyi bilseler ne olcak napabilirler sizin ustunuze olduktan snra hic bisy yapamzlar sonucta belli bi yasa gelince onlara verdigimiz sevgi dogrultusunda biyolojik ailesi biz olmucagimizi aciklayacagiz onlar bunu bilerek buyucek ama bebegimize oyle buyuk sevgiyle buyuttukten snra zaten o bunun icin uzulmucek emin olun dogru sevgi verildigi takdirde sizin onun ailesi oldugunuz icin hergun mutlulukla buyucek.boyle seylerle huzurunu bozma bebeginle heranin mutlulugunu yasaman dilegimle...
Slm.Hayırlı olsun başvurunuz.Adana da kaçıncı sıradasınız acaba?Biz de Mersin den başvurduk.Mrb kasımda bizde adanadan başvuru yaptık .bekleme suresi 3 yıl dediler.adanadan başvuru yapan varsa daha önce çıkma ihtimali varmıdır.bir an önce çıksın istiyoruz
Mutlaka randevu alın bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesi randevusuz boşuna gitmiş olursunuz ruh ve sinir hastalıkları bölümü sabah erkenden saate alın en zoru bizim için orası desem yeridir sıra, ordan oraya baya yorucu ama sabırlı sakin olun ben daha önce yazmıştım baya git gel yapacaksınız her şey bir günde bitmiyor ve her seferinde randevu almak şart mhrs den alın ilk Dr unuzla görüşecek siniz ve o sizi yönlendirecek yanlış hatırlamıyorsam 400 tl odemistik. kan idrar sosyal hizmetler kimlik fotokopisi, elinizdeki evrakın fotokopisi ve vesikalık resimler dosyanız da yanınızda olsun isteyecekler şimdilik aklıma gelenler bunlar He ayrıca psikometri testi için 2 ay kadar uzun bir tarihe randevu verecekler duyunca üzülmeyin prosedür oyleymis .kolay gelsin çabucak hallolsun inşallah En sonunda heyete girdiğinizde size dosyanız kuruma gönderilcek sorun yok hayırlı olsun dediklerin de oh be diyeceksiniz. Herşey yavrularimiz için sevgilerCevabınız için teşekkür ederim. Sosyal Hizmetler sorumlusu ve hastane bize randevu almanıza gerek yok, size verilen form ile sabah erkenden hastaneye gelin dedi. Inşallah bir aksilik çıkmaz. Hastaneye gidilen günde tahlil ve test yapılıyor mu?
Iyi dilekleriniz icin bende size tsk ederim umarim en kisa cok beklemeden bebeklerimize kavusrz.Haklısınız arkadaşım.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.Aynen iyi dilekler benden de sizlere gelsin.Huzursuz olmak ben de istemiyorum elbette ama kendimden çok çocuğum için endişe duyarım.Sonuçta okula gidecek ve küçükken rahatsız ederler diye korkarım.Onun dışında tabi ki sevgimizi verip bağımızı kurunca sorunlar ortadan kalkacak.Düşünmicem bunları artık çok haklısınız :)
Sudecede soylemis.randevu almadan gitmeniz cok riskli.hastane kuruma bagli degil sonucta.kurumdan randevu almayin derler ama gidince dr bakmaz bosa gitmis olursunuz.dedigim gibi bakirkoy zorluyo biraz.temkinli gidin.Cevabınız için teşekkür ederim. Sosyal Hizmetler sorumlusu ve hastane bize randevu almanıza gerek yok, size verilen form ile sabah erkenden hastaneye gelin dedi. Inşallah bir aksilik çıkmaz. Hastaneye gidilen günde tahlil ve test yapılıyor mu?
Biz ekim 2014de basvurduk evrak teslimimiz herseyimiz subatta bitip siramizi nisan basi ogrendik bizimde nisandan agustosa kadar hic ilerlemisti her ay aramistik snra esim 1 ekimde aradi ozman kizda 24den 20 erkekde 15den sadece 14e dusmusduk esim hatta sinirlenip uzmana bu ne bukadar yavas ilerlio diye cikismisdi.snra 10 kasimda 40 gun snra tekrar aradik ve 40 gun icinde kiz 20den 14 e erkede 10na dusmus simdi aradan 25 gun daha gecti.sanmiyorum eger 1 kisi bile ilerlese soyluyolar buyuk ihtima ilerleme olmamistir ama o belli olmuyo bi bakiosun 1 ayda 15 sira bile ilerleyebiliyo nasip iste ama ben bursada hizli ilerliyo diye biliyodum[/QUOTE]Canim sen Eskisehir den basvurmustun degilmi bende Bursa dan basvurdum dokuz ay oldu basvurali siram da iki ay once 13oldugu soylendi dun aradim siran hic degismedi dediler cok uzuldum hic siram degismiyo ocak ayinda bildiriliyor diyorsunuzya acaba onun icinmi bana hep siran ilerlemedi deniyor sizin orda mesela bir ayda on kisi sira atmis bir kisi bile atti deselerdi bu ay cok sevinecektim
Ziyaretine gelmediler daha onu bekliyoruz.sırayla ilgili bilgi vermediler.size verdiler miSlm.Hayırlı olsun başvurunuz.Adana da kaçıncı sıradasınız acaba?Biz de Mersin den başvurduk.
Resmi bir bilgi değil ama tahmini sıramızı söyledi.29 ya da 30 gibi o aralıktayız sanırım.Bikaç görüşme daha yapıp ondan sonra ev ziyaretmiz olacakmış.Ev ziyaretinden sonra resmi olarak sıramız belli olacaktır diye düşünüyoruz.En kısa zamanda bitsin bu bekleyiş :)Ev
Ziyaretine gelmediler daha onu bekliyoruz.sırayla ilgili bilgi vermediler.size verdiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?