[/QUOTE]Bize çok yardımcı oldunuz, Salı günü için mashar osman dan randevu aldım az önce, ruh ve Sinir Hastalıkları için aldım. Fakat amatem den alınmıyor, sistemde amatem görünüyor olmasına rağmen seçim yapılamıyor. Amatem için de ayrıca randevu almamız gerekli mi. Iyi ki bu site ve sizler varsınız
QUOTE="sudece, post: 43909021, member: 65132"]Mutlaka randevu alın bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesi randevusuz boşuna gitmiş olursunuz ruh ve sinir hastalıkları bölümü sabah erkenden saate alın en zoru bizim için orası desem yeridir sıra, ordan oraya baya yorucu ama sabırlı sakin olun ben daha önce yazmıştım baya git gel yapacaksınız her şey bir günde bitmiyor ve her seferinde randevu almak şart mhrs den alın ilk Dr unuzla görüşecek siniz ve o sizi yönlendirecek yanlış hatırlamıyorsam 400 tl odemistik. kan idrar sosyal hizmetler kimlik fotokopisi, elinizdeki evrakın fotokopisi ve vesikalık resimler dosyanız da yanınızda olsun isteyecekler şimdilik aklıma gelenler bunlar He ayrıca psikometri testi için 2 ay kadar uzun bir tarihe randevu verecekler duyunca üzülmeyin prosedür oyleymis .kolay gelsin çabucak hallolsun inşallah En sonunda heyete girdiğinizde size dosyanız kuruma gönderilcek sorun yok hayırlı olsun dediklerin de oh be diyeceksiniz. Herşey yavrularimiz için sevgiler
Canm herkesin basina gelecek diye bisey yok.kaldiki el bebek gul bebek buyutmusler ellerinden geleni yapmislar.bizler bu ihtimali bilerek cikiyoruz bu yola.Cok moralim bozuldu kizlar..arkadas bi olayi anlatti. Komsularin basina gelmis kendimi o aile yerine koydum ve yikildim..1.5 aylikken aile bebeklero olmuyo diye yurttan birtane kiz bebek evlat edinmisler aradan 16 yil gecmis kiz 16 yasina basinca biyolojik aile pavyonda calisiomus biyojik annesi karsisina cikip gercek annen benim demis snra zamnla kizla gorusup aklini celmis ve buyuten aileyi birakip o biyolojik anne ile yasiormus buyuten aile el bebek gul bebek buyutmus ama sonuc ortada bunu duydugumdan beri icimde bi aci var
Ayrica boyle olaylari anlatmalarina izin verme.davulun sesi uzaktan hos geliyo onlara.bilmiyolarki biz neler yasiyoruz.Cok moralim bozuldu kizlar..arkadas bi olayi anlatti. Komsularin basina gelmis kendimi o aile yerine koydum ve yikildim..1.5 aylikken aile bebeklero olmuyo diye yurttan birtane kiz bebek evlat edinmisler aradan 16 yil gecmis kiz 16 yasina basinca biyolojik aile pavyonda calisiomus biyojik annesi karsisina cikip gercek annen benim demis snra zamnla kizla gorusup aklini celmis ve buyuten aileyi birakip o biyolojik anne ile yasiormus buyuten aile el bebek gul bebek buyutmus ama sonuc ortada bunu duydugumdan beri icimde bi aci var
Haklisin canim cok tskedrrim ama iste insan ister istemez dusunup uzuluyo tabiki haklisin kendimiz dogursak bile illa neler yapmicagini bilemeyiz belki bu elat edindiklerimiz bebeklerimiz en hayirlisi olcak allah hepimize hayirli evlat nasip etsin.Ayrica boyle olaylari anlatmalarina izin verme.davulun sesi uzaktan hos geliyo onlara.bilmiyolarki biz neler yasiyoruz.
Ozmn her hamile kadina hayirsiz evlatlardan,evden kacanlardan,yada olabilecek saglik sorunlarindan bahsedip uzelim onlari.
Ayni sey.herkesin basina hersey gelebilir.kendimiz dogursak bile birakip gitmeyeceginin kim garantisini veriyo
Kesinlikle katılıyorum. Kaldı ki o hikayede eminim anlatılmayan başka şeyler vardır. 16 yaşındaki bir çocuk biyolojik ailesine mahkeme tarafından kolay kolay verilmez. Eğer olay hiç mahkemeye taşınmadıysa da demek başka problemler vardı evlat edinen ailede. Tabii böyle uzaktan konuşmak kolay. Allah hiçbirimizi öyle durumlara düşürmesin inşallah.Ayrica boyle olaylari anlatmalarina izin verme.davulun sesi uzaktan hos geliyo onlara.bilmiyolarki biz neler yasiyoruz.
Ozmn her hamile kadina hayirsiz evlatlardan,evden kacanlardan,yada olabilecek saglik sorunlarindan bahsedip uzelim onlari.
Ayni sey.herkesin basina hersey gelebilir.kendimiz dogursak bile birakip gitmeyeceginin kim garantisini veriyo
Cok moralim bozuldu kizlar..arkadas bi olayi anlatti. Komsularin basina gelmis kendimi o aile yerine koydum ve yikildim..1.5 aylikken aile bebeklero olmuyo diye yurttan birtane kiz bebek evlat edinmisler aradan 16 yil gecmis kiz 16 yasina basinca biyolojik aile pavyonda calisiomus biyojik annesi karsisina cikip gercek annen benim demis snra zamnla kizla gorusup aklini celmis ve buyuten aileyi birakip o biyolojik anne ile yasiormus buyuten aile el bebek gul bebek buyutmus ama sonuc ortada bunu duydugumdan beri icimde bi aci var
Canım şimdi ocak ayında göndereceklermiş onu bekliyoruz yazarım o zamsn siz ne durumdasınızCanim onayiniz geldi mi siranizi ogrenebildiniz mi
meraba kizlar bn bir seyi merak ediyorum bu ev ziyaretine gldiklerinde bebek icin ayri bi oda mi olmasini istiyorla dyelim yok sorun oluyo mu acaba aranizda karsilasan varmi??
Canim bizde ilk girusmemizi yaptık şimdi merdivenler olsun ikinci görüşmeye gitcez geçen gün referanslardan birinide aramışlarCanım şimdi ocak ayında göndereceklermiş onu bekliyoruz yazarım o zamsn siz ne durumdasınız
Tsekkur ederim sagolun :)Bebek için evet ayrı oda istiyorlar, hangi odayı bebek odası yapacağınızı soruyorlar. Hatta bizde uzmanımız sadece o odaya girip detaylı baktı. Bebekken belki odanızda yatıracaksınızdır ama eninde sonunda oda gerekecektir.Talep ederler diye düşünüyorum.
Merhaba,Mrb kasımda bizde adanadan başvuru yaptık .bekleme suresi 3 yıl dediler.adanadan başvuru yapan varsa daha önce çıkma ihtimali varmıdır.bir an önce çıksın istiyoruz
Merdivenlerle ilgili ne sorun çıkardılar? Bizim evimiz de merdivenli de...Canim bizde ilk girusmemizi yaptık şimdi merdivenler olsun ikinci görüşmeye gitcez geçen gün referanslardan birinide aramışlar
Neredeyse kararınızı vermişsiniz:)) hayırlısı olsun.Merhaba,
Biz de Adana'dayız ve henüz düşünme aşamasındayız. Aslına bakarsanız uzun süredir var aklımda evlat edinmek ama malumunuz enine boyuna düşünmeden alınamayacak kadar zor bir karar. Henüz kesin bir karar vermemiş bile olsak farkında olmadan bazı şeyleri bebeğe göre ayarlamaya başladık. Örneğin klimayla ısınan evimize kalorifer tesisatı kurduruyoruz. Hangi odanın bebek odası olacağına karar verdik vesaire...
Adana'da formaliteler nasıl yürüyor? Hızlı mı? Sağlık raporlarını nereden temin ettiniz? Başvurudan ne kadar sonra ev ziyaretine geliyorlar biliyor musunuz?
Evlatlarını bekleyen herkese Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Merdiven önlerine çocuk kapı/kilitlerinden takarsanız sorun olmayacaktır bence.Merdivenlerle ilgili ne sorun çıkardılar? Bizim evimiz de merdivenli de...
Merhaba,
Biz de Adana'dayız ve henüz düşünme aşamasındayız. Aslına bakarsanız uzun süredir var aklımda evlat edinmek ama malumunuz enine boyuna düşünmeden alınamayacak kadar zor bir karar. Henüz kesin bir karar vermemiş bile olsak farkında olmadan bazı şeyleri bebeğe göre ayarlamaya başladık. Örneğin klimayla ısınan evimize kalorifer tesisatı kurduruyoruz. Hangi odanın bebek odası olacağına karar verdik vesaire...
Adana'da formaliteler nasıl yürüyor? Hızlı mı? Sağlık raporlarını nereden temin ettiniz? Başvurudan ne kadar sonra ev ziyaretine geliyorlar biliyor musunuz?
Evlatlarını bekleyen herkese Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin.
Bizim merdivenlerimiz yapılı değildi.birde korkulukta yoktu güvenlik açısından istedilerMerdivenlerle ilgili ne sorun çıkardılar? Bizim evimiz de merdivenli de...
Evet herkes erkek cocuk sırasının daha hızlı geldiğini söylüyor. .. Umarım bizlerde tez zamanda kesin kararlarımızı verip ona göre hayatımızı planlayabiliriz. İnsanın aklında bir sürü soru oluyor.Aynı şekilde ben de Adana dayım ve düşünme aşamasındayim. Geçenlerde bir gorevliyle telefonda gorustum. Bekleme suresi 2-3 yıl arasinda dedi. Bir de erkek çocuk sırası daha çabuk geliyormuş.
Anlıyorum, cevap için teşekkürler. Bizim merdivenlerimiz ve korkuluğumuz mevcut neyseki.Bizim merdivenlerimiz yapılı değildi.birde korkulukta yoktu güvenlik açısından istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?