ayyy ne güzel bizimki çok az tekirdağ yavaş sıra gidiyor malesefevet haklisin sanirim beklemek en dogrsu ama cok sabirsizlaniyoruz ocak kacta gelirki bildirimler isallah ay basinda gelir hemen.bizim ekim 1 den kasim 10 kadar 10 sayi dusmuzdu oyuzden bukadar merakliyiz siramizin gelmesine cok yaklastik..
Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.
Allah yardimciniz olsun mahkeme surecinde.nasil oluyo bilmiyorum ama insallah kolay gecer.Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.
Çok sağol arkadaşım Teşekkürler. Rabbim size de nasip etsin ins.Ne kadar guzel... Sizi yeni bebisiniz icin de ayrica tebrik ediyor ve hayirli olsun diyorum...
Teşekkürler arkadaşım. Rabbim sana da isteyen herkese de kısmet etsin ins. Kızım biraz büyüdükten sonra kuruma tekrar başvurma yi düşünüyorduk kardes için. Böyle bir sürpriz oldu. Çok şükür.Allah yardimciniz olsun mahkeme surecinde.nasil oluyo bilmiyorum ama insallah kolay gecer.
İkinci evladindada hayirli dogumlar diliyorum.
Benm en buyuk hayalim oglumun abi olmasi insallah rabbim bizede nasip eder
Gecmis olsunn. Ozele giriliyor derken nasil sorular soruyorlar acaba?Merhabalar bizde bugün özgeçmişimizle gittik görüşmeye 1,5 saat sorular soruldu cevapladık yalnız çok gereksiz bir şekilde özele giriliyor .... neyse 21 kasımda diğer görüşmemizi yapacağız ....
Gecmis olsunn. Ozele giriliyor derken nasil sorular soruyorlar acaba?
Hakikaten ilginc sorular sormuslar. Neyi olcmek istiyorlar acaba, belki de cevaplardan yola cikip bir psikolojik degerlendirme yapiyorlardir fakat bunu da psikiyatriden alinan rapordan anlayabilirler sonucta. Ilginc.Ben bekarken kist ameliyatı oldum dış gebelik vs. Esiniz biliyirmuydu ? Nasil duygulardi?Annem ve babam ayrı ama babamla gorusmuyorum neden sebep sizce yeterli mi ? Vs ... saçma sorulara sordu hatta eşim çocuktum ilgilenmedim hatırlamıyorum falan dedi
Canim insallah mahkemeniz guzel geçer.bebisinizide sağlıcakla kucaginiza alırsınız insallahMerhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.
Katılıyorum size kaldıki anne ve babamın evlilik tarihini ve boşanma nedenini bile sordu... bilmiyordum eve gelince anneme sordum o bile hatırlamıyor?Hakikaten ilginc sorular sormuslar. Neyi olcmek istiyorlar acaba, belki de cevaplardan yola cikip bir psikolojik degerlendirme yapiyorlardir fakat bunu da psikiyatriden alinan rapordan anlayabilirler sonucta. Ilginc.
Canım benim sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum herşey yolunda sorunsuz bir şekilde biter inşallah doğumunada çok az kalmış sağlıkla kucağına alman ve çifte bayram yaşaman dileğiyle arkadaşım bizimde niyetimiz şimdiden kızımız geldiği zaman bir süre sonra tekrar başvurmaktı bakarsın seninki gibi bir sürpriz olur inşallahMerhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.
Çok güzel bir haber canım gayet güzel ilerlemiş sıralar maşallah az kaldı az hepimizin heyecanla beklediğimiz kavuşma hikayelerimizide yazalım bir an önce aramakla iyi etmişsin kafan rahatlamıştır arkadaşım başladın en güzel kısım HazırlıklarrrrrMerhaba kizlar bugun dayanamayip esim yetkilimizle gorustu hem sira hakkinda bilgi almak icin hem biz bebegimizi alinca hemen isten dolayi sehir degiiskligi yapicaz onu sormak icin 27 gunde erkekte 2 sira kizda 3 sira daha gerilemisiz ve erkekte 8 kizda 11 e dusduk ve maksimum 6 ayda siraniz gelecek demis ama tahminimiz bizim mart gibi gelecek ve yetkilimiz siralarin artik hizla ilerlicegini ve adalet bakanliginin onlari sıkistirdigini ve iyi duzenli aileler bulup bebekleri yerlestirin dedigini soyledi sanirim suan yerlestirmeye calistiklari bebekler var ole tahmin ettik
Evet canim bugun bu haberi alinca hemn gidip iplik aldik battaniyeye basladim kemdim calisiuorum ama evde oldugum zmanlarfa oruyorum 1 senedir ormedigim hirkalar yelekler kalmadi cok heycanliyiz rabbim hayirlisini versin diye hep dua ediorum biaran once arayip siraniz geldi demelerini bekliyorum buda sabirsizlik yapio ne iste ne evde vakit gecmio cinsiyeti bilmedigimiz icin odasi icinde bisy yapamiyoruz daha artik belli oldugunda cinsiyet herseyin en iyisini yapicaz allahim brkleyen herkesi tez zmanda brbeklerine kavustursunÇok güzel bir haber canım gayet güzel ilerlemiş sıralar maşallah az kaldı az hepimizin heyecanla beklediğimiz kavuşma hikayelerimizide yazalım bir an önce aramakla iyi etmişsin kafan rahatlamıştır arkadaşım başladın en güzel kısım Hazırlıklarrrrr
Canım benim sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum herşey yolunda sorunsuz bir şekilde biter inşallah doğumunada çok az kalmış sağlıkla kucağına alman ve çifte bayram yaşaman dileğiyle arkadaşım bizimde niyetimiz şimdiden kızımız geldiği zaman bir süre sonra tekrar başvurmaktı bakarsın seninki gibi bir sürpriz olur inşallah
Ne güzel bir haberMerhaba kizlar bugun dayanamayip esim yetkilimizle gorustu hem sira hakkinda bilgi almak icin hem biz bebegimizi alinca hemen isten dolayi sehir degiiskligi yapicaz onu sormak icin 27 gunde erkekte 2 sira kizda 3 sira daha gerilemisiz ve erkekte 8 kizda 11 e dusduk ve maksimum 6 ayda siraniz gelecek demis ama tahminimiz bizim mart gibi gelecek ve yetkilimiz siralarin artik hizla ilerlicegini ve adalet bakanliginin onlari sıkistirdigini ve iyi duzenli aileler bulup bebekleri yerlestirin dedigini soyledi sanirim suan yerlestirmeye calistiklari bebekler var ole tahmin ettik
Oyyy Bacım sonuna geldiniz demekMerhaba arkadaşlar. Çarşamba günü kızımın mahkemesi var. Çok heyecanlıyım. En baştan beri farklı heyecanlar yaşıyoruz. Başvuru, bekleme, kavuşma ve şimdi mahkeme... Sukur bu gunlerimize. İnşallah bi aksilik yaşamadan alırız Kimliği mızı. . Sonra da kızımıza yaşına uygun şekilde yavaş yavaş durumu anlatma.. o da ayrı bir heyecan. Ama kızımın annemmm deyip boynuma sarılmayı dünyalara bedel.. düşünme aşamasında yiz diyen arkadaslara sesleniyorum.. hayatınızın en güzel şeyini yapmış olacaksınız. Bence hiç vakit kaybetmeyin. Bekleyen arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve ben heyecandan oluyorum. Çarşamba sabah mahkeme.. heyecandan erken doğum yapmasam iyidir. (Bilmeyenler için, kızımın şansına kardes geliyor ins ocak ayinda) hepinize sevgiler. Selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?