Benide ekler misiniz 3 kasım 2015 terk Rıza kız erkekMerhabalar
Nasılsınız uzun zamandır haber alamadık durumunuz da bir gelişme var mı
Listeyi güncellemek istiyoruz
Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Myangels arzuu85 bademir netere Emet43Endrose83 cnrdfn şimşek675 nenef14 bebegim26 xnimresx menzil54 renklay mesuf nilayss MSM8 sessizlayd ıneedamiracle
Bu arkadaşlara yukarıdaki mesajı attım
Eğer topiğe giripde yazan arkadaşlara da özel mesaj attıysam kusura bakmayın
Gelen cevaplara göre artık listeyi güncellerim
Sadece semabiçer kullanıcı olarak kk dan çıkmış onu direkt çıkarırım
Hadi hayirlisi.bundan sonraki surec su gibi gecsin insallah.herkese selamlar güzel haberlerle dolu bir hafta geçirelim inşallah . geçen cuma nihayet başvurumuzu yapıp evrak listesini aldık. İstanbulda yaşıyoruz bu arada eşim benden daha heyecanlıydı onu nikah masasındaki kadar heyecanlı gördüm :)) kendiside bir evlenirken böyle heyecanlandım birde şimdi dedi zaten :)) görüştüğümüz hanım çok soğuk sert bir hanımdı psikologmuş kendisi ama oraya gelen insanların neler yaşadığını bilmez gibi bir hali vardır umarım danışmanımız o olmaz. Çünkü danışmanlar psikolog yada sosyal hizmet uzamanı oluyor dedi. İstanbul anadolu yakası için Erenköy ruh sinir hastalıklarından bağımlılık ve psikiyatri raporu alınıyormuş başvuru yapacaklara bilgi olsun ben bunu forumda araştırmıştım tam net cevap bulamamıştım. Evraklar onaylandıktan sonra 6ay 1 senede ev ziyareti oluyor dedi bekleme süresini hiç söylmedi Ayrıca bebeğin cinsiyetini sordu ama terk/rıza olayını sormadı evrklar tamamlanıp gittiğimzde danışmanımız belli olacakmış ozaman seçecekmişiz işte böyle kızlar hepimizin süreci sular seller gini aksın inşallah
Gitaronun eside izmirden basvuru yapmis.hayatimin masalindan 1ay sonra.hemde erkek bebek istemis.erkekte daha cabuk gelmiyomuydu sira.İnşallah diyeyim ama İzmir'de sıralar çok yüksek rakamlardan başlıyor ve bu sene iki ileri bi geri attı hep, benim yazdan öncesine umudum çok yok. Ama kısmet, belki bizim kız hazır olur erkenden :)
Basvuru yapanlar artti heralde gecen senelere gore.pskoloji raporunu bile almaya gittigimizde hastanede 4cift daha vardi bizimle bekleyen.cift cok bebek az.2016 ya az kaldı inşallah sıralar ilerler
Her sene Kasım sonu Ocak başı gibi gelir diye bekleyip sonra da yerimize oturuyoruz
Artık umutlarım 2017 olmadan gelmesi
İnşallah Şubat ayında gelir artık
Bekle bekle nereye kadar
Şu sıralar neden ilerlemez İstanbul da hadi Terk yok diyelim Rıza bebekte de durum farklı değil
Yoruldum artık
Yarın belki güzel haber gelir
Cansunida dan müjdeli haberi bekliyorum
Aminn canım amin inşallah ne güzel yazmışsın Rabbim gönlümüze göre versin inşallah seninde kandilin mübarek olsun arkadaşım...Kandiliniz mübarek, DUALARIMIZ KABUL OLSUN. Allahım bizler için en hayırlısını tez vakitte nasip etsin. Kavuşan arkadaşları mızın yuvaları hep gülücüklerle dolsun nn. Yavrulari ile cokkkk mutlu olsunlar .BİZLER sabırla beklerken yüreğimiz ferah olsun günler , aylar, yıllar çabucak geçsin Aminnnnnnn ......Arka arka ya müjde alalım inşallah. Birbirimize çok dua edelim çok. Niceeeee kandillere. SEVGİLER
Gitaronun eside izmirden basvuru yapmis.hayatimin masalindan 1ay sonra.hemde erkek bebek istemis.erkekte daha cabuk gelmiyomuydu sira.
Ya niye boyle sacma sapan isler yapiyolar anlamadim.ne sira ilerliyo nede siraya girmemiz icin ugrasmiyolar.ev ziyareti icin bile kac ay bekletiyolar.
Bu seneden boyleyse biz napariz artik ilerki seneler bilmiyorum.rabbim sabir versin
Gitaronun eside izmirden basvuru yapmis.hayatimin masalindan 1ay sonra.hemde erkek bebek istemis.erkekte daha cabuk gelmiyomuydu sira.
Ya niye boyle sacma sapan isler yapiyolar anlamadim.ne sira ilerliyo nede siraya girmemiz icin ugrasmiyolar.ev ziyareti icin bile kac ay bekletiyolar.
Bu seneden boyleyse biz napariz artik ilerki seneler bilmiyorum.rabbim sabir versin
İnşallah beklenen müjde çok bekletmeden gelirNormalde bize 2015 Nisan mayıs gibi gelir demişlerdi, ama bu sene bizim şansımıza sıralar çok yavaşladı, geç olsun güç olmasın, hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyoruz. Son günler beklemesi daha zormuş, her an telefon bekliyoruz artık kavuşmak için
Sizin sıranız kaç acaba, çok yaklaşmış olmalı en kısa sürede kavuşacaksınız inşallah tünelin ucundaki ışık görünmüş gibi sizin için :))Bacılar İstanbul da bekleyenler sıranızda bir değişiklik varmı
Hepimizin kandili mübarek olsun
İnşallah bu kandil de tüm dualarınız kabul olsun
Bu ay başı aradığımda bir sıra gerilemişti. Ocak başı gibi arayacağım.Bacılar İstanbul da bekleyenler sıranızda bir değişiklik varmı
Hepimizin kandili mübarek olsun
İnşallah bu kandil de tüm dualarınız kabul olsun
Eve bakıyorlar. Dolap içlerini görmek isteyebilirler. Kapı pencerelere çocuk kilidi hakkında bilgi veriyorlar. Çocuk odasını görmek istiyorlar. Boş olması yeterli. Işık alıyor mu, havadar mı diye bakıyorlar. Evin konumu hakkında soru soruyorlar. Hastane, park, ilkokula yakın mı gibi. Endişe etmenize hiç gerek yok. Şimdiden kolay gelsin:))Selam kızlar yarın uzmanımız bizim eve ziyarete gelecek ay ben ne yapacam çok heyecanlandım neler soruyorlar biraz fikir verin kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Eve bakıyorlar. Dolap içlerini görmek isteyebilirler. Kapı pencerelere çocuk kilidi hakkında bilgi veriyorlar. Çocuk odasını görmek istiyorlar. Boş olması yeterli. Işık alıyor mu, havadar mı diye bakıyorlar. Evin konumu hakkında soru soruyorlar. Hastane, park, ilkokula yakın mı gibi. Endişe etmenize hiç gerek yok. Şimdiden kolay gelsin:))
Çok teşekkür ederim biraz önce aradılar heyecanlandım bir an ne yapacağımı bilemedim geçen hafta evrak verdik bir hafta oldu bu kadar çabuk olduğunu tahmın edemedimEve bakıyorlar. Dolap içlerini görmek isteyebilirler. Kapı pencerelere çocuk kilidi hakkında bilgi veriyorlar. Çocuk odasını görmek istiyorlar. Boş olması yeterli. Işık alıyor mu, havadar mı diye bakıyorlar. Evin konumu hakkında soru soruyorlar. Hastane, park, ilkokula yakın mı gibi. Endişe etmenize hiç gerek yok. Şimdiden kolay gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?