Sen ne zaman başvurdun Canım Bursa da Nasıl ilerliyor hızlı ilerliyor diye okumuştum burada inşallah seninki de öyle olur arkadaşım inşallah en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sıranı tüm görüşmeler bitikten sonra mı öğrendinAmin inşallah canım bizim tercihimiz kız biz bursadan başvurduk ve sıramız yeni belli oldu 15 canım hayırlı zamanda hayırlı evlat denk getirsin Rabbim inşallah arkadaşım hepimiz için
Canim benim cok sevindim insallah tez vakitte yavrularimiza kavusuruz.bizde tekrar ev ziyaretine bekliyoruz insallah bu aşamalar şu gibi akıp giderKızlar bugün sıramızı öğrendim sıramız 15 ne kadar sürer acaba
amin canım çok saol güzel dileklerin için evet doğru okumuşsun eskiden bursada çok çabuk geliyormuş sıralar ama şu anda öyle değil canım ben başvuralı 7 ay oldu ve çok yavaş ilelediğini söyledi uzmanımız bekleme sürecimiz uzun olabilir hayırlısı olsun inşallah canım hepimiz için biz sıramızı bütün görüşmeler bittikten ortalama 1-1,5 ay sonra öğrendik canımSen ne zaman başvurdun Canım Bursa da Nasıl ilerliyor hızlı ilerliyor diye okumuştum burada inşallah seninki de öyle olur arkadaşım inşallah en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sıranı tüm görüşmeler bitikten sonra mı öğrendin
Amin inşallah canım bitan önce gelsinlerde sıraya girin inşallah arkadaşım bir adım daha rahatlamış olursun ondan sonra arka arkaya kavuşalım inşallahCanim benim cok sevindim insallah tez vakitte yavrularimiza kavusuruz.bizde tekrar ev ziyaretine bekliyoruz insallah bu aşamalar şu gibi akıp gider
İnsallah canimAmin inşallah canım bitan önce gelsinlerde sıraya girin inşallah arkadaşım bir adım daha rahatlamış olursun ondan sonra arka arkaya kavuşalım inşallah
Anladım canım bize de şubat gibi belli olur dedi zaten peki 4.görüşmeniz Nasıl oldu eşinle ayrı ayrı soru soruyorlarmış öyle mi kusura bakma arkadaşım çok soruyorum Hakkını helal etamin canım çok saol güzel dileklerin için evet doğru okumuşsun eskiden bursada çok çabuk geliyormuş sıralar ama şu anda öyle değil canım ben başvuralı 7 ay oldu ve çok yavaş ilelediğini söyledi uzmanımız bekleme sürecimiz uzun olabilir hayırlısı olsun inşallah canım hepimiz için biz sıramızı bütün görüşmeler bittikten ortalama 1-1,5 ay sonra öğrendik canım
Evet canim bende buğlem nisa. Koycam ikisinin anlamida cok guzel birde nisa kurandada gecior ve nisa esimin isminin vr soyadinin ilk iki harflerinin birlesiminden olusur buda tesaduf istearkadaşım bende çok düşündüm benim kızım daha gelmedi ama ismi hazır buğlem bütün aile bile buğlem ne zaman gelecek daha sıra varmı diyor ben buğlem ismini seviyorum anlamıda güzel karar senin
Karar verdik canim cok saol buğlem nisa koycaz nisa ayni zamanda esimin isminin ve soyadimizin ilk iki harflerinin birlesiminden olusuyorCnm bu kanu ile ilgili tanırmısınız bilmem ama omer tuğrul inançer hoca ile yuzyuze konuşma fırsatı buldum evlat edineceğimi ve kızımıza ne isim koymak istediğimi ve o ismin nasıl olduğunu sordum.. Oda bana öncelikle isimlerin kuranda geçmesinin şart olmadığını sadece anlamının güzel olması gerektiğini soyledi
kızlar slm
biz bugün kızımızı görmeye gittik çok tatlı, ufacık daha,dünyalar güzeli..... yarın almaya gidicez Allahım hepinize bu güzel duyguları nasip etsin inş. yarın 3 kişi olucaz artık ailemiz tamamlanıyor minik kızımızla evimiz şenlenecek... Allah utandırmasın bizi bu çıkdığımız yolda inş.
Ne kadar guzel bir haber mutlu son insallah şimdi sizin icin sabahta olmazkızlar slm
biz bugün kızımızı görmeye gittik çok tatlı, ufacık daha,dünyalar güzeli..... yarın almaya gidicez Allahım hepinize bu güzel duyguları nasip etsin inş. yarın 3 kişi olucaz artık ailemiz tamamlanıyor minik kızımızla evimiz şenlenecek... Allah utandırmasın bizi bu çıkdığımız yolda inş.
Çok mutlu oldum.Darısı tüm bekleyenlere.Sağlıkla büyütün inşallah.kızlar slm
Çok güzel bir haber bu.Hayırlı olsun. Çok Mutlu oldum.Hayırlı evlat olur inşallah sizlere.Siz bayadır bekliyordunuz okuyordum. Darısı bizlerin başına. kavuşmanızı bize de anlatırsınız artıkkızlar slm
Canım çok sevindim hayırlı olsun ailenize uğurlu gelsin inşallah bu gece hiç geçmez sizlere minik prensesi öp bizim içinkızlar slm
Canım bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum seve seve bizi en iyi biz anlarız arkadaşım bizim 4. görüşmemiz ayrı ayrı değildi beraber girdik eşimle sohbet havasında geçiyor hiç heyecan yapma rahat ol bende senin gibiydim soruyordum sağolsun arkadaşlarım cevap veriyorlardı burada istediğini sorabilirsinAnladım canım bize de şubat gibi belli olur dedi zaten peki 4.görüşmeniz Nasıl oldu eşinle ayrı ayrı soru soruyorlarmış öyle mi kusura bakma arkadaşım çok soruyorum Hakkını helal et
Çok güzel bir haber bu.Hayırlı olsun. Çok Mutlu oldum.Siz bayadır bekliyordunuz okuyordum. Darısı bizlerin başına. kavuşmanızı bize de anlatırsınız artık[/QUOTE
sağol canım içimi rahatlattın bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten iyiki varsınız iyiki var bu form.ben çok heyecanlıyım panik yapmaktan korkuyorum bugün eşim vardı evde ev görmeye geldiklerinde pek heyecan yapmadım yalnız konuşurlarsa kesin paniklerim Haftaya arayacam sizi dedi gelirsiniz görüşürüz sonuncusu formalite olur artık onaylanır sıranızı öğrenirsiniz dedi şimdiden sıra için heyecan yaptım eşim sakin olmamı söylüyor Bakalım hayırlısıCanım bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum seve seve bizi en iyi biz anlarız arkadaşım bizim 4. görüşmemiz ayrı ayrı değildi beraber girdik eşimle sohbet havasında geçiyor hiç heyecan yapma rahat ol bende senin gibiydim soruyordum sağolsun arkadaşlarım cevap veriyorlardı burada istediğini sorabilirsin
Siran belli olmus canim benden iki kisi sonra en kisa zamanda kavusuruz insallah sira ilerlese birde ama isteAmin inşallah canım bizim tercihimiz kız biz bursadan başvurduk ve sıramız yeni belli oldu 15 canım hayırlı zamanda hayırlı evlat denk getirsin Rabbim inşallah arkadaşım hepimiz için
Sonunda geldi demekkızlar slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?