Sıra sende inşallah canım en yakın Zamanda sende kavuşacaksınSonunda geldi demek
Çok sevindim
Allah tamamına erdirsin
Amin canım inşallah evet çok fazla yavaş ilerliyor inşallah ilerlerde bir an önce kavuşuruzSiran belli olmus canim benden iki kisi sonra en kisa zamanda kavusuruz insallah sira ilerlese birde ama iste
Sen sakin ol heyecan yapma eşin haklı bende çok heyecanlıydım biran önce soraya girsem diyordum çok şükür girdik sende öyle olacaksın inşallah ondan sonra bekleyiş var herşeyin hayırlısı arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versinsağol canım içimi rahatlattın bizi bizden başka kimse anlayamaz zaten iyiki varsınız iyiki var bu form.ben çok heyecanlıyım panik yapmaktan korkuyorum bugün eşim vardı evde ev görmeye geldiklerinde pek heyecan yapmadım yalnız konuşurlarsa kesin paniklerim Haftaya arayacam sizi dedi gelirsiniz görüşürüz sonuncusu formalite olur artık onaylanır sıranızı öğrenirsiniz dedi şimdiden sıra için heyecan yaptım eşim sakin olmamı söylüyor Bakalım hayırlısı
Aynen canım bende bir an önce sıraya girsem sıramı öğrensem bilsem diye düşünüyorum ister istemez heyecan oluyor işte de mi yıllardır bekledim hep bir hasretle Özlemle bu bekleme sürecini de bekliyecez su gibi akıp geçer inş hepimizinki arkadaşımSen sakin ol heyecan yapma eşin haklı bende çok heyecanlıydım biran önce soraya girsem diyordum çok şükür girdik sende öyle olacaksın inşallah ondan sonra bekleyiş var herşeyin hayırlısı arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Çokkkkkk sevindim bu haberi okuyunca. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günleriniz olsun inşallah kızınızla.kızlar slm
biz bugün kızımızı görmeye gittik çok tatlı, ufacık daha,dünyalar güzeli..... yarın almaya gidicez Allahım hepinize bu güzel duyguları nasip etsin inş. yarın 3 kişi olucaz artık ailemiz tamamlanıyor minik kızımızla evimiz şenlenecek... Allah utandırmasın bizi bu çıkdığımız yolda inş.
Amin inşallah artık sıra bana gelirSıra sende inşallah canım en yakın Zamanda sende kavuşacaksın
Çok haklısın, katılıyorum. Yalan, daha doğrusu gerçeği söylememek güvensiz bir ortam yaratacaktır.Bir süredir görüşme fırsatı bulamadığım bir arkadaşımla konuştum az önce. ilk sorduğu kızım oldu, geldi mi, sıranız kaç, ne zaman gelecek, ay çok heyecanlıyım konuşmalarının ardından bir tanıdıklşarından bahsetti. onlar kızlarını kavuşmuşlar. hayırlı olsun ziyaretine gitmişler, nasıl annesine benzediğini anlattı :) yıllardır tanıdığım bir çok kişininin çevresinde evlat edinen veya edinecek olan aileler olduğu haberini ben bu yola çıktıktan sonra öğrendim. yani aslında belki de, sandığımızdan da çokuz. sadece sessiz kalıyoruz belki...
sonra dedi ki, öyle çok seviyorlar ki, durumu saklayacaklar... konuştuğum arkadaşım kırk yaşının üstünde. dedim şu yaşında öğrensen böyle bir durum olduğunu tepkin ne olur? Bunu bilerek büüyümüş olsan tepkin ne olur? ikisini de düşün kıyasla, hangisini tercih ederdin? Her ne kadar ilk etapta söylemmek, saklamak sanki söylemeyenlere kıyasla daha az sevildiğinin göstergesi olarak algılansa da, ben tamamen karşıyım buna. ben o kadar çok seviyorum ki kızımı daha tanımadaan, onun ruhund açılabilecek en ufacık yaranın, gözünden akabilecek tek bir damla yaşın ve hayatında etkili olabilecek en ufak dönemecin hesabını yapmadan edemiyorum. misal 15-20 yıl sonra kazara öğrenilen bir durum hayatının tamamının yalan olduğunu, anne-babasının kendini terk ettiğini, anne-baba sandığı kişilerin de yıllarca kendini kandırdığını düşündğreceği için hayata-insanlara dair tüm inancını kaybetmesindense, bunu bilerek, kabul ederek büyümsesini tercih ederim. en azından hayatında terk edilmişlik üstüne bir de kandırılmış olmanın yükü olmaz... Belki o ilk ergenlik yaşlarında tepkilerini verirken kullanır bunu. Ama bu beni yaralar sadece, ona sarılmaya devam ettiğim sürece kızımı yaralamaz, sevgiyi anlar, sevildiğini anlar, güveni anlar... Yarın birgün en kötü şeyi yapsa bile yalana yönelmek yerine, gerçeği söylemeyi öğrenir...
Bizim ve bebeklerimizin geleceği aslında bu durumu ona açıklamamıza ve açıklama şeklimize, sonrasında takındığımız tavırlarla alakalı bence... Evlatlarımıza yalanlarla yaşamayı değil, gerçeklerle ayakta ve daha mutlu bir hayat sürmeyi öğretmek bizim elimizde...
Telefon konuşmasından sonra aklımdan geçen binlerce düşünce ve kendi kendime konuşmalarım sonucunda buraya da içimi dökmek istedim sadece :)
Sen listenin en başında ben en sondayım İnşallah en yakın zamanda senden güzel haberini bekliyoruz. Biraz daha sabır.Sabrın sonu selamettir mükafatını alırız inşallahAmin inşallah artık sıra bana gelir
Bakalım sıramız ilerlemiş olacak mı
Arkadaşlar çevrenize evlat edineceginizi söylediniz mi veya ne zaman söylememiz doğrudur.
canım ben söyledim ve sayemde bir komşumuzda gidip başvurdu söyleyip insanlara bunun kötü birşey olmadığını aksine mutluluk oldunu göstermek lazımArkadaşlar çevrenize evlat edineceginizi söylediniz mi veya ne zaman söylememiz doğrudur.
Bende soyledim canim is arkadaslarimiz akrabalarimiz arkadas cevremiz hepsi biliuolar tabi ilk baslarda bazi arladaslardan iste tedaviye gitseydiniz falan filan kendince dusuncelerini soyleyenler oldu ama takilmadik zaten ben ozellik asla disarda ki insanlarin ne dusundugune pek onem vermem beni destekleyen insanlari onemserim ailemde cok saolsun hepsi destekledi basta biraz kaynanam iste tekrar doktor falan dedi ama snra oda kabullendi ve suan bizden heycanli besigini o aldi..Arkadaşlar çevrenize evlat edineceginizi söylediniz mi veya ne zaman söylememiz doğrudur.
Ben kendi aileme başvurmadan önce söylemiştim eşimin 30 yaşını doldurmasını bekledik ben 26 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin ailesine söyledik tedavi falan dediler ama onlarda sizin için en hayırlısı neyse o olsun inş dediler kabullendiler teyzem en yakınlarım biliyor Zaman yaklaşınca herkes öğrenecek zaten annem örgülere başladı şimdiden battaniyesini örüyor mis kokulumunArkadaşlar çevrenize evlat edineceginizi söylediniz mi veya ne zaman söylememiz doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?