Mevlütü bebeğiniz geldikten ne kadar süre sonra düşünüyorsunuz ya da ne Zaman okutmayı düşünüyorsunuzbiz daha kimseye soylemedik esim kizimiz gelsin herkez o zaman ogrenir dedi veya kavusmaya yaklasinca soyleriz ben mevlutte okutmak istiyorum zaten herkez topluca ogrenmis olur.su gorusme asamalarimiz bitsin herkeze bizimde kizimiz olcak diye haykirmak istiyorum.
Ah ah bizim nazlı gelse bende mevlüt okutacağımMevlütü bebeğiniz geldikten ne kadar süre sonra düşünüyorsunuz ya da ne Zaman okutmayı düşünüyorsunuz
Biz bebeğimize bu konuyu elbette açıklarız ama malum çevre ve insanlar meraklıdır.Bazen meraklı bir bakış bile huzursuz edebilir.Biz bebeğimiz 2yaşına gelince yeni bir semt yeni bir ev düşünüyoruz.Ama daha zamanı var şimdilik:)Bir şey sormak istiyorum bebek geldikten sonra adres değişikliği yapmayı düşündünüz mü ben istedim aslında yeni bir başlangıç olur dedim eşime eşim taşınmak istemiyor
Nasipse İki ay içerisinde falan olur herhaldeMevlütü bebeğiniz geldikten ne kadar süre sonra düşünüyorsunuz ya da ne Zaman okutmayı düşünüyorsunuz
Allah'ın izniyle beklediğine değecek Canım vardır bir vakti saati seni bekliyordur bir yerlerde.Nazlı kızın nazlanıyor besbelli :) Herşeyini de hazırlamışsın maşallah.Ah ah bizim nazlı gelse bende mevlüt okutacağım
Geldiğinin 40. Gününde düşünüyorum
Mevlüt hediyeliklerimiz 1 yılı geçkin süredir hazır bekliyor
Ozamanlar sıralar ilerliyordu bende gelmeden hazırlayayım dedim
Hepsi el emeğim olsun istedim
Şimdi öylece duruyorlar
Mevlüt de giydirmek için annemde gelinlik almış minnacık
Bakalım kısmet olacak mı
Allah hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin inşallah güzel telaşlar gerisiNasipse İki ay içerisinde falan olur herhalde
Bizim ikinci görüşmemiz form doldurur gibiydi. Yani uzman bize sorular sordu biz de cevapladık, o yazdı. Kız mı erkek mi terk mi rıza mı gibi. Çalışıyor muyuz? Mali durumumuz, aileler gibi genel sorular. Karakter, kişilik özelliklerimiz ilr ilgili sorular daha sonraki görüşmedeydi. Kolay gelsin arkadaşım.Arkadaşlar bir sorum var.Evrak tesliminden sonraki ilk görüşme için yarın randevumuz var.Sanırım bu 2.görüşme sayılıyor.Ne görüşeceğiz bilmiyoruz.Fikri olan var mı?
Selam arkadaşım bizim evrak teslimimizden sonra ev ziyaretimiz oldu evimize gelip Bebek odasını hangi odayı yapacağımızı kapı pencere güvenlik kilitlerinden falan bahsettiler aklımıza takılanları sorduk sohbet havasında geçti siz hangi şehirdesiniz görüşme randevunuzu kurumda mı yapacaksınız eve mi geleceklerArkadaşlar bir sorum var.Evrak tesliminden sonraki ilk görüşme için yarın randevumuz var.Sanırım bu 2.görüşme sayılıyor.Ne görüşeceğiz bilmiyoruz.Fikri olan var mı?
Teşekkür ederim arkadaşım.En azından bir fikrim oldu.Bizim ikinci görüşmemiz form doldurur gibiydi. Yani uzman bize sorular sordu biz de cevapladık, o yazdı. Kız mı erkek mi terk mi rıza mı gibi. Çalışıyor muyuz? Mali durumumuz, aileler gibi genel sorular. Karakter, kişilik özelliklerimiz ilr ilgili sorular daha sonraki görüşmedeydi. Kolay gelsin arkadaşım.
Slm arkadaşım.Uzmanımızın söylediğine göre 5 görüşme yapacağız.Bunun 4tanesi kurumda olacak.Son görüşme yani 5.görüşme evimizde olacakmış.Biz Mersin den başvurduk.Şehirden şehire uzmandan uzmana değişiyor sanki.Ama bu siteden burdaki bayanlardan çok şey öğrendim.Allah razı olsun hepsinden.Selam arkadaşım bizim evrak teslimimizden sonra ev ziyaretimiz oldu evimize gelip Bebek odasını hangi odayı yapacağımızı kapı pencere güvenlik kilitlerinden falan bahsettiler aklımıza takılanları sorduk sohbet havasında geçti siz hangi şehirdesiniz görüşme randevunuzu kurumda mı yapacaksınız eve mi gelecekler
İlk iki görüşmem kurum da oldu 3. Evde oldu.Haftaya arayacakmış kurumda görüşecez sonuncu da öyle olacakmış ilden ile değişiyor olabilir 4.görüşmede kişilik aile hayatınızı falan sorarız sesi bakalım bizi neler bekliyor :)Slm arkadaşım.Uzmanımızın söylediğine göre 5 görüşme yapacağız.Bunun 4tanesi kurumda olacak.Son görüşme yani 5.görüşme evimizde olacakmış.Biz Mersin den başvurduk.Şehirden şehire uzmandan uzmana değişiyor sanki.Ama bu siteden burdaki bayanlardan çok şey öğrendim.Allah razı olsun hepsinden.
Bazen kelimeler tükeniyor benim kedim var yani aslında benim mi degilmi bilmiyorum☺ ama çamimda sokak kedisi onu hep besliyorum sadece eve almak yok ama geçen eşim yoktu hava çok soğukta kapının önüne gel mis sokulmus usumus bende kimse görmeden içeri aldım karnını doyurdum ısıttim eşim gelmeden yolladım onu arada yapıyorum soğuk havalarda kii bu da bir can buda bir can karar Rabbimin ben nedense aileye hak veremiyorum yani hiç bir savunma onları haklı çıkarmıyor nedense hayatımın ışıltısi sen hep yaz olurmu güzel yürek. ..Mardin'de yol kenarında 4-5 aylık erkek bebek bulunmuş. bebeğin başında bir rahatsızlık olduğu ve ameliyat edildiği anlaşılmış. Sanki defolu mal gşbi atmışlar el kadar yavruyu, ah söylenecek neler var da. Yine de vicdanım diyor ki, önyargılı olma, belki sağlık sigortası bile olmayan bir ailenindi, tedavi ettiremediler, devlet bakar iyi eder diye düşündüler... Ama diğer yanım yine de öfkeyle doluyor, elimde değil.
Bahtın açık olsun yavrum, umarım tedavin tez zamanda yapılır ve çok güzel bir ailen olur...
Mâlesef benimde içim öfke küsüyor bu durumlarda.. ki zaten şu kayserideki olayı bile daha atlatamadi bunyem ... herkes anne-baba olamıyor maalesef. ..Mardin'de yol kenarında 4-5 aylık erkek bebek bulunmuş. bebeğin başında bir rahatsızlık olduğu ve ameliyat edildiği anlaşılmış. Sanki defolu mal gşbi atmışlar el kadar yavruyu, ah söylenecek neler var da. Yine de vicdanım diyor ki, önyargılı olma, belki sağlık sigortası bile olmayan bir ailenindi, tedavi ettiremediler, devlet bakar iyi eder diye düşündüler... Ama diğer yanım yine de öfkeyle doluyor, elimde değil.
Bahtın açık olsun yavrum, umarım tedavin tez zamanda yapılır ve çok güzel bir ailen olur...
Bazen kelimeler tükeniyor benim kedim var yani aslında benim mi degilmi bilmiyorum☺ ama çamimda sokak kedisi onu hep besliyorum sadece eve almak yok ama geçen eşim yoktu hava çok soğukta kapının önüne gel mis sokulmus usumus bende kimse görmeden içeri aldım karnını doyurdum ısıttim eşim gelmeden yolladım onu arada yapıyorum soğuk havalarda kii bu da bir can buda bir can karar Rabbimin ben nedense aileye hak veremiyorum yani hiç bir savunma onları haklı çıkarmıyor nedense hayatımın ışıltısi sen hep yaz olurmu güzel yürek. ..
İnsan olanın içi yanıyor elde değil.Benim de iki tane kedim var evimde beslediğim.Bir tanesi şuanda hasta ve iki haftadır ne uykumuz kaldı ne yememiz ne sevinçlerimiz..Elimde olan parayı harcadığım gibi borçlara girdim tedavisi için..Umrumda değill,yeter ki iyileşşin kuzum.Allah kimseyi vicdansız etmesin.Merhametli ellere düşsün bu bebek inşallah.Belki daha hayırlı bir kapı açılır..Mardin'de yol kenarında 4-5 aylık erkek bebek bulunmuş. bebeğin başında bir rahatsızlık olduğu ve ameliyat edildiği anlaşılmış. Sanki defolu mal gşbi atmışlar el kadar yavruyu, ah söylenecek neler var da. Yine de vicdanım diyor ki, önyargılı olma, belki sağlık sigortası bile olmayan bir ailenindi, tedavi ettiremediler, devlet bakar iyi eder diye düşündüler... Ama diğer yanım yine de öfkeyle doluyor, elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?