Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ha
r

Harikasiniz ve işte cennet gerçekten annelerin ayakları altında ve bulunduğu her yerde.

Hayirli[/QUOTE]
Krediyi karşılayan maaşınız varsa hiç sorun olmayacaktır.

Çok sağolun herhangi olumsuz bir durum olacak diye çok korkuyorum. Eşim ve ben çalışıyoruz. Maaş bordrosunda maasimiz olmasi gerekenden biraz daha düşük belirtili maalesef. Fakat kredi ödemesini karsilayamama gibi bir durum yok. Inşallah olumsuz bir durum olmaz.
Teşekkür ederim

OTE="citcitlenbik, post: 44299148, member: 295117"]Hayirli[/QUOTE]
Krediyi karşılayan maaşınız varsa hiç sorun olmayacaktır.[/QUOTE]
Cok

Krediyi karşılayan maaşınız varsa hiç sorun olmayacaktır.[/QUOTE]
Cok[/QUOTE]
Arkadaşım bizim maaşımız da bordroya uymuyor.Bordroda maaşımız daha düşük.Uzmanımızla bu konuyu konuştuk,bordrodan daha yüksek maaşımız dedik.Bordro dışında işyerinden yazılmış bir dilekçe ile gerçek maaş tutarımızı yazıp imzalayıp teslim ettik.Hatta eşim dilekçeyi kendiş yazdı kendi imzaladı.Anlatırsanız anlayışla karşılayabiliyorlar.

Dün mahkememiz vardı ve sonunda bittiiiiiiiiiiii kızım artık herseyiyle bizim ama Dünkü yaşadığım endişeyi uzun zaman yaşamadım mahkeme karşı tarafıda çağırmış ama gelirmi diye endişeliydim ama gelmedi duruşma solunana girdik hakim bana sordu neden evlat edinmek istediniz çocuk sahibi olamadık bendeki fazla olan sevgiyi ihtiyacı olan yavrumla paylaşmak istedim dedim ve gerisini hakim yazdırdı davanın kabulüne dedi o an eşimle göz göze geldik duruşmadan çıktım kızıma sarılıp buda bitti yavrum deyip ağladım eşimde bize sarıldı arkadaşımda bize bakıp ağladı sonunda mutluluk göz yaşıyla bitirdik yaşadığım tarifsiz mutluluğu inşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız herşeye değdi diyorum ve herseyin başına sonuna sabir ve zaman​

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun,analı babalı büyüsün inşallah.Darısı bekleyen herkese olsun.Bu arada benim de en büyük korkum karşı tarafın mahkemeye çağırılması ve gelmeleri.Gelmesinler...

Çooook tebrik ederim.

Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına

çoook heyecanlandım sizin adınıza ,rabbim bir ömür huzur içinde bütün güzel şeyleri nasip etsin size.oyyy kuzucuk ne tatlıdır şimdi.rabbim nazarlardan saklasın.amin

Mrb hangi durumda karşı tarafı mah çağırıyorlar.bebek rıza olduğu zaman mi?iyiki gelmemisler.sizin adınıza çok sevindim.sıra bekleyen biri olarak.merakiMi mazur görün.

Aa ben yeni gordum.coook sevindim yaa ne mutlu size.hayirli ugurlu evlat olsun insallah.simdi kucaginizdadir yaaa coook guzelll

Selam arkadaşım bende Konya dan kaçıncı sıradasın daha ben sıramı bile öğrenemedim hayırlısı ile kavuşursun inş oğluşuna en yakın zamanda uzmanınız kim

Selam arkadaşım bende Konya dan kaçıncı sıradasın daha ben sıramı bile öğrenemedim hayırlısı ile kavuşursun inş oğluşuna en yakın zamanda uzmanınız kim
Çok yakınlarda değilim ama bekliyorum Uzmanımız Osman bey sizinki kim inşaallah hepimiz çok beklemeden kavuşuruz kuzularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…