rBenim de bahçemde 9'u yavrı 11'i yetişkin kedi var beslediğim, aynen sizin gibi eşimden gizli alıyorum bazen eve hasta falan olan varsa. Evde de bir köpeğim var, ilk sokakta bulduğumda çok hastaydı, kaç veteriner uyutalım dedi, 2 sene direndim iyileştirmek için, kredi bile çektim veteriner masraflarına yetişemediğimde, ama kurtardım, 5 yıldır bizimle. diğer köpeğimi kaybedeli 1 ay olmadı, hala keyfim yok, o nedenle çok yazamadım bu aralar. Hepsi Allah'ın yarattığı can sonuçta, biz kediye köpeğe bu kadar özen gösterirken, karnında taşıdıkları canı yol kenarlarına bırakan kişileri, ne kadar empati yapmaya çalışsam da anlamıyorum... kuruma bırak-hastaneye bırak illa bakamayacak durumdaysan ama yol kenarı ne hele ki bu soğukta, ha öldürmüş ha oraya bırakmış farkı ne...
Bu arada çok karartmayalım içimizi... Gönüllüsü olduğum oğlumu yılbaşı günü alıyorum, okul çıkışından alıcam, taaa pazar akşama kadar beraberiz. Kızım gelmedi hala ama anne diyen oğlumla gireceğim yeni yıla. Çok heyecanlıyım o yüzden, ilk kez evde kalacak. Dün çıktım alışveriş yaptım, çamaşır-çorap-kıyafet aldım, bir de oyuncak aldım hediye olarak :) Onun yüzündeki her gülümseyiş içimde binlerce kahkaya dönüyor, her bir sarılışı bambaşka bir sevinç veriyor. 2015 yılının bana getirdiği en güzel şey küçük adamım oldu.
yeni yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar getirir inşallah hepimize, hepimizin yüzü güler, kucağı dolar inşallah :)
Hayirli[/QUOTE]Hayırlı cumalar ikinci gorusmemizi yapacağız fakat çok endiseliyim. Uzmanımız telefonda evi Kredi ile alıp almadigimizi ve ödeme çizelgesi ni istedi bizden. Bir kira parasindan biraz daha fazla ödeme yapıyoruz. Bu basvurumuzda bir sıkıntı yaratır mı?
Endiseden mideme kramplar giriyor. .
şimdiden teşekkürler
"citcitlenbik, post: 44284754, member: 295117"]Bizim ikinci görüşmemiz form doldurur gibiydi. Yani uzman bize sorular sordu biz de cevapladık, o yazdı. Kız mı erkek mi terk mi rıza mı gibi. Çalışıyor muyuz? Mali durumumuz, aileler gibi genel sorular. Karakter, kişilik özelliklerimiz ilr ilgili sorular daha sonraki görüşmedeydi. Kolay gelsin arkadaşım.
Krediyi karşılayan maaşınız varsa hiç sorun olmayacaktır.[/QUOTE]Çok sağolun herhangi olumsuz bir durum olacak diye çok korkuyorum. Eşim ve ben çalışıyoruz. Maaş bordrosunda maasimiz olmasi gerekenden biraz daha düşük belirtili maalesef. Fakat kredi ödemesini karsilayamama gibi bir durum yok. Inşallah olumsuz bir durum olmaz.
Teşekkür ederim
OTE="citcitlenbik, post: 44299148, member: 295117"]Hayirli
Hayırlı uğurlu olsun,analı babalı büyüsün inşallah.Darısı bekleyen herkese olsun.Bu arada benim de en büyük korkum karşı tarafın mahkemeye çağırılması ve gelmeleri.Gelmesinler...Dün mahkememiz vardı ve sonunda bittiiiiiiiiiiii kızım artık herseyiyle bizim ama Dünkü yaşadığım endişeyi uzun zaman yaşamadım mahkeme karşı tarafıda çağırmış ama gelirmi diye endişeliydim ama gelmedi duruşma solunana girdik hakim bana sordu neden evlat edinmek istediniz çocuk sahibi olamadık bendeki fazla olan sevgiyi ihtiyacı olan yavrumla paylaşmak istedim dedim ve gerisini hakim yazdırdı davanın kabulüne dedi o an eşimle göz göze geldik duruşmadan çıktım kızıma sarılıp buda bitti yavrum deyip ağladım eşimde bize sarıldı arkadaşımda bize bakıp ağladı sonunda mutluluk göz yaşıyla bitirdik yaşadığım tarifsiz mutluluğu inşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız herşeye değdi diyorum ve herseyin başına sonuna sabir ve zaman
Çooook tebrik ederim.Dün mahkememiz vardı ve sonunda bittiiiiiiiiiiii kızım artık herseyiyle bizim ama Dünkü yaşadığım endişeyi uzun zaman yaşamadım mahkeme karşı tarafıda çağırmış ama gelirmi diye endişeliydim ama gelmedi duruşma solunana girdik hakim bana sordu neden evlat edinmek istediniz çocuk sahibi olamadık bendeki fazla olan sevgiyi ihtiyacı olan yavrumla paylaşmak istedim dedim ve gerisini hakim yazdırdı davanın kabulüne dedi o an eşimle göz göze geldik duruşmadan çıktım kızıma sarılıp buda bitti yavrum deyip ağladım eşimde bize sarıldı arkadaşımda bize bakıp ağladı sonunda mutluluk göz yaşıyla bitirdik yaşadığım tarifsiz mutluluğu inşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız herşeye değdi diyorum ve herseyin başına sonuna sabir ve zaman
Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başınaDün mahkememiz vardı ve sonunda bittiiiiiiiiiiii kızım artık herseyiyle bizim ama Dünkü yaşadığım endişeyi uzun zaman yaşamadım mahkeme karşı tarafıda çağırmış ama gelirmi diye endişeliydim ama gelmedi duruşma solunana girdik hakim bana sordu neden evlat edinmek istediniz çocuk sahibi olamadık bendeki fazla olan sevgiyi ihtiyacı olan yavrumla paylaşmak istedim dedim ve gerisini hakim yazdırdı davanın kabulüne dedi o an eşimle göz göze geldik duruşmadan çıktım kızıma sarılıp buda bitti yavrum deyip ağladım eşimde bize sarıldı arkadaşımda bize bakıp ağladı sonunda mutluluk göz yaşıyla bitirdik yaşadığım tarifsiz mutluluğu inşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız herşeye değdi diyorum ve herseyin başına sonuna sabir ve zaman
çoook heyecanlandım sizin adınıza ,rabbim bir ömür huzur içinde bütün güzel şeyleri nasip etsin size.oyyy kuzucuk ne tatlıdır şimdi.rabbim nazarlardan saklasın.aminkızlar slm
biz bugün kızımızı görmeye gittik çok tatlı, ufacık daha,dünyalar güzeli..... yarın almaya gidicez Allahım hepinize bu güzel duyguları nasip etsin inş. yarın 3 kişi olucaz artık ailemiz tamamlanıyor minik kızımızla evimiz şenlenecek... Allah utandırmasın bizi bu çıkdığımız yolda inş.
Dün mahkememiz vardı ve sonunda bittiiiiiiiiiiii kızım artık herseyiyle bizim ama Dünkü yaşadığım endişeyi uzun zaman yaşamadım mahkeme karşı tarafıda çağırmış ama gelirmi diye endişeliydim ama gelmedi duruşma solunana girdik hakim bana sordu neden evlat edinmek istediniz çocuk sahibi olamadık bendeki fazla olan sevgiyi ihtiyacı olan yavrumla paylaşmak istedim dedim ve gerisini hakim yazdırdı davanın kabulüne dedi o an eşimle göz göze geldik duruşmadan çıktım kızıma sarılıp buda bitti yavrum deyip ağladım eşimde bize sarıldı arkadaşımda bize bakıp ağladı sonunda mutluluk göz yaşıyla bitirdik yaşadığım tarifsiz mutluluğu inşallah sizlerde en kısa zamanda yaşarsınız herşeye değdi diyorum ve herseyin başına sonuna sabir
Bu durum da hakimden hakime değişiyormuş. Bazı gakim görmek istiyor bazısı hiç çağırmıyormuş.Mrb hangi durumda karşı tarafı mah çağırıyorlar.bebek rıza olduğu zaman mi?iyiki gelmemisler.sizin adınıza çok sevindim.sıra bekleyen biri olarak.merakiMi mazur görün.
Aa ben yeni gordum.coook sevindim yaa ne mutlu size.hayirli ugurlu evlat olsun insallah.simdi kucaginizdadir yaaa coook guzelllkızlar slm
biz bugün kızımızı görmeye gittik çok tatlı, ufacık daha,dünyalar güzeli..... yarın almaya gidicez Allahım hepinize bu güzel duyguları nasip etsin inş. yarın 3 kişi olucaz artık ailemiz tamamlanıyor minik kızımızla evimiz şenlenecek... Allah utandırmasın bizi bu çıkdığımız yolda inş.
Bacim cansunida hangi sehirden basvurmustu.yazmiyoda listedeSonunda geldi demek
Çok sevindim
Allah tamamına erdirsin
Selam arkadaşım bende Konya dan kaçıncı sıradasın daha ben sıramı bile öğrenemedimSelam kızlar bende sizin gibi bebeğimi bekleyen bir anne adayıyım 2014 mart ayında Konya'dan başvuru yaptık ve şimdi sıramızın gelmesini bekliyoruz burada kavuşan annelerin hikayelerini okudukça içim eriyip gidiyor inşaallah hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz
Kendi isteğiyle ilini silmiştimBacim cansunida hangi sehirden basvurmustu.yazmiyoda listede
Çok yakınlarda değilim ama bekliyorum Uzmanımız Osman bey sizinki kim inşaallah hepimiz çok beklemeden kavuşuruz kuzularımızaSelam arkadaşım bende Konya dan kaçıncı sıradasın daha ben sıramı bile öğrenemedimhayırlısı ile kavuşursun inş oğluşuna en yakın zamanda uzmanınız kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?