İnşallah rabbim hayırlısı ile kavuşmak nasip eder bizim uzmanımız Lütfi bey. Peki Nasıl ilerliyor sıralar?Onayı kaç ay içinde aldınız ? Kusura bakma çok soruyorum aynı ilde olunca işlemlerin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum :)Çok yakınlarda değilim ama bekliyorum Uzmanımız Osman bey sizinki kim inşaallah hepimiz çok beklemeden kavuşuruz kuzularımıza
Ah ah bizim nazlı gelse bende mevlüt okutacağım
Geldiğinin 40. Gününde düşünüyorum
Mevlüt hediyeliklerimiz 1 yılı geçkin süredir hazır bekliyor
Ozamanlar sıralar ilerliyordu bende gelmeden hazırlayayım dedim
Hepsi el emeğim olsun istedim
Şimdi öylece duruyorlar
Mevlüt de giydirmek için annemde gelinlik almış minnacık
Bakalım kısmet olacak mı
İnşallah rabbim hayırlısı ile kavuşmak nasip eder bizim uzmanımız Lütfi bey. Peki Nasıl ilerliyor sıralar?Onayı kaç ay içinde aldınız ? Kusura bakma çok soruyorum aynı ilde olunca işlemlerin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum :)
Yok canm ne kusuru.hani nekadar sure bekleniyo sehirden sehire degisiyomu bakmak istemistim.olsun.hayirli ugurlu olsunKendi isteğiyle ilini silmiştim
Şimdi söylemek olmaz
Yanlış anlama zaten isterse kendi yazar
Kusura bakma olur mu
Sizin nekadar oldu basvuru yapali.sanki konyada dahami cabuk ilerlemis islemler.ustanbulda ev ziyareti icin bile 3ay bekliyosun enazSıranın ilerleyişi gerçekten çok garipBir bakıyorsun biraz ilerlemiş bir bakıyorsun aynı yerde sayıp duruyorsun hiç belli olmuyor yani bizim son görüşmemizden sonra uzmanımız dosyanız 1 hafta içinde onaylanır dedi ve biz 1 ay sonra aradık sıramızı öğrendik ilk zamanlar 18 lerdeydi sıramız şimdi çok şükür tek rakamlardayız merak ettiğin şeyleri sorabilirsin hiç sıkıntı değil bizler birbirimize destek olmayacağızda kim olacak Konya'dan başvurmuş 2 arkadaş daha var ben onlarlada görüşüyorum birbirimize destek oluyoruz
Çok teşekkürler Canım ancak biz birbirimizi anlar biz birbirimize destek oluruz biraz önce beni uzmanımız aradı yarın bir görüşmemiz var 4. Görüşme oluyor sizinle biraz sohbet edeceğiz dedi neler soruyorlar Can'ım size ne sormuşlardıSıranın ilerleyişi gerçekten çok garipBir bakıyorsun biraz ilerlemiş bir bakıyorsun aynı yerde sayıp duruyorsun hiç belli olmuyor yani bizim son görüşmemizden sonra uzmanımız dosyanız 1 hafta içinde onaylanır dedi ve biz 1 ay sonra aradık sıramızı öğrendik ilk zamanlar 18 lerdeydi sıramız şimdi çok şükür tek rakamlardayız merak ettiğin şeyleri sorabilirsin hiç sıkıntı değil bizler birbirimize destek olmayacağızda kim olacak Konya'dan başvurmuş 2 arkadaş daha var ben onlarlada görüşüyorum birbirimize destek oluyoruz
21 ay oldu canım başvuru yapalı bizde ev ziyareti 1 ay felan sonra olduSizin nekadar oldu basvuru yapali.sanki konyada dahami cabuk ilerlemis islemler.ustanbulda ev ziyareti icin bile 3ay bekliyosun enaz
4. Görüşmede sohbet tarzında oluyor size çocukla ilgili planlarınızı aile hayatınızı felan soruyorlar hiç stres yapma gerçekten biz çok güzel geçirmiştik o görüşmeyi yaklaşık 1 saat konuştuk ama hiç sıkıcı değildiÇok teşekkürler Canım ancak biz birbirimizi anlar biz birbirimize destek oluruz biraz önce beni uzmanımız aradı yarın bir görüşmemiz var 4. Görüşme oluyor sizinle biraz sohbet edeceğiz dedi neler soruyorlar Can'ım size ne sormuşlardı
Ayyy ablacım nasılsın hoşgeldinMerhaba Zaman nasılsın? bu gece aklıma düştün. çok uzundur foruma girip bakmıyordum. inşallah yeni yılla beraber nazlı kızını kucağına alırsın. eskilerden kimse kalmamış bir cansunida birde sen varsın hatırladıklarım arasında. Cansunide kavuşmuş yavrusuna hayırlısıyla :) dilerim seninde güzel haberini okurum buradan. sevgiler.
Uzmanımız çok güler yüzlü çok iyi biri çok şükür o konuda sıkıntı yok ama ben heyecan yapıyorum hep.İnşallah bende senin gibi yarını atlatırım biran önce sıramızı öğreniriz en son imza atıp 5. Görüşmede bitirmiş olacaz işlemleri dedi senin bu işlemler toplam kaç ay sürdü21 ay oldu canım başvuru yapalı bizde ev ziyareti 1 ay felan sonra oldu
4. Görüşmede sohbet tarzında oluyor size çocukla ilgili planlarınızı aile hayatınızı felan soruyorlar hiç stres yapma gerçekten biz çok güzel geçirmiştik o görüşmeyi yaklaşık 1 saat konuştuk ama hiç sıkıcı değildi
Uzmanımız çok güler yüzlü çok iyi biri çok şükür o konuda sıkıntı yok ama ben heyecan yapıyorum hep.İnşallah bende senin gibi yarını atlatırım biran önce sıramızı öğreniriz en son imza atıp 5. Görüşmede bitirmiş olacaz işlemleri dedi senin bu işlemler toplam kaç ay sürdü
Süper bir haber daha ☺evinize nurlar yagsin yavrunuz la mutluluklar dilerim...Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Daha detaylı yazacağım, rüyadamıyız gerçekmi hala sersemliğimiz devam ediyor
rabbim hepinizi tez zamanda kavuştursun işallah.
Gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel bir haberrrrrr tekrar tebrik ediyorum öpün koklayin bizler için de. ...sevgilerrrr AMİNNNMNNNN inşallah çok sağolun.Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Harika..süper..müthiş..müjdeli haberler üstüste geliyor..Allah bebişinizle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar nasip etsin..çokkk sevindim :)Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Hadi gözün aydın darısı bizim başımıza Rabbim kuzucuğundan hiç ayırmasın seniTeyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Ne kadar guzel bir haber miskokulu yeniyila oglusunuzla beraber girceksiniz.Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
rabbim hepinizi tez zamanda
gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah kuzucuğunuzuTeyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Gözünüz aydın. Güle güle büyütün inşallah kuzucuğunuzuTeyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?