Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık

Daha detaylı yazacağım, rüyadamıyız gerçekmi hala sersemliğimiz devam ediyor

rabbim hepinizi tez zamanda kavuştursun işallah.
Merakla beklediğim takip ettiğim bir aile daha kavuşmuş çok sevindim
Eee artık kavuşma hikayenizi bekliyoruz

Merhaba arkadaslar bu sayfayi yazdan beri takip ediyorum ve burada okuduklarim beni cok mutlu ediyor. zaman en cok seni merak ediyorum bebegine kavustugun gun cok mutlu olucam inan:)
Bizim kızın kendi çapında fanları oldu :)
İnşallah kavuştuğum gün burdan paylaşırım kolaymı benimle beraber beklediniz

Zamancım benide listeye eklermisin 03.2014 te Konya'dan başvuru yaptık rıza terk tercihimiz

Gitaro daha iki gun once seni anmistim.seninde kavusman gerektigini dusunmustum.
Cook sukur beklediginiz bayram gelmis.
Hayirli ugurlu olsun.gule gule buyutun.cook mutlu oldum.insallah benim oglusumda biran once gelir.
En yakin zamanda kavusma hikayenizide yazin nolur.hepimiz siralarin ilerlemeyisine uzuluyoduk bu iki haber ilac gibi geldi

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsunn Allah analı babalı büyüysün me büyük sevinç Allah bizlerede en yakın zamanda nasip etsin

Çokkkkkkkk sevindim Ne güzel bir haber bu böyle. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyütün paşanızı

Bizde dün çok güzel bir haber aldık çok yakında 1. sıraya düşüyoruz

Çokkkkkkkk sevindim Ne güzel bir haber bu böyle. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyütün paşanızı

Bizde dün çok güzel bir haber aldık çok yakında 1. sıraya düşüyoruz

canım hadi inşallah, 1. sırada da beklemeden kavuşursunuz inşallah :)

Çok çok sevindim.
Maşallah, bu günleri görmek bekleyen herkese nasip olur umarım.
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Oğlunuzu bizler için de koklayın bol bol.

Zamancım, bizi listeden çıkarır mısın?
Kendimi orada görmek mağduriyetimi bana hatırlatıyor. :/
Öyle düşünmeyin ne olur hepimiz er ya da geç bebeklerimize hayırlısıyla kavuşacağız. Yanlış bilmiyorsam sizin yaş ya da evlilik yılını doldurmanız gerekiyordu. O yıllar da geçecek. Hatta bebeğimizi beklerken geçen yılları da güzel yaşamak hatırlamak ne mutlu. Biraz daha sabır diliyorum.

Evet ama bizim başvurumuzu iptal ettiler. Hem de bütün süreci tamamladıktan, bütün testlerden, mülakatlardan, ev ziyaretlerinden, her şeyden sonra... Yani başladığımız yere geri döndük. O kadar çaba, uğraş, bekleyiş hepsi boşa gitti. Rumuzumu listede görmek istemiyorum, çünkü bir anlamı yok. İlerleyen bir sıramız bile yok, çünkü artık sırada dahi değiliz. Bizden sonra başvuranlar çocuklarına kavuşalı uzun zaman geçti. Olan hayallerimize oldu.. Kendi rumuzumu orada gördükçe bize yaşatılanları hatırlıyorum. Elde var sıfır! gerçeğiyle yüzleşiyorum. O yüzden beni mazur görün

Başvurunuzun tamamen iptal edildiğini bilmiyordum, çok üzüldüm. Ama hep diyoruz ya hayırlısı. Belki gücünüzü topladığınızda yine başvurursunuz ya da başka şekilde kavuşursunuz bebeğinize. Ne olur üzmeyin kendinizi. Hayatın bize neler göstereceği belli değil. Tabii bir şeyler elde etmek için çabalamalıyız ama bazı şeyler bizim elimizde olmuyor. Ben sıradayım ama hala bebeğim için de bizim için de hayırlısı olacaksa gelsin diyorum. Hayırlı olmayacaksa bebek sahibi olmak da şart değil bence. Hayat bize huzuru, mutluluğu nasıl gösterecekse öyle gelişsin olaylar. Tüm kalbimle mutluluklar diliyorum.

Sözleriniz içime işledi, desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Hayırlısı için dua ediyoruz. Belki kaderimizde anne olmak yoktur, biz zorluyoruzdur, onu da bilmiyoruz.. Nasip kısmet. Biz elimizden geleni yaptık, yapıyoruz.. Bakalım hayat bize neler göstericek, karşımıza neler çıkartacak..
Teşekkür ederim güel dilekleriniz için. Amin.. İnşallah..

Iyi aksamlar herkese arkadaslar..umarim herkes iyidir..bir arkadasimiz daha bebegine kavusmus cok sevindim..merak ettigim bir konu var siramiz geldiginde bebegimizi kucagimiza alip evimize getiedikten snra uzmanimiz tarafindan kackere ev ziyareti oluyor..nelere bakiolar cok korkularim var nezamn ustumuze aliyorz kimlik olarak...birde bebegimiz gelnce bizim iki evimiz olcak biri bir sehirde digeri baska surekli gelip gitmeler olcak is dolayisi ile bu sikinti cikarirmi ki en cok ondam korkuyrm

Bebeğimiz evimize geldikten sonra 5 kez ziyaret olacağını söylediler. Ama bazen 3-4 de olabiliyormuş. Yine uzmana göre değişiyor sanırım. Görüşmeler her zaman ev ziyareti olmuyormuş bazen kuruma da bebeğimizle çağırabiliyorlarmış. Bebeğin gelişimine ve bizle ilişkisine bakıyorlar. Bebeğimize kavuştuğumuz tarihten tam bir yıl sonra mahkemeye başvurup nüfusumuza geçirebiliyoruz. Ancak o bir yıllık süre içinde bebeğimizi şehir dışına çıkaracaksak kuruma bilgi vermemiz gerekiyor. Yani hangi ilden başvuru yaptıysanız diğer şehirdeki evinize giderken kuruma haber vererek yazı almanız gerekiyormuş. izin aldıktan sonra hiç sıkıntı yok. Tabii bunlar bizim uzmanımızın bana söyledikleri. Belki başka uzmanlar farklı uygulamalar yaparlar. Sevgiler:)

Arkadaşlar herşey uzmana şehre göre değişiyor bunu anladım.Ama yine de sormak istiyorum sizlere terk rıza diye sordular mı?Bize sormadan terk-rıza yazdı sanırım.Bir de dediki artık terk bebek yok denecek kadar az.Kanunlar daha zorlayıcı ve heryer kamera dedi.Sizlere böyle birşey söylendi mi?

Evet uzmana göre bazı değişiklikler olabiliyor. Ama ana hatlar aslında her yerde aynı. Bize terk mi rıza mı, rızaysa davası bitmiş veya devam eden mi diye sordular. Hepsine evet dedik. Dediğin gibi arkadaşım. Terk bebek artık çok az oluyor. Çünkü bebeği terk edene hapis cezası var. Artık her yerde kamera da olduğu için rahatlıkla tespit edilebiliyormuş. O yüzden biyolojik aileler terk etmekten korkuyorlar. Terk bebek çok az olduğu için terk isteyenlerde sıra çok yavaş ilerliyor. Biz her seçeneğe olur dedik. Hepsinin avantajları ve dezavantajları farklı. Terk bebekte biyolojik aileyle bir daha karşılaşılma olasılığı daha az diye düşünülüyor sanırım. Bence günümüz şartlarında hiçbiri farklı değil. Hepsi kısmet:))

Haklısın arkadaşım.Bulmak isteyen her türlü buluyor.Zaten herşeye hazırlıklı olup bu yola çıktık.Ama sadece terk diyenler açısından şaşırıp sordum bu soruyu,bir de bize sorulmayınca kafam karıştı tabi:)Eğer sorsaydı mahkemesi devam eden hariç derdik sanırım ama ne bileyim sorulmadı:)Teşekkür ederim cevapladığınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…