- 13 Kasım 2015
- 56
- 96
- 3
- 47
Cok sevindim oglunuzla bi hayat boyu mutlu guzel gunler dilerimTeyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Daha detaylı yazacağım, rüyadamıyız gerçekmi hala sersemliğimiz devam ediyor
rabbim hepinizi tez zamanda kavuştursun işallah.
Canim bizedr terk riza diye bi soru geldigini hatirlamoyrm yada soruldu biz o heycanla herseye evet dedigimiz icin hatirlamiyrmArkadaşlar herşey uzmana şehre göre değişiyor bunu anladım.Ama yine de sormak istiyorum sizlere terk rıza diye sordular mı?Bize sormadan terk-rıza yazdı sanırım.Bir de dediki artık terk bebek yok denecek kadar az.Kanunlar daha zorlayıcı ve heryer kamera dedi.Sizlere böyle birşey söylendi mi?
Yardimci oldugun icin cok tskederim..haklisin uzmandan uzmana degisiyor olabilir yanlis hatirlamiyosam uc aydan uca gorusme oluncak demisti uzmanimiz...umarim hepimiz icin hayirlisi olurBebeğimiz evimize geldikten sonra 5 kez ziyaret olacağını söylediler. Ama bazen 3-4 de olabiliyormuş. Yine uzmana göre değişiyor sanırım. Görüşmeler her zaman ev ziyareti olmuyormuş bazen kuruma da bebeğimizle çağırabiliyorlarmış. Bebeğin gelişimine ve bizle ilişkisine bakıyorlar. Bebeğimize kavuştuğumuz tarihten tam bir yıl sonra mahkemeye başvurup nüfusumuza geçirebiliyoruz. Ancak o bir yıllık süre içinde bebeğimizi şehir dışına çıkaracaksak kuruma bilgi vermemiz gerekiyor. Yani hangi ilden başvuru yaptıysanız diğer şehirdeki evinize giderken kuruma haber vererek yazı almanız gerekiyormuş. izin aldıktan sonra hiç sıkıntı yok. Tabii bunlar bizim uzmanımızın bana söyledikleri. Belki başka uzmanlar farklı uygulamalar yaparlar. Sevgiler:)
Evet canım aynen bizde de ben sordum neden sormadınız diye..Terk diye birşey kalmadı artık farkeden birşey yok gibi konuştu.Terk edilse de aile bulunuyor dedi sanırım yani yanlış bir cümle kurmayayım ama bu tarz konuştu.Hayırlısı artık..Canim bizedr terk riza diye bi soru geldigini hatirlamoyrm yada soruldu biz o heycanla herseye evet dedigimiz icin hatirlamiyrm
Ekledim inşallah biran önce üst listeye çıkarsınızZamancım benide listeye eklermisin 03.2014 te Konya'dan başvuru yaptık rıza terk tercihimiz
Zamancım, bizi listeden çıkarır mısın?
Kendimi orada görmek mağduriyetimi bana hatırlatıyor. :/
Ekledim inşallah biran önce üst listeye çıkarsınız
Oyy bacım benim
Üzülme inşallah vaktini bekliyor
Dualarımdasın
Gözün aydın çok sevindim canım darısı bizim başımıza....Teyzeleri oğluşumuz geldi, kız anneleri dikkat etsin artık
Daha detaylı yazacağım, rüyadamıyız gerçekmi hala sersemliğimiz devam ediyor
rabbim hepinizi tez zamanda kavuştursun işallah.
hadi biran önce gelsinler aslında gerisi hepsi kolayda ..:)Aman ne güzellll. Biz karar veremiyoruz. Zaten kız/erkek belli olmadığı için bir gelsin de buluruz diyoruz:))) ben Yiğit Eren'i söylemesi daha kolay buldum. Hangisini koyarsanız koyun hepsi yakışır:))
Yigit ismi cok guzel bizimde oglumuz olursa yigit musa koycaz musa dedesinin ismi yasarken babama soz vermistim oglum olursa senin adini vercm diye cunku cok istoordu.kiz olursa buglem nisa nisada esimin isminin soyadinin ilk iki bas harfleri oluyor allah hayirli evlat nasip etsin herksee isim bi boncuk derler..kardesim bugun dogum yapti kizimiz oldu masalah cok tatli allah isteyen herkese nasip etsin rabbimkızlar oğlumuza isim bulduk birşey alamıoruz daha bari ismi belli olsun yiğit eren yada yiğitalp sizce hangisi daha guzel yada anlamlı bir isim fikriniz olan varmı ..
Yigit ismi cok guzel bizimde oglumuz olursa yigit musa koycaz musa dedesinin ismi yasarken babama soz vermistim oglum olursa senin adini vercm diye cunku cok istoordu.kiz olursa buglem nisa nisada esimin isminin soyadinin ilk iki bas harfleri oluyor allah hayirli evlat nasip etsin herksee isim bi boncuk derler..kardesim bugun dogum yapti kizimiz oldu masalah cok tatli allah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Hayatisiltisi oğlunuz geldi mi? Yılbaşında ilk defa gelicek demiştiniz merak ettim doğrusu. Neler yapıyorsunuz ?Evlatlarımız isimleriyle yaşasın inşallah, mutlu çok güzel, sağlıklı ve upuzun hayatları olsun inşallah...
Benim kızımın adı da hazır, çok bulunmayan ve yarın birgün dava aşamasında isim dilekçesi de verileceği ve biyolojik tarfa da kazara da olsa aynı yazının gitme riskinden burada paylaşmak istemiyorum ama aylar boyu devamlı tamma bu olsun diye koyduğumuz her isim değişti. Simya, İpek, Kumsal, Arya, Zeynep, Ayşe, İlayda bu dönemde düşündüğümüz isimlerdi. benim iki ismim var, kızmın da şuan koyduğumuz ismi ile Zeynep beraber olsun istedim ben aslında, ama eşim tek isim taraftarı. sonunda taa yaz başında karar verdik ismine, hatta odasının kapısına keçe ve etaminden işleyerek süsünü de o dönemde hazırladım.
BBu arada kardeşine de hayırlı uğurlu olsun, gözleri aydın olsun, darısı biizm başımıza inşallah :)
Güle güle büyüsün minik yeğeniniz:))Yigit ismi cok guzel bizimde oglumuz olursa yigit musa koycaz musa dedesinin ismi yasarken babama soz vermistim oglum olursa senin adini vercm diye cunku cok istoordu.kiz olursa buglem nisa nisada esimin isminin soyadinin ilk iki bas harfleri oluyor allah hayirli evlat nasip etsin herksee isim bi boncuk derler..kardesim bugun dogum yapti kizimiz oldu masalah cok tatli allah isteyen herkese nasip etsin rabbim
Hayatisiltisi oğlunuz geldi mi? Yılbaşında ilk defa gelicek demiştiniz merak ettim doğrusu. Neler yapıyorsunuz ?
İnşallah. Siz anlatınca biz de çok mutlu oluyoruz.Şimdi... :) Evlat edinmek için kız sırasındayım, hala kızım gelmedi ne yazık kiAma inşallah en geç bahara falan gelecek bal kızım, belki süpriz yapıp erken de gelebilir. ayyyyy inşallah
Ama gönüllü annelik yapıyorum yaklaşık 7 aydır, bu vasıta ile manevi bir oğlum oldu 9 yaşında. Yarın gidip onu alacağım, tatil süresince beraber olacağız.Onu doğurmadım, 9 yaşına ben getirmedim, evlat edinmedim/evlat edinmeye müsait değil; koruyucu ailesi bile değilim. sadece belli günlerde görüşebiliyoruz. Ama yüreğimde öyle büyük bir yeri var ki... Yanımda yürürken elimi güvenle tutuşu, sımsıcak sarılışı, yanaklarımı avuçlarının içine alıp alnımdan öpüşü, başını omzuma dayaması, uzun süre abla derken hitabının anneye dönüşmesi, yüzüne yayılan o kocaman gülümseyişiyle "seni çok seviyorum" deyişi... O benim küçük adamım, büyük oğlum... Benimle beraber bebeğimi bekliyor, kız kardeşim olacak benim diye sevinniyor. Hayalleri var hep beraber yapacağımız... Ben ona, o kardeşine öğretecek yüzmeyi mesela...
İnşallah 2017'ye daha büyük bir aile olarak gireceğiz....
Yğitalp çok güzel.Gerçi Yiğit Eren de güzel ama :)Ne olursa olsun ismi,eminim çok tatlı olacaktır..kızlar oğlumuza isim bulduk birşey alamıoruz daha bari ismi belli olsun yiğit eren yada yiğitalp sizce hangisi daha guzel yada anlamlı bir isim fikriniz olan varmı ..
Rabbim analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.Hauırlı olsun.Yigit ismi cok guzel bizimde oglumuz olursa yigit musa koycaz musa dedesinin ismi yasarken babama soz vermistim oglum olursa senin adini vercm diye cunku cok istoordu.kiz olursa buglem nisa nisada esimin isminin soyadinin ilk iki bas harfleri oluyor allah hayirli evlat nasip etsin herksee isim bi boncuk derler..kardesim bugun dogum yapti kizimiz oldu masalah cok tatli allah isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?