Allah razi olsun amin rabbim herkese bu mutluluklari yasatsinRabbim analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.Hauırlı olsun.
Cok tsk ederim rabbim hepimize yasatsin bu mutluluklari bizde cinsiyeti bilmedigimiz icin cok seyler yapamioruz suan besigi yatagi ana kucagi seti ve hem kiza erkege gidebilecek hirkalar kazaklar orduk geriisnide bebegimiz gelince yapicaz alalh herkese hayirli evlat nasipetsin gelsin yeterki herseyi olurEvlatlarımız isimleriyle yaşasın inşallah, mutlu çok güzel, sağlıklı ve upuzun hayatları olsun inşallah...
Benim kızımın adı da hazır, çok bulunmayan ve yarın birgün dava aşamasında isim dilekçesi de verileceği ve biyolojik tarfa da kazara da olsa aynı yazının gitme riskinden burada paylaşmak istemiyorum ama aylar boyu devamlı tamma bu olsun diye koyduğumuz her isim değişti. Simya, İpek, Kumsal, Arya, Zeynep, Ayşe, İlayda bu dönemde düşündüğümüz isimlerdi. benim iki ismim var, kızmın da şuan koyduğumuz ismi ile Zeynep beraber olsun istedim ben aslında, ama eşim tek isim taraftarı. sonunda taa yaz başında karar verdik ismine, hatta odasının kapısına keçe ve etaminden işleyerek süsünü de o dönemde hazırladım.
BBu arada kardeşine de hayırlı uğurlu olsun, gözleri aydın olsun, darısı biizm başımıza inşallah :)
Tskler canim amin isallahGüle güle büyüsün minik yeğeniniz:))
İnşallah bütün dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olur.. Evet yılbaşında gelicek demiştiniz bende onu merak ettim :) ilk olacak sizin için bakalım nasıl geçecekŞimdi... :) Evlat edinmek için kız sırasındayım, hala kızım gelmedi ne yazık kiAma inşallah en geç bahara falan gelecek bal kızım, belki süpriz yapıp erken de gelebilir. ayyyyy inşallah
Ama gönüllü annelik yapıyorum yaklaşık 7 aydır, bu vasıta ile manevi bir oğlum oldu 9 yaşında. Yarın gidip onu alacağım, tatil süresince beraber olacağız.Onu doğurmadım, 9 yaşına ben getirmedim, evlat edinmedim/evlat edinmeye müsait değil; koruyucu ailesi bile değilim. sadece belli günlerde görüşebiliyoruz. Ama yüreğimde öyle büyük bir yeri var ki... Yanımda yürürken elimi güvenle tutuşu, sımsıcak sarılışı, yanaklarımı avuçlarının içine alıp alnımdan öpüşü, başını omzuma dayaması, uzun süre abla derken hitabının anneye dönüşmesi, yüzüne yayılan o kocaman gülümseyişiyle "seni çok seviyorum" deyişi... O benim küçük adamım, büyük oğlum... Benimle beraber bebeğimi bekliyor, kız kardeşim olacak benim diye sevinniyor. Hayalleri var hep beraber yapacağımız... Ben ona, o kardeşine öğretecek yüzmeyi mesela...
İnşallah 2017'ye daha büyük bir aile olarak gireceğiz....
Bebek askısı eminönü'nden aldım bir de ikea'da var. E-bebek'te de var.Evlatlarınız isimleriyle yaşasın
Ben de hazırlıklara başladım
Yarım örgüler vardı onları bitirmeye çalışıyorum daha düğme alıp dikicem
Bugün yorganını yıkadım
Odamız gelene kadar yıkama ütüleme işleri bitsin istiyorum
Çocuk giysi askılığı bakıyorum da aranızda alan varmı
Nerden aldınız
Netten baktım olmadı artık netten alırım
Halı ise tam muamma
English home dan buldum en yakın yakışacak olanı
Aranızda evinde english home halısı kullan varmı
Çok işim var çok
Bizim de her şey ara renklerde:))) sarı, yeşil, krem, bej...Cok tsk ederim rabbim hepimize yasatsin bu mutluluklari bizde cinsiyeti bilmedigimiz icin cok seyler yapamioruz suan besigi yatagi ana kucagi seti ve hem kiza erkege gidebilecek hirkalar kazaklar orduk geriisnide bebegimiz gelince yapicaz alalh herkese hayirli evlat nasipetsin gelsin yeterki herseyi olur
İkea dan oyuncaklarını beğendimBebek askısı eminönü'nden aldım bir de ikea'da var. E-bebek'te de var.
Nefis oyuncaklar var gerçekten. Ben daha çok almadım. Birkaç tane. Askı 8li ve renkli. İnternetten de sipariş verilebilir.İkea dan oyuncaklarını beğendim
İnşallah yakında alıcam da orda ki askılar tekli fiyatları mı onu biliyormusun
Birtane kek oyuncağı var yumuşak oyuncaklar da bayıldım
Ya şimdi ne güzel oyuncaklar var
Eminönünden aldıklarım da buna benzer. Farklı modeller. Çok şirinler. Tanesi 2-2.50 tl. Karışık aldım.İkea dan oyuncaklarını beğendim
İnşallah yakında alıcam da orda ki askılar tekli fiyatları mı onu biliyormusun
Birtane kek oyuncağı var yumuşak oyuncaklar da bayıldım
Ya şimdi ne güzel oyuncaklar var
Okadar baktım kaç tane olduğunu göremedim :)Eminönünden aldıklarım da buna benzer. Farklı modeller. Çok şirinler. Tanesi 2-2.50 tl. Karışık aldım.
Kıyafet almadığım için henüz denemedim ama bebek kıyafetleri o kadar küçük ki kayacağını sanmıyorum.Okadar baktım kaç tane olduğunu göremedim :)
Bu ahşap askılıklar dan kıyafet kayıyor mu
Ama çok güzeller maşallah güle güle kullan
Elleri öpülesi , yüreği sevgi dolu Anne ......siz elerini tuttuğunuz koca yurekli küçük adama nekadar güzel ışık oldunuz valla imreniyor ve alkisliyorum. Kızınız çok şanslı olacak abisi de çok sevecek...Sevgi karşılıklı dır iyiki varsınız iyiki. 2017 müjdeler le geçsin ...Mutlu yıllarrrrrrŞimdi... :) Evlat edinmek için kız sırasındayım, hala kızım gelmedi ne yazık kiAma inşallah en geç bahara falan gelecek bal kızım, belki süpriz yapıp erken de gelebilir. ayyyyy inşallah
Ama gönüllü annelik yapıyorum yaklaşık 7 aydır, bu vasıta ile manevi bir oğlum oldu 9 yaşında. Yarın gidip onu alacağım, tatil süresince beraber olacağız.Onu doğurmadım, 9 yaşına ben getirmedim, evlat edinmedim/evlat edinmeye müsait değil; koruyucu ailesi bile değilim. sadece belli günlerde görüşebiliyoruz. Ama yüreğimde öyle büyük bir yeri var ki... Yanımda yürürken elimi güvenle tutuşu, sımsıcak sarılışı, yanaklarımı avuçlarının içine alıp alnımdan öpüşü, başını omzuma dayaması, uzun süre abla derken hitabının anneye dönüşmesi, yüzüne yayılan o kocaman gülümseyişiyle "seni çok seviyorum" deyişi... O benim küçük adamım, büyük oğlum... Benimle beraber bebeğimi bekliyor, kız kardeşim olacak benim diye sevinniyor. Hayalleri var hep beraber yapacağımız... Ben ona, o kardeşine öğretecek yüzmeyi mesela...
İnşallah 2017'ye daha büyük bir aile olarak gireceğiz....
Zamancığım bende English Home da baktım ama bana çok çiçekli böcekli geldiler. Epey bi halıcı dolaştıktan sonra tüy çıkarmayan, kaymaz ve antibakteriyel bir halı buldum onu aldım. . Pespembe düz desensiz :) Çünkü odada genelde renk ve desen var eşyalarında. Ama çokkkkkk kararsızım herşeyde ne olacak halim bilmiyorum. Odasındaki perdeleri bile 3 kere değiştirdimEvlatlarınız isimleriyle yaşasın
Ben de hazırlıklara başladım
Yarım örgüler vardı onları bitirmeye çalışıyorum daha düğme alıp dikicem
Bugün yorganını yıkadım
Odamız gelene kadar yıkama ütüleme işleri bitsin istiyorum
Çocuk giysi askılığı bakıyorum da aranızda alan varmı
Nerden aldınız
Netten baktım olmadı artık netten alırım
Halı ise tam muamma
English home dan buldum en yakın yakışacak olanı
Aranızda evinde english home halısı kullan varmı
Çok işim var çok
Aminnnnnnn inşallah gönülden diliyorum bende ......2016 yavrularimiza kavustugumuz dertsiz , tasasiz , kayıpsız, sevdiklerimiz le birlikte muhteşem bir yıl olsun. ..Yüzümüz gülsün, elimizi ellerini birakmayacagimiz can yoldaslarimiz cabucak gelsinnnn ....Herkeze Sevgiler .....Arkadaşlar mutlu yıllar diliyorum hepinize. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir 2016 olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?