Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Cok tsk ederim rabbim hepimize yasatsin bu mutluluklari bizde cinsiyeti bilmedigimiz icin cok seyler yapamioruz suan besigi yatagi ana kucagi seti ve hem kiza erkege gidebilecek hirkalar kazaklar orduk geriisnide bebegimiz gelince yapicaz alalh herkese hayirli evlat nasipetsin gelsin yeterki herseyi olur

İnşallah bütün dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olur.. Evet yılbaşında gelicek demiştiniz bende onu merak ettim :) ilk olacak sizin için bakalım nasıl geçecek

Evlatlarınız isimleriyle yaşasın
Ben de hazırlıklara başladım
Yarım örgüler vardı onları bitirmeye çalışıyorum daha düğme alıp dikicem
Bugün yorganını yıkadım
Odamız gelene kadar yıkama ütüleme işleri bitsin istiyorum
Çocuk giysi askılığı bakıyorum da aranızda alan varmı
Nerden aldınız
Netten baktım olmadı artık netten alırım
Halı ise tam muamma
English home dan buldum en yakın yakışacak olanı
Aranızda evinde english home halısı kullan varmı
Çok işim var çok

Bebek askısı eminönü'nden aldım bir de ikea'da var. E-bebek'te de var.

Bizim de her şey ara renklerde:))) sarı, yeşil, krem, bej...

Bebek askısı eminönü'nden aldım bir de ikea'da var. E-bebek'te de var.
İkea dan oyuncaklarını beğendim
İnşallah yakında alıcam da orda ki askılar tekli fiyatları mı onu biliyormusun
Birtane kek oyuncağı var yumuşak oyuncaklar da bayıldım
Ya şimdi ne güzel oyuncaklar var

Nefis oyuncaklar var gerçekten. Ben daha çok almadım. Birkaç tane. Askı 8li ve renkli. İnternetten de sipariş verilebilir.

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 215
Eminönünden aldıklarım da buna benzer. Farklı modeller. Çok şirinler. Tanesi 2-2.50 tl. Karışık aldım.

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 213
Elleri öpülesi , yüreği sevgi dolu Anne ......siz elerini tuttuğunuz koca yurekli küçük adama nekadar güzel ışık oldunuz valla imreniyor ve alkisliyorum. Kızınız çok şanslı olacak abisi de çok sevecek...Sevgi karşılıklı dır iyiki varsınız iyiki. 2017 müjdeler le geçsin ...Mutlu yıllarrrrrr

Zamancığım bende English Home da baktım ama bana çok çiçekli böcekli geldiler. Epey bi halıcı dolaştıktan sonra tüy çıkarmayan, kaymaz ve antibakteriyel bir halı buldum onu aldım. . Pespembe düz desensiz :) Çünkü odada genelde renk ve desen var eşyalarında. Ama çokkkkkk kararsızım herşeyde ne olacak halim bilmiyorum. Odasındaki perdeleri bile 3 kere değiştirdim
Şu kumaş kaplı askılardan bende almak istiyorum. Bir kaç hafta önce dolabını yerleştirirken oturdum 2 saat ağladım. Ama mutluluktan. Daha kızımız eve gelmeden evde bir yeri oldu. Etrafta eşyaları oyuncakları filan oldu diye. Düşünsene bir de geldiğinde nasıl dolduracak evi cimcime.

Arkadaşlar mutlu yıllar diliyorum hepinize. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, tüm dileklerimizin gerçekleştiği bir 2016 olsun inşallah.
Aminnnnnnn inşallah gönülden diliyorum bende ......2016 yavrularimiza kavustugumuz dertsiz , tasasiz , kayıpsız, sevdiklerimiz le birlikte muhteşem bir yıl olsun. ..Yüzümüz gülsün, elimizi ellerini birakmayacagimiz can yoldaslarimiz cabucak gelsinnnn ....Herkeze Sevgiler .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…