Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
5 ocak salı günü Tüm evraklarimizi teslimetmek üzere gideceğiz. Bizim sosyal danismanimiz Elif Ece hnm. Istanbul'dan taniyaniniz var mı? Çok heyecanlıyım, inş sorunsuzca atlatiriz. Bakırköy hastanesi'nden sadece heyet raporu için yapilacak görüşmemiz kaldı. Heyet sonrası hasane raporu kuruma kendisi mi gönderiyor

Hayırlı olsun. Danışmanınızı tanımıyorum. İnşallah çok rahat geçer görüşmeleriniz. Raporu siz alıp götürüyorsunuz kuruma.

Aralık sonu Ocak başı kurumdan yazusı gelenler var mı? Her gün posta kutusuna bakıyorum.
Canim kimseye yazi gityigini sanmiyorum cunku resmi yerler persembe oglenden snra 4 ocaga kadar tatil olacak. tatil donusu son islemleri siralari guncelleyip gonderirler bence.ocak 10dan snra gelmeye baslar evraklarimiz..bende cok heycanliyim ama ocak 26dan once ogrenemicem cunku ocak 5de tatile cikiyrz isallah dusundugum gibi olmazda 5 ocaga kadar gelir...

Evet gönderiyor k
Biz bakırköy de heyete girdikten sonra hayırlı olsun dosyanız ı biz kuruma gondricez elden teslim etmiyorlar bizde böyleydi hayırlı olsun sevgiler

Evet daha erken beklemek için(

Evet gönderiyor k

Biz bakırköy de heyete girdikten sonra hayırlı olsun dosyanız ı biz kuruma gondricez elden teslim etmiyorlar bizde böyleydi hayırlı olsun sevgiler

Cok tesekkur ederim. Basvurumuz sorunsuzca tamamlandığında üzerinden büyük bir stres ve endişe kalkacak. Ins 2016 yılı hepimiz için barış, saglik ve huzur dolu bir yıl olur.

İşte Gitaro ve Eşinin Kavuşma Hikayesi;

Aradan geçen 1,5 yıl ve umutların tükendiği bir anda ocak şubat gibimi gelecek derken beklediğimiz telefon gelmişti. Kaç kilo ve kaç ay olacağını bilmediğimiz için sadece park yatak ve genel birkaç ihtiyacını alıp odasını hazırlamıştık. Tabii önce mutluluk ağlamaları, anneannesi babaannesi dedeleri bizler, arkadaşlar herkesin ağzında sıranız kaç oldu yerine tatlı bir heyecan sardı. Hemen bir bebe mağazasına gidip birkaç parça kıyafet, biberon emzik önlük eldiven mendil gibi bir günü kurtaracak ihtiyaçlarını aldık. Eve gelince zar zor girdiğimiz odasına park yatağını zevkle kurduk. Aslında aldığımızda hemen kurmuştuk ama annesi zorla kaldırtmıştı. O gece zor bitti tabii.

Sabah erkenden kurumdaydık. Tabii çok çok heyecanla uzmanımızın karşısına geçtik. Genel bilgiler verildi, görmek istermisiniz denildi. Yan bina yuvaya geçtik. Herhalde hayatımızın en uzun 5-10 dakikası orada geçti. Yukarı telefon açtılar, oğlunuz şimdi hazırlanıyor dediler, bizimle genel detaylar üzerine konuştular. Tabii biz duyduk mu , hayır :) Ve kapıdan içeri girdiği an gözyaşları sel oldu. Önce annesinin kucağına verdiler. Allahın bir hikmetimidir nedir, gözlerinin derinliklerine bakıyor. Bende yanlarında onun elini tuttum öptüm. Sonra bana baktı, bende kucağıma aldım. Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın, tez zamanda kavuştursun. Bütün gün evrak işleri ile uğraştık, 3 te bindik arabamıza.

Eve geldiğimizde anneannesi, dedesi, sonra arkadaşlar, teyzesi, benim taraf başka şehirde olduğu için babaannesine resimler gitti bol bol. Onlarda ayrı bir heyecan. Yolda son derece uslu, sessiz bir bebek olarak geldi, Burakınca sakin sakin duruyor bebeğimiz. Tabii biz onu bir haftada kucak çocuğu yaptık çıkardık.

Artık evde bebek ağlama sesi var. Hala inanamıyoruz, O takip ettiğimiz listede üstteki sıraya nasıl geldik ona bile inanamıyoruz. İşyerinde herkese oğlumun resmini gösteriyorum. Tek korktuğum nokta tutup koparmak. Kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım görmemişim, oğlum olmuş yıllar sonra :))

Rabbim bebeklerimizim ömrü uzun, bahtını açık etsin işallah. Sağlıcakla kalın.

Günlerdir takip ediyorum acaba nezaman yazacak diye
Çok mutlu oldum
Nasıl bir duygu bir sevinç
Her okuduğum kavuşma anına sanki ben kavuşmuşum gibi hissediyorum
Hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sizi korusun nazardan
Ah ah artık bizde kavuşsak

Hayırlı olsun ...doyulurmu hiç, çok öpüyorum yavrunuzu .Yuvanız Şenlendi çok şükür Gözünüz Aydın. .

Cok tesekkur ederim. Basvurumuz sorunsuzca tamamlandığında üzerinden büyük bir stres ve endişe kalkacak. Ins 2016 yılı hepimiz için barış, saglik ve huzur dolu bir yıl olur.
Aminnnnnnn inşallah. .Her aşama çok çok heyecanlı ama kucagimiza aldığımızda dünyalar bizim olcak , geçsin aylar yıllar .

Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah. Çok çok sevindirdi oğlunuz hepimizi. Eşinize de sevgilerimizi gönderiyoruz.

Bacılar İstanbul da hiç kurumdan sırayı yazan mektup alan oldu mu yıllardır sıradayız bize hiç mektup gelmedi
Dosya onayın da da gelmedi

Mesailer başlasa biz son görüşmemiz için randevumuzu alsak , sırada olan çok bekleyen arkadaşlarımız arka arkaya ocak ayında yavrularına kavuşsa.. Bekliyorum heyecanla müjdeler gelsinnnn.Ben yeni yılın ilk günü müjde aldım , kardesim (gelinimiz) beni aradı ablacım HALA oluyorsun dedi yarabbim o kadar sevindim ki anlatamam ...ve ben ilk karar verdiğinde evlat edinmeye gelinimizi aramıştım çok ağladı , ve ben hep seni düşünüyorum ablacım bizim bebeğimiz olursa ben nasıl derim , bilirim kiskanmazsin ama için burulur ya üzersem demişti, sakın dedim Oyle deme çok sevinirim hemde çok dedim Annem in torun hasreti çok. .Annemi aradım babaanneeee gözün aydın dedim.. Ah yavrum dedi kardeşin aradı müjde verdi burnumun direği sizladi önce sen sonra kardeşin beni sevindirdiniz . Allah ta sizleri çok sevindir sin diye dua etti.. Ben 15 yıllık evliliğim de bebek bekleyen veya bebeği olan kişiler için hep aynı şeyi dedim Ne mutlu Rabbim nasip etmiş. ...Çünkü çok iyi bilirim istemeyiiii beklemeyi kimse yaşamasın .Şimdi büyük heyecanla beklemek hiç zor gelmiyor. , artık biliyorum kızım olacak. .Rabbim isteyen herkeze tattırsın inşallah ANNE BABA olmayı .Ben seneye çok güzel başladım Arkası gelsinnnn çok sevinelim

Bacılar İstanbul da hiç kurumdan sırayı yazan mektup alan oldu mu yıllardır sıradayız bize hiç mektup gelmedi
Dosya onayın da da gelmedi
Canim ben ist da degilm farkli sehirdeyim.biz gecensene nisan gibi dosyamiz onaylandi telde siramizi ogrendik ama snra 10gun icindede yazili bildiri aldik onaylandigini her ocak ayindada siramiz gelesiye yazili bildiri olcagi yaziyordu

Şampuan konusunda bilgisi olan varmı
Sebamed yorumların da göz yaktığını okudum
Unibeybi ninde aşağı yukarı aynı
Hele ıslak mendilinden yorumlar da çok kötü yazılmış
Mustela diye bir marka var onun yorumları fena değil
Ay ne zor şey miş
İnsan kendi olunca okadar bakmıyor da işte evlat olunca
Sizler hangi marka kullanacak yada kullanıyorsunuz
Dalin vardı birde çok eski bir marka o nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…