Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Canim ben ist da degilm farkli sehirdeyim.biz gecensene nisan gibi dosyamiz onaylandi telde siramizi ogrendik ama snra 10gun icindede yazili bildiri aldik onaylandigini her ocak ayindada siramiz gelesiye yazili bildiri olcagi yaziyordu
Ya bizde niye yok ki

Hep böyle güzel devam etsin bu yıl:)) minik yeğeniniz sağlıkla doğsun inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel kavuşma hikayelerini okumak inşallah birgün bizde böyle heyecanla yazarız

Allah analı babalı büyütsün.Darısı biz bekleyen ailelere olsun inşallah.En sevdiğim şey kavuşma hikayelerini okumak,harika birşey yaa

Ne güzel başlamışsın yeni yıla hayırlı olsun yeğeninizde inşallah tüm yılınız hep güzel haberlerle ve kavuşmalarla devam etsin

En iyisi sebamed ve chicco diyorlar.Açıkçası ben dalinle büyüdüm ve kokusunu da çok seviyorum.Ben hassas cilde sahibim,herşeye alerjim vardır buna rağmen dalin bana birşey yapmadı.Hatta göz makyajımı hala dalinle yıkıyorum:)))Dalin seçerim ben..

Ya bizde niye yok ki
Bize de yazılı hiçbir evrak gelmedi. Ben de buradan okuduğum için özellikle uzmana sormuştum dosya onaylanınca bir kez tel ile arayıp bilgi veriyorlar, daha sonra siz arayıp sırayı takip ediyorsunuz. İlle mektup olacak diye bir şey yok denmişti bize

Gitaro arkadaşımızı tüm kalbimle kutluyorum, inşallah bir ömre sonsuz mutluluk sığdırırsınız oğlunuzla... Anne baba adaylarımızın kavuşma anları beni acayip heyecanlandırıyor ve mutlu oluyorum. Sıraların çakılıp kaldığı şu günlerde, darısı hepimizin başına...

canim benim cok iyiyim tesekkur ederim :) eminim coook guzel olacak nazli kizinin odasi :) biz cok hazirliksiz yakalanmistik :) kucagimda oglum besigini pusetini alelacele almistik iyimi kotu mu diyemeden. sukur herseyimi oldu zamanla. hadi iyi haberlerini bekliyorum guzelim gorusuruz :)

Komilinin Yenidogan ıslak mendili var ikili paket carefour kilerde var tek gecerim ..hem kapaklı yoksa yapışkanlı deforme oluyor ve kuruyor ...Yenidogan için nilera glisrrinli sabun eczanelerde var yok şampuan dersen unibaby kopuk alacaksın

Şampuan bez ıslak konularinda bebisin hassasiyeti belirliyor işi ...mesela bez en iyisi nedir prima beyaz olanı ..çevremde bazıları pişik yaptığından kullanamadik bimin sattığı jelly will iyi geldi diyor..ıslak mendilde öyle kesinlikkesinlikle parfüm olmasın unbaby Yenidogan Komili Yenidogan güzel ..huggies çok ıslak molfix kokulu mesela....çamaşır dalin var sıvı halinde veya hacisakir toz sabun ...asla yumuşatıcı konulmayacak...pişik kremi sudocream unibaby %40 aktif tabi bunlar popoyu kizatirsa hemen farklı ürünler hematem trosyd mutlaka bulundurulacaktır evde

Yüzlerini göremedigim en güzel kalpli insanlar bu forumda. Allah hepinize gonlunuzun güzelliği kadar güzellikler nasip etsin inşallah.

Ben piyasadaki isim yapmış şampuanlardan alıp kendim yıkanacağım. Gözlerimi yakmazsa bebeğimin de gözleri yanmaz. En iyi testi üzerimde yaparım:))

Bebeği gelipte emziren anneler varmı aramızda varsa her hangi bir ilaç kullandınmı süt gelmesi için
Geçmiş sayfalarda sütü gelenlerin anlattıklarını okuyabilirsin. Gerçi sayfa sayısı da o kadar arttı ki eskiler içinden aramak da çok zor oluyor(
baktım sayfalara ama çok bilgi bulamadım yinede boş bir zamanımda hepsini tek tek inceleyecem inşaallah Yinede yakınlarda bebeği gelipde emziren olduysa onlarında deneyimlerini okumak isterim

Burda sütü gelen bir arkadaşımın yardımıyla benim de geldi
Dondurucuda bekliyor
Hemen gelmiyor sabırlı olmak lazım
Şimdi müsait olunca ayrıntılı olarak gene yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…