Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaslar sira ilerleyisleri durmaya mi basladi ne?bugun uzmanimizi aradim daha erkekde 1 sira ilerlemis kiz yerinde sayiyor sinir oldum ben yaz gelmeden gelir diye umut ediodum ama sanirim yazi bulcak hatta yazi bitirebilir belkide..cok uzuldum daha erkekte 7 kizda 11 siradayim offf artik su siralar su gibi akip gecce...

merhaba;
sıralar ilerlemiş.. yeni bebekler gelmiş..
2016 bekleyenler sırasının ükendiği bir yıl olsun, herkes yavrusuna kavuşsun..
Biz, büyüyoruz.. "az az büyüdüm anne" diyor kızçem.. 4 yaşını bitirdi.. heyecanla beklediğim, sürekli nasıl cevaplarım diye kurgular yaptığım soruyu sormadı..
bir akşam babasının kucağında babayla şakalaşırken gayet kendinden emin bir tavırla karnını gösterdi, "baba ben annemin karnıydaydım." dedi. büzüldü "böyle uyuyordum, çok küçüktüm " dedi.. yemek yapıyordum, hemen eşime baktım, eşim çaresizce ne diyeyim der gibi bakıyor.. "kuzum hani sen benim kalbimdeydin" dedim hemen.. "sen hep benim kalbimdeydin, sen geldin çok mutlu olduk, artık birlikteyiz" dedim. hata yaptığımız zaman birbirimize söylediğimiz "kafan karıştı galiba"yı da ekledim.. "evet hatırladım" dedi ve oyununa, kıkırdamaya devam etti..
bu yıl okula başladığımızda ilk zamanlar "anne baba sizi çok özledim" diyordu.. ona demiştik ki; "sen bizim hep kalbimizdesin, biz de senin kalbindeyiz. bizi özlediğin zaman kalbine dokun pıt pıt atıyor, biz işte hep seninleyiz".. sonra hiç görmediği babamı sormaya başladığında ona ölümü anlatamazdım. babamı da kalbime yerleştirdim ben de.. "sen üzülüyor musun babanı görmediğin için?" diye sordu. "ben babamı çok seviyorum. yanımda olmasa da kalbimde" demiştim.. bizdeki anlamıyla kalp, soyut değil içinde sevdiklerimizin olduğu bir yer :)
okuldaki öğretmeni ve psikologla paylaştım olan biteni. "teyid etmek için size soracak olursa lütfen bazı çocuklar annesinin karnında, bazıları da kalbinde büyür" dersiniz diye rica ettim. olumlu karşıladılar. "gözlemler, geri bildirimde bulunuruz " dediler. hiç sorgulamadı bir daha.. bu olaydan birkaç hafta sonra gece yatma sohbeti sırasında "anne bazı çocuklar annesinin karnında büyüyor ya" dedi.. merakla ne diyecek diye bekledim.. "ordan nasıl çıkıyorlar ben bulamadım" diye ekledi :) yaşasıııınnnn :) neden karnında büyüyorlar demiyor da nasıl çıktıklarını merak ediyor.. "büyüyünce öğrenirsin" dedim :)

eski sayfaları okuyanlar bilir.. kızım geldiğinde 2 yaşını birkaç gün geçmişti. biz, uzmanımızın önerisiyle geldiği günden beri onu ne çok sevdiğimizi, o geldiği için çok mutlu olduğumuzu söyledik. "iyi ki geldin" sözü sanırım açık ara farkla evde en çok kullanılan söz :) masal anlatır gibi onunla nasıl tanıştığımızı anlatmıştım. hatta beraber oynadık tanışma hikayemizi.. geçen yazbaşından beri dilimiz çözüldükçe kızçe bana anlatmaya başladı bizimle tanışma hikayemizi. hep sonunda böbürlenerek "ben geldim çok mutlu olduk, aile olduk " dedi.. "sizi çok sevdim" dedi biz ona nasıl seni çok sevdik dediysem..

bitti mi? hayır, daha başlardayız biliyorum. ama önemli olan kendisine güvenmesi, sevildiğinin farkında olmasıydı.. bunu başardık..

sonrasında çok daha ilginç bir olay yaşadık. anneanne ve 6 yaşındaki yeğenim geldiler. biz kızçeyle tuvalet faslındayken ki bizim tuvalet olayımızda şarkılar, oyunlar falan oluyor bayağı uzun sürüyor.. yeğenim, eşime sordu: "teyzem mi doğurdu?" diye.. biz sıramızı beklerken ondan hiçbirşey gizlememiştik. o zamanlar 4 yaşındaydı ve ona "seni çok seviyoruz. ama sen her zaman bizim yanımızda değilsin. bizim de bir çocuğumuz olsun. hem sen kuzeninle oynarsın" demiştik. hatta erkek bebek beklentisi içindeydik ve beraber isim koymuştuk bebeğe.. ismiyle hitap ediyorduk. bir anda erkek bebek yerine kız çocuğu geldi. yeğenim hiç yadırgamadı ve birbirlerini çok sevdiler. ama o akşam eşim "hayır, teyzen doğurmadı. biz onu çok sevdik, bizim kızımız oldu" diye yanıt verince çok hırçınlaştı ve öfkeyle "o zaman benim kardeşim değil" dedi.. anneanneye çok kızdı "bana yalan söyledin" dedi. vurdu, kırdı, bağırdı, ağladı.. biz tuvalet faslını uzattıkça uzattık tüm bunlar olup biterken, kızçe duymadı. sonra öğrendik ki tüm telkinlerimize rağmen annem, yeğenime yalan söylemiş.. annesinden daha fazla vakit geçirdiği anneannesine sorunca "teyzen doğurdu tabii başka nasıl olacak" diye geçiştirilmiş.. o akşam erkenden evimize gittik. giderken "ben sana asla yalan söylemedim ve seni de kardeşini de çok seviyoruz" dedim. ertesi gün yine kızçeyle abisi oynadılar..

yaşadıklarımdan öğrendiğim; yalan gerçekten kötü bir şey. eşim duygusallaşıp "hiç söylemeyelim" diyordu.. ben de yeğenimi tehdit olarak gösterip "hadi biz söylemeyelim, ya yarın bu velet bir tartışmada sırf kalbini kırmak için öterse" diyordum :) ne kadar haklı olduğumu anladık..

bizim bilinçli olarak görüştüğümüz evlat edinen ya da koruyucu aile olan aileler var.. ileride örnek vermek gerekirse, ki bu işleri daha kolaylaştıracak diye umuyorum, birbirimizi örnek vereceğiz. hatta 9 yaşında kızı olan bir aileyle tanıştık uzmanımız aracılığıyla.. onlar kızlarına en başından söylemişlerdi ve bizim durumumuzu da açıkladılar. "benim gibi gelmiş" diye diye sevmişti kızçemi..

yine çoook uzun yazdım.. hazır fırsat bulmuşken belki kafanızdaki soruları yanıtlar diye düşündüm bu yaşadıklarım..
sevgiyle kalın..

kızlar yazamıyorum ama takip ediyorum bilgisayar diğer odada kaldığı için girmem zorlaştı açıkcası bebek odasındada yer yok bilgisayara malum anca telden takipteyim..

Evt kızımıza kavuştuk Allahıma şükürler olsunki kavuştuk sonunda çokmu çok tatlı kızımız var, içime sokasım geliyor severken öpe koklaya bir oluyorum, zaten onunda çok hoşuna gidiyor ilgi alaka kucak manyağı oldu benim belim,kolum kopuo ama onun sevgisine deyiyor uyuyorken kısaca yazayım deedim...ailemizde görmeden sevdiler resimlerden fanları oldular ))hergün foto istiyorlar arada atıyoruz inş. en kısa zmnda gelicekler...

Aaa bu arada ayağımızı güzel sürümüşüz maşallah gitaroda oğluna kavuşmuş hayırlısı olsun gitaronun oğlu ) sağlıcakla büyütün,musmutlu olun......
darısı bekliyenlere....

eflatuna bizdede bi yiğen var kızımın doğum tarihini soruşdurup duruyor ) meraklı her seferinde kandırıyoruz ama nereye kadar bilmem
evet evet gelmiş kızınız..kızınızla mutluluklar dilerim :)
bence söyleyin doğum tarihini.. gün-ay-yıl biçiminde.. hatta doğumgününe ne kadar var diye hesaplayın beraber. hangi mevsimse o mevsimin özelliklerine göre giysiler hayal edin. kuzeninin ilk doğumgünü olacak, sen abisin/ablasın ona ne yapacağını söylersin falan diye onu pohpohlayın. sonra onun ilk doğumgününü anlatın mesela :) mutlaka olan biteni duymuştur ve sizden duymak istiyordur...
yeğenimle ayrı şehirlerdeyiz. o olayın olduğu günler kendisi konuyu açmayınca üstüne gitmek istemedim. annesiyle konuştum. lütfen doğrulardan bahset ve bana pas at takıldığında dedim. "istersen bunu teyzene sor en iyi o biliyor" gibi.. bir araya geldiğimizde başbaşa bir gezi ve konuşma yapacağız.. sorsun cevaplayayım. doğruyu söyleyince sorun olmuyor...

Burda sütü gelen bir arkadaşımın yardımıyla benim de geldi
Dondurucuda bekliyor
Hemen gelmiyor sabırlı olmak lazım
Şimdi müsait olunca ayrıntılı olarak gene yazarım
İnşaallah benimde sütüm gelirde emziririm kuzucuğumu o kadar istiyorumki anlatamam Senden ayrıntılı cevabını bekliyor olacagım zaman

http://www.trtturk.com/haber/evlat-edinen-kadinlara-mujde-104709.html
Ankara daki üyelerin gidip tanışmasını tavsiye ederim, duyduğumuza göre çok ilgili bir doktormuş.

Bir arkadaşımızın tavsiye ettiği reflü ilacı var, yan etkisi prolaktin hormonunu ( süt hormonu) yükseltiyor, iyi beslenir, inanırsanız olur, biz başladık bakalım, sonuç ne olacak zaman gösterir.

Not: ilaç 5 tl ismi : motilium

Son düzenleme:
Öncelikle mutlaka bir Dr A bukonuda gitmenizi tavsiye ederim
Süt gelmez değil az yada çok gelir sabırla uğraşmak gerekiyor
İyi çeken çift başlı pompa ile günde 3 dk iki üç kez başladım zamanla 10 dk günde 6_7 kez kullandım bunu yaklaşık 2ay kadar yaptım meme uçlarından koyu sıvı gelmeye başladı sonra Motilium adında mide ilacı nı kullandım günde 3 kere yaklaşık iki hafta sonra artık gelen sıvı açık beyaz renkte ne meme uçlarında birden çok delik oluştu üçüncü hafta da tamamen süt e döndü
Özenle biriktirilip dondurucu ya kondu
İlacı bir ayı aşkın kullandım sonra bıraktım
Hala sağsam bir iki damla geliyor
Bebişin gelmesine yakın yapmanı tavsiye ederim
Bebiş emdikçe zaten artıyor muş
Ben sıramız az kaldı diye başladım bizim nazlı gelmeyince kaldı öyle
Gene diyorum mutlaka bir dra gitmeni tavsiye ediyorum
İlacı öyle kullan
Gerçi ben dra gitmedim
Sütü gelen başka bir arkadaş yardımcı oldu
İnşallah seninde gelir
Gelişmeleri yazarsın artık

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]06.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]07.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHARIM1[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız(İkiz)[/td]
[td]08.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td]09.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ysmnndm[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]

[td]BURSALI[/td]
[td]07.2014[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]10.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]09.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dea-tacita[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td]11.2014 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]eyar81[/td]
[td]06.2013[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]01.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran61[/td]
[td]01.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2015 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]bilge617[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]

[tr]

[td]scuba[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]

[tr]

[td]umut000[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]03.2015[/td]
[/tr]
[tr]

[td]mursidiye[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]04.2015[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nefesim2013 [/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Kocaeli-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]06.2015 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]masal2004[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]07.2015 
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]haticem2014[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysen30[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]Eskişehir-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]11.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HAYATIMIN MASALI [/td]
[td]05.2014[/td]
[td]İzmir-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida [/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td]12.2015[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gitaronun eşi[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td]12.2015[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Oglusunu bekleyen anne [/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]cnrdfn[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Ankara -Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]şimşek675[/td]
[td]06.2014[/td]
[td]Konya-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]nenef14[/td]
[td]07.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatişiltisi[/td]
[td]08.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunita[/td]
[td]10.2014[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]bebegim26[/td]
[td]10.2014[/td]
[td]Eskişehir -Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]citcitlenbik[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]xnimresx[/td]
[td]11.2014[/td]
[td]Ankara-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menzil54[/td]
[td]02.2015[/td]
[td]Tekirdağ-Terk-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]elifturker[/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Bursa-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlkkrm [/td]
[td]03.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mesuf[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Ankara -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]alarak_alone[/td]
[td]05.2015[/td]
[td]Kırklareli -Terk -Rıza -Kız -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilayss[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Şanlıurfa-Terk -Rıza -Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sudece[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]İstanbul-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]Kelebekcik1616[/td]
[td]06.2015[/td]
[td]Bursa-Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sessizlayd[/td]
[td]07.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]fatos1982[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Bursa -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]htckrt [/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir -Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cigdem 4235[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]İzmir-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ıneedamiracle[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Arya_20[/td]
[td]09.2015[/td]
[td]Denizli -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hzrmsn[/td]
[td]10.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazimm[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]hazan bahar [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Mersin -Terk-Rıza-Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Gidaci_[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Denizli-Terk-Rıza-Kız [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Levent_life80[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Adana -Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]elibes85[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]İstanbul -Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]yoksun [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Ankara-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]umudum 16[/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Afyon-Terk -Rıza -Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]banu_konya [/td]
[td]11.2015[/td]
[td]Konya-Terk -Rıza -Kız-Erkek [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Arkadslar mrb doktora gitmeden ilac kullanmayin mutlaka.proklaktin hormanin yuksekligi kisirliga neden olabiliyomus.bilmiyorum ama ben bu konularda korkuyorum cunku esim icin tup bebek ilaclari bende pco hastaligi yapti simdi 4 yildir dogum kontrol hapi kullaniyrm ilerde kisirlik sorunum olmasin diye..ve kullanmadigim takdirde tuylenme ve sismanlik yapabiliomus

Bilgilerin için çok teşekkür ederim geçenlerde bir kadın doğum doktoruna gittim durumu anlattım bana metapid diye bir ilaç verdi bebek gelmesine 1 ay kala başla bebeği emzirdikçe gelir dedi bakalım biraz daha sıramız yaklaşsın denemeyi düşünüyorum ama verdiğin bilgileride kulağıma küpe yapacam

Yaa neguzel.rabbim yolunu bahtini acik etsin yavrunuzun.
Bizde oglan bekledigimiz icin daha bi sevindim sanki yasayacaklarimi okumusum gibi.gozumun onunde canlandiniz.
Rabbim en kisa surede bizlerede nasip etsin o hayatimizin enguzel gununu.
Sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba arkadaşlar size bi sorum oacak sizlere bildirim yazısı geldimi acaba sıra ile ilgili benim onayım yeni geldi sıram yeni belli oldu bi kaç hafya oldu şimdi gönderirlermi acaba merak ettim sürekli posta kutusuna bakıyorum

Merhaba haddim olmayarak size bişey sormak istiyorum. Bu sayfayı sanırım siz açtınız evlatlık alma konusunda. Sonradan çocuğunuz mu oldu? Yani yıllar sonra? Peki şuan iki çocuğunuz mu var. Şimdiden teşekkürler

Evlatlık almak için değil evladım olsun diye başvurdum
Konuyu ben açmadım başka biri açmıştı sonra kazen bey topiğin yöneticisi konuyu bana devretti
Ondan dolayı ilk mesaj da varım
3 yıldır sıradayım
Biyolojik çocuğum yok
Yani elde var sıfır
Keşke dediğin gibi iki evladım olsaydı :)

Anlıyorum, inşallah en kısa zamanda evladınız olur. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Arkadaşlar umarım 2016 hepimize hayırlı gelir ... evlatlarina kavuşan annelerimiz adına çok sevindim ... darısı biz bekleyenlerin başına ...
Bu arada yarın sabah uzmanimizla görüşmemiz var ve ben yine gerginim ..Bu sefer kızımı da görmek istedi onu da götüreceğiz ve bu 6. Görüşmemiz olacak daha ev ziyaretimiz de olmadı .... bu gitgeller bitsede sonucun olumlu olup olmadığını ve eğer olumluysa sıramizi ogrensek.....
Mücadele etmekten yoruluyorum bazen ....

Merhaba, bugün uzmanımız ile tanışıp evrakları teslim ettik. Görüşmenin sonlarına doğru terk, Rıza veya hukuksal işlemi devam eden bebek olsun evlat edindirildikten, hatta kimlik ile üzerimize aldıktan sonra bile 2-3 sene geçse bile gerçek ailesi - biyolojik aile dilediğinde mahkemeye dava açma hakkına sahipmis. Kurum evlat edinilen çocuğun ailesi hakkında bilgi vermiyormus, fakat biyolojik aile mahkemeye dava açtığında evet edinen aile bu olumsuz durum ile karşı karşıya kalabiliyormus

Bence adalet bu duruma izin vermemeli. Çok saçma bir durum. Haksız yere emek veren çaba sarfeden insanlar ve çocukların psikolojisi bozucu bir durum. Gerçek anlamda psikolojik şiddet ve aile birliğini bozmaya yönelik bir davranış. Biyolojik ailenin uzun bir süre sonra (kanuni sure) tekrar çocuk için dava acmasına izin verilmemelidir.

Ne güzel insanlarsiniz siz ya.. Bu konuya aradabir girip okuyorum. Gerçekten eli opulecek insanlarsiniz.
Eger benim de evladim olmazsa Rabbim nasip etmezse ki insallah eder. Evlat edinmeyi dusunebilirim..
Rabbim her seyin en hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…