evet evet gelmiş kızınız..kızınızla mutluluklar dilerim :)eflatuna bizdede bi yiğen var kızımın doğum tarihini soruşdurup duruyor) meraklı her seferinde kandırıyoruz ama nereye kadar bilmem
İnşaallah benimde sütüm gelirde emziririm kuzucuğumu o kadar istiyorumki anlatamamBurda sütü gelen bir arkadaşımın yardımıyla benim de geldi
Dondurucuda bekliyor
Hemen gelmiyor sabırlı olmak lazım
Şimdi müsait olunca ayrıntılı olarak gene yazarım
Bebeği gelipte emziren anneler varmı aramızda varsa her hangi bir ilaç kullandınmı süt gelmesi için
baktım sayfalara ama çok bilgi bulamadım yinede boş bir zamanımda hepsini tek tek inceleyecem inşaallahYinede yakınlarda bebeği gelipde emziren olduysa onlarında deneyimlerini okumak isterim
Bilgilerin için çok teşekkür ederim geçenlerde bir kadın doğum doktoruna gittim durumu anlattım bana metapid diye bir ilaç verdi bebek gelmesine 1 ay kala başla bebeği emzirdikçe gelir dedi bakalım biraz daha sıramız yaklaşsın denemeyi düşünüyorum ama verdiğin bilgileride kulağıma küpe yapacamÖncelikle mutlaka bir Dr A bukonuda gitmenizi tavsiye ederim
Süt gelmez değil az yada çok gelir sabırla uğraşmak gerekiyor
İyi çeken çift başlı pompa ile günde 3 dk iki üç kez başladım zamanla 10 dk günde 6_7 kez kullandım bunu yaklaşık 2ay kadar yaptım meme uçlarından koyu sıvı gelmeye başladı sonra Motilium adında mide ilacı nı kullandım günde 3 kere yaklaşık iki hafta sonra artık gelen sıvı açık beyaz renkte ne meme uçlarında birden çok delik oluştu üçüncü hafta da tamamen süt e döndü
Özenle biriktirilip dondurucu ya kondu
İlacı bir ayı aşkın kullandım sonra bıraktım
Hala sağsam bir iki damla geliyor
Bebişin gelmesine yakın yapmanı tavsiye ederim
Bebiş emdikçe zaten artıyor muş
Ben sıramız az kaldı diye başladım bizim nazlı gelmeyince kaldı öyle
Gene diyorum mutlaka bir dra gitmeni tavsiye ediyorum
İlacı öyle kullan
Gerçi ben dra gitmedim
Sütü gelen başka bir arkadaş yardımcı oldu
İnşallah seninde gelir
Gelişmeleri yazarsın artık
Yaa neguzel.rabbim yolunu bahtini acik etsin yavrunuzun.İşte Gitaro ve Eşinin Kavuşma Hikayesi;
Aradan geçen 1,5 yıl ve umutların tükendiği bir anda ocak şubat gibimi gelecek derken beklediğimiz telefon gelmişti. Kaç kilo ve kaç ay olacağını bilmediğimiz için sadece park yatak ve genel birkaç ihtiyacını alıp odasını hazırlamıştık. Tabii önce mutluluk ağlamaları, anneannesi babaannesi dedeleri bizler, arkadaşlar herkesin ağzında sıranız kaç oldu yerine tatlı bir heyecan sardı. Hemen bir bebe mağazasına gidip birkaç parça kıyafet, biberon emzik önlük eldiven mendil gibi bir günü kurtaracak ihtiyaçlarını aldık. Eve gelince zar zor girdiğimiz odasına park yatağını zevkle kurduk. Aslında aldığımızda hemen kurmuştuk ama annesi zorla kaldırtmıştı. O gece zor bitti tabii.
Sabah erkenden kurumdaydık. Tabii çok çok heyecanla uzmanımızın karşısına geçtik. Genel bilgiler verildi, görmek istermisiniz denildi. Yan bina yuvaya geçtik. Herhalde hayatımızın en uzun 5-10 dakikası orada geçti. Yukarı telefon açtılar, oğlunuz şimdi hazırlanıyor dediler, bizimle genel detaylar üzerine konuştular. Tabii biz duyduk mu , hayır :) Ve kapıdan içeri girdiği an gözyaşları sel oldu. Önce annesinin kucağına verdiler. Allahın bir hikmetimidir nedir, gözlerinin derinliklerine bakıyor. Bende yanlarında onun elini tuttum öptüm. Sonra bana baktı, bende kucağıma aldım. Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın, tez zamanda kavuştursun. Bütün gün evrak işleri ile uğraştık, 3 te bindik arabamıza.
Eve geldiğimizde anneannesi, dedesi, sonra arkadaşlar, teyzesi, benim taraf başka şehirde olduğu için babaannesine resimler gitti bol bol. Onlarda ayrı bir heyecan. Yolda son derece uslu, sessiz bir bebek olarak geldi, Burakınca sakin sakin duruyor bebeğimiz. Tabii biz onu bir haftada kucak çocuğu yaptık çıkardık.
Artık evde bebek ağlama sesi var. Hala inanamıyoruz, O takip ettiğimiz listede üstteki sıraya nasıl geldik ona bile inanamıyoruz. İşyerinde herkese oğlumun resmini gösteriyorum. Tek korktuğum nokta tutup koparmak. Kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım görmemişim, oğlum olmuş yıllar sonra :))
Rabbim bebeklerimizim ömrü uzun, bahtını açık etsin işallah. Sağlıcakla kalın.
Merhaba haddim olmayarak size bişey sormak istiyorum. Bu sayfayı sanırım siz açtınız evlatlık alma konusunda. Sonradan çocuğunuz mu oldu? Yani yıllar sonra? Peki şuan iki çocuğunuz mu var. Şimdiden teşekkürlerÖncelikle mutlaka bir Dr A bukonuda gitmenizi tavsiye ederim
Süt gelmez değil az yada çok gelir sabırla uğraşmak gerekiyor
İyi çeken çift başlı pompa ile günde 3 dk iki üç kez başladım zamanla 10 dk günde 6_7 kez kullandım bunu yaklaşık 2ay kadar yaptım meme uçlarından koyu sıvı gelmeye başladı sonra Motilium adında mide ilacı nı kullandım günde 3 kere yaklaşık iki hafta sonra artık gelen sıvı açık beyaz renkte ne meme uçlarında birden çok delik oluştu üçüncü hafta da tamamen süt e döndü
Özenle biriktirilip dondurucu ya kondu
İlacı bir ayı aşkın kullandım sonra bıraktım
Hala sağsam bir iki damla geliyor
Bebişin gelmesine yakın yapmanı tavsiye ederim
Bebiş emdikçe zaten artıyor muş
Ben sıramız az kaldı diye başladım bizim nazlı gelmeyince kaldı öyle
Gene diyorum mutlaka bir dra gitmeni tavsiye ediyorum
İlacı öyle kullan
Gerçi ben dra gitmedim
Sütü gelen başka bir arkadaş yardımcı oldu
İnşallah seninde gelir
Gelişmeleri yazarsın artık
Evlatlık almak için değil evladım olsun diye başvurdumMerhaba haddim olmayarak size bişey sormak istiyorum. Bu sayfayı sanırım siz açtınız evlatlık alma konusunda. Sonradan çocuğunuz mu oldu? Yani yıllar sonra? Peki şuan iki çocuğunuz mu var. Şimdiden teşekkürler
Anlıyorum, inşallah en kısa zamanda evladınız olur. Allah hepimize nasip etsin inşallahEvlatlık almak için değil evladım olsun diye başvurdum
Konuyu ben açmadım başka biri açmıştı sonra kazen bey topiğin yöneticisi konuyu bana devretti
Ondan dolayı ilk mesaj da varım
3 yıldır sıradayım
Biyolojik çocuğum yok
Yani elde var sıfır
Keşke dediğin gibi iki evladım olsaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?