Büyük şehirlerde sıralar büyük sayılardan başlıyor ama gördüğüm kadarıyla ona göre de daha fazla bebek var.Sabrının sonundasın arkadaşım biraz daha çaba lazım.Bizler yeniyken bukadar zor geliyor ve seni anlıyorum.Kavuşma gününe az kaldı bence..Düşünsene 3yıldır bekliyorsun çoğu çoktan geçti azı kaldı.Sabredelim.Buradaki tüm arkadaşlarım dualarımda.Allah bize sabır versin.Kızımıza kavuşmak için kendini çapımızda çırpınıyoruz
Artık odası halısı oyuncağı diye zaman geçirmeye çalışıyorum
Bilmiyorum bu sene gelirmi
Her yıl Kasım sonu Ocak başı gibi gelir diye bekledik
Gelmedi gelecek gibide değil
Kazık çaktık bekliyoruz
Aslında sıramız öyle afaki rakamlar da değil ama işte ilerlemeyince kalıyorsun
Hayırlı olsun. .Ben bu konu ile ilgili bilgi veremicem, Ama yetkilinizi arayıp sorun derim....kurumda bu ay sonu son görüşmemiz olacak inş son olur,siz in onay yazınız görüşmeler bittikten ne kadar sonra geldi kaç görüşme oldu İst dan mi müracaat ettiniz. Soruya soru ile karşılık verdim kusura bakmayınSelam arkadaşlar, bizim onay yazımız pazartesi günü geldi sonunda. Öncelikle ilk seti atlatmış olmanın rahatlığını yaşıyorum şu an. Acaba arayıp sıramızı öğrenebilir miyiz?
Hayırlı olsun. .Ben bu konu ile ilgili bilgi veremicem, Ama yetkilinizi arayıp sorun derim....kurumda bu ay sonu son görüşmemiz olacak inş son olur,siz in onay yazınız görüşmeler bittikten ne kadar sonra geldi kaç görüşme oldu İst dan mi müracaat ettiniz. Soruya soru ile karşılık verdim kusura bakmayınSelam arkadaşlar, bizim onay yazımız pazartesi günü geldi sonunda. Öncelikle ilk seti atlatmış olmanın rahatlığını yaşıyorum şu an. Acaba arayıp sıramızı öğrenebilir miyiz?
Biz Ankara dan başvurumuzu yaptık son görüşmemiz kasım ayındaydı ve ev ziyareti dahil 3 görüşmemiz oldu. Artık uzun bir bekleme süresi bizi bekliyor, uzmanımız ortalama 17 ay demişti bakalım daha 4 ay bitti.Hayırlı olsun. .Ben bu konu ile ilgili bilgi veremicem, Ama yetkilinizi arayıp sorun derim....kurumda bu ay sonu son görüşmemiz olacak inş son olur,siz in onay yazınız görüşmeler bittikten ne kadar sonra geldi kaç görüşme oldu İst dan mi müracaat ettiniz. Soruya soru ile karşılık verdim kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim inşallah çabuk çabuk geçsin gitsin aylar :)Biz Ankara dan başvurumuzu yaptık son görüşmemiz kasım ayındaydı ve ev ziyareti dahil 3 görüşmemiz oldu. Artık uzun bir bekleme süresi bizi bekliyor, uzmanımız ortalama 17 ay demişti bakalım daha 4 ay bitti.
Slm.Bildiğim kadarıyla evlat edinmeyle aynı şekilde başvuruluyor.Fark olarak da çocuğun nüfusumuza geçmemesi ve belli günlerde görmek.Sürekli yanında olanlar da varmış.Ama sonuç olarak her an biyolojik aileye dönebilir.Bu konuyu biz de eşimle konuştuk.Koruyucu aile olan arkadaşlara saygım sonsuz keşke yapabilsek..Ben cesaret edemedim,ayrılığı gözüm kesmedi.Duygu karmaşası yaşarım heralde,çocuk ailesine dönse hem sevinirim hem üzülürüm.Benim becerebileceğim birşey değil.Bir de şu var haftanın belli günleri gelse sonra nasıl yuvaya gönderirimArkadaslar bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi
Koruyucu aile olmak icin evlad edinmedeki gibi uzunca bekleme sureci varmi.
Ondada yas ve cinsiyet belirliyebiliyomuyuz.
Ben cok istiyorum ama hem korkuyorum hem kendime guvenemiyorum hemde esim istemiyo baglanirizda alirlar bizden diye.
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda.
Hayırlı olsun canim bizimde onayimiz çıktı ancak henüz aramadım sen hangi sehirdesinSelam arkadaşlar, bizim onay yazımız pazartesi günü geldi sonunda. Öncelikle ilk seti atlatmış olmanın rahatlığını yaşıyorum şu an. Acaba arayıp sıramızı öğrenebilir miyiz?
Arkadaslar bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi
Koruyucu aile olmak icin evlad edinmedeki gibi uzunca bekleme sureci varmi.
Ondada yas ve cinsiyet belirliyebiliyomuyuz.
Ben cok istiyorum ama hem korkuyorum hem kendime guvenemiyorum hemde esim istemiyo baglanirizda alirlar bizden diye.
Siz ne dusunuyosunuz bu konuda.
Kızımıza kavuşmak için kendini çapımızda çırpınıyoruz
Artık odası halısı oyuncağı diye zaman geçirmeye çalışıyorum
Bilmiyorum bu sene gelirmi
Her yıl Kasım sonu Ocak başı gibi gelir diye bekledik
Gelmedi gelecek gibide değil
Kazık çaktık bekliyoruz
Aslında sıramız öyle afaki rakamlar da değil ama işte ilerlemeyince kalıyorsun
Evet bacım doğru hatırlıyorsunZamancım yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum. Senin bu konuda fikrini yazdıklarından az çok biliyorum da sanki bir ara 'bir süre daha geçsin olmadı rıza/terk isteğimizi değiştirebiliriz' demiştin gibi hatırlıyorum. Gerçi bu da eski bir zamandan beynimin bir köşesinde kalmış doğrumu hatırlıyorum emin değilim.
Senin kızına kavuşamnı senle birlikte bizde bekliyoruz ve gelsin artık diye sabırsızlanıyorum şahsen bu sorumu o yüzden mazur gör acaba sizin kız öyle mi gelecek kaderde o mu var diye merak ettim de. Bir arkadaşımızda burda uzun süre bekleyip cinsiyet değiştirince evladına kavuşmuştu ya bende acaba dedim.
Seni kıracak birşey dediysem kusuruma bakma cevaplamayabilirsin. Seni kırmak yada üzmek hiç istemem
Acaba ne diceklerçok hecanlıyım dayanamadım kurumu aradım sıra öğrenmek için cunk evrak gelmedi dosyamıza baktı hecandan telfn numaramı unuttum saçmaladım biraz ama neyse 15 dk sonra sizi arıcam dedi telefon elimde bekliyorum işde hemen arasa bari ck hecanlanıyorum konşrken sizde öyle oluomu
tekrar arasammı acaba dönuş olmadı hala :SAcaba ne dicekler
Haber alınca yaz bacım
Çok merak ettim
Bende nezaman kurumu arasam aynı şekilde oluyorum
Hadi güzel haberlerini bekliyorum
Bence aratekrar arasammı acaba dönuş olmadı hala :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?