15 gün içinde gelir demişti de daha tam olmadı 15 gün.Bende aramayı düşünüyorum yarın bir bilgi almak için. Geçen hafta son görüşmede erkek de 32 kızda 57. sırada olduğumuzu tahmini söylemişti.Tebligatta net öğrenirsiniz demişti yarın arayacam valla :)neden kurumu arayıp sormuyorsunuz,en net en güncel bilgi onlarda
Bizim en son görüşmede tahmini söylemişti sıramızı.15 günde tebligat gelir demişti. Yine de yarın arayıp bir soracam bendeSıranızı telefonla öğrenebilirsiniz.
İl ve kız erkek Terk-Rıza?zaman bacım aralık 2015 başvuru zamanım allah hepimizin kucağını doldursun kısa zamanda
Çok geçmiş olsun canım. Salgın var. Demek o yüzden hiç sesin çıkmıyodu birkaç gündürGrip oldum yatıyorum
Hiç halim yok
Ama neyseki olumlu sonuc almissiniz okudum ilerleyen sayfalarda.Biraz sonra heyet için görüşmeye gireceğiz, fakat doktor ön Bilgi olarak eşimle ilgili sosyal incelemede iddia oyunu oynadığını söylemiş. Doktor bu olumsuz bir izlenim verecek dedi. Şok oldum ve hayatım boyunca bu kadar uzuldugumu hatırlamıyorum. Her zamanher sşeye dikkat ve önem göstermiş biri olarak bu sebeple olumsuz bir izlenim oluşturacak olmak beni çok üzdü.
Geçmişte ara sıra eşimin iddaa oynadığını biliyorum fakat öylesine, ciddi bir bağımlılık söz konusu değil.
Bunu görüşme esnasında kim neden bildirmiş anlam veremiyorum[/QUOTE
Bu bilgiyi dra kim soylemis.
Cok gecmis olsun bacim.hasta olmayan kalmadi gibi su siralar salgin galiba.bende sallanip duruyorum bakalim nezamn duserimGrip oldum yatıyorum
Hiç halim yok
Grip oldum yatıyorum
Hiç halim yok
Gecmis olsun canim bir haftadir bende ayni ortalikta var herkes hasta acil sifalarGrip oldum yatıyorum
Hiç halim yok
Ankarada arkadaslar eşim arıyor bir türkü sıradışı soylemiyorlar.öğrenen varsa bari ona göre kıyas yaparım tarih aralığına gore, cook zormuş beklemekonay aldıktan sonra sıra merak edenler arasınlar bence dosyalar bazen ust uste geldiğinde unutulmş oluo sanırım sık sık aramakta fayda var yoğun olduklrında kendimizi hatırlatmak gerekio
Bunu bende merak ediyorum.koruyucu aile olmayi cok istiyorum bende.Arkadaşlar merhaba ,içinizde koruyucu aile olan veya koruyucu aile iken baktığı çocuğu evlat edinen var mı?
Bu arada burda 1 uye var koruyucu aile olanArkadaşlar merhaba ,içinizde koruyucu aile olan veya koruyucu aile iken baktığı çocuğu evlat edinen var mı?
Ankaradan mı başvuru yaptınız? Ne zmn başvurdunuz.. Bende ankaradayım cnmAnkarada arkadaslar eşim arıyor bir türkü sıradışı soylemiyorlar.öğrenen varsa bari ona göre kıyas yaparım tarih aralığına gore, cook zormuş beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?