Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
neden kurumu arayıp sormuyorsunuz,en net en güncel bilgi onlarda
15 gün içinde gelir demişti de daha tam olmadı 15 gün.Bende aramayı düşünüyorum yarın bir bilgi almak için. Geçen hafta son görüşmede erkek de 32 kızda 57. sırada olduğumuzu tahmini söylemişti.Tebligatta net öğrenirsiniz demişti yarın arayacam valla :)

Sağlık kurulu (heyet raporu) esnasında sadece çocuğunuz var mı? Tüp Bebek tedavisinden de olumlu sonuç alamadiniz mi? Diye pes peşe iki soru sordular. Sonrasında hayırlı olsun dediler. Inşallahh hayırlı olur. Hiç bir pürüz, içimde kuskuya sebep olabilecek bir sorun olmamasını dilerdim. insanlar çok acımasız. Buna bir kez daha inandım. Ama iyi kalpli insanlar sayesinde her şey zorlukların üstesinden gelerek çok daha güzel olacak inşallah.

="babiesrus, post: 44581724, member: 429112"]Umarım heyet görüşmeniz güzel geçmiştir. İdda meselesine gelince.. Gerçekten bunu söyleyene pes.. Belki ağzından kaçmıştır, art niyetle söylememiştir demek istiyorum ama ne kadar hassas olduğumuzu çevremiz biliyor. Özenle konuşacak insanları, yakınlarımızı bildiriyoruz o listelere. Kötü olmuş ama üzülmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.[/QUOTE]
Saglik

Ama neyseki olumlu sonuc almissiniz okudum ilerleyen sayfalarda.
Hayirli olsun demeleri tmmdir aldiniz raporunuzu demek oluyo.
Bunu dra soyleyen referanslarinizi bulun bencede.ne gereksiz insanlar var yaa

Son düzenleme:
mrh dun son gorusmemiz vardi hersey guzel gecti.uzmanimiz tekrar dosyamizi inceleyecegini eksik birşey varsa tekrar gelirsiniz dedi.dosya tamamsa onaylanması icin gönderilir mi o kadar cok heycanlandim ki sormak aklıma gelmedi.ama bir hafta sonra tekrar Gitcem kitap veecegini söyledi kendisinede sorarım

onay aldıktan sonra sıra merak edenler arasınlar bence dosyalar bazen ust uste geldiğinde unutulmş oluo sanırım sık sık aramakta fayda var yoğun olduklrında kendimizi hatırlatmak gerekio

onay aldıktan sonra sıra merak edenler arasınlar bence dosyalar bazen ust uste geldiğinde unutulmş oluo sanırım sık sık aramakta fayda var yoğun olduklrında kendimizi hatırlatmak gerekio
Ankarada arkadaslar eşim arıyor bir türkü sıradışı soylemiyorlar.öğrenen varsa bari ona göre kıyas yaparım tarih aralığına gore, cook zormuş beklemek

Selam Kızlar ben görüştüm kurumla sıramız aynı erkekte 32 kızda 57. Tebligatta yakında gelecekmiş.Nasıl geçecek bu günler kızlar ya hiç ilerlemiyor iki aydır aynı sıra. Allah sabır versin hepimize.

Arkadaşlar merhaba ,içinizde koruyucu aile olan veya koruyucu aile iken baktığı çocuğu evlat edinen var mı?

Arkadaşlar merhaba ,içinizde koruyucu aile olan veya koruyucu aile iken baktığı çocuğu evlat edinen var mı?
Bunu bende merak ediyorum.koruyucu aile olmayi cok istiyorum bende.
Biseyler ogrenirseniz bizimlede paylasin cok seviniriz

Ankarada arkadaslar eşim arıyor bir türkü sıradışı soylemiyorlar.öğrenen varsa bari ona göre kıyas yaparım tarih aralığına gore, cook zormuş beklemek
Ankaradan mı başvuru yaptınız? Ne zmn başvurdunuz.. Bende ankaradayım cnm

Referans olarak belirttiğimiz herkeze. Size şans oyunu ile ilgili bir soru yönetildi mi diye sorduk. Her biri Hayır dedi.
Ama ben eşimin iş arkadaşlarından supheleniyorum. Insanlar olağanüstü acımasız, düşüncesiz. Laf olsun diye böyle bir soru yoneltilmeden söylediklerine eminim. Biraz empati kurabilseler. Bu başvuru bizim hayatımız. Hayatta herkezin başına her şey gelebilir. BBelki söyleyen kişinin çocuğuna vb. O zaman onun için de mi uzulmeyecek, kalbi acimayacak. Allah herkezin mukafatini mutlaka verir. Allaha havale ediyorum. Bu sebeple tüm kalp acimin ve göz yaslarimin cezasını Allah o kişiye verecektir.

sizlere çok teşekkür ederim. Beni herkesten daha iyi anlıyor ve hassasiyetle yaklasiyorsunuz. Allah güzel kalbinizin kat be kat güzellik ve iyiliklerle karsilastirsin sizleri.

Kızlar bugün uzmanımızla görüştüm sıramızda hiç değişiklik yok morelim çok bozuk başvurduğumuzdan beri sıramız hiç gerilemedi hatta iki kişi geçti önümüze beklemek ne zormuş Rabbim hepimizi bir an önce kavuştursun yavrularımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…