Bu arada burda 1 uye var koruyucu aile olan
Aynen hep aynı sırada olmak morelimizi bozuyor bende aynı durumdayım bugün aradım aynı yerde duruyoruz hayırlısı beklemek çok zormuş gerçektenKızlar bugün uzmanımızla görüştüm sıramızda hiç değişiklik yok morelim çok bozuk başvurduğumuzdan beri sıramız hiç gerilemedi hatta iki kişi geçti önümüze beklemek ne zormuş Rabbim hepimizi bir an önce kavuştursun yavrularımıza inşallah
umlar kazasız kavuşun inş.Arkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...
Dualarımız sizinle şimdiden tebrik ediyorum .Bizler için de öpüp koklayin mis kokulu yavrularını zi ...sevgiler kucak dolusuArkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...
Ne güzel bir haber inşallah yarın sağlıkla kucağına almak nasip olur canım bebeğini minik prensesde abla olacak inşallah canım sana hayırlı doğumlar olsun sağlıkla doğsun inşallah minik prenses Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzArkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...
Hayırlısı olsun diyorum be arkadaşım geç olsun güç olmasınAynen hep aynı sırada olmak morelimizi bozuyor bende aynı durumdayım bugün aradım aynı yerde duruyoruz hayırlısı beklemek çok zormuş gerçekten
Arkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...
Gelmsıramızın kaç olduğunu bildiren yazı geldi mi sizlere arkadaşlar
sıramızın kaç olduğunu bildiren yazı geldi mi sizlere arkadaşlar
Kızlar bugün uzmanımızla görüştüm sıramızda hiç değişiklik yok morelim çok bozuk başvurduğumuzdan beri sıramız hiç gerilemedi hatta iki kişi geçti önümüze beklemek ne zormuş Rabbim hepimizi bir an önce kavuştursun yavrularımıza inşallah
Canim hayrli olsun saglikla kucana al insallahArkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...
Canim bende dun aradim uzmanimizi siram ayniymis cok uzuldum onay kagadim geldi geleli siram yerinde sayiyor bekliyoruz iste bir kisi bile ilerlememis olmasi aylardir cok uzucuKızlar bugün uzmanımızla görüştüm sıramızda hiç değişiklik yok morelim çok bozuk başvurduğumuzdan beri sıramız hiç gerilemedi hatta iki kişi geçti önümüze beklemek ne zormuş Rabbim hepimizi bir an önce kavuştursun yavrularımıza inşallah
Canim nasil onunuze iki kisi gecti anlamadimCanim bende dun aradim uzmanimizi siram ayniymis cok uzuldum onay kagadim geldi geleli siram yerinde sayiyor bekliyoruz iste bir kisi bile ilerlememis olmasi aylardir cok uzucu
Hayırlısı canım ya gerçekten rabbim mükafatını verecektir bunu düşünürek ferahlıyorum.Rabbim sabır versin tüm bekleyenlere.Hayırlısı olsun diyorum be arkadaşım geç olsun güç olmasın
Sağ salim,hayırlısıyla kucaklarsanız bebeğinizi inşallah..Darısı isteyen herkese olsun.Şimdiden analı babalı büyüsün bebişler.Arkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...
Bende Konya danım arkadaşım.Bizim sıra iki aydır aynı durumda.Allah tez zamanda kavuştursun bebişine inşallah.Mrb bende konyadan 20 aydir bekliyoruz cok sukur tekli sayilara dustuk konyada ayda bir sira atiyor siramiz 7 olmus hayirlisiyla gelmesini bekliyoruz. Allah hepimize sabir versin Insallahh en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize sevgiler...
Ciflerin yasina gore degisiuor yamilmiyosam 40 yas alti cifler 0 12 yas grubunu tercih ediyor isterlerse 40 yas ustu bu yas grubunu secemiyorAllah hepinizi kavustursun yavrularıniza..
Merak ediyorum bebekken mi evlat ediniliyor
Yoksa duruma göre hangi yaşta gelirsemi
Gerçekten çok farklı bir deneyim. .Ciflerin yasina gore degisiuor yamilmiyosam 40 yas alti cifler 0 12 yas grubunu tercih ediyor isterlerse 40 yas ustu bu yas grubunu secemiyor
merhaba ben koruyu ailelik yapiyorum 1.5 yil oldu merak ettikleriniz hakkinda yardimci olabilirimArkadaşlar merhaba ,içinizde koruyucu aile olan veya koruyucu aile iken baktığı çocuğu evlat edinen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?