Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Aynen hep aynı sırada olmak morelimizi bozuyor bende aynı durumdayım bugün aradım aynı yerde duruyoruz hayırlısı beklemek çok zormuş gerçekten

Arkadaslar herkese merhaba. Yavru suna kavuşan arkadaşlarımı kutluyor, bekleyenlere de sabır diliyorum. Birçok arkadaş biliyor biz kızımıza kavuşa li 1 yılı geçti. Mahkeme mız de bitti sukur. Sadece kimliği almak için mahkemeden nüfusa yazı gitme isi kaldı. 1 haftaya kadar yeni kimliği mızı de alıcaz kismetse. Veeee yine heyecanlı bir haber. Allahim izin verirse iki kızımızın birden kimlikleri çıkacak sanırım. Biliyorsunuz sürpriz bi şekilde gebe kalmıştım. Yarın 15.30 da sezeryan a giriyoruz eşimle :) kızımın kardeşine de kavuşa ca Giz ins. Çok heyecanlıyım. Hamileyken hep sizlere ve tum anne olmak isteyenlere dua ettim. İnş herkes bi şekilde kucaklar yavrusunu. Bana da dua edin nolur. Hepinize sevgiler selamlar...

Hayırlı doğ
umlar kazasız kavuşun inş.

Dualarımız sizinle şimdiden tebrik ediyorum .Bizler için de öpüp koklayin mis kokulu yavrularını zi ...sevgiler kucak dolusu

Ne güzel bir haber inşallah yarın sağlıkla kucağına almak nasip olur canım bebeğini minik prensesde abla olacak inşallah canım sana hayırlı doğumlar olsun sağlıkla doğsun inşallah minik prenses Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

canımmm....hayırlısı ile kavuş yavruna...hayırlı doğumlar...çokk sarıyorummmmm seni....hem yazdım hem dua ettim canım

sıramızın kaç olduğunu bildiren yazı geldi mi sizlere arkadaşlar
Gelm
sıramızın kaç olduğunu bildiren yazı geldi mi sizlere arkadaşlar
Canim hayrli olsun saglikla kucana al insallah

Canim bende dun aradim uzmanimizi siram ayniymis cok uzuldum onay kagadim geldi geleli siram yerinde sayiyor bekliyoruz iste bir kisi bile ilerlememis olmasi aylardir cok uzucu

Sağ salim,hayırlısıyla kucaklarsanız bebeğinizi inşallah..Darısı isteyen herkese olsun.Şimdiden analı babalı büyüsün bebişler.

Mrb bende konyadan 20 aydir bekliyoruz cok sukur tekli sayilara dustuk konyada ayda bir sira atiyor siramiz 7 olmus hayirlisiyla gelmesini bekliyoruz. Allah hepimize sabir versin Insallahh en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize sevgiler...
Bende Konya danım arkadaşım.Bizim sıra iki aydır aynı durumda.Allah tez zamanda kavuştursun bebişine inşallah.

Allah hepinizi kavustursun yavrularıniza..
Merak ediyorum bebekken mi evlat ediniliyor
Yoksa duruma göre hangi yaşta gelirsemi

Mrb arkadaslar ocak ayinin 3de bende aradim 1 ayda 1 kisi ilerlemis kiz ayni 11 erkek 8den 7ye dusmus cok sasrdim normalde ayda 4 yada 5 sira ilerliyodu subat yada marta bebegimi alirim diodum ama dusundugumuz gibi olmucak herhalde..bole giderse yaz gelcek bitcek bile ...offf cok moralim bozuldu artik biranonce ilerlese diye bekliyorm ama okudigum kadariyla cogu sehirlerde ayni hic ilerleme olmamis...isallah bundan snra hemen siralar ilerler ve artik cok beklemeden bebeklerimize kavusuruz

Allah hepinizi kavustursun yavrularıniza..
Merak ediyorum bebekken mi evlat ediniliyor
Yoksa duruma göre hangi yaşta gelirsemi
Ciflerin yasina gore degisiuor yamilmiyosam 40 yas alti cifler 0 12 yas grubunu tercih ediyor isterlerse 40 yas ustu bu yas grubunu secemiyor

Ciflerin yasina gore degisiuor yamilmiyosam 40 yas alti cifler 0 12 yas grubunu tercih ediyor isterlerse 40 yas ustu bu yas grubunu secemiyor
Gerçekten çok farklı bir deneyim. .
Bazı insanlar çocuklarını kapı önüne atarken
Sizlerin sahip çıkmak için can atması ..
Allah belki kaninizdan bir evlat nasip etmemiş size ama çok farklı bir sevabı nasip etmiş olacak ..
Benim bir akrabam da büyüttü evlatlık
22 yaşına geldi ailesini buldular
Kopamiyor hala oz anneside iyi bir kadın ama üvey annesi ile yaşamaya devam etmek istiyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…