- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Kızlaaaaaaaar 2 saat önce uzmanım aradı ve kız bebiş olduğunu söyledi kısmetse cuma gideceğiz görmeye.. Ay öleceğim yaaaa
Cnm tskederim ederim goruslericin..ama emin ol ben yada burdaki aileler kimse burda evlat edinmeyi sevap islemek icin yapmior ben bunun sevabini bile dusunmuyrm evlat edincem diye bile dusunmuyorum kendim dogurmus gibi ve sanki bebegimi hastaneden almaya gidiomus gibi hissediorum ve asla dusuniyrmda bebegim buyudugunde asla biyolojik ailedir akrabadir ole bi durum asla soz konusu olmayacak..oyuzden bizim icin dogurmak yada dogurmamak onemli degil..
Amin canım benim hadi gözünüz aydın zaman su gibi akıp geçsin inşallahKızlar çok şükür onay mektubumuz geldi. Artık uzun bir hamilelik dönemi beni bekliyor. Allah bu yola başvuran bekleyen tüm anne adaylarına sabır ve kolaylık versin
Çok sevindim hadi gözünüz aydınKızlaaaaaaaar 2 saat önce uzmanım aradı ve kız bebiş olduğunu söyledi kısmetse cuma gideceğiz görmeye.. Ay öleceğim yaaaa
İnşallah canım zaman çabucak geçer ve bizde yavrusuna kavuşan anneler gibi bu beklediğimiz günleri unuturuzAmin canım benim hadi gözünüz aydın zaman su gibi akıp geçsin inşallah
Canım 15 inden sonra arabasını söylemişler bi arkadaşıma 15 inden sonra arayın birdeAnkarada arkadaslar eşim arıyor bir türkü sıradışı soylemiyorlar.öğrenen varsa bari ona göre kıyas yaparım tarih aralığına gore, cook zormuş beklemek
Amin canım benim hadi gözünüz aydın zaman su gibi akıp geçsin inşallah
Ayy inşallah canımİnşallah canım zaman çabucak geçer ve bizde yavrusuna kavuşan anneler gibi bu beklediğimiz günleri unuturuz
Kızlar çok teşekkür ederim.. Bakalım cuma günü ne olacak.. Hakkımızda hayırlısı
Allahımm,bu forumda okumayı en sevdiğim şeylerden birini yazmışsınız:)))İnşallahh yüzlerimiz güler..Gözünüz aydınKızlaaaaaaaar 2 saat önce uzmanım aradı ve kız bebiş olduğunu söyledi kısmetse cuma gideceğiz görmeye.. Ay öleceğim yaaaa
Normalde yarın gelin dedi de bnm eşim iş için şehir dışındaydı ancak yarın akşam burada olacak ondan dolayı cuna gideceğizBen hep sanıyordum ki bir gün öncesinden arıyorlar. Yani aradıklarında yarın gelin derler diye biliyordum. demek birkaç gün öncesinden de haber verebiliyorlar. Heyecanını düşünemiyorum:)) inşallah çok güzel geçer ve Allah tamamına erdirir:))
Canim bende Bursa dan basvurdum onay yazimda 13.sirada oldugum yaziyo o yuzden sordum 13.siradayimCanım benim bizim onay yazımız 13 diye geldi ama çok kısa bir süre sonra görüştüğümüzde 15 çıktı dedi uzmanımız hayırlısı olsun artık hayırlı zsmanda gelsin diyoruz
Canim bende Bursa dan basvurdum onay yazimda 13.sirada oldugum yaziyo o yuzden sordum 13.siradayim
Evet canım doğrudur banada öyle geldi ama ben 15. sıradayım uzmanımız öyle söyledi aramızda 1 kişi var inşallah arka arkaya kavuşacağız ama sıralar çok yavaş ilerliyor uzmanımız bir bilgi verdimi size ne diyor acaba canımCanim bende Bursa dan basvurdum onay yazimda 13.sirada oldugum yaziyo o yuzden sordum 13.siradayim
Canım geçmiş olsun çok dikkat et dinlen çok fazla grip salgını var inşallah hemen toparlarsın odanızda hayırlı olsun Rabbim tez zamanda odanızı doldursun inşallahCnrdfn bacım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Bahar bacım sanada kolay doğumlar olsun
Maşallah olsun
İki güzel kız annesi oldun artık
Darısı başımıza
Bacılar bu ara hastayım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Dr salgın olduğunu dirençli bir grip olduğunu söyledi
İnşallah bikaç güne kendimi toplarım
Odamız dün geldi kuruldu
Tüm yıkama ütü işlerini bitirdim
İnşallah biraz daha toparlanınca yerleştireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?