evet burayla aynı demekki heme hemen o zaman. allah yardımcınız olsun canım hepimizin tabikiEstradiol Hormonu
toplam 5 bin.. 3 buçuk tüp 1 buçuk ilaçlar için ama ayrıyeten muane ücreti oluyor oda 250, tahliller falanda hep cepten gidiyor aşağı yukarı 7 bin nakit olması lazım bu işe başlamak için
Adet düzensizliklerinin, anormal kanamaların, kısırlığın ve yumurtlama bozukluklarının önemli nedenlerinden birisi hormonal bozukluklardır. Hormonlar arasındaki ve hormonal dengedeki en küçük bir uyum bozukluğu tüm kadındaki tüm hormonal dengeyi ciddi derecede bozulabilmektedir. Bu bozukluk ovulasyonu ve gebe kalmayı önleyebildiği gibi adet siklusunu da bozar.
Hormon Ölçümleri, Hormon profili Ne zaman Yapılmalıdır?
Adetin2. günü veya 3.günü yapılan hormon ölçümleri bu uyumu gösterme açısından önemlidir. Yumurta hücrelerini büyüten, geliştiren ve yumurtalıklardan östrojen hormonunun salgılanmasına neden olan beyindeki hipofiz kaynaklı FSH ve LH hormonlarının seviyesi hekime istenilen bilgiyi verir.
Hormon profilinde Hangi Hormonlara Bakılır?Hormon tahlili ve hormon tetkiki sırasında hangi hormonlar bakılır
Östrogen (E2) özellikle siklusun 2.yarısında progesteron hormonu ile birlikte embriyonun yerleşmesi için rahim içindeki mukozayı , endometriyumu hazırlar.Eğer hastada diğer bazı klinik bulgular varsa ;göğüsten süt gelmesi-galaktore, kıllanma-hirsutizmus,ses kalınlaşması, adet düzensizliği, adet görememe gibi prolaktin , tiroid hormonları , testosteron , DHEA-SO4, 17-OH progesteron , kortizol gibi baska hormon seviyelerine de bakabilir. Genelikle bir “hormon profili” içeriği; FSH, LH, Östrojen, Progesteron, Prolaktin, Testesteron, TSH, T3, T4 hormonlarını içerir.
canım hoşgeldinn... bende iyiyim koşturmaca canım... hadi bakalım bişi kalmadıı senide hamiş çıkaralım hayırlısı ile.. tedavi sürecinde buralşara daha sık gel lütfen bak şimdi sana birşey demiyorum işin var diyeeemerakk ediyorummm .. neyse şaka bir yana heyecanlısındır sen şimdii inşallah bu sefer olcak canım
Insallah Dekopacim aslinda hergun ugruyorum buraya ve bizim eski topige.Fakat isten vakit bulamiyorum yazmaya.Ama yarin son gunum haftaya cumada Turkiyeye gidicem.Siz hep aklimdasiniz Hemde nasil heyecanliyim inanamazsin hem is degisikligi hem bebek olayi:)) bakalim hayirlisi Ama BEBEK benim onceligim artik.Icimden bir his sende bebisine bu sefer bebisine kavusacaksin diyor.Bu arada ben de burda olmazsam Suleyman'a gidicem.Insallahhh kalmaz da burdaki doktorlarla olur.
inşallh canımmm.. heyecanını paylaşıyorum bende zaman var ama çok heyecanlıyım sıradaki tedavi için insanın içindeki umut hiç bitmiyor... yolun istanbula düşerde vaktin olursa bir kahve içeriz istersen.. Hakkında hayırlısı olsun canım
evet burayla aynı demekki heme hemen o zaman. allah yardımcınız olsun canım hepimizin tabiki
ayy canım sağolll beni aydınlattınn... benim adetlerim düzenli oldğundan istemedi o zaman doktorum..
Nihayet regl oldum ve donmuş transfer tedavime başladım... Allahım inşallah bu defa
pozitif sonuca ulaşırım...
Cnmm hakkinizda hayirlisi olsunn..transferinis ve bekleme sureciniz su gibi gecsinnn gobisleriniz bebis dolsun insaallahh
hayırlı cumalar.....
ben hep burdayim canim ama benden baska kimse yok
evet canım yaa nerd ebu kızlarr. sen napıyorsun canım nasıl gidiyor
Aminnnn canim...kandiliniz mubarek olsun... dualarınız hayırlısı ile kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?