- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.966
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Cok tesekkur ederm müminin mümine duasi makbuldur derler sen de benm dualrmdasin insallah hepimize nasip olsunya cook tatlısın vallahi su an minik bir kedi yavrusu gibi oldum ay tesekkur ederm tekrar
tabiki gülerek söyledi neredeyse zil takacaktı çok teşekkür ederim yorumun için evet kırıcı bir mesaj atmış bulundum kendisine ama evlat hasreti çekmediği için beni anlayamaz kesinlikleÖncelikle Allah sizede hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı bir evlat versin. Eltinizin sizin kendinize söyleme sebebi belki de yakın olduğunuzdandır hani bu tarz muhabbetlerde içinizi dökmüşsünüz ya ona oda baskasından duycağınıza kendi söylemiş olabilir bide böyle bakın. Baskası dese eltin hamile bu seferde o kadar muhabbetimiz var kendi neden söylemedi diyebilirdiniz. Eltiniz bunu gülerek mi söyledi yoksa çekinerek mi ? Şuan zaten duygusalsınız, üzgünsünüz doğum gününüzden önce evet can sıkıcı bir durum olmus ama 5 gün sonra söylese sevincek miydiniz ki ? Bizim olmadığını bile bile 2. yi yaptı demeniz çok çirkin ayrıca... Ne kadar çok iyimser bakarsanız o kadar güzelleşir olaylar ama sizi de anlamak zor tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah ummadığınız anda bebeğinizin haberini alın inşallah.
bunun için konuşmayacaksa konuşmasın açıkçası benim zor zamanlar geçirdiğimi bildiği halde trip atacaksa atsın hiç umrumda olmz ben ona pişmanlığımı ifade edecek uzun bir mesaj attım hala bana dönüş yapmadı elimden başka birşey gelmiyor zil takarak bana bunu söyelemesine ne demelisin peki .olayın aslını bilmeden bana yükleniyorsunuz.Bu arada eltinizden özür dileyin inşallah geç değildir ama çok çok özür dilerim eltinizin yerinde olsam bir daha sizle konusmazdim
Tabi ki insallah hayirli haberler de ben senden bekliyorum hadi insallah yaz bana
ya canimm benim Hersey gönlunce olsun insaAllah canimm.. yazisalim kiz haber ver bana gelisme olunca
inşallah canım evet baya üzmüş oldum çok haklısınÇocuk nispet için yapılacak bişey mi de eltiniz öyle yapsın sizden izin alacak hali yok hassassınız anlıyorum ama hamile bi insanı da gereksiz üzmüşsünüz inşallah tez zamanda size de sağlıklı bi evlat nasip olur
görüşeceğim canım ama medipolde çok iyi bir doktor var arkadaşım önermiştş muhtemelen ona başlarımBen memorialden memnun kaldım istersen git bi görüş fiyat daha uygun hem doktorlar ve personel daha iyi ve laboratuvarı oralardan daha iyi
Amin canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşatsın isteyen herkeseamin canım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkğr ederim siz hamile olduğunuz halde hala olmayanların mesajlarına girip yorum yazıyorsunuz bu iyi niyetinizi bizi anladığınızı gösterir bize de dua edin lütfen.sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah
Bunlar cok hassas konular. Hadi esi neyse de eltiniz de bir kadin. Ve anlamasi gerek nasil davranacaginibunun için konuşmayacaksa konuşmasın açıkçası benim zor zamanlar geçirdiğimi bildiği halde trip atacaksa atsın hiç umrumda olmz ben ona pişmanlığımı ifade edecek uzun bir mesaj attım hala bana dönüş yapmadı elimden başka birşey gelmiyor zil takarak bana bunu söyelemesine ne demelisin peki .olayın aslını bilmeden bana yükleniyorsunuz.
konu arkadaş kardeş yenge olunca bu tarz duygular olmadı dediğiniz gibi mutlulukları mutluluğum oldu sanırım sizin eltiniz hiç olmadı ve bu durumu yaşaömadınız .elti söz konusu olunca şytan çok farklı duygulara karışıuor malesef allah affetsin.ben haberini alınca mjutlu oldum tabiki hala da mutkuyum ama bana nispet yapar gibi gülerek söylemesi ve senin yok ya sen bilemezsin şimdi tarzındaki konuşmalarını bilmediğiniz için belkide böyle konuşuyorsunuz .neyse teşekkrler yorumunuz için allah size de evlat nasip etsin hayırlısıyla ama bir eltiniz varsa beni çok iyi anlayacaksınızNe güzel yazmışsınız konu sahibi bu mesajı defalarca okumalı. En yakın arkadaşım hamile ve benim de tedavi olduğumu tabiki biliyor. Birlikte mutluluktan çığlık atıp mutluluktan ağladık onun hamile olduğunu ogrenince. O benim en iyi arkadaşım nasil mutluluğuna ortak olmam ki
evet bende eminim teselli ederdi gerçekten ama hayırlısı olsun ben pişmanlığımı dile getirdim kabul nedip ememek ona kalmışSöylemese de bu sefer nazarım değer diye sakladılar diyecektin. Stresini üzüntünü atman lazım ama bu şekilde değil. Eltinin suçu yok. Kadın benden duy demiş, senden saklamamış nazar değer vs düşünmemiş. Onun yanında ağlasan teselli de ederdi eminim.
amin çok teşekkür ederim size katılıyorum ama inanın çok zorÜzgünüm ama yanlış yapmışsınız. Umarım Allah en kisa sürede kucağınızi doldurur .eltinizin yada başkalarının bebek sevincine ortak olmaya çalışın. siz zor bir surecten geçiyor olabilirsiniz ama insanlarda hayatına devam etmek zorunda.
ben daha üstüne gitmem zaten pişmalığımı dile getirdim gerisi ona kalmışBunlar cok hassas konular. Hadi esi neyse de eltiniz de bir kadin. Ve anlamasi gerek nasil davranacaginiyani soylenir ama bir zamani bir uslubu olmali. Olsun uzme canini sen fazla da üstüne gitme pismanlgni da ifade etmissin bence yeterli o psikoloji icnde yaptgnza sozlerinize anlays gostersin azcik uzulmeyin siz
amin canımAmin canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşatsın isteyen herkese
zaten artık tedavi süreçlerimi kendisine anlatmayı düşünmüyorum .konu arkadaş olunca aynı duyguları hissetmiyorum ama elti olunca iş değişiyorHamılelıgıni dogum gunun den sonra söyleseydi daha iyi olurdu, benımde 3.5yıldır olmadı konuyu okurken gözümden yas aktı banada en yakın ark 4aylık hamileyken bulustugumuzda gördüm. Belkı hassasım dıe telde söylemedi, sizin icin dogumgününde söylemesine takıldım sonra söylese ölürmü# acelesi neymiş. Yabancı deıl aileden sayılır ama kendinle ilgili anlatma bosver duanı et Allaha gerisi boş.
amin canım çok teşekkür ederimBence öyle düşünmemelisin..
Böyle düşünceler hep vesvese zaten, imtihan içinde imtihan oluruz , muhakkak ki her zorlukta bir kolaylık vardır Allah hem imtihan eder hem de imtihan da yardım eder Allah'a sığın ümidini kaybetme! Rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşaAllah
onlar adına ben çok sevindim zaten bunu onlara da ifade ettim ama duygularıma yenik düştüm malesefHassasiyetinizi, uzuntunuzu anliyorum. 4 yillik evliyken cocuk sahibi oldum ben de ama hic kafaya takmamistim gayet mutluydum. Herseyin bir zamani var. Allah size hayirli saglikli evlatlar versin daha fazla aratmadan.
Ama konuya gelirsek ailelerini sekillendirmek icin neden beklesinler sizi? Kafalarinda belli planlari vardir cocuklarinin arasinin olmasini istedikleri veya aylardir onlar da 2. Ye ugrasiyorlardir bu aya nasip olmustur. Veya surpriz olmustur kim bilir? Yani bu konunun sizinle alakasi ne? Allah bu zamani uygun gormus onlar icin ve bu zamanda vermis 2. evlatlarini. Bu tarz haberler hep duyacaksiniz uzulmek ve kendinizi yipratmak yerine onlar adina sevinin ve kendiniz icin daha cok dua edin.
haset değil aslında içimdeki kıskançlık hiç değil sadece anlatamıyorum onlar için çok mutlu ouyorum ama kendim iin çok üzülüyorum çok farklı bir duygu rabbim sana da bana da evlat isteyen hakeden tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsın inşallahBizim de 5 senedir çocuğumuz olmadı. Çok ağır süreçlerden geçtim, çok yıprandım, çok yoruldum. Ama hiçbirzaman birisi hakkında böyle düşünmedim. Tabiiki içimde küçük de olsa acaba ben de bu hissi yaşaya bilecekmiyim diye düşündüm. Ama sadece o kadar. İnsanların mutluluğuna gölge düşürmeyin. Kendi derdinizi başkasına yüklemeyin. İyi düşünün, dua edin ki sizin de olsun. ALLAH haseti sevmez canım. İyi niyet, dua, hoşgörü seni evladına kavuşturacaktır. ALLAH en kısa zamanda sana da, bana da ve isteyen herkese nasip etsin inşAllah
evet çok haklısınız çok teşekkür ederimBn baskasinin olunca deli gibi sevnyorum ya.cok istedgnz icin farkli dusunmssnz bnce..gerci bazen bazi olaylar,tavirlar anltldgnda cok masum geliyor ama yasanirkn bi kotu niyet seziliyor..kimseye de anltamayip kotu niyetli olan kişi gibi gozkuyoruz..o yuzden cok da kesin hukumler vermk istemem ama sz onun icn de kndinz icn de iyi düşünün..sabredin..onun zamani şimdidir..sznki daha gelmemstr..yani simdi Allah korusun cocuklarna bisey olsa cok uzulursunuz..hatta kndinizi bile suclarsnz..dua edin akışına birakn..hayirlisini, en dogru zamnda yasayin insallah..
benim için da edin hamilenin duası kabul olurmuş ama 40 kişi bulamam malesef çok teşekkür ederim dualarınız içinRabbim en yakın zamanda size de nasip eder inşallah 41 hamileye meryem süresi okutup dua ediliyor 40 kişi daha bulursanız ben sizin için okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?