Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Cok tesekkur ederm müminin mümine duasi makbuldur derler sen de benm dualrmdasin insallah hepimize nasip olsun ya cook tatlısın vallahi su an minik bir kedi yavrusu gibi oldum ay tesekkur ederm tekrar

ya canimm benim Hersey gönlunce olsun insaAllah canimm.. yazisalim kiz haber ver bana gelisme olunca

tabiki gülerek söyledi neredeyse zil takacaktı çok teşekkür ederim yorumun için evet kırıcı bir mesaj atmış bulundum kendisine ama evlat hasreti çekmediği için beni anlayamaz kesinlikle

Bu arada eltinizden özür dileyin inşallah geç değildir ama çok çok özür dilerim eltinizin yerinde olsam bir daha sizle konusmazdim
bunun için konuşmayacaksa konuşmasın açıkçası benim zor zamanlar geçirdiğimi bildiği halde trip atacaksa atsın hiç umrumda olmz ben ona pişmanlığımı ifade edecek uzun bir mesaj attım hala bana dönüş yapmadı elimden başka birşey gelmiyor zil takarak bana bunu söyelemesine ne demelisin peki .olayın aslını bilmeden bana yükleniyorsunuz.

Amin canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler yaşatsın isteyen herkese

Bunlar cok hassas konular. Hadi esi neyse de eltiniz de bir kadin. Ve anlamasi gerek nasil davranacagini yani soylenir ama bir zamani bir uslubu olmali. Olsun uzme canini sen fazla da üstüne gitme pismanlgni da ifade etmissin bence yeterli o psikoloji icnde yaptgnza sozlerinize anlays gostersin azcik uzulmeyin siz

konu arkadaş kardeş yenge olunca bu tarz duygular olmadı dediğiniz gibi mutlulukları mutluluğum oldu sanırım sizin eltiniz hiç olmadı ve bu durumu yaşaömadınız .elti söz konusu olunca şytan çok farklı duygulara karışıuor malesef allah affetsin.ben haberini alınca mjutlu oldum tabiki hala da mutkuyum ama bana nispet yapar gibi gülerek söylemesi ve senin yok ya sen bilemezsin şimdi tarzındaki konuşmalarını bilmediğiniz için belkide böyle konuşuyorsunuz .neyse teşekkrler yorumunuz için allah size de evlat nasip etsin hayırlısıyla ama bir eltiniz varsa beni çok iyi anlayacaksınız

evet bende eminim teselli ederdi gerçekten ama hayırlısı olsun ben pişmanlığımı dile getirdim kabul nedip ememek ona kalmış

amin çok teşekkür ederim size katılıyorum ama inanın çok zor

ben daha üstüne gitmem zaten pişmalığımı dile getirdim gerisi ona kalmış

zaten artık tedavi süreçlerimi kendisine anlatmayı düşünmüyorum .konu arkadaş olunca aynı duyguları hissetmiyorum ama elti olunca iş değişiyor

amin canım çok teşekkür ederim

onlar adına ben çok sevindim zaten bunu onlara da ifade ettim ama duygularıma yenik düştüm malesef

haset değil aslında içimdeki kıskançlık hiç değil sadece anlatamıyorum onlar için çok mutlu ouyorum ama kendim iin çok üzülüyorum çok farklı bir duygu rabbim sana da bana da evlat isteyen hakeden tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsın inşallah

evet çok haklısınız çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…