Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Yanlis anlamayın çok uzgun oldugunuzu tahmin edebiliyorum ama baskasinin mutluluğunu kıskanarak, Boyle biseyi kişiselleştirerek kendinize iyiliğiniz olmuyor bence. Söyle dusunun, onların bebeği sağlıkla gelsin en doğru zaman Allah bana da nasip eder Insallah.

Ailesiniz sonuçta, hamilelik gibi birseyi sizden ne kadar saklayabilir ki? Dogum gununuz olsa ya da olmasa. biraz bencil buldum üstünüze çekmenizi bu olayı ama dürüstçe paylasmissiniz, herkesin yapabileceği bisey degil.

Insallah en kısa zamanda sizinde saglikli bi bebeğiniz olur.

çok zor bir süreç yaşamışsınız allah size sabırlar versin rabbim tez vakitte tüm hakeden kadınların kucağnı doldursun.

inşallah canım çok teşekkür ederim

Biz hala mücadele veriyoruz.. temmuzda 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah.. Bende tüplerde sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyordu ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı.. eşim de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi.. şuan hiç bir problem kalmadı.. RABBİM nasip ederse olur inşallah... unutma biz ne yaparsak yapalım o ol demeden olmaz..
Kimse bizim nasibimizi elimizden almıyor veren o alan o.. Bu dünya bir sınav ve öbür dünya önemli olan... yüreğini ferah tut allah büyük...

özür diledim cevap vermedi yapacak birşeyim kalmadı bu saatten sonra ayağına gidip yalvaramam ki.

inşallah canım çok teşekkür ederim.stressiz hayat mümkün değil malesef s

tabiki her zaman duamı böyle ederim hayırsız olacaksa olmasın

allah size de abırlar versin zor dönemler geçiriyorsunuz .allah nasip ederse olur herkesin tabiki.

Fazla alıngan davranıyorsunuz Allah sizede zamanı gelince evlat verir. Siz çocuk sahibi olamadınız diye başkalarında ikinci çocuk yapmamalarını bekleyemezsiniz. Kimsenin size nispet olsun diye çocuk sahibi olucağını sanmıyorum. Çocuk bu yani nisbet olsun diye yapılır mi hiç.

amin canım

bu güzel mesajın ve dileklerin için çok teşekkür ederim gerçekten çekmeyen anlayamaz

amin canım çok teşekkür ederim hepimize inşallah

Hassasiyetiniz normal ama tepkiniz yalnış. Siz değil de eltiniz bir daha sizinle görüşmek istemezse haklı. O zamanda eltimin 2. Hamileliği nazar değdiririm diye benimle görüşmüyor demeyin tabi.
ben görüşmem bundan sonra zaten kaldıramam artık görmek istemiyorum

Seni sevdim bu son kaybımda bende senin gibi düşünmeye başladım son derken 5.kaybım.Bu acıları biz yaşıyoruz bu sıkıntıları biz çekiyoruz bırakalım başkaları ne yaparsa yapsın.Rabbim en doğrusunu bilir bırakalım ona tevekkül etmenin rahatlığıyla yaşayalım.Bizim elimizden gelmiyor bazı şeyler.Bunun için kendimizi cocuğu olanlardan ezik ya eksik hissetmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…