- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.966
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Ya vallahi nasil zihniyet cozemedim ama ilk torun olunca altinlar, hayirli olsunlar, ilk hevesler bize yonelir diye dusunduler sanrm saka gbiben de akrabalik kelimelernden pek bilmem hala oluyorsun deyince saka oldugunu anlamam birkac dakikami almisti Allah herkesin gonlune gore versin ne diyelim eltim valide sultan ben sarayda soytari sanirim aman Allah islah etsin bunlar hep moral bozuyor ben de dalgaya aliyorum sekerim napayim
keske istanbulda olsaydim vallahi ben de nasil sistim bu mevzulardan ne guzel dertlesirdik ama ankaradaymistanbulda olup beyoğlunda olan varsa sosyal mesafe çerçevesinde oyurup uzun uzun dertleşmeyi öyle isterim ki sizlere yazınca çok rahatlıyorum konuyu kendi anneme bile açamıyorum ama sizlerle çok rahatlıyırum
Eltim kaynanamın yeğeni onun doğumunda herkes hazır kıtaydı ya söylenmez böyle şeyler bebek koydurdu ilk aylarında gittim yemeğini yaptım temizliğini yaptım yalnız bırakmadım bir geçmiş olsunu çok gördüler kaynanam bu sene 2 gelin daha alacak biri temmuzda biri eylüldeayenen bencede uzaklasinn kendi halinizde olun bosver hic takma cekemeyen varsa öte tarafa gecsin.. salla ya yazik degilmi sana bebegine ilk torun olmasi önemli degil HAYIRLI TORUN olmasi önemli alimden zalim zalimden alim olabilir o yuzden hic kimse zaten cok havalanmasin
keşke toplanıp birbirimizle dertleşsek ahh ne iyi olurUzulme dua et Allah tan umudunu kesme senin gibi olan kac kisi var bu sitede bende oyleyim keza sabir umut ve dua baska yapacak birsey yok
Ay kiz Allah mi soylettiaynen öyle zaten dalgaya almak en iyisi keyfine bakk hamileliginin tadini cikar bosver
Özür dilerim sizin konunuzda bende derdimi açtım amacım sizi incitmek değil sakın yanlış anlamayın Rabbim size ikiz üçüz versin kucağınızı boş bırakmasın inşallah hakkınızı helal edinistanbulda olup beyoğlunda olan varsa sosyal mesafe çerçevesinde oyurup uzun uzun dertleşmeyi öyle isterim ki sizlere yazınca çok rahatlıyorum konuyu kendi anneme bile açamıyorum ama sizlerle çok rahatlıyırum
Ne alaka ya size inat çocuk mu yapılır? Değişik bir mantık olmuş. Herkesin kendi hayatı belki hep istiyordu sizi üzmemek için istiyorum diyemiyordu, belki siz hep kendinizi anlatırken karşınızdaki insana onu ve isteklerini hiç sormadınız? Hayır neden sizi üzmek için yapsınlar? Eşiyle konuşmuştur, yapmıştır. Belki kazara olmuştur. İnşallah bebeğiniz olur tabii, isteyen heeeerkesin olsun ama size inat olduğunu düşünmüyorum.Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Eltim kaynanamın yeğeni onun doğumunda herkes hazır kıtaydı ya söylenmez böyle şeyler bebek koydurdu ilk aylarında gittim yemeğini yaptım temizliğini yaptım yalnız bırakmadım bir geçmiş olsunu çok gördüler kaynanam bu sene 2 gelin daha alacak biri temmuzda biri eylülde
Ay kiz Allah mi soylettidaha hamile degilm insallah olacak bu cumleyi duymak nasil olsn bana da sen yanlis kisiye yazdn sanrm yorumu olsn okumak guzeldi
hamile kalan arkadaş kardeş yenge olunca bu tarz duygularım olmuyır ama nedense elti olunca iş değişiyor allah affetsin sanırım şeytan burada çokn fazla devreye giriyorBen geç hamile kalıyorum.tedavi olduğum dönemde de hamile kalan arkadaşlarım oluyordu bebek görmeye de gidiyorduk hiç sizin gibi düşünmedim..onlar adına sevindim. Sağlıklı bir düşünce değil. Ama psikolojiniz bebeğe çok odaklandığı için üzülüyorsunuz. Yapmayın . Allah size de en yakın zamanda bir bebek bağışlar inş
evet canım çok haklısın aynı şeyleri dün gece salya sümük ağlarken eşimde söyledi veren allah yoklukta bile veriyor nasipten öte köy yok tek duamız var allah olmayan herkese anneliği hakeden herkese nasip etsinBen de istiyorum aylardır olmadı bazen umutsuzluğa kapılıyorum, kendimde kabahat buluyorum ama sonra bi bakıyorum yolda dilenenlerin kucaginda çocuk.yasam şartlarım onlar gibi degil ki bu olay onunla ilgili olsa onların da olmamasi lazım.ya da herkes ovülasyon testleriyle gün hesaplarken tek gecelik iliskiden hamile kalıp aldıranlar var. Bu is gercekten nasip kısmet isi.tıbbi desteği göz ardı etmeden oluruna bırakmak en güzeli.olacagı varsa en hayırlı zamanda olur insallah.
Soyle ki bir çoğu böyle hisseder ama emin olun sizi üzmek için mi yaptı istediği için mi bunu bilemezsiniz zor mu evet çok zor ben 7 aylık erken doğum yaptım çocuğum hayatta değil eltimin bebeği olsun çok isterim ama benden önce olması üzerdi açıkçası o yüzden sağlıklı düşünemiyoruz tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim bizlere dua edin yapacak başka birsey yok ..Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
O zaman kesin Allah soyletti kesinyok kiz sana yazdim ama hamile sandim seni niyeyseay hadii insallah varmi ihtimal belkide dogrudur insallah yua Rabbimmm
zor zmanlar geçirmişsiniz eltim mesajıma hiç cevap vermedi ertesi gün uzun bi özür mesajı yazdıktan sonrada cevap vermedi sanırım çok kırıldısizin bebeğiniz oldu mu bunca tedaviden sonra bende merak ettim sizin de mi eşinizde varikosel sıkıntınız vardı yoksaBen 8 yıllık evliyim 5 yıldır da bebek için mücadele ediyoruz.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var..eskiden bende her hamile haberine hıçkıra hıçkıra ağlardım..
Sanırım artık alıştım.. kafa yapım düşüncelerim değişmeye başladı..
Kimse senin olan biseyi elinden almadı herkesin bir nasibi var allah ona vermiş..
Inşallah sanada verecek tevekkül ve sabır..
Çok iyi biliyorum zor ama inanki zamanla ne kadar saçmalamışım diyorum...
Msj olayını yanlış yapmışsınız evet...
Eltiniz msjiniza ne cevap verdi çok merak ettim.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah...
O zaman kesin Allah soyletti kesinsimdilik ihtimal yok esim uc aydir gorevde ama o donnce tedaviye baslayacm insallah ay dur azcik sevineyim okuyup okuyup
amin canım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkğr ederim siz hamile olduğunuz halde hala olmayanların mesajlarına girip yorum yazıyorsunuz bu iyi niyetinizi bizi anladığınızı gösterir bize de dua edin lütfen.sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallahAmin cümlemizden razı olsun Rabbim burda da kim bebek istiyorsa Allahım hayırlı sağlıklı ikizler versin sizlerinde kucağını boş bırakmasın Allahım hamilelerin duasında bedduası da tutar der büyükler herzaman inşallah gönülden dua ettim sizlere
çok üzüldüm durumunuza allah hayırlı zamanda size sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahSoyle ki bir çoğu böyle hisseder ama emin olun sizi üzmek için mi yaptı istediği için mi bunu bilemezsiniz zor mu evet çok zor ben 7 aylık erken doğum yaptım çocuğum hayatta değil eltimin bebeği olsun çok isterim ama benden önce olması üzerdi açıkçası o yüzden sağlıklı düşünemiyoruz tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim bizlere dua edin yapacak başka birsey yok ..
Cok tesekkur ederm müminin mümine duasi makbuldur derler sen de benm dualrmdasin insallah hepimize nasip olsunayy canim yaaa kiyamam sana vallaha kiz dua edicem insallah Rabbim hepimize versin bende öyle uzun yillardir olmadi gerci bende plansiz prpgramsiz bekledim olmadi pko var bende yumurta takibi ve sogan kuru bu ay benim planim bu ilkkez yapicam sende bana dua et
Rabbim insallah en kisa zamanda yuzunu guldrusun kiyamam ben ya vallah icim eriyor burda beni böyle okuyunca bacilarimii
Üzgünüm ama yanlış yapmışsınız. Umarım Allah en kisa sürede kucağınızi doldurur .eltinizin yada başkalarının bebek sevincine ortak olmaya çalışın. siz zor bir surecten geçiyor olabilirsiniz ama insanlarda hayatına devam etmek zorunda.ahhh kalbini kıracak uzun bir mesaj attım kendisine .ama bunu bildiği halde Doğum günümden 1 gün önce söylememeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?