- 7 Aralık 2018
- 7.782
- 19.901
- 248
- 28
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Bu kalp kırıklığı değil hasetlik. Çocuğu olsa bu sefer de çocukları yarıştırır. İnsan yeni bir canlı dünyaya getirme derdine düşmeden önce kendini eğitmeli.Konu sahibinin haklı dedğim şey tamamen haklılık değil tabiki.. Üzülmüş kendi çocuğu olmadı diye canı yanmış burda haklı olabilir gaflete kapılmış mesaj atmış yanlış düşünmüş ve kalp kırmış kesinlikle hatalı inkar etmiyorum
Sizle konunun bağlantısı ne?Yorumlari okudum da. Elti olunca gercekten konu degisiyor kimse kusura bakmasin. Ben dogum yaptigimda asla 2.cocugu istemem diyen , kocasiyla kabli bicakli kavgali olan eltim oglum 1.5 aylikken 5 haftalik hamileydi
Kiskandigindan kaldi. Bizzat arkadasi soyledi. Pink dogum yapinca gitti geldi bize hamile kalmam lazim butun ilgi pinkte diyerek yumurtlama gunlerini hesapliyordu dedi. Normalde korunuyorlarmis ama 9 gece yumurtlama gunu oldugunu bilmeden kocasina yumurtlama gununde degilim korunma demiş.
Bana da yumurtlama gunundeydim dedi once sonra bilmiyordum
Ben sok olmustum ama acikcasi umrumda da olmadi. Banane isteyen cocuk yapar isteyen yapmaz.
Yani boyle insanlar var neden konu sahibine yukleniyorsunuz ki ?
Tamam işte böyle yaparak kalp kırmış.. Anlatamıyor muyum söylemek istediğimi acaba ?Bu kalp kırıklığı değil hasetlik. Çocuğu olsa bu sefer de çocukları yarıştırır. İnsan yeni bir canlı dünyaya getirme derdine düşmeden önce kendini eğitmeli.
Valla burda sizi evlat hasreti çekenler de anlayamadı kimse anlayamadıtabiki gülerek söyledi neredeyse zil takacaktı çok teşekkür ederim yorumun için evet kırıcı bir mesaj atmış bulundum kendisine ama evlat hasreti çekmediği için beni anlayamaz kesinlikle
Sizle konunun bağlantısı ne?
Burada kendi kendine neden 2. Yi yapıyor diyen biri var, kimse çocuk yaparken kimseye soracak değil.
İçin acıyabilir , içten içe kıskanabilirsin de, bütün duygular normal ama hesap verecek tarzda hesap sormak neyin kafası, ister 15 tane yapar.
Hicbr yorumu okumadim sade senin yazini okudum suan cok sinirleniyorum anlamaya calisiyorum sizi ama cok sinirleniyorum yahuuu ne demek benm cocgm olmuyorken bilerek 2.yi yaptilar sucmu yahut sizin olmuyor diye eltinizde mi yapmayacak bu nedir arkadasm bunda ne gbi kotuluk vardir verende Allah vermeyende Allah . Herkesn imtjhani baska cesit mesela kiminij babasi yok kmse babalar gnu kutlamasin babasyla resim paylasmasin olur mu kiminin evi yoktur kimse ev almasin mi yapmayn gozunuzu sevdgm Allah im size de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsijnnSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Ben size de şok oldum. Millet birbirinin mahrem konularını nasıl bu kadar ayrıntılı bilebilir. Ne çirkin şeyler. Ayrıca konu sahibi bu kadar art niyetine rağmen eltisi hakkında kötü birşey diyememiş. Konuda gayet dertlerini paylaşan, arkadaşlık yarenlik yapan iki profil var. Gayet nazikçe de haberini vermiş elti. Söylemeseydi eminim yine konu açardı konu sahibi, kıskancağımı düşündü söylemedi diye. E şimdi elti haksız mı olurdu. Sırf elti değil kaynı olsam ben de bizim mahremimize bu kadar karışan yengemin yüzüne bakmazdım. Herkes haddini hududunu bilsin. Ne boş şeylerle uğraşılıyor yarabbim.Yorumlari okudum da. Elti olunca gercekten konu degisiyor kimse kusura bakmasin. Ben dogum yaptigimda asla 2.cocugu istemem diyen , kocasiyla kabli bicakli kavgali olan eltim oglum 1.5 aylikken 5 haftalik hamileydi
Kiskandigindan kaldi. Bizzat arkadasi soyledi. Pink dogum yapinca gitti geldi bize hamile kalmam lazim butun ilgi pinkte diyerek yumurtlama gunlerini hesapliyordu dedi. Normalde korunuyorlarmis ama 9 gece yumurtlama gunu oldugunu bilmeden kocasina yumurtlama gununde degilim korunma demiş.
Bana da yumurtlama gunundeydim dedi once sonra bilmiyordum
Ben sok olmustum ama acikcasi umrumda da olmadi. Banane isteyen cocuk yapar isteyen yapmaz.
Yani boyle insanlar var neden konu sahibine yukleniyorsunuz ki ?
Dogmgnunzden once soyleynce noluyor sonra soyleseydi uzulmeyecekmydnz . Bos yere uzuyorsunux suan kendnizi ve eltiye ayip etmssnz benceahhh kalbini kıracak uzun bir mesaj attım kendisine .ama bunu bildiği halde Doğum günümden 1 gün önce söylememeliydi.
Kesinlikle katılıyorumalintiladigim mesajlarin tamami sizin kalbinizin ne kadar kotu oldugunu gosteriyor. Ben eltinizin yerinde olsam asla gorusmem sizinle, gorusurse buyukluk yapmis olur. Hele de “zaten bir cocugu var 2. Cocuk icin bekleyebilirdi” mesajiniz beni benden aldi. Sizin gibi insanlarin var olduguna hala inanamiyorum
Ağız değiştirdiniz çok üzgün ve ciddi bir ifadeyle bana çok çekinerek söyledi demiştiniz ve hatta evde soğuk rüzgarlar esti yazdınız incitmemek için cok temkinli konuştu yazdınız sonra burda tepki alınca nispet yaptı güldü senin yok ya dedi diyorsunuz yalan söylüyorsunuzkonu arkadaş kardeş yenge olunca bu tarz duygular olmadı dediğiniz gibi mutlulukları mutluluğum oldu sanırım sizin eltiniz hiç olmadı ve bu durumu yaşaömadınız .elti söz konusu olunca şytan çok farklı duygulara karışıuor malesef allah affetsin.ben haberini alınca mjutlu oldum tabiki hala da mutkuyum ama bana nispet yapar gibi gülerek söylemesi ve senin yok ya sen bilemezsin şimdi tarzındaki konuşmalarını bilmediğiniz için belkide böyle konuşuyorsunuz .neyse teşekkrler yorumunuz için allah size de evlat nasip etsin hayırlısıyla ama bir eltiniz varsa beni çok iyi anlayacaksınız
Bunca vajinismus varken sevişmemeliyiz meselaHicbr yorumu okumadim sade senin yazini okudum suan cok sinirleniyorum anlamaya calisiyorum sizi ama cok sinirleniyorum yahuuu ne demek benm cocgm olmuyorken bilerek 2.yi yaptilar sucmu yahut sizin olmuyor diye eltinizde mi yapmayacak bu nedir arkadasm bunda ne gbi kotuluk vardir verende Allah vermeyende Allah . Herkesn imtjhani baska cesit mesela kiminij babasi yok kmse babalar gnu kutlamasin babasyla resim paylasmasin olur mu kiminin evi yoktur kimse ev almasin mi yapmayn gozunuzu sevdgm Allah im size de en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsijnn
Eltinden duymayi0 baskasndan duysaydinda sakladi benden benm olmuyorya nazarmdan korktu diyecektn belkide burda okuyruz boyle diyende oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?