Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Allah tez zamanda size de hayırlı evlatlar versin. Ama sizin olmuyor diye eltinizin ikinciyi yapması ayıp bişey mi? Belki sizin hiç olmayacak sizi mi beklemeli yani anlayamadım? Evet zor bir durum ama düşüncenizi yanlış buldum. Psikolojikmen kendinizi bu düşünceye sokuyorsunuz, yapmayın. Rabbim sizin ve isteyen herkesin kucaklarını doldursun.

Bunca vajinismus varken sevişmemeliyiz mesela
Yaniii o da vardi dimi kiz onemli bi ornek ... ya hayir cok sinirleniyorum bi arkadasmla cok sorunlar yasandi oda biri bebegni paylassa suclardi olmayanlari dusunmuyolar hic der yererdi yahu bsskasi isteynce bebgi olduysa sucmu arkadas don onune bak sen bikere birisi yazmisti burda bebek istemiyorm insallah hamile deglmdir filan yazilinca da ljncleniyorya insanlar bizler neler cekiyoruz olsn diye siz bulmus begenmiyosunuz vs diye biride bizim cocgmz olunca sizin cocgnz olma hakkinizdan dusulmuyor merak etmeyn diye yazmsti cok hosuma gitmisti bu.
Konudan konuya atladm biraz da o bahsettgm kisi de bebegi oldu sukur ki o da paylasiyor resim ee noldu bisey desen ee ben okdr ugtastm zorlkla sahip oldm vs diiyecek zorlkla sahip olunan evlatla hemen sahip olunan evlat arasnda kiymet deger farki mi var herkese evladi en kiymetlidir bezdim daaa

Allah im isteyen herkese hayirla saglkla nasip etsin insallah

Usenmedim buldum, evet yaptim bu amme hizmetini

İnşallah bitanem çok teşekkür ederim gerçekten bir süre görüşmeyi düşünmüyordum hatta kayınvalidemden ağlayarak çıktım
Zaten çok mahcuptu söylerken ortam neşeli değildi evden ayrılana kadar

bu elti daha ne yapsin?

Şey ben hamile kalıp cinsiyet için üzüldüm yazanları linçliyom galiba birazcık ama.

Şey ben hamile kalıp cinsiyet için üzüldüm yazanları linçliyom galiba birazcık ama.
Onlari lincleme minik kusum, ben kiz cocuk diye deliriyordum, 2 oglum oldu. 2. Nin de erkek oldugunu duydugum an verdigim tepkileri anlatsam yarilirsiniz simdi hamile kalsam, kiz olsun diye deli gibi dua ederim saniyorum

Onlari lincle e minik kusum, ben kiz cocuk diye deliriyordum, 2 oglum oldu. 2. Nin de erkek oldugunu duydugum an verdigim tepkileri anlatsam yarilirsiniz simdi hamile kalsam, kiz olsun diye deli gibi dua ederim saniyorum
Oo sen yabancı değilsin seni daha harika linçlerim.

Yo ona bende kiziyorum cnm onuda yasadm 6 yil hamile kalamayan arkadasm doktor yuzde 70 erkek dedi ama yuzde 30 kiz diyebilirmis bidhaki gttgmzde bakacak dedi derken kiz olsn hissi vardi inanamamstm bunca yil evlat icin ugras hamile kal ki ugrassiz ilk hamilelklerde bjle consiyet takmaz insan ilktir yani . Ona da anlam veremedimdi be merve kusss Allah im sana da gonlune gore versn

Kendisine tepkili bir mesaj attım sence yanlış yapmış mıyım ?çok zoruma gidiyor

Yapmayın ne olur , hepimizin hayatında olmayan bir çok şey var , bunlara sahip olanlara kötü niyetli demek için ciddi anlamda psikolojik çöküntüler yaşıyor olmamız lazım.

Bunun da tek yolu uzman tedavisi.

Ben hamile kalamiyorum diye etrafımdaki insanlarin hayatlarını durdurmalarini istemem çok büyük haksızlık , üstelik buna kimsenin hakkı yok.

Neden kötü niyetli olsun ki, amacı sadece ikinci çocuk istemesi ve nasip olmuş işte.

Toparlanmalisiniz. Çevrenizdekilere haksizlik yapmayın.

Hak etmeyen bir kadını uzmussunuz evet.

O anlık uzulebilirsinz ama olsun boşver. Mesela bir süre farklı ortamlarda takil. Her şeyini eltine anlatma. Bu senin için iyi olacaktır. Dünyanız kv elti olmasın yani.
Ben de bebek istiyorum hamile değilim. Eltim hamile. Kvdedeydim. Onlar da ordaydi bebek konusunu konuştular biraz üzüldüm ama yapacak bsy yok.

Bizimde olmuyor . Sizi anliyorum hassassiniz , incinebilirsiniz ama çocuk yapıp yapmama kararini sizin durumunuza baglayamazlar yada siz kendinize bu olayı nasıl başladınız. Benim cevremde yakın arkadaslarim hamile kaldi ilk bana soylediler , soylemesem başkasından duyarsan bana kirilacagini düşündüm dedi. Aslında ince bı çizgi var , sizden saklamıyor aksine baskasindan duymani istemiyor . Ben düşük yaptim arkadaşım iki hafta sonra hamileligini söyledi , duyunca onlar adına sevindim ,kendi adıma üzüldüm ama arkadaşıma kusmedim.

Saklasa daha çok üzülürsünüz sizi anlıyorum. Bende bebek için cabayalanlar arasındayım. Rabbim bize de en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı..

Evet biraz öyle oldu sanırım ama hepimizin şeytanı var ve kötülük fısıldıyor malesef

Ve insanoğluna akıl ve suzgec bu yüzden verilmiş ; doğruyu seçip ayiklayip sonra eyleme gecmek için.

Bu , kötü insanlarla iyi insanları ayırt etmek için var.

Son düzenleme:
Ne kadar kötü niyetli bir insansınız. Sizin çocugunuz olmuyor diye millet de mi çocuk yapmasın. Bence siz kendinize bir bakın hiç normal değilsiniz. Ayrıca eltiniz çok sakin davranmış. Resmen insanların özel hayatına müdahale etmeye kalkıyorsunuz. Birde size inat hamile kalmış gibi konuşuyorsunuz. Milletin işi yok size inat yaşayacak. Çok saçma düşünceler bunlar. Burada bir sürü insan var çocuk için yanan tutuşan önce kalbimizi temizleyelim Allah bizde nasip eder etmezsede sabır verir. Biraz içinizdeki kötü düşüncelerden arınöanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…