- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Ben de evlenemezken bekarken kuzenim evlendi. Az daha bekleyebilirmis demek ki sizin mantiginizla.
Sülalenin en kısası olmam da sayılıyo muBenim genetik kronik bir hastalığım var. Kardeşlerimde yok. Vay hainler vay bütün hastalıklı genleri bana birakmislar nispet eder gibi...
Bir mesaj yazin cok darildim diyeBenim genetik kronik bir hastalığım var. Kardeşlerimde yok. Vay hainler vay bütün hastalıklı genleri bana birakmislar nispet eder gibi...
Ben size de şok oldum. Millet birbirinin mahrem konularını nasıl bu kadar ayrıntılı bilebilir. Ne çirkin şeyler. Ayrıca konu sahibi bu kadar art niyetine rağmen eltisi hakkında kötü birşey diyememiş. Konuda gayet dertlerini paylaşan, arkadaşlık yarenlik yapan iki profil var. Gayet nazikçe de haberini vermiş elti. Söylemeseydi eminim yine konu açardı konu sahibi, kıskancağımı düşündü söylemedi diye. E şimdi elti haksız mı olurdu. Sırf elti değil kaynı olsam ben de bizim mahremimize bu kadar karışan yengemin yüzüne bakmazdım. Herkes haddini hududunu bilsin. Ne boş şeylerle uğraşılıyor yarabbim.
PekiBenmi soruyorum hanfendi banane anlatmasin o zaman allah allah. Herkesin mahremi kendisine. Istemiyorum dedigi halde nasil hamile kaldigini anlatiyor iste YANLIŞLIKLA. ben neden karisayim. Herkes haddini gayette iyi biliyor zaten. Sizin soylemenize gerek yok. Ben konu sahibi mesaj atti diye hakli demiyorum. Cocugu olmuyor diye normal ve mantikli dusunememesi ve burda da insanlarin surekli size mi soracak sizene tarzi konusulmasi ne kadar dogru. Burda bende konu actim zamaninda. Herkes guzel guzel mantikli dusunemedigimi mantikli kararlar alamadigimi yazmişti. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Bende yazdim mesaj konsuunda hatali oldugunu zaten.
Sülalenin en kısası olmam da sayılıyo mu
Evet evet o dediklerinizi ben de hatirliyorum. Evde soguk bir ortam oldu, ben moralim bozuk ya da aglayarak ciktim evden diyordu ve yine cocuga bir sey olsa benden bilirler diyor. Kaldi ki benim alintiladigim mesajda eltisinin ilk cocugu gelmek istiyormus kendisine de eltisi izin vermiyormus. Ya uzulmesin diye izin vermiyordur kadin ya da konu sahibine guvenmediginden. Ah keske o elti burayi okuyor olsa da bi de o konu acsaKesinlikle katılıyorum
Tekrar dönüp bulamadım ama ilk başlarda eltim de mahcup söyledi evde soğuk bir ortam oldu gibi bisey yazmis daha sonra da söylerken göbek atacaktı nerdeyse yazmis
Birde bebeğine bisey olursa benim gözüm kaldı da oldu derler yazmis yani düşünce tarzına bakarmısınız bebeğe bisey olması umrunda değil sanki kendine laf gelmemesi önemli
Konu sahibi ben 12 yıllık evliyim çok şükür 2 çocuğum oldu ama nasıl oldu gelde bana sor yaşamayan anlamaz dediginiz için diyorum gayette anladigim bir konu
Ayrıca kendiniz gidip doğru düzgün bir tedaviye başlamamışsınız burda hamile kalan eltinize laf ediyorsunuz o da ayrı bir tezat
Kıskanmak değildir ya benim neden olmuyor diye üzülmektirEltinin cocugu oluyor diye esle sarilip aglamak. Es kardesinin cocugunu kiskaniyor yani. Yok hic elle tutulur bir yönü yok.
Siz çok kötü düşünceli birisiniz zor döneminizde yanınızda olan destek olan biri başkasından duyma diye üzülerek söylemiş ve siz haddinizi aşarak o mesajı atmışsınız. Ben eltinizin yerinde olsam bir daha suratınıza bakmam. Her yorumunuzda iyice saçmalayıp kötü düşüncelerinizi kusmuşsunuz. Psıkolojık destek alınSiz o arkadaşlarınıza bir sorun bakalım neler yaşıyorlar neler yaşamışlar .evlat hasreti çekmeyen birinin beni anlamasını beklemiyorum elbette
Ben hem evlenmedim hem cocugum yok. Kuzenim evlendi dünya tatlisi esi cocugu var yeni bir de evaldilar. Oturupta aglayim mi sacmaliyorsunuzKıskanmak değildir ya benim neden olmuyor diye üzülmektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?