- 19 Ağustos 2019
- 1.474
- 2.518
- 133
- 32
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Ben sizi anlıyorum ama yine de eltinizin yerinde olsam beni cekemiyormus diye düşünüp sizi tehlikeli bulurdum.Bebegim düşse sevinecek demekki derim.Eltinizde sıkıntı yok siz aşırı hassas oldunuz.tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Kadın çok ince düşünmüş ve benden duy demiş. Size kendi söylemese başkasından duysanız bana söylediler bile çocuğum olmuyor diye kırılırdiniz. Bence yanlış birsey yapmamış. Fazla hassas davranmissiniz. Mesajınız yanlış olmushassasım biraz bu konularda sanırım .
Merhaba,Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Zaten çok mahcuptu söylerken ortam neşeli değildi evden ayrılana kadar
tabiki gülerek söyledi neredeyse zil takacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?