Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Cocuk isteginiz sizi asiri alingan yapmis. Sizin olmuyor diye insanlar neden cocuk yapmasin?
Ayrica art niyetli olsa dogum gununden bir gun once degil o gun soylerdi sana

Yaşınız kaç bilmiyorum ama eğer olmamışsa doğru tedavi uygulanmıyor demektir. Benim çok tanıdığım var 39 40 yaşında doğru tedavi yöntemi ile ikizler bebeği olan.

Kıskandığını bariz belli etmişsin. 4 yıl olmuyor demek için erken, stres yaparsanız hep bu şekilde olmaz maalesef.

Daha önce de belirttim çocuk hasreti çeken insanları anlamıyorum daha önce hiç tadılmamış bir duyguya nasıl olur da hasret kalınır bilmiyorum. konunuzu okurken şok geçirdim, psikolojik olarak çökmüşsünüz acilen bir yardım almalısınız. Tabi önce eltinizin gönlünü.
Hayatımda sizin gibi bir insan olsun istemezdim açıkçası belki o mesajdan sonra eltiniz sizinle diyaloğu keser kendi sağlığı için.

Canım benim inşallah Allah nasip eder bir bebişin olur.Olmazsa da evlat edinirsin sıkma o güzel canını.Sabret Allah sabrını görecektir.Bol bol dua et.Mutsuz olma lütfenn.Eltin ikinci çocuğu istiyorsa senin için bunu engelleyemezdi.Onu da anlamaya çalış.Üstelik sana üzülürsün diye söylemek istemedi bence ki başkasından duy istemedim demiş.Gerçekten de başkasından duysaydın daha çok üzülürdün.Ah beraber ağlamış olmanıza içim gitti.Ama sabredin Allah verir inşallah.Eltinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum aksine çok üzüldüğünü düşünüyorum.Çünkü o da bir anne

Aynı durumu yaşıyoruz. herkesin yaşadığı şeyler çok normal sadece bizim gözümüze batıyor.. onun da sebebi belli
Ben de mesela ilk hamileliğimde düşük yaptım.Sonra sorunsuz hamileliği geçenlere gıptayla baktığımı sinir olduğumu fark ettim.Kendime ne kadar kızdım bilemezsin.O yüzden anlıyorum sizleri ben

Insan isteyince sahip olamazsa hasret çeker tabi. Sanırım yaşamadınız o çaresizliği bilmiyorsunuz. Insan artık toplum içine çıkmak istemiyor sen onca şey yasiosun salagin biri seni yolda görüp aa bebek yok mu diye sorabiliyor sürekli günde bir yığın kişi. Insanı canından bezdiriolar. milletin çocuğunu sevmeye çekiniyorsun artık eline alsan e hadi siz de yapın.. zıkkımın peki diyesin geliyor diyemiyorsun tabi. Bi de bazilari sırf yaralamak için yapıyor insan o kadar kötü olmaz diyosunuz şimdi ama oluyorlar valla..

2. yi yapmak için sizin 1.ye hamile kalmanızı beklemelerini gerektirir bir kanun maddesi mi var?eltilik kitabında mı yazıyor, nedir yani?
dilerim siz de bir an evvel hayalinize kavuşursunuz. belki o zaman sağ salim kafayla bu oalyı tekrar düşünürsünüz.

Tamam arkadaşım hassassinda insanlar size göre çocuk yapacak değilya.seninde vakti saati vardır. Bence eltin başkasından duyma diye söylemiş sana.söylemeseydi başkasından duysaydın daha zoruna gitmex miydi. Msj atman falan biraz garip geldi bana

Anlatmaya değmez zaten anlamazlar yorma kendini canım.. ateş sadece düştüğü yeri yakar... Bu kulaklar neler duydu 8 senedir..
Bilmediği duyguyu nasıl özlem duyarmış insan.. işte böyle empati yoksunu insanlar yüzünden yaramız hiç kapanmıyor..

Ne alakası var ya? Mutlu bir haber verirken elbette insan sevincini gizleyemez ağlayarak mı söyleseydi? Mesela evlenmek isteyip evlenemeyen insanlar da var, çevrende böyle biri olsa düğün eğlence vs yapmadan mı evlenecektin? Kalbini biraz temiz tutmayı dene. Eltinin yerinde olsam trip atmayı bırak bir daha aynı ortamda bulunmak istemezdim

Böyle insanlara çok kızıyorum. Olmuyorsa zirta pirta sorup sanki kendi kabahatli gibi.çok yanlış çok. Allaha isyan gibi geliyor bana insanların yaralarına basmak

Yada şöyle soralım eltinin yerinde olsan brklermiydin

Yada şöyle soralım eltinin yerinde olsan brklermiydin
Belki kızın aklına bile gelmemiştir doğum günü. Hatta bence eltin açısından karar vermek daha zor. Başkasından duysan bu kez kıskanacağımı düşünüp söylemedi diyecektin. Eltim olmadığı için bir kez daha şükrediyorum

Böyle insanlara çok kızıyorum. Olmuyorsa zirta pirta sorup sanki kendi kabahatli gibi.çok yanlış çok. Allaha isyan gibi geliyor bana insanların yaralarına basmak

Onlar kendi başarıları sanıyor haşa o yüzden böyleler.. çok şükür ki herşeyin hesabı var o dünyada hepsi sorulacak rabbime bıraktım kendimi o ol derse olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…