Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Ben açıklamamı yaptım sanırım. Tatmin olup olmamak sizin tercihiniz. Kimseyi de kırdığımı ya da konuyu kişiselleştirdiğimi zannetmiyorum

Ben de araba alamıyorum. Arabam olsun çok istiyorum. Arkadaşım da geçen gün grup konuşmasında araba aldığını söyledi, fotoğrafını attı, buluştuğumuzda gösterdi. O zaman ben de şey diye düşüneyim hemen bana nispet yapıyor. E yaparsa da yapsın çok mu önemli. Herkesin hayatının akışı, bazı şeylerin oluş zamanı birbirinden farklıdır. Önce bunu bi anlamak lazım. Sadece çocuk değil demek istediğim sahip olmak isteyip de olamadığımız her şey için böyle yapalım o zaman. Olur mu sizce ? Mantıklı mı?

Ben açıklamamı yaptım sanırım. Tatmin olup olmamak sizin tercihiniz. Kimseyi de kırdığımı ya da konuyu kişiselleştirdiğimi zannetmiyorum

zaten bu son yazım iki tarafı da eleştiren yöndeydi. size konuyu tatmin olmaya getireceğiniz kişisel birşey yazmadım. yüksek müsadenizle yazdıklarınızdan anladığımı söyledim.

Ben de çok yakın bir arkadaşim hamile kaldiğimda üZülmüştüm ağlamiştim keşke bizimde olsa diye ama bu kıskançlık değil özenmeydi benimkisi allah herkesin evladını kendine bağişlasın . Ona belli bile etmedim karnındayken gittim bebeğe hediyeler galan aldım. Ama size şunu sizi söyleyebilirim yaptığınız şey gerçekten çok çokkkkkk ayıp hele ki mesaj atmanız. Millet çocuk yaprken sizden izin alacak değil ya ? Eltiniz değil öz kardeşiniz bile olsa ne hakla tripleniyorsunuz?

Benim de görümcem bana sen sirani savdin, sıra bende. Sakin hamile kalmayı düşünme demişti. Ondan önce hamile kalmamaliymisim. Apisip kalmıştım şimdi olsa çok kötü şeyler söylerdim çok cahilmisim. Bunu diyen insan da iki üniversite mezunu yüksek lisans yapmış bir insan.

Mesaj atmakla çok iyi yapmissiniz eltiniz nasıl biri olduğunuzu öğrenmiş oldu. Kalbinizi guzellestirin önce fesatlık yapmayın. Eltiniz belki kardeşlerin yaş farkının az olmasını arkadaş olarak büyümelerini istedi. Sizi mi bekleyecekti olur mu oyke sey. Herkesin bir imtihani var şu dünyada. Siz de olan ama eltinizde olmayan çok güzel şeylerde vardır eminim ama görmek önemli.

zaten bu son yazım iki tarafı da eleştiren yöndeydi. size konuyu tatmin olmaya getireceğiniz kişisel birşey yazmadım. yüksek müsadenizle yazdıklarınızdan anladığımı söyledim.
Lütfen her yazdığından bir anlam ya da pay çıkarmayın. Tartışmaya değer bir konu olursa tartışalım ama konuyu kişiselleştirip ikili münakaşaya ya da sen haklısın ben haklıyım a getirmeye gerek yok. Yazdığımdan ne anladınız ne çıkardınız bilmiyorum ve pekte bununla ilgilenmiyorum.

sakin ol champ esprisini hakeden bir yorum olmuş.

sakin ol champ esprisini hakeden bir yorum olmuş.
Muayyen gününüzde falan mısınız yoksa bugünün şanslısı olarak beni mi seçtiniz bilmiyorum ama atarlı yorumlarınızı daha aktif alanlarda ve yeri geldiğinde kullanın. Burada boşuna ve gereksiz laf sokma çabanız bende bir nörosempatik tepkiye neden olmuyor.

İyi günler

Kötü niyetli olan sizsiniz. Sırf ismi elti olduğu için kötü niyetli olduğunu düşünüyorsunuz ancak sizde eltisiniz. Bilmem anlatabildim mi

yahu ilk mesajından beri tersleyen sizsiniz. ne ara konu bana döndü anlamadım. sanırım siz kimseden çıkaramadığınız hıncınızı burada atmak istediniz de o kişi ben değilim.

bana akıl vermek de sizin haddinize değil. önce herkes kendi davranışına baksın. ben benimkinden memnunum, siz benden rahatsızsanız da görmezden gelebilirsiniz, buna da çok memnun olurum :)

Çok hassas ve alıngan olmanıza sebep olan bir durumdasınız, hiç böyle düşünerek kendinizi üzmeyin, o da belki de sizi sevdiği için sizinle paylaştı durumunu, çünkü bir anne adayı için bu şahane bir durum. Benim eşimin ailesi çocuk istemediğim dönemde çocuğumun olmadığını ima eden her davranışta bulundu, benim tercihim olduğunu anlamadan dinlemeden, beni çok üzdüler saçmaladılar yıprattılar nispetler yaptılar ve hiç beklemediğim bir zaman (4 yıl doğum kont hapı kullanmayı bıraktığımın bir kaçıncı ayında) bebek geliyorum dedi. her şey zamanını bekliyor sadece sabır..

Bende onu düşünmüştüm demin.diyelim doğurdu o çocuğu da böyle kotu duygularla yetiştirecek. Konu sahibinin kendini torpulemesi lazım. Birde aralarda gördüm yorumlarda.bidaha onunla görüşmek istemiyorum diyor.ne münasebet sanayi soracaklar çocuk yaparken.kadının suçu bebek yapmakmi.seninle evli değilki kadın kocası var başında.o elti senin suratına bakmasın bence

Ablaniz yada kardeşiniz hamile kalsa aynı çıkışı ona da yapacakmıydınız. İnsanlar ister 2.yi yapar ister 5.yi.. sizin hiç çocuğunuz olmasa ne olacak sizi mi bekleyecek yıllarca. İnsanların hayatına bu kadar karışma hakkını nereden buluyorsunuz. Fesatlikta nirvanaya ulaşmişsiniz tebrik ederim. Bundan ötesi yoktur herhalde..

Size akıl vermedim ki ortaya yazdığım yoruma saatlerce cevap yazıyorsunuz. Ben adınızı alıntıladığım size hitap ettiğim bir yorum göremiyorum .size aklınızda umurumda olmadığından yorumlarınız da umurumda olmadığından kaçtır konuyu kapatmaya çalışıyorum. Lütfen bir sorununuz varsa sorununuzu bulunduğu bölgede çözün.

Sizden rahatsız değilim sizi tanımıyorum size doğrudan yorum yapmadım özetle son bölümü jet sosyete gizem repliği ile bitirmek istiyorum "bu kim ???"

Şimdi sizi anlayabilecek bir konumdayım. Önce onu belirtiyim empati yapmıyorum bizzat yaşıyorum.
İlk olduğunda benim olmayıp uğraştığımı bile bile sevinç çığlıklarıyla daha eşine bile hamile olduğunu söylemeden bana söylemiş bir eltim varken ikinciye hamile kalsa bana inat olsun diye yaptı diye düşünmem. Yani kendi bakacak, maddi manevi yeterim diye düşünmeden sırf benim canımı acıtmak için yapacağı aklımın ucundan geçmez.
Sizde de böyle değildir. Üzülmeyin. Çocuk birine inat olsun diye yapılacak birşey değil. Rabbim size verince inşallah anlayacaksınız.

Şu durumda çok fazla muhattap olmayın yeter. Olay çıkartıp insanları özellikle eşinizi üzmeyin.

Allah tez zamanda biz olmayanlarında yüzüne gülsün inşallah ❤

Konu sahibi hassas degil bildigin KÖTÜ. Allah belki de kalbine gore veriyor(vermiyor)
Kalbe göre olsa çığu insanın çocuğu olmaz
Sağlıklı üreme sistemine sahip her birey çocuk sahibi olabilir
Çok iyi insanların çocukları olmayabiliyor
Çok kötü hiç hak etmeyen insanlarında çocuğu oluyor
Bir konuya yada bir davranışa bakarak birini kötü ilan etmek doğru değildir
Bir konuda yanlış kötü olduğu anlamına gelir
Eltiyi ne kadar tanıyabilirsiniz eltiyi savunanlar için yazıyorum
Belki konu sahibinden çok daha kötüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…