Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

haklısınız, elbette elti kişisini tanımıyoruz. onun da iyi niyeti sorgulanabilir.
ama çocuk hasreti çeken birinin de hamile biri için bunları düşünmesi pek iyi niyet göstergesi değil.
hadi bir an kızdı, aklından bunlar geçti. buraya gelip konu açıp sayfalarca bununla ilgili çirkin şeyler söylemek, eltiye öyle bir mesaj atmak da bence pek normal değil. direkt kötü biri demem ben ama içinde ciddi bir kıskançlık var ve buna uyup kötü davranışlar sergiliyor diyebilirim.

Allahaşkına ya ne münasebet. Ne demek biraz daha bekleyebilirlerdi? Kesinlikle siz hiç ama hiç iyi değilsiniz. Bi an önce bi destek alın. Kendinizi direk kıskanç statüsüne koymuşsunuz boş yere. Allah size de tez zamanda verir umarım ve bu yersiz düşüncelere bir daha kapılmazsınız. Çünkü emin olun ozaman siz de onun olmuyo 2.ye biraz daha bekleyelim diye düşünmezsiniz.

Benim anlatmak istediğim bir olay yada konu üzerinden birini tüm yönleriyle kötü ilan etmenin mantıksızlığı üzerinedir
Bu konuda konu sahibinin yanlış davrandığını bende görüyorum ve hatalı buluyorum
Zaten bu konuda kimse konu sahibini savunmamış
Lakin birçok şeyde olduğu gibi bu konudada karalama linç taşlama elimizde hangi argüman varsa kullanmışız
Hakarete varan bir üslup söz konusu
En az konu sahibinin yanlışı kadar yanlış yaklaşımlar
Sanırsın hepimiz her konuda çok iyiyiz işte böyle üçbeş kişi var onlarıda linçliyoruz
Bu kadarda olmamalı diye düşünüyorum

tabi bütün hayatını bilmiyoruz. anlattıkları kadar yorum yapabiliyoruz.
sanırım bir süre sonra konu sahibi içindeki yanlış düşünceleri çok savununca otomatik bir tepki oldu.
gerçi kaç gündür kendisi gelip birşey de yazmıyor.
belki yazılanlardan etkilenip kendisini toparlamıştır.
inşallah özür mahiyetinde birşeyler yapar eltisine.

Ben konu sahibinin yanlışını biliyorum ve çocuk sahibi olmayı kafasında takıntı haline getirmiş psikolojik sorunları olan bir kadın profili bu kadının zarar verebileceği kişi sayısı 3 5 kişiyi geçmez
Öte taraftan burada konuyu yorumlayanların psikolojisi tamamen dinlemeyen sorgulamayan linç kültürü
Ve kadınlar olarak çocuk yetiştiriyor topluma yön veriyoruz
Bana kalırsa ne yaptığını bilmeyen sorgulamayan öfkeli linç kültürü konu sahibinden çok daha tehlikeli

Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.5.5 yıl sonra hamile kaldım.eltim benden 2 sene önce doğurdu.insanda bir kırıklık,kıskançlık oluyor tabi ama hiç aşırı tepki vermedim. Sadece biz önce evlendik keşke onlardan önce çocuğumuz olsa idi dedim
eltinizi tanımıyorum ama Bazen insanlar sırf karşısındakini incitmek için bazı davranışlarda bulunabiliyor.4 aylık hamileyken hastanede tahlil yaptıracaktım. Eşimin tanıdığı birisi beni gördü ve gülerek (ama küçümser gibi) " ne o hamilemisin yoksa" dedi.belki başka bir hastalığım var.neyse.üslubumu bozmadım, evet dedim.rengi attı sürati düştü..halbuki şimdi sevinmen, gülmen gerekmez mi?

Nasıl bir ruh halinde olduğunuzu az çok tahmin ediyorum ama keşke içinde bulunduğunuz durumu dışarıdan görüp değerlendirebilseniz. Arkadaşınız da kardeşiniz de sizi üzmek için yapmıyordur eminim. Hissettiklerinizi, içinizde yaşadıklarınızı, onların bu "mutlu" haberi karşısında sizin kederleneceğinizi bilmiyorlar. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla evlat sahibi olmayı tüm gönülden isteyenlere nasip etsin inşallah Son olarak şunu belirtmek istiyorum; yaşadığınız stres çocuk sahibi olmanızı engelliyor olabilir. Çevremde "benim de çocuğum olmuyor demek ki ne yapalım" diye durumu kabullenip, tedaviyi bırakıp kendiliğinden çocuk sahibi olan 3 tanıdığım var. Siz elinizden geleni yapın ve gerisini Allaha bırakın. Bu halinizle mutlu olmaya çalışın.

Bakın, sizinle yaklaşık aynı durumdayız. Çikolata kisti gibi özel bir durumdan ameliyat geçirdim. Eltim benden küçük, ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldı. Hamileliği boyunca da kayınvalidem olsun, akrabaları olsun, eltim olsun sürekli çocuk yok mu gibilerinden sorularla karşıma geldiler. O zamanlar çok zor günler gibi geliyordu bana, şimdi ise çok komik bir durummuş yaşadığım.
Eltim hamile kalmış olabilir, hamileliğini çok güzel geçirmiş olabilir. Allah inşallah bana da bebek nasip ederse ben de böyle bir hamilelik diliyorum. Benim de sizin gibi zorlu bir sürecim var.
4. kez tüp bebek sürecine girdim. Ne yapalım? Neden eltinize kızıyorsunuz? Onun ne suçu var?
Biraz kendinize dönüp bakın derim. Hatta ve hatta lütfen terapi alın maddi durumunuz yeterli ise.
İyi görünmüyorsunuz.
Çok haklısın ama çocuk hasreti çekmeyen anlayamaz
Ben de çok uzun bir maraton yaşıyorum. Fakat sizi anlayamıyorum...
Bebeğini büyütmesini seyredeceğim filan demişsiniz.
Eltimin bebeğini inanın ki çok seviyorum, o masum. Hatta eltim de masum. Suçlu yok ki.
Tıpkı sizin durumunuzda olduğu gibi.
Bence size bu kadar iyi yaklaşan bir eltiniz varken tatlınızı alıp yanına gidin hayırlı olsuna.

Son düzenleme:
Herkes kalbinin ekmegini yer.Kadin destek olmus ,yaninizda olmus herdaim. Dogru sekilde de soylemis,baskasindan duysaniz,saklasa benim olmuyo diye sakladi soylemedi olur,kendi soylese bilirek yapti.Bir mutlu olmaui ogrenin bitlikte buyutun iste ,bu habere mutlu olmaniz lazimdi .Benim de 5 yil oldu hamile olan herkesle sureci birlikte gecirdim,cocuklarini birlikte buyuttuk.Hic bir zaman kiekanmadim,onun oluyor benim olmuylr diye zirlamadim.2 kez tup bebek denedik olmadi.Sonra 5 yil sonra kendiliginden oldu oglum.Sonrada bosandik ,babasiz buyuyor.Anin tadini cikarin,kendinizi,esinizi,cevrenizdekileri yipratmayin. Rabbim nasip ederse olur insallah.olmayacaksada olmuyor,akisa birakin.Rabbim kucaginizi doldursun insallah.Fesatligini kenara birakin once ama bakin hersey o zaman nasil gelecek size.

BENCE sen kiskancc bi insansın ve icinde bu hasetlikten kurtalamadgn sürece zor biseylern sahibi olursun . 5 6 senedir evliyim bu süre içinde ablamlar abim akrabalrm hepsinin 2. 3. Cocugu oldu hic birinin cocuk haberine böyle uzulmedm çocukluk arkadaşlarım benden çok sonra evlendiği halde onlarn da olduğunda üzülmedm tam tersi kendimin olcak gibi sevindim kişilik karakter meselesi eltinde degl sende sıkıntı.

Hassasiyetini anlıyorum ancak herkesin kendi düzeni ve düşüncesi var. İsterse 10 tane çocuk yapar. Eltinizin tek hatası size söyleme zamanı olmuş. Belki birkaç gün daha bekleyebilirdi. Belkide unuttu doğum gününüz olduğunu. Kesinlikle burda ben bir kasıt görmedim. Keşke mesaj atmasaydınız.

Tamamen kuruntu yapmışsınız.
Başkalarının çocuk kararını icsellestirmişsiniz.
Turkiyede senede 1 milyon küsur çocuk doğuyor.
Hepsi mi başkalarına nispet için doğuyor?
Cok mantıksız olurdu.
Tek taraflı düşünmeyin.
Isteyen istediği kadar doğurur.

Hayırlısı olsun.
Bazen çocuk sahibi olmak hayırlıdır. Bazen çocuk sahibi olmamak hayırlıdır. Siz bilemezsiniz.
Biraz tevekkül edin bırakın.
Eşinizle karşılıklı saatlerce ağlamaniz çok moral bozucu. Bu moral bozukluğu ile tabi ki fevri çıkışlar yaparsınız.
Bir süre bu konuyu boşverin.

Bırakın. Dua edin bırakın..
Yakınınızdan da özür dileyin.
Kalbini kırmışsınızdır. Hamile kadının ahını almayın.
Özür dileyin ve bu konuyu unutun bir süre..

gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .
Şu kafa yapısıyla Everest’in resmini görürsünüz ancak. Hayatımda böyle saçma bir düşünce yapısı görmedim bu fesatlık değil de nedir ?
çocuk yaparken de mi sizlerden izin alınacak pessssss!
biraz geniş gönüllü olun burada çocuğu olmayan hasretle bekleyen nice insan var sizin gibi yapanını ilk kez gördüm duydum.
Sizin gibi dar gönüllülerin kötü düşünceleri yüzünden olan bizlere oluyor!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…