• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Gercekten sok oldum.. lütfen bi daha böyle şeyler yapmayın. Kadın hamile günah değil mi yaa.... eltinizden özür dileyin bence anlar sizi. Zaten ortalama bir akıl fikir sahibi ve iyi niyetli bir kadın anlar üstelik bir anne.. anneler anlarlar.

Kesin öylesiniz böylesiniz gibi emin cümleler kurmayın o zaman. Eleştirdiğiniz insanlardan bir farkınız olsun. Herkes yorumunu yazabilir buraya. Benim için konu sahibine kötüsün fesatsın o yüzden çocuğun olmuyor diyen biri ile çantayı tokayı kıskanan tiplersiniz yaftasını vuran siz aynı kulvardasınız. Yani birilerini eleştirirken kurduğunuz cümleler sizi eleştirdiklerinizden farklı biri yaparsa kıymeti olur.. Neyse ya kime neyi anlatıyorum ki ben çok yazdım bile

bu arkadaş konu sahibi olmasın sakın ya ?
aradaki her yorumu okumadım ama öleyise savunuş enteresan..

Konu sahibi haksız
Psikolojisi normal değil
Hiç bir şekilde hak vermiyorum
Ama bazı yorumlarda hak vermiyorum

Bu dünyada çocuk doğuran tüm kadınlar yüzde yüz hak ederek sınava tabii olarak mı hamile kalıp bebek doğuruyor?
Bebeğini çöpe atanlar doğurup parayla satanlar, çocuğun üvey baba tacizine uğradığını göre göre sessiz kalanlar anneliği hak etmiş insanlar mı?

Keşke denildiği gibi psikolojisi hazır olanların iyi annelik yapacak olanların çocuğu olsa sadece

Bana da öyle geldi birde hakaret filan edince açıkçası farklı hesaptan savunma derdinde galiba dedim hemde ağzını boza boza

zaten sanırım konu sahibi bayadır girip cevap vermemiş. hemen aklıma bu geldi, başka hesaptan hakaret edip rahatlamak. gerçi 2. hesabı varsa anlarlar ama..
bu arkadaşta neyin nasıl yazıldığını idrak edememiş zaten, kelimeyi kendisine söylendi sanmışta alakası yok. resmen hıncını almaya girmiş gibi.

Şu forumda en sevmedigim tarz bu ya.. isine gelmeyen bir cevap alininca hakarete vurmak.. neyse insallah konu sahibi aklin basina gelmistir. Kendine gel bence bu ne sacma bi ruh halidir ya kanim dondu..
Forumda sevmediğiniz tarzlarla ilgilenmiyorum da beni alıntıladığınız için cevap vereyim. Hakaret edilen kişi ben oluyorum. Bende karşımdaki insanın anlama kapasitesi düşük olduğu için eleştirdim. Ki bana ahmak diyen bir insana çok da nazik olamam ama hakaret de etmem. Çarpıtmayın lütfen

zaten sanırım konu sahibi bayadır girip cevap vermemiş. hemen aklıma bu geldi, başka hesaptan hakaret edip rahatlamak. gerçi 2. hesabı varsa anlarlar ama..
bu arkadaşta neyin nasıl yazıldığını idrak edememiş zaten, kelimeyi kendisine söylendi sanmışta alakası yok. resmen hıncını almaya girmiş gibi.
Hayır olay ne bende anlamadım ben kalkmış kendi kendime değerlendirme yapıyorum. Üstüne alınıp birde hakaret ediyor. Anladım ben de dedim galiba bu başka hesabı burdan sallıyor 😂

Forumda sevmediğiniz tarzlarla ilgilenmiyorum da beni alıntıladığınız için cevap vereyim. Hakaret edilen kişi ben oluyorum. Bende karşımdaki insanın anlama kapasitesi düşük olduğu için eleştirdim. Ki bana ahmak diyen bir insana çok da nazik olamam ama hakaret de etmem. Çarpıtmayın lütfen
Ne kadar ukalâ ve kaba olduğunuzun farkında mısınız acaba? Ben size bir şey söylemedim ne bu sinir? Ayrıca tüm mesajları okudum ahmak diyen sizsiniz.. bu nasil bir tarz.. forumda eskisiniz anladığım kadarıyla ama bu insanlara hakaret edip sonra o bana etti deme hakkı mı veriyor size? Lütfen bu ukalâ üslupla bana cevap vermeyin his hoş değil.

Hayır olay ne bende anlamadım ben kalkmış kendi kendime değerlendirme yapıyorum. Üstüne alınıp birde hakaret ediyor. Anladım ben de dedim galiba bu başka hesabı burdan sallıyor 😂

ya zaten bir şikayet olunca adminler iki tarafında yazdıklarına bakıyor. karşılıklı hakaret varsa yada polemikse iki kişi de uçuyor..
biri uçmamışsa, demek ki hakaret eden tek kişi var :)

Ne kadar ukalâ ve kaba olduğunuzun farkında mısınız acaba? Ben size bir şey söylemedim ne bu sinir? Ayrıca tüm mesajları okudum ahmak diyen sizsiniz.. bu nasil bir tarz.. forumda eskisiniz anladığım kadarıyla ama bu insanlara hakaret edip sonra o bana etti deme hakkı mı veriyor size? Lütfen bu ukalâ üslupla bana cevap vermeyin his hoş değil.
Al bir tane daha sayıyla mı veriyorlar anlamadım ki

ya zaten bir şikayet olunca adminler iki tarafında yazdıklarına bakıyor. karşılıklı hakaret varsa yada polemikse iki kişi de uçuyor..
biri uçmamışsa, demek ki hakaret eden tek kişi var :)
Valla ben artık insanların anlama kapasitesinden şüphe etmeye başladım. Neyse akimse ağzına geleni sallamamayı öğrenir böylelikle 😬

gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız

Çok saçma olmuş bu yaptığınız konuşma, herkesin kaderi hayatı farklı ,
Kıskançlığınızı açık , açık belli etmişsiniz , sizi kendisini yakın bulduğu için söylemiş ama hep diyorum ne yaparsan yap eltiye yaranamazsın en iyisi mesafe

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Bende bazi sebeplerden birileri hamile kalinca aglar onlara kin tutardim. Ama inan o seni kiskandirmak ua da uzmek icin hamile kalmadi. Ki kadin benden duy demis seni onemsedigini belli etmis. Sen bu konuda hassas oldugun icin boyle dusunup hissetmen normal ama bence.eltin kotu niyetli degil. Cocuk birini kiskandirmak icin yapilmaz istemisler.yapmislar insallah seninde gonlune gore verir rabbim hayirlisiyla bebegin olur insallah. Dua et kuzum boyle seylerle.kendini yipratma lutfen

Arkadaş benimle aynı gen hastalığına sahip sadece yerleri farklı o da hamile bildiğim kadarıyla konu sahibi olamaz yani. Ama tabi bilemem.

Hassassin, duygusalsin, üzgünsün anlıyorum da senin üzgün oldugun zamanlarda bu konu hakkında destek olan biri için neden bu kadar kirilgansin ?
Ben 36 yaşındayım bir tane Allah bağışlasın bebeğim var (ben tüp bebekle sahip oldum) şimdi ikinciyi istesem eltimin olmuyor diye ertelemek zorunda mıyım ? Beni de ikilemde bıraktın misal 36 yaşından sonra o üzülmesin diye erteledigimde ya ben daha çok uzulursem ? Yaştan dolayı bir daha olmazsa ? Rabbim bebek isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah ama inan bir insan ikinciye hamile kalmışsa çok düsunmustur. Çünkü büyük bir sorumluluk seni üzmek için kimse kendini bu riske atmaz.

Arkadaş benimle aynı gen hastalığına sahip sadece yerleri farklı o da hamile bildiğim kadarıyla konu sahibi olamaz yani. Ama tabi bilemem.

valla malesef buralarda güya çok farklı profiller çizip aynı üye çıkan bir sürü kişi oldu. ben sadece bunca delirip hareket etmesini buna yordum.
kesinlikle yanlış anlamış okuduğunu. üzerine daha da çok hakaret etmiş.

Back
X